Azt már hű de régen tudjuk, mi volt az istentelenül megbodogult vak filozófus Fejtő Ferenc egykedvenc újságja. Az, amit fel is olvasott neki a tikárja és az, ami aztán riportozta az öreget ráhülyerékázva a felismerésre, hogy a Feri bácsi egyvéleményen van velük. Egy filozófus! A Népszabadsággal, de ugyan mitől is? Hát csakis a kérlehetetlen felismerés következtében juthatott azokra a magyarázatokra fejtő, amikre a Népszabi is! 

Na de micsoda a Hillary egykedvenc és mélységesen magyar rádiója, amiért innen is üvöltök, free, legyen free klubradio.

http://www.gepnarancs.hu/wp-content/uploads/2011/12/Klubradio1.jpg

 

Honnan tudja Hillary, hogy mi legyen a kedvenc rádiója neki?

Hát innen tudja, a történet a következő:

Hillary Clinton 2011. júniusában Magyarországon járt és találkozott az ellenzékiekkel. Ne tessék megijedni, összesen a Magyar Ellenzék, akikkel találkozott, mind tüchtige és jószagú,  bájos  és aranyos, biztosan nem lopós arcú volt, röviden végezhetünk:

Az LMP képviselői

 

Bajnai Gordon miniszterelnök úrhttps://m.blog.hu/du/dudenbuch/image/HalottKez.JPG

 

 

Mészáros Tónika médiajókislány (az apukája nélkül, önállóan)

 http://divat-trend.info/wp-content/uploads/2010/03/Meszaros-Antonia.jpg

és hagy ne soroljam a neveit az LMP-t és a Bajnai face-ét nyaló szorgos média munkásainak. A Klub rádió ott-e volt, nem tudom, szerintem nem. AKKOR ugyanis azért nem, mert MSZP közeliek és MSZP-st nem vezettek ellenzékiként Hillary szemecskéi elé.

Csak a Jók és Igazak közül a Legjobbak és Legigazabbak. Ősszesen ők voltak Hillary számára a magyar ellenzék.

 

7 komment

Címkék: hírexport

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr633501079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.12.28. 09:51:55

persze, a k-in-fossal is kellett volna dicsekednünk egy kicsit:D
az is ellenzéki, nem?

Én tudom, kibe vagy szerelmes, de azért Vikit mégsem lehetett odaültetni, mint ellenzék.

magyar-magyar szótár 2011.12.28. 13:32:32

@Budai Hella: A kuruc-in-fos megtekintéséhez nem is kell Klinton néninek olyan meszire mennie: ameri9kai szerverem tenyész. Az-az a Quiet American-ek élből és alapból tallózzák. És természetesen hogyne adnák be a szűrrési eredményeiket klibnton néninek. nem is titok, hogy k'k'k'éjraópában a cigány, a náci, a faszista és egyéb nemzetiségi (pl Szlovákiában a magyar) kártyával bizonyos meg nem nevezett impérijalista országok szolgálatai szórakoznak, naná, hogy a KGB-t azt körülírják, de a Szijjájéra csak némán, főbiccentéssel utalnak. Elemei érdeke az USÁ-nak a minél nagyobb európai és arab zűrzavar. Csak vedd azt figyelembe, hogy az USÁban az idén 90 bank ment csődbe, az American Airlines stb-stb, de a napi sajtópancsimancsit az európőai vajlingban fortyogó vihar kötötte le. Legalább akkora csődtümeg az USA egyik partja csakl, mint maga Ejurópa és tessék, legalábbis a politikai kommunikáció szintén ájtatosmanó pofival fintoroghat Klinton néni az európai eseményeken, meg tettetettemn ahhoghatnak. Holot van otthon is szennyes bőven a kis mosodáikban, még emberiszabadságjogi is, meg migránspolitikai is vastagon. Azért ne basszusozza már meg a kurzívélet azt, ami a mexikói határ 200-300 mérföldes sávjában folyik!

magyar-magyar szótár 2011.12.28. 13:34:33

@Budai Hella: Csak ugye az amerikában a hazaárulás kategóriája, ha mondjuk egy amerikai pógár elkezdene árulkodni járni a brüsszeli emberei-hez... Tényleg, ez nem is hülyeség, megvizsgálni, mi számít az USÁ-ban hazaárulásnak, most fingatnak egy amcsi katonát azért, mert a jizzedleaks-nek csepegtetett...

