kérésem  olvasóimhoz, jó és rosszakaróimhoz:

 

Szépen   kérek mindenkit, aki erre jár: Ne ajánlgasson a címlaptündér figyelmébe.

 

Több és alapos indokom s van.

Egyik:Nem kívánok a tendenciőzen, jellegzetes indexgecizmusban , sunyi &aljasmódon szerkesztett bloghú kiajánó rosszoldali díszpintye lenni kéttucat jóoldali stréber nyálanc kommisszárius  harczimarczisága közepette. Arra az "egyensúly" látszatának megadására ott van a Mandiner (ami ugye ráadásul index leánycég is, köszike...) ... vagy ha benyalatják Modor doktor valamelyik ügyes provokációját.. Mindig szegény Hanni bácsi jut az eszembe,  meg mások akiknek szegényeknek a Mandineren kommentelgetve kell harcolniuk a jobberostobizmus ellen... ugye a mandiner a sokbuta akik vagdalják a gólyalábakat, szegény jógyerekek nem győzik gyógyítani. meg ugye a korruptgazember takony ÉS RÁADÁSUL [ex?]BLOGGER! 27éves álomtitkár is degeci, degeci, bezzeg a Nyolc (a 6) Év Halottkeze alatt nemvótámilyen, áááádehoóóóógy..

 

Másik: semmi ambícióm "címlapos"-nak lenni

 

Valamint: egy rendes "cikk"-hez 4-5 nap kéne: javítgatás, a túlírtságok kigyomlálása, idegenszem...  Mert a "kiajánlós" blogbejegyzések már leginkább  rendes "újságcikk" elvárásainak lennének kitéve... Márpedig ezek blogbejegyzések, csuklózás egylendületből  és nem lehet ezért szakmány műremekekkel összevetni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr434067281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.02.05. 09:21:17

rendben, értem. Amúgy meg nem értek vele egyet, de ha így akarod, én aztán nem fogom.
már FB-n sem ajánlgatlak. Csak éppen, te is tudod, véletlenül senki sem talál ide. Ezek szerint elégedett vagy a jelenlegi olvasóköröddel, nem akarod bővíteni.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.05. 17:49:08

nem szoktam mandineren harcolni (mavo pl., szokott:), csak olykor belefutok bizonyos jnickekbe

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 01:47:38

@dr. Louise Steinmann: Azt külön megköszönném, ha a faszbúkon se reklámoznál.

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 01:53:30

@A Hannibal Lektűr-attitűd: ach, azok a dédelgetett szőőőrnyetegek. Az a sopánkodás, ami kitör a jókislányblogokban, amikor 279 helesló egyetértő lájkoló és puszipacsiló komment után nagynehezen végre befut egy jobber troll (= aki esetleg nem értene egyet az aktuális csapásiránnyal) Néha úgy süt le egy-egy jókislánybejegyzésből a bánat, hogy már nem mozdulnak a ro'att kurvannyukat. És akkor abba egy haladójóoldfali gyermek bele se mer gondolni, hog néhány jobbertroll fikanick mögött egyetlen nyomorult korpusz őrjöng.. Én messzemenően egyetértek az ilyen típusú ideológiai küzdelemmel, pl felháborító, hogy Fábry Sándor is egyáltalán merészel lenni. Mennyivel szakmaibb lenne a magyar humorgyártás Fábry nélkül, már jóformán csak ez az egy selejt van benne.

Steinmann grófnő · http://holgyekorome.blog.hu/ 2012.02.06. 06:53:00

@magyar-magyar szótár: ha már kérések
én is kérnék valamit
annyi év TI után szeretnék TE lenni, merthogy hiába a soknév, azért nem vagyok tudathasadt ám, sem sziámi ikrek, és úgy gondolom, hogy Hanni is egy teljesen külön személy, külön véleménnyel, és két macska sem vagyok, aki álmában..

na, szóval nem kell itt érveket hozni, te kéred, hogy ne ajánlgassunk, én meg cserébe azt kérem, hogy ne legyek TI.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.06. 09:26:15

