Nyalni csak jól, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. Észrevétlenül, pedig sebesen.

 

Például a médiában megnézhetii magát, aki rövidtávú érdekei szerint nyal.

 

Sokkal hasznosabb hosszútávúérdekek szerint nyalni.

 

Hazagyön a gyerekem a médiasuliból és megtudom róla, hogy ezekhez, a cigány köcsög törpe Rákosi Viktor Dzsucé*hoz húz? Agyon vágom, ha ivarérett is és már 5 éve borotválja a punciját, ha felnőtt nőnek hiszi magát akkor is agyonvágom, erre fizetem neki a sok pízt, hogy a jövőjét elbassza azzal, hogy recepciós akar lenni a Kunigunda utcában? Akkor má inkább menjen besztbojnak a Nóta tévébe, a kurva anyját! (aki ugye lennék)

*Ugye Orbán hosszúnevéhez, ami a Kis Napóleon-nal kezdődik,. hátulról, közvetlenül Pablo Escobar kolumbán kokainbáró Moamer Gadhaffi  mögé Kim Dzsong Ilt kell írni . A Dzsuce az a koreai maóista eszmék...Ésugye Észak-Koreában az van, ami nálunk, azaz fehéroroszországi sajtószabadsági állapotok,a reklám és médiatorta vezető ereje, a legfőbb internetes hírgyár és forrás, a legkomolyabbnak számító gazdasági hetilap és portálja, a legolvasottabb magyar papírnapilap és portálja, és a reklámtortát nagyban uraló médiumok egyhangon kórusban éltetik Rákosi Hitler Cigány Kádár Gadhaffi Viktort és jaj annak, aki nem élteti, pl felakasztva találja magát a nyizsnyekurokirogretropavlovszkajai sötéterdőben... 

3 komment

Címkék: nyalás

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr953500676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.12.28. 14:47:25

"a legolvasottabb magyar papírnapilap és portálja, és a reklámtortát nagyban uraló médiumok egyhangon kórusban éltetik Rákosi Hitler Cigány Kádár Gadhaffi Viktort és jaj annak, aki nem élteti, pl felakasztva találja magát a nyizsnyekurokirogretropavlovszkajai sötéterdőben..."

Azér sztem vannak fokozatok...

magyar-magyar szótár 2011.12.29. 03:32:12

@méhészborz: Vannak fokozatok. Ezekre a fokozatokra is érvényes a Szó_áram Nagy Finf Szabálya. van, aki disztingvál a cigányozásban, mert tudja, hogy nem szabad olyant mondani, ő megelékszik a vidékikurva annnyájázással a vadászvacsorán. A hosszúnévből lehet ízlés szerint is választani, nyilván egy vidéki származású és ma is ott élő, cseléd meg alföldi felmenőkkel rendelkező történész fejében ez a hosszúnév másképpen csikorog.

magyar-magyar szótár 2011.12.29. 03:37:37

@méhészborz: Nagyon kedvelem azzt a CSak Fénykép blogot, amiben ráadásul orbánbarát objektívvel készített orbán fotók vannak,. a blog indeksz, gyári és a célja az, hogy kuranny rohatcighányozzanak alatta a kommentelők. namost.. az ő maga keze, a szegény kis médiarabszolga kezecskéje hóótiszta. Ő olyanokat nem tudna mondani, mint amiket a kommentelő mond, nadhát a kommunikációs cél jócél, most egycsokorba kell fogni mindent, hát... legföljebb nem ővele fog közvetlenül kezet az élőláncban, hanem azzal, aki szebben mondja.
Bevallom neked, hogy a számomra sokkal rokonszenvesebbnagyjocó, aki nem sokat lacafaszáz, mint az olyan fennköltek, akik, ha egyenesen rákérdezel, azt is letagadják, hogy egyoldaliak (és persze a jó oldalán) lennének. Szerintem tisztességesebb az,l aki egyszerűen orbánnak a cigány kurva anyját szidja dühében, mint aki tájékoztatja Oedoen van Madjaroovaar holland újságírót a magyarországi helyzetről majd másnap megszerkeszt egy cikket, miszerint a Adamer Blatt véleménye is az, hogy Magyarország most úgy van a nácizmus előszobájában mint Németország volt 1932-ben.
süti beállítások módosítása