egy békeliba* noteszéből

 

 

Az origó szerint (idézi) a képen nem emberek, hanem vademberek láthatóak.

Szerintem sem. Vademberek sem ezek. Ugyanis én olvastam Bíró Lajos pápuaföldei úti beszámolóját és azóta tudom, hogy vadember nincs. Én úgy tudom, hogyaz un "civilizált éjraópai ember"-nél csak legföljebb ha az amerikai civilizált ember a vadabb (pl akik Hirosimára meg Nagaszakira atombombát dobtattak, azok).

És ezeket az embereket, akik itt a képen láthatóak, nem az emberségük/nememberségük süllyesztette idáig.

Hanem a háború.

És a háborúért felelősök.

Akik odaküldték a képen látható embereket az ottlakos embereknek megtanulni a demokrácia meg az europid kultúra kesztyűjéből tutulni. Ó, az irakiak már hogy tutulnak, hogy!

 

 

 

 

 

 

*Békeliba az Seres László szerint az , aki nem érti meg, hogy csak a bomba, az erő, a hadigépezet meg a lokáliskonfliktus az, amiből az [iszlamis]ták tanulnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr83548504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

I_Isti 2012.01.15. 20:29:38

Persze. Az sokkal jobb, hogy ha elfogják bármelyik fent szereplőt élve véletlenül az ultrahumánus tálibok, akkor nemcsak fölakasztják őket a saját lenyúzott bőrükbe, hanem a bőr alatt még be is sózzák.

Lujzanéni 2012.01.16. 16:07:19

nem csípem az amcsi hadsereget, mindig ott kavarnak, ahol nem kéne,
ahol meg kéne, ott nem mernek / akarnak beavatkozni
jellemző rájuk, hogy amikor New Orleansban a hurrikán volt, akkor a saját honfitársaikat hagyták szarban.
persze, erről nem a katonák tehetnek, hanem a Főnök

2012.01.16. 16:15:33

Majd jön az a jóképű katonai ügyész a helyes asszisztensnőjével és igazságot szolgáltatnak.

jónévez 2012.01.16. 23:24:57

@I_Isti: Jól is teszik. Te mit tennél az ultrahumánus európai az ultrahumánus és jogszerű vogonnal? Nem-e megnyúznád élve is? De igen, csak jó szajkózni a "felvilágosult európai" (amerikából irányított) álliberális fennsőbbséges dumát.

magyar-magyar szótár 2012.01.17. 01:31:50

@jónévez: @kchkscak: @ifsz: @I_Isti:
Van itt valahol egy bejegyzés a szovjetjóreggeltről a szovjet agresszió idejéból. A szovjet katonák közt az a szokás alakult ki Afganisztánban, hogy ha bekopogtak egy bennszülött viskóba, azt lábbal tették, egy rúgás az ajtóra, be egy kiélesített kézigránát, el hasra és utána még bepászmáztak a kalasnyikovval egy tárat... ez volt a szovjetjóreggelt. Persze Iván A Szovjet Katona is azzal kezdte az elején, hogy bekopogott, egy tepsiszemű ördögfiókakócos angyalgyermek nyitott neki ajtót, majd hasravágta magát és jött anyu a kalasnyikovval, ez volt az afgánjóreggelt az agresszornak.

De érkezett már pl Afganisztánba fejlettnyugati feminista szociológus picsa azzal, hogy az elnyomottmuzulmánnők életét tanulmányozza ... nyilván reménykedett egy kis puncimutogatásban, hátha az afgán nőknek is ki van vágva a csiklója. És aztán azzal tért meg Afganisztánból, hogy a Nőierő és Nőikormányzás, a Titkos Nőhatalom Birodlmában járt -persze a többi szikkatag europid picsa mind elmebetegnek nézte.

2012.01.17. 17:05:09

@magyar-magyar szótár: Tegnap olvastam egy amerikai reakciót a dologról, azon háborogtak, hogy valami megmondóember hasonló véleménnyel volt a dologról - hát igen elitélendő, meg az elkövetők forrófejű kölykök, akik büntetést érdemelnek, de a háború az ilyen. És tényleg, a háború egyre rosszabb, ahogy fejlődik a haditechnika, de konkrétan a levizelős téma elég régi dolog lehet. Mondjuk a minden korok művelt tisztjei biztos nem csinálnak ilyeneket, dehát nem csak ők kellenek a háborúhoz, ráadásul vannak helyzetek, amikor a művelt tiszt is elveszti a fonalat.

Az is érdekes (erre a cikk egyik kommentelője világított rá), hogy 18-19 éves fiatalokról van szó, akik hivatalosan nem ihatnak alkoholt...

magyar-magyar szótár 2012.01.18. 07:11:55

@ifsz: Kedvencem ez a napóleoni háborúk idejéból való jelenet, az ütközet ugyan nem volt olyan hatamas történelmi horderejű de ütközet volt.
harcmezőről fellovagoltak a tisztek a fogadóba. Valahol Lothairingiában. vagy Elzászban? Az egyikfelében a napóleontisztek.. a másikfelében a jóhatalmak tisztjei. beléptek.. meglátták egymást (a kétoldal) kemény biccentés ÉS SZÓ NÉLKÜL ittak kártyáztak. TÜNTETŐEN nem néztek egymásra.
majd végezvén lovaikat elővezettették és ha össze is akadt a tekintetük 8a két sereg tisztjeinek) akkor SZÓ NÉLKÜL egy kemnény férfias biccentéssel vagy kaélaphozbökéssel távoztak.

a harcmezőre

magyar-magyar szótár 2012.01.18. 07:12:56

@Lujzanéni: Az USÁban van valami, úgy hívják Nemzeti Gárda. Annak a feladata az

ekkerjoz 2012.01.24. 08:55:31

@magyar-magyar szótár: Az USA Nemzeti Gárda önkéntesekből-tartalékosokból szervezett erő, egyfajta területvédelmi, karhatalmi, akár polgári védelmi feladatokra szervezve, mint nálunk volt a munkásőrség régen.
Leszerelt hivatásos állományúakból, önkéntesekből toborozzák, minden hónapban pár nap kötelező szolgálattal, minimális költségtérítéssel.
Nyilván a törzs hivatásos katona, a beosztottak, a legénység civil.
Nagyjából félmillió ember fogható hadra a teljes mozgósítással, de erősen lokális célokra, szétszóródva az államok területén.
Katrinánál is az volt a gondjuk, hogy mire bevethetőek voltak, a nagyja baj elmúlt.
süti beállítások módosítása