@magyar-magyar szótár: faszom tele van azzal, hogy számba adsz mondatokat, fejembe képzelsz gondolatokat - amik nincsenek ott

rajcsányi.gellért (ergé) · http://mandiner.blog.hu/ 2012.02.06. 11:03:41

A Mandiner nem Index-leánycég, nincs semmi céges kapcsolat a kettő között. Az egykori Reakciónak volt közös tulajdonosa az Index-szel.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.06. 12:31:07

@rajcsányi.gellért (ergé): ergé, rég járhattál erre

az a poinc már nem ez a szótár

már hogy ugye
vagy hogy

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 14:09:32

@rajcsányi.gellért (ergé): Nem társaság-jogilag értettem, hanem szívatás szempontjából. Éppen a minap olvastam egy búcsúzó kaszálósmókus dicsekvését, a bloghús Mandinetr mennyi kattogást termel nekik. És persze arra is jó, hogy sunyi módon a semlegességüket mutassák ki, mert nemkevés haladójóoldali őrjeng a fideszbérec index miatt (ami ugye nyomassaja konzervatórijumot meg a rejakcijót[a mandinert]). És így keletkeztetik azt a fajta álelfogulatlanságot, ami a blogter minimanóitól már 2006-ban is ócska trükk volt, de amiről Török Gábor 2011-ben is azt hitte, hogy még beveszik [mondjuk igaza van, mert be...]

magyar-magyar szótár 2012.02.06. 15:00:07

@rajcsányi.gellért (ergé): Bocs, amikor az előbb kommenteltem neked, nem jutott eszembe jó keresószó, rátalálni a kaszálósmókus búcsúbejegyzésére, de most meglett, tessék:
gg.blog.hu/2012/01/08/bucsum_az_indextol

Pont ez az, amit a begyepesedett öreg Felnőtt Bácsik nem értettek sose, hogy tud az ellenség is kattogást termelni a netokrata médiumnak. Namostugye volt a netokráciának a direkt morálos (hős, forradalmi, mítoszos) korszakka

most pedig a másik fázis: a hatalomban a rossz lelkiismeret fázisában vannak.

Megkaparintották a piacipozíciót, a papírmédia munkásainak haladó jóoldaliai is úgy néznek rájuk, mint takácsok a szövőgépekre 180 éve... és tessék, mi lett.. sztréndzs és fesön, payolaságokm "bulvár" a "bulvárral" különben takaróznak is. Három napig, amíg ment a "Fidesz kirúgatta Tótát meg Ujt és szegény Bedének is menekülnie kell) három napig ment egy semleges bulvár line, de azóta a legszebb régiidőket idézik: a fanjaik megették és simán a nyomjákkrachácsot nyavajogják (erre szintén találsz példát a kommentelők között)

magyar-magyar szótár 2012.02.08. 01:07:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ezzel a kérdéseddel kiválóan szemlélteted a baj legfőbb okát. ha már az értelmesebbje is NEVEKET keres. Egyéltalán nem érdekel Gergényi. Gergényi mellékszereplő. Kulcsár Attila mellékszereplő. Ésígytovább. A média focizik itt nevekkel. Pont emiatt juthattunk el idáig, ameddig. Ezért tartom főfelelősnek nem a politikát, hanem a sajtómunkásságot, a sajtómunkásság szereptévesztését. A hart KÖZÖLNI a feledata a médiának, nem pedig gyártani. Ott van a zsanettügy, egy viszonylag középkategóriás szopókurva esete. Akit felbétreltek egy jó kis provokációra. Itt kibukkant az a szál, amire Gergényi is csak fel van fűzve, mint a gyöngy. A valódi történet arról szól, hogy a rendőrséget politikai provkációsoroztaBAN használták föl. És a rendőrség bemondta az unalmast. Ezek egyik legnagyobb faszsága volt pl az a a jógyerekmédia által nemvéletlenül annyira szónélkül hagyott húzás, amikor lecserélték a poeticus hajlamú kapitányt (tök fölöslegesen) Gergényiről azért nem akarok tudni, mert amit tudni kéne róla, azt ugyanazért kéne tudni.. Gergényi miheztartására. Mindenkit azért nem érhet autóbaleset vagy nem akaszthatja fel magát mékly depreszióba evén. vannak más módszerek is valakinek a miheztartatására. Gergényi tudHATNA valamit mondani, de jobb, ha tartja a száját.

