szálka:

"A Cigány meg a  Tallós széjjelkúrja a BKV-t, becsődöltetik direGt mint a MALÉVotot! "

tevekaravánok:

PS [i love you]:jógyerekmatek: 10300 az több, mint 77000

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr254180450

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Fekete Gyöngy átka 2012.02.23. 13:23:37

Szorult helyzetben Tarlós István: fent nadrágszíj-összehúzásra ösztökélik, a lenti prolik ellenben nyavalyognak, hogy így is szűk a gatya. Nemhogy nyavalyognak, kínjukban az Országház elé vonulnak felfújható strandlabdát rugdalni. Ennél csak Rogán Anta...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenehorizont 667 2012.02.23. 13:02:42

nekem a költségvetési hiányszámok a kedvenceim. főleg az orbán kormány előtti nyolc évből :)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.23. 14:31:39

egy aprócska indexista-fikalista fogásod mellett nem mennék el szó nélkül
az e r e d e t i kép alján ott a forrás - ami itt miért is hiányzik?
ti. hogy mti - vagyis hogy agitprop:)
és ez egy tegnapi agitprop - akkor miért becsült a 2011-es adat

na mindegy

hozzak még ilyet? mti.hu tömve velük

ez pl igen jól sikerült (sajnos csak belépve látható)
mti.hu/Pages/Download.aspx?newsid=174339&filetype=5&view=HiView&lang=hun

Frick László Emlékzenekar 2012.02.24. 04:05:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Óhát a pöcegödörből mért ne ilyen hamisítványok jönnének elő, ugye. Egyértelmű, hogy 2010. óta ugrott meg IGAZÁBÓL az adósságállomány és ezeket a grafikonyokat úgy hamisíjjották a pöcegödörben..

2012.02.24. 21:24:10

Hát igen. A Malévhoz hasolnóan ez is az ő fejükre pottyan. Balek banda.

Trickster · http://svejkblogja.blogspot.com 2012.02.24. 22:42:56

Szerencsésen rá lehet kenni mindent most már Orbánékra. Ebben nagyon jó a 'jóoldal".

Frick László Emlékzenekar 2012.02.25. 04:05:42

@Trickster: A kenés tkp szakmai fogás, am it hideg fejjel, nem méregből, szakmai alapossággal kéne végezni. Idegesen azonban, gutaütésközeli állapotban, agyvérzsír-forrván nem lehet szakszerűen kenyegetni. Reszket a kéz, lila köd ül az agyon, nem a kés lapjával fen, hanem döf és vág is. Csúnya lesz az eredmény, a szakács-szakmai szóval megtálalás. Az ember fellapoza a Nagy Hannibal Szótárt a hazaárulás címszónál és iott mit olvas a hazaárulásról? Azt, hogy az: hazaárulás. Tehát úgy értem, hogy egy albán nebulónak kiadom hf-ként a zónijósfelkészülés órán, hogy keressen arra példát a Zeju Parlament történetében, hogy belpolitikai viadalt ónijóelőtti, csokival hamisított kakisbugyik lobogtatásával + hazaárulás oldottak volna meg, szgény kis albán csak lesne. Mert MÁSIK példát nem tudna találni. Pl a bezzegosztrákok is otthon a négyfal között oldották meg a problémát, ami azzal köszönt be, hogy egy náci vezette az egyik tartományt. És igyekeztek olyan megoldásokat találni, amik ezeket a nácikat nem erősítették. Nálunk viszont olyan jólsikerült a haladójóoldali erők összefogása, hogy részben az EU szenvedi meg, a Jobbikunk gömböce csak hízik, a várvavárt (tehát az Olasz Móccer [Orbán Berlusconi szerűen seggberúgattatása]) nem lett meg... a Magyar Tavasz.. tehát a zavargások kirobbantása az utolsó remény, bár ez a 400 millió €-s érvágás se zsönge. Ha azonban az Arab Tavasz következményeit megvizsgálom (a kairói főtéren tenger jóoldalit láttunk s aztán a választáson a rossz9ldaliak kétharmado szereztek...) még annál is rosszabb jöhet ki a zavargásokból, nem biztos, hogy érdemes lene kipróbáni a valóságban is azt a jóoldali beállítást, miszerint az Opetraháznál ugyanannyi torok üvöltötte az orbántakaroggyot (százezer) mint ahányan a Békemenetben (szintén "százezer") vonultak. Még itt vidéken is sajnos egyre több az olyan nemannyira buta paraszt, aki tudja, hogy az Oktogontól az Operaházig terjedő szakasz egy picit rövidebb, mint a Bajza utcától az Alkotmány utca torkáig terjedő...

