"Bazdmeg, ha nem fogod be a pofád osz' űsz nyugton a picsádon, foglak és olyan nevet adok neked, mint a Zappáék kölykeinek van!"

/Cher a kislányához , Chastity Bono-hoz a Hippikorszak végén/

 

mindjárt elmesélem, de előtte meg is kéne hallgatni ezt a számot Zappa Zoot Allures című lemezéről (háromgitár-dob fölállás!)

Nem, nem ér csalni! Tessék meghallgatni végig.

A csalóknak végig kell nézniük a számban sikoltozó hölgyön!

nesztek:

történet: A képen látható Christine Frka Zappáné jóbarátnői minőségében került a Zappa családhoz, mint babySHOUT'P!-ter. Amidőn Zappáék elkészültek a stúdiófelvételekkel, szükség lett volna némi sikoltozós betétekre. Zappa fogta Miss Christine-t [GTO] és bevitte az asszony szobájába, ahol kajáltak, ökörködtek csiklandozták és satöbbi, fingottak/böfögtek és közben Zappa párszor bekapcsolta a magnót, hogy fölvegye MissChristine sikolyait. A MissPinky-be is jutott egy búcsúzóul.

 

Ugye, hogy nem érdemes minden történetet tudni.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr163428007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikoránkell 2011.12.10. 06:39:27

Hey, de jó zene! Bár, én Captain Beefheart énekével hallottam először, de ez jobb!
Kötözködésképpen: 3 gitár + dob + szinti! Markánsan hallható már az első 30 másodpercben is.
Aztán: minden hangszeren FZ jáccik + dobgép. A csajon is FZ jáccik.

És kösz, így hajnalban különösképp élvezetes!

Aranka néni 2011.12.10. 06:55:35

tényleg nem érdemes. A csaj nem élte meg a huszas évei közepét sem.

Frick László Emlékzenekar 2011.12.10. 06:57:28

@kikoránkell: A csajba azonban Zappáné Gail is bele-belenyúlkál ám! Hát eggen szinti az is vót. Én azt birom benne, hogy ha bömböltetem a 4wattos off-"hifi"-men, mindenki azt hiszi a környéken, hogy a hölgyet basszák, pedig nem.

Aranka néni 2011.12.10. 07:00:24

@Frick László Emlékzenekar: ha látlak ezzel a névvel belépni, mindig megnézem, hátha valami értelmes is fölkerült oda, dehát...:D

Frick László Emlékzenekar 2011.12.10. 07:04:13

@Aranka néni: Szivem, szamaraknak hárfázni talán érdemes, LLada Samarák-nak egy elvetemült, de azzal az erővel, amit oda fölteszek (automata belsőcímlapra felpattanót szerelt be neki Bogi a két juharszirupos hószinű kikkezével ám!) el is küldhetem a pár embernek körímélben is... oszt még Hanni bácsi is úgy olvasta el, hogy alapvető bakit követett el a lehamvasozásával...

kikoránkell 2011.12.10. 07:09:16

@Frick László Emlékzenekar: Decens környéken lax.:) Mit szólnának a Je'Taime-hez, Jane Birkin szívhezszólóan tudta nyöszörögni.
Kíváncsi lennék egy demográfiai vizsgálatra a Zsötem felfutását követő 1-2 évről. Asszem sok 70-es évekbeli csemete nem tudja, hogy igazi nemtője Serge Gainsbourg.

Aranka néni 2011.12.10. 07:26:09

@Frick László Emlékzenekar: de én nem csak elolvastam, hanem kérdeztem egy provokatívat is, ami elől ügyesen elhajoltál (ignoráltad a kérdést)

magyar-magyar szótár 2011.12.10. 07:41:05

@kikoránkell: A zsötem-et csak azért vettük föl a Tinédzserpartiból a Grundig rádióhoz odatartott Bigston magnóval, mert az terjedt, hogy betiltották. De az az igazság, hogy cselédmentalitású alföldi tajtparaszt viszonylatokban az ember azt hitte, hogy a néninek fáj valami, mert itt a "Húzzad mán kidfelé!" "és a "Nem lesz több gyerek akkor se bazmeg, minek nézed a Czeizelt" szitkozódások meg maxx a rökamiényikorgás lehettek ismerős hangok. Egy jóságos nőgyógyász bácsi a szolgálati lakásának a tejüveges verandáján 2000-2200 Ft-ért csinált egy kaparást és ráadásul rögtön fel kellett állni és hazamenni. Egy kezdő tanítói fizetés 1800-200 volt, a téeszben meglehett keresni akár a 2500-at is egy ivarérett és fogamzásképes nőnek. Minden iskolában volt egy-egy csonanekű gyerek a koari fogamzásgátlók miatt és az új találmány, a Postinor, na annak a történeteivel ijesztegetik még a mai nőorvos-rezidenseket is a főnővérek...

Szerintem a Zsötem az országnak azon régióiban volt a menő, és gyártottak rá gyereket (Czeizel -korszak) ahol a presszókban BÁRKINEK vitt ki a pincér unikumot és mindig volt Sztár tonic. És a dohánypolcon Marlboro meg Multifilter. Ja és nyáron Zöldbányai Sör.

Mink itten 100évest szíttunk a zwieci [táncos] sör mellé és a lányok tripl sec likörrel meg keverttel gyúrtak a bátorságukhoz meg orgazmusukhoz elő és miatyánkkal meg üdvözléggyel védekeztek meg forrófürdőket vettek vagy az előrelátóak inkább Postinort.

magyar-magyar szótár 2011.12.10. 07:42:20

@Aranka néni: Érdekes, hogy amikor nem a politikáról van szó, milyen ügyes kis konetókat gyártasz. Holott Frokk eltásnál nem vaélami fejlett jóoldali ignoráűcióról, pusztámn agyi dementiáról lehet szó, a korai agyi érelmeszesedés jelei :D
süti beállítások módosítása