PesszimPista 2011.12.28. 23:03:05

Klubrádiót hallgatni egy -adott- idő után, olyan mint sajtreszelővel . . .
Nem mondanám, hogy (nem) kár érte, mer' pl. a varacskos disznó is egy irdatlanul randa állat, mégis megvan a helye a nap alatt . . .
De hogy a már csak férje okán is "mélytürelmű" Hillary miafittyfenét foglalkozik egy "bukaresti" freggvenciával, az már magas nekem, mint malacnak a zsebóra!
Nemhiába no! Két kivonulás meg egy új hadüzenet között marad ideje még Bolgár úr aklára is.

Acélcápa 2011.12.29. 00:15:48

@PesszimPista: Nagylátószögű optikából szemlélve Hilöri megvakart egy pörsenést a valagán. Tekerve kicsit a kaleidoszkópon azt láthatjuk, ahogy mohó mancsait dörzsölve előre nyammog a zsíros falatokon, amiket majd az irokéz-frizurcsis bagázs lapátol majd mohó és feneketlen szájüregébe. Egy újabb csavarintás és a magyarok nagyasszonyaként menti, ami menthető; a szólásszabadság utolsó védőbástyájaként emeli fel szavát - mert ott még könnyen dumál a ribanc - a mindent maga alá gyűrő gőzhenger ellen.
Nálunk csülök lesz, Pékné módra. Kinézünk majd a lovira, meg is teszem a rendszámomat befutóra. Szürcsölünk némi forralt bort, andalgunk, fogjuk egymás kezét. Azon morfodírozok, kaphatni-e arrafelé sült gesztenyét. Mert vettünk a múltkor, de minden második penészes volt. Holnap tűzijátékot kell vennem. Durranósat, színeset.
Közben persze megemlékezem majd a szürke napszámosokról, akiknek ilyenkor is a hon prosperitása az első vagy épp testének megszigonyozása és kivéreztetése. Hisz jó és rossz harca ez, bazmeg. A jók - akik igazából rosszak - álságos szendeséggel nyerészkednek és söpörnek ki minden pallást, a rosszak - ők se nem jók, se nem gonoszak, csak épp kivételesen éleslátóak - nem fogják be pörös szájukat, hanem kérlelhetetlen magabízásban jelentik ki mindenki másról, hogy bénák. Oké, ez igaz a jókra is.
Azon gondolkodtam, hogy egy rendes csülök megfő-e egy óra alatt kuktában. Utána persze csontozás meg krompli és hagyma. Valami savanya is kéne. Este tízkor meg alunni. Pali beszédét meg megnézem másnap délelőtt szöszmöszös mackóban.

magyar-magyar szótár 2011.12.29. 03:27:58

@PesszimPista: Sajtósai vannak az ilyen magasrangúaknak, akik bekészítik a cuccost és Hillary valamelyik titkára és felelőse meg a tanácsadói átnézik. Aztán döntenek atrtról, hogy Hillary foglalkozzon-e a kérdéssel. Nos, a lobbyzásban ezeket az embereket kell elérni információkkal. Én, ha lobbyzáss közben célt szeretnék elérni egy egyébként térképészeti légypiszokkal kapcsolatban, amiről a legművgeltebb Quiet American annyit tud, hogy Koszovótól (ami a miénk) van Északra a balkánon és van ezzel a valamivel valami az osztrákokkal m(nekünk kelltt akkor is rendet tenni Európában, 1918 február-október) ...ez a maximális, ennyit azért Hillary legokosabb külpol tanácsadója se tud. De ha egy ital mellett elmesélem neki, hogy Magyarországon nácizmus van, náci hordák menetelnek, üldözik a zsidókat és öldösik a cigányokat és egy ilyen erő viszonylag konszoilidáltnak látszó formája már legázolta médiát, Fehéroroszországiak a sajtóállapotok, méduiatúlsúj van, diktatúra felé sodrodunk... azért ezek a tények megrezegtetik Huillary főtanácsadójának a kisszivét és ezért jobban odafigyel, mikor olyan papírok kerülnek a tárgyalóasztalra, a napi program összeállításában. ha egy jó fél évig végzem ezt a munkát, kisfiú arcom van és szerény vagyok, bevallom, hogy milliárdosként voltam egy kis ideig miniszterelnök és többször k8itüntettek, mint rendes vállalkozót és bér nélkül ingyen a haza és haladás jegyében.. amerikában Kossuth-ot is meg lehet említenem ismert név, majdnem a nagy szlovák komponistával Bela Bertok-kal egyenértékű név.. az a lényeg, hogy ne heveskedjek gesztikulálva, hanem szinte szerényen.. látszon rajtam, hogy nem személyes ambíciók fűtenek...

magyar-magyar szótár 2011.12.29. 03:29:09

@Acélcápa: EWlfelejtettem Pesszim Pista nickje mellé a tiédet is odakattintani, az előző komment neked is szól.
süti beállítások módosítása