Frick László Emlékzenekar 2012.02.25. 04:07:08

@nagyjoco: Svejci szemmel pompás burleszk jelenet, ahogy a szekrényekben múltbéli csontvázak után kutató teljesen friss hullákban esik hanyatt.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.25. 15:53:53

@Frick László Emlékzenekar:

"az Oktogontól az Operaházig terjedő szakasz egy picit rövidebb, mint a Bajza utcától az Alkotmány utca torkáig terjedő"

ja

de ha tele lett vón a bajzától a parlamentig az utca, az lett vón kb a legendás 2.5 milla

2012.02.25. 16:39:12

@Frick László Emlékzenekar: Annó Csurka is öszzetrombitált 300 ezer embert 2002-ben aztán be sem jutottak a parlamentbe (jó, tudjuk, a zsidókok izraeli csartergépekkel hozták a szavazókat ideszavazni).
A Fidesznek van olyan 30 ezer aktív tagja (plusz kedves családjuk), 3000 önkormányzata meg kismillió határontúli fanja, akik a fél nyugdíjukat elköltötték, hogy ott lehessenek. Emelett a 4000Ft+ebéd -szerű töltelékről sem szabad megfeledkeznünk ott a közepén. Szóval ez a ötmeg mindössze annyit jelent, hogy nagy az isten állatkertje, nomeg jó szervezők dolgoztak, és van egy igen aktív kemény mag.
Az érdekes része a dolognak az a plusz kétmillió ember, aki továbbra is aszongya, a Fideszre szavazna, miközben az MSZP szavazóbázisának egyharmada elveszett.
Hejjhajj - ebből nem lesz így haladóbaloldali fordulat.
A néppoltikai front összeomlott, maradt a nemzetközi össztűz, a belföldi média - és a mindennél pusztítóbb a Csodafegyver - a Forint-Euró-Svájcifrank árfolyam megfelelő módosítása.

Ez utóbbi olyan példásan van kidolgozva, hogy csak ámulok és bámulok. Sávjci frank alapon ellakáshitelesítve az aktív dolgozói réteg - egyébdeviza alapon eladósítva az állam. Zseniálisan aljas.

Trickster · http://svejkblogja.blogspot.com 2012.02.27. 22:01:08

Azt nem tudom, hogy sírjak-é vagy nevessek, amikor mindenütt azzal a vándormotívummal találkozom: "Na, persze, voltak sokan, mert vidékről és Erdélyből meg Felvidékről a MI PÉNZÜNKBŐL felhozták a bunkókat". Egész jól elterjedt ez a zuvat, és fertőzött is, ahogy csak belefér. Sokáig egyébről sem zengtek a kommentek, csak: "Ne jöjjenek ide a más farkával verni a csalánt". Hát... nincs új a nap alatt. Úgy látom, jóoldalon virtuális világegészet teremtettek, egy orbánista szépújvilágot avagy falansztert, és be is rendezték azt a megfelelő "bútorokkal". Hehe...

magyar-magyar szótár 2012.03.01. 04:31:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Diófa alatt nem diót lelni a kunszt, hanem mogyorót.