Azért fordulhatnak elő iylen esetek, mert nem találsz egyetlen egy médiaműhelyt sem, ahol ne az agyvérzsír, a személyesízlés, meggyőződés, a korrupció 8a hamvasi értelembe vett, tehát hogy finom egy fasza van ennek -ésennek a politikusnak, jó szopni és ezért nyalok is ennek a politikusnak, egyszerűen jópoda és haverok vagyunk.

Érted. Ha van független média Magyarországon, akkor Tóbiás József a munkásai előtt egyszerűen nem kap szót. Akkor a Kulcsár-ügyet arról nevezik el, aki a legnagyobb mókár volt a cuccban.

A média úgy állítja be, hogy ma már Magyarországon a médiáa szakemberein kívül mindenki bűnös. Mit tudok Gergényiről? Akárkit elintéz a média ezen az alapon, ahogy Gergényit.

Ferencék ugyanis a bemártás technikájával is dolgoztak. Megfizettek, mindenért, mindekinek egy nullával többet írtak... de... így mindenkinek egy picivel több tégláéja is lett abban a bizonyos falban. E+zt úgy kompenzálja a jógyerekmédia, hogy ezekről feszt a Simicskát, az Ezüsthajót a stb-stb-t feszgeti.
Nem médium -csak cinkos a sajtómunkás. Akin nem lett cinkos.. az el is mehetett a kurva anyjába mindenoldalon.

magyar-magyar szótár 2012.02.08. 01:11:01

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A rendőrség bemondta az unalmast a politikának. Ezért is lettek aztán egyreunalmasabbak az "eseményekre alkalmat adó ünnepek" sopánkodott is eléggé röhejesen a jógyerekmédia. Egyszer, egyszer látnám, hogy a média bemondja úgy az unalmast, ahogy a rendőrség. Mondjuk most Ferenc megszopatta őket és már kifogásolta is Ferenc azt, ahogy sziveskedtek neki. (Hát... beszartak ferenctől a rendőrök,. Mondanám, hogy látnod kellett volna: 15 kamera vete föl, ahogy ferenc szopatta, leszólta, úgy beszélt velük, ahogy parancsnok a szarfaszúakkal, tudod, amikor katona voltál, elöljáró-szarfaszú viszonybabn. Szerinted mi az oka annak, hogy 14 műhelyben a vágóasztal alá hullt ez a képsor?

kikoránkell 2012.02.08. 10:48:45

@magyar-magyar szótár:
Héló, "a baj legfőbb oka" az, write only-üzemmódban vagy! :) Nem GERGÉNYI! Gerényi Gábor aka "kaszálómókus", hisz ismered, te idézted.
gg.blog.hu/2012/01/08/bucsum_az_indextol

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.08. 11:42:40

@magyar-magyar szótár: tudod, aki tolja a midi blogot, az apc-t meg a mandinert

és aki az utolsó index alapító tag volt

az, hogy GerGényiről litániálsz nekem, ami/aki teljesen offtopik (míg ugye Gerényi erősen ontopik) - szerinted mit jelez?

kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét (mint barát mondom)

magyar-magyar szótár 2012.02.17. 08:21:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @kikoránkell: Hát, akkor most tényleg a kezelőorvosomhoz fordulok, ha Gerényiről Gergényire mórickáztam gyorsolvasás közben.

magyar-magyar szótár 2012.02.17. 08:24:31

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Mondjuk sokat segített, hogy Gerényiről csak így a bukásom után derült ki, hogy Gábor is. Nincsen ugyanis az a sebesolvasás, aminek következtében a Gábort Péternek olvasom. Vagyha pl GerényiG.
Na, de mopstmár tényleg rohanok a dokihoz.