magyar-magyar szótár 2012.03.01. 04:32:37

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Jaéspersze, ha a te muááájadnak teccik, akkor nemkonteó.

magyar-magyar szótár 2012.03.01. 04:38:29

@Trickster: Vannak haladójóoldali VidékiTanárnő kateg) idős barátaim, akiknek én magam szoktam ilyeneket hazudni, még csak az kéne, hogy miattam üsse meg az egyébként kedves embereket a guta. Van olyan VidékiTéeszelnök, aki, amióta megpillantotta Bajcsány arcát, elsötétített szobában fekszik, úgy hozzákviszik neki a bilit meg a kaját és kisérik időnként lemosdani. Ők mind idős emberek már, (47 -és a halálközötti szegmens) akik még tanultak politikát és értenek is hozzá. Az ilyen esetekben nem tehetsz mást, mint gondozod a kompenzációs önhazugságaikat.. hát ők is emberek, pl jó tanítók, orvosok vagy mezőgazdák.

magyar-magyar szótár 2012.03.01. 04:45:23

@nagyjoco: Már eleve ott kezdődik a bibi[s] hogy az önkormányzatok az egyik temetője a FIDESZ-nek, hát ugyan nem az eredeti tervek szerint, még 2007-2008-ban döglöttek bele, de az Ötlet Szülőatyjának végülis így is megfelelő. @A Hannibal Lektűr-attitűd: Ha már Hannibal bacsi is kompenzációs önhazugságokba menekül pl BKV ügyben, az nyilvánvaló hogy az ötlet Szülőatyját dícséri. Vágó bácsi is megmondta, amit megmondott. Az a baj, hogy türelmetlenek vagytok.
Már a régi görögök megvásárolták többször is ezt a bölcsességet az elzüllött részeges egyiptomi papoktól:
hogyaszongyaja
"A szüntelen akarás tönkreteszi a műveket"
Már rég bekövetkezett volna az, amit annyira akarsz Jocó, ha nem akarnád jaj ennyire oly nagyon. Ha a magyar sajtómunkásság decemberben nem minden nap akarta volna megdönteni, csak hetente egyszer, akkor nem kéne az indexnek efféle önhazugságokkal vakítania előre a Magyar Tavasz punnyadsága miatt.
Kevesebb erőlködés decemberben durrantósabb Magyar tavaszt produkált volna.
Pl a számítás ugyan bejött ezzel, hogy Andort feljelentette a Jobbik, ez a várt eredmények közé tartozik. Sajnos azonban a sok-sok vidékibunkó tajtparaszt még nem jobbikos, viszont náluk nem jött be ez a húzás.

Nagyakarásnak is sokszor nyögés a vége

vagy egy kis puki

magyar-magyar szótár 2012.03.01. 04:49:06

@nagyjoco: Az MSZP-t Bajcsány baszta agyon. Teccettek vóna Gazsó L. Ferencre hallgatni 2010. májusában, de nem halgattak. És megint figyelmeztetlek: Bajcsányék egy (1) céllal neki se fognak semminek, náluk a 2 cél is kevés, volt már, hogy egy húzással 12 célt valósítottak meg és teljesítettek be. Tehát erlőfordulhat, hogy a DK-ba átszivárog (emdéefizálódik) a java MSZP és akkor Ferike el is tette az MSZP pénzét, meg a DK-ban nem is lesz jogalapja senkinek megkérdezni, hol azz MSZP pénze. majd Puch László MSZP főpénztárnok fog nyilvánosan őrjöngeni ebben a verzióban 1-2 év múlva!

Ha ugyanis nem tűnne föl: a DK-nál jócskán van pénz és ezért osztán az MSZP merkantil emberei szivárognak is szépen!

magyar-magyar szótár 2012.03.01. 04:52:54

@nagyjoco: Hagy kérdezzek már valamit: A 2004-2008-as hitelboom melyik kormányt segítette a költségvetéskozmetikázásban és melyik kormány fizeti annak a hitelpolitikának az árát.
Mert az vitzán felül áll, hogy a bankok tekintetében mindenképpen a paraszt kel fizesen.
mint mindenért is. A német juróváltást se a német bankok, hanem a német közember finanszírozta. A bácsikám ki is számolta nekem: Minden 2DM50pf-jéből 1DM-et megevett a juró.
Namost a Lakossági Megtakarítások rovat mai állásában miből enne meg mennyit a juró, válaszolj csak, te vagy a szakember..

magyar-magyar szótár 2012.03.01. 04:57:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Jóoldali köröknél felmerült az 9ötlet még az Oktogoni Igasságtüntetés Jóillatű Tömegek! esetében, hogy be kéne vezetnia Lengyel Móccert azaz a kamerával ellátott kis modellhelikopterek alpkalmazását a tömegek ábrázolására.

És tényleg.
Ezt a vitát is ez tudná eldönteni, ha lennének ilyen kis helikoptfelvételek.

Azonban amikor a zorbánjuntista faszistacsürhe az államipénzenfuvaroztatott vidéki é erdélyis és felvidéki paraszfaszistákokokkal együtt nem vót százezer, akkor hogyhogy nem merült föl ez a helikofferezés.

Így a Washington Post (eurpian online) adataira kell támaszkodnunk, amiszerint hetvenezren voltak az oktogontól az Operaházig és hetvenezren a faszistatüntetésen is. (Sajnos a csürhézésnek odabaszott az őtözködési előírás.. én még a szőrsapkákat is bevettem vóna a tiltott ruházatba :D )

2012.03.01. 08:54:38

@magyar-magyar szótár: nem akarok vért,sem államcsődöt. Megtakarításaim vannak meg egzisztenciám. Nekem annyi pont elég lenne, hogy kimondanák: nem tudjukés az elmúlt nyolc évben is csak gazudtuk, hogy mi majd tudni fogjuk. Egyház lett a kedvenc egyházam! Ugye hogy van ertelme a hisztinek nemzetközi szinten is.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.03.01. 11:08:44

@magyar-magyar szótár:

"kompenzációs önhazugságokba menekül "

és ezt melyik k é r d é s e m b ő lvontad le?

mert hogy nem állítottam semmit, csupán a hiányzó forrésra hyvtam fel a figyelmet...

Fenehorizont 667 2012.03.01. 11:09:27

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
diktatúra! ellehetetlenítik ezeket a derék civileket, basszameg. pedig az összekuporgatott pénzükből, amit a Jó Ügyért áldoztak, na abból még színpadra és hangosításra is alig telt.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.03.01. 11:14:00

@ödönke666: Ezek szerint a te demokratikus értékrendednek megfelel az az elv és gyakorlat, hogy a politikai ellenfeleket (gazdaságiaknál egyébként már rég bevált módon) hatóságilag vegzáljunk?

Engedd meg, hogy gratuláljak!

(btw tudnék mesélni listákról, ahol azok szerepelnek, akiket n e m érinthet vagyonosodási vizsgálat...)

Fenehorizont 667 2012.03.01. 11:17:57

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
demokratikus értékrenddel kérlek ne sértegess!
azon nyomban megsemmisíteném magam, ha felfedezni vélnék demokratikus értékrendeket, mint viszonyítási alapot a gondolkodásomban, vagy mint érvkészletem darabjait vitákban. beugranék egy kohóba, mint a terminátor :)

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.03.01. 13:40:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
@ödönke666:
szerintem Ödöncike csak csetelni jár ide, és bárkinek bármiben ellentmond, hogy vitatkozhasson egy kicsit:D
Illetve van egyfajta értékrendje Döncinek, hogy semmit sem szabad túl komolyan venni, ha jól sejtem. Amolyan hűűűdelazagyerek vagyok, diplomás troll stílusban nyomja:D