De jó nektek egészségeseknek!

magyar-magyar szótár 2012.02.22. 03:36:29

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nost én ezzel micsinájjak. Nekem is van ilyen magazinom, egy későbbi, letöltöttem róla egy zeneíró prg-ot, amin egy fél délután egy nagycsomó tingli-tanglit "írtam" .
Hősök.. hát perszehogy hősök.
Hanna Reitsch is hőse volt a repüléstörténetbek, nem is akármilyen. És jó segge is volt.

magyar-magyar szótár 2012.02.22. 03:45:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Végig-végig mindig is azt szajkóztam, hogy aki szép és okos és tehetséges, az mind-mind jóoldali. Végigvégig azt szajkózom, hogybár több a jóoldaliorgánum, mint a rosszoldali, de mégis a jóoldaliaknál van sorállás. Kínomban még a focihasonlatt is alkalmaztam, a rosszoldaliújságírók közül egy nagypályás focicsapatravalót nem tudnék egy rendes NBI-re való jóoldaliliga ellen kiállítani. A rosszoldalon országosmédiába lehet kerülni NB III Nyugati Főcsoport kiesőzónájából. Összesen valamirevaló a néhai Reakció (Mandiner) fiataljai voltak.

De tudjuk azt is, hogy ha véletlenül tud valaki a rosszoldaliak közül ,az menjen a kurva aanyjába (= a picsába), mint Fábry: ennyi se legyen. Fábryval is a legfőbb baj az, hogy egyáltalán van ilyen egy (1) fő is. Minek.

Sőt ezt mennyiszer szajkóztam: Médiaszakos kölyköm ÚGY MERJEN rosszoldali politikaikijelentéseket tenni, széjjel hasajtom a zannyába, hát ezér köccsük rája a sokpénzt? Nem bánom, hogy idehaza a szobában a plüssmacigyűjteményének mint Bajcsányoz, de úgy merjen nem eltolcsyzni meg nem orbáncigányhhhrvannyázni a suliban, hogy agyonvágom, na!

Házi Feladat: Mutassa ki csoporttársairól, hogy horthyfasisztaérzelmű anztiszemiták. Nehogy asziodd, hogy hagyom ott tökölni, én mahgam csinálom meg neki a célzatos, választásbaszorítós sunyi kérdéssort. ("Szereti ön a sárga színt?" -hát ki a faxxom szereti, legalább 66% nemszereti)

magyar-magyar szótár 2012.02.22. 03:48:39

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az innováció, a blúcsipp, az úttörésem stb, a sokminden tanítanivaló újsg, hát ki tanul kitől? nem tán az indexes fiúk tanulták az origósoktól el a sunyi hazugcím + aljaskivonat = az igazság is, ha kinyitod a cikket a balalsóficakban trükköt? A mókusok már régesrég ezt csinálták, amikor az origósok elkezdték másolni...

Az index olyan, mint a Volkswagen Golf a maga szegmensében. lehet nácizni, kurvannyázni, szidni, hazudozni róla, de ami jó, az jó, mindenki azt másolja. Kivéve persze a markáns C-oszlopot, azt nemnagyon merik.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2012.02.22. 09:54:38

@magyar-magyar szótár: Fábryval nem az a baj(om), hogy ...ööö ...felvállalja politikai hovatartozását (erős eufémizmus: nyilvános műsorban leköpdösni miniszterelnök képét nem bűn, ámde nem is egy cizellált véleménynyilvánitás... valamint a kormánypárti 'humor' sem bűn, csak unalmas - lsd 7i7 ), hanem az, hogy kifáradt, halvány, nézhetetlen és hallgathatatlan

különösen a húsz évvel ezelőtti zsenihez képest, akit volt szerencsém élőben hallgatni (ezt a sztorit már meséltem)

on

a többire: erre miért ennyit, a többire miért semmit...
süti beállítások módosítása