Fenehorizont 667 2012.03.01. 13:53:42

@Budai Hella:
legalább már azt elhiszed, h van diplomám. haladás :D

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.03.01. 14:09:19

@ödönke666: nem azt mondtam, hogy van, hanem hogy olyan stílusban adod elő a trollt:D

amúgy meg, persze, miért ne hinném el, rögtön elhittem, de én is szeretek provokatív véleményekkel arra alkalmas embereket cikizni
Azért önéletrajzot kevesen linkelnek ám, csakhogy bizonyítsanak:))

Fenehorizont 667 2012.03.01. 22:59:12

@Budai Hella:
olyan provokatív vagy, hogy majdnem elkerülte a figyelmem:) de miaz, hogy te is? ki még?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.03.02. 00:44:46

@magyar-magyar szótár: ez nem volt fair

a konteóval az a baj, hogy

a tényekkel meg az, hogy

a véleményekkel meg az, hogy

magyar-magyar szótár 2012.03.04. 05:53:57

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A számok azok számok. EGYÉBKÉNT meg bele lehet menni a számokba, de ha meg kellemetlen, akkor ne menjünk bele. Relativizálható, hogy a levesből kiszűrt 269 szálka a sok-e vagy a nyolc teve.
Azt tudjuk, hogy 285 négyzetméteres villa az SOOOKKKAL NAGYÓÓÓBB mint az 1300 négyzetméteres.
Azt is, hogy a 800 millió adósság csinálása so-óókkkal tőőőbb, mint az 5700 milliárd adósság csinálása.

Volt nékem olyan becsületes igaz magyar főnököm, aki felháborodott, amikor a tanítványa, akit kitanított, az új tudása segítségével potomért megvett egy ótót, csavarhúzóval "kijavította" és lett neki egy háromszorannyit érő ótója és ekkor az én igazbecsületes magyarfőnököm föl vót háborodva, hogy az ő embere ennyire jólkeres hogy ilyen ótóra tellik nekije.

Éshátugye ez a baj a szálkákkal meg a tevekaravánokal rakásra ismerek becsűűletesmagyarokat, akik kamionnal lopják a fát rendes kft kereteiben debizony a szálka rosszulesik nekik, amikor a büdöscigány biciklivel tójja a fát. A falu hirmondójja meg is íraj, hogy a cigányok lopják a fát.
A kerekerdő ellopása viszont a kaminyonokkal az kreatívitás. Ugye, nem tehet ő róla, jó időben volt jóhelyen.

magyar-magyar szótár 2012.03.04. 06:02:15

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A tényekkel is ez a baj, hogy a tények megismeréséhez is fogalmak meg belátás kell. De már a számtannal baj van, ezt is sokszor elmondtam: diplomás értelmiségieknek ötös matekérettségivel nehézkes a magyar Ft-ban milliárdos számkörben gondolkodás, kb a százmilliós számkör, amiben KÉPES gondolkodni és készségszinten eldógozni benne, d e a milliárd, az nagyonsok. Ez az oka a zsigerieken túl a Simicskán való rugózásnak szaros 200 300 millácskákkal elboldogul a tudat.
És a tényekkel is ez a gond.

De átvetítehetem a fuvarozásra, az emberek személyautós tapasztalatokból még kisteherautós tényeket képesek fölsimerni, de kamionostényt szinte egyáltalán nem.
Afféle ez, mint amikor az úrvezető megáll egy üzlet előtt mert kényelmes.. ki is néz a két méterre, amit szabadon hagyott, de az nem jut eszébe, hogy a húosautó az 240 széles. Nem fér a fejébe ez a tény.

4hnwBToH 2012.03.19. 12:49:03

Kis kiegészítés a rosszgyerek matekhoz:
2002-ben a Medgyesi-kormány konszolidálta a bkv-t, kb 30 milliárdot engedtek el.
süti beállítások módosítása