Elaci 2011. 11 15., 08:07 - [Kit érdekel -kérdésre:] 1 Engem! Miután az én adóforintjaimból fizetik ki ezek a hernyók. Egyébként meg erről egyetlen dolog tud eszembe jutni: Éljen Rákosi, éljen a PÁRT! Viktor, Viktor! Mikor mentek már el az anyátokba, fideszes tetvek?

Amikor Kerényi Imre megkeresett - ami egyébként is váratlan volt számomra, mert nem mozgok ezekben a körökben -, akkor nem ezzel a témával keresett, hanem voltak még szabad témák, amelyek közül választhattam. Én ezek közül csak 2006-ot voltam hajlandó megcsinálni, de kértem négy nap gondolkodási időt. Korábban nem politizáltam, és tudtam, hogy ha elvállalom, akkor elvesztem a szuverenitásomat. Ugyanakkor arra is gondoltam, hogy nagyon szomorú az ilyen mértékben polarizált társadalom, amelyben nem lehet a nevén nevezni a dolgokat, anélkül, hogy besorolnák az embert egy érdekcsoporthoz. Hogy az igazság állandóan politikai színezetet kap. Elkezdtem gondolkozni a képen, mit festenék, ha elvállalom, és a "szerepcserés" Szent György ikonja jutott eszembe. Két napra rá egy barátom küldött egy sms-t, hogy 1992 óta Szent György a rendvédelmi erőknek a hivatalos patrónusa. Ezek után úgy éreztem, hogy kicsit utolért a sors keze. Azért vállaltam el a munkát, mert 2006 októbere egy trauma volt számomra is. Olyannyira, hogy felvállaltam azt is, hogy elvesztem a szuverenitásomat. /Korényi János nyilatkozatából/

Ma, azaz 2011.november 10-én lejártlemez már a Kerényi-kórkép, azaz az "új alkotmány" [szótárul: tákolmány] díszkiadásának képmelléklete, a "Kerényi-körkép". Azaz Kerényi elmekórisméjének újabb nagyadagja, vajjon mennyi kell még...  Tkp ez tipikus jógyerekduma, a "Kerényi-körkép"-et demagóg módon belemaszatolni   a hülyének nézett jónép köztudatába. (ugyanis a jógyerekhiedelemvilágban a Feszty-körkép a jobbosbunkóizmus ikonja...)  Csúnya dolog ám ez, hiszen a jógyerekek úgy tudják, hogy ők sose demagógok, dehát a demagógiára is érvényes a szó-tár Nagy Fing Szabálya, miszerint az én demagógiám nem is demagógia ("az én fingom halovány szellenet, ami lényegében egészségügyileg indokolt, ártatlan kénhidrogének és szagtalan metán" az LMP nemlétező fingjai persze benettonződdé szublimálódnak ám!).

Saját befolyásolhatóságával és naivitásával meg zsigerigyűlölet alapú lebutulásával szembesülhet a jógyermek a Kerényi-körkép line-ban. Beszopikálják a jógyerekek azt a jóoldali sajtósrizsát, miszerint , hogy az inkriminált karikatúra , tehát ez itt:

része a Kerényi-körkép-nek. Pontosan és ellenkezően, ez az    ikon tökélye annak, amit a művésznek állami megrendelésre tennie kell: Mint a királylány ajándéka: meg is adja, ami a megrtendelőnek jár és mégis szuverén, sőt: a pofájába gúnyosan vágja a megrendelőnek A MÁSIKOLDALI SZELEKTÍV TÉNYKEZELÉS-t. Az a jógyerekségnek büdös, hogy a saját szelektív (beetettett agyad-mosott) ténykezelésével szembesüljön, de felhőtlenül kacarászni  a "pesti srácok"-ként ábrázolt provókat és focihuligánokat fehér mártírruhában. Ez a festmény a Kerényi-körkép legbátrabb alkotása. Milos Forman-i szatíra egy állóképben. Az egész, úgy ahogy van, az ikon-szerű ábrázolás, már a váz[lat]a is józan üzenet a múltba. (Majd az időbusz oda leviszi azt...)  Legszivesebben, ha én abban a helyzetben lehetnék, persze néhány ellenőrző keresztkérdés után, személyes találkozás kereteiben, hogy meggyőződhessem arről, véletlenül sikeredett-e ez a zseniális karikatúra vagy ulenspeigelien...  már adnám a művésznek a másik, nem is ötmilliót adnék neki, hogy ugyanezt egy triptichonban fesse meg 1956-ról. Mert itt, ennél a képnél látható, hogy mennyivel több egyetlen kép sok-sok szónál.
 

Ünnepelnie kéne a jóoldalnak ezt az ikont -nem a fürdővíz kiönthetősége kedvéért a csecsemő nyakát tiporni kéjesen, gondolok arra a jellegzetes matulás-indexes úripestigyerek türhő taplóságra WC-szagú jódumára, amit Gyémánt László festménye kap az egyenletes fos-szórásban. Lásd alant... Mert magyarázza má' meg cvalaki nekem, mennyivel is különb a   tüchtige jógyerekálláspont, az  , ami Kerényi-körkép tréfikecímen EGYKALAP alá veszi a nagyon is különböző alkotásokat? Háromféle van ugyanis:
1.vannak gatyarohasztóan naívak és félamatör dilettáncs-ságok, sajnos a kedvencem Somogyi Győzőm festménye pont ilyen, rá is jött ő, amikor megpróbált a színes golyónyomokkal operálni. Borzalmas a szentistvános-kardfogós giccs Szkok Iván mázolmánya, ráadásul még el sem készült, beh kár lenne folytatni, hiszen minden további ecsetvonás csak fokozza a kiakacc!!-hatást. Szart se érő képüek vannak a K'-körképben, kettő mindenképpen
2.van az elmegy a levesbe kategória (ezek a festmények kb annyit érnek, mint az olaj meg az alap ára, kb 50ezer...)
3. és vannak zseniális képek, elsősorban is a rendőrlovasos ikon. Ez történelmileg vállalható (a rendőrök ugyanis a jóoldali körök szerint a "mi fiaink voltak, hőseink a rendteremtésben", wwuudejó, a pppoffájába vertek a csürhének, jobban kellett vóna... és ne védekezz azzal, hogy te [egyedül] személyesen nem akartá vóna többet a pofájukba verni, a te oldalad, A Jók és Igazak kommentjeiből SÜVÖLT az "eszméletlenre verjék őket!"[Enikő -egy tüchtige pesti nő]
Zseniális még a Horthy-kép és Gyémánt László Holocaust-ja, pont azért, amiért a jógyerek szórja rá a fikát: Az arcok miatt, csupa portré, csupa arc. Én még fokoztam volna a tragédiát azzal, hogy az elejéről is odafestek arcokat. Mert a Holocaust -témában mindig csak az éhezőtáborok, az utolsó másfél-két év arcai kapnak örökéletet. De mi van azokkal, akiket a "rend"-ból, a "munka-adta-szabaccság"-ból ragadott el az ugyanolyan fortélyosan sátáni halál... -mondjuk 1941-ben  ? De még sokkal kegyetlenebb sunnyogó lopakodó halál várt az 1938-as.. 39-es vagy 1940-es év áldozataira!! Az egész Holocaust-történet egyik legeslegmocskosabb fejezet-része hygienicus & tüchtige korai, felfejlődő:  a Nemzetközi Vöröskereszt táborlátogatási sorozata, amikor végigsétáltak és "mindent rendben találtak" ... Egész Európa elnézte a KZ -lágereket, ahová nem is titkoltan a Reich deviánsokat zárt, Mutogatt5ák is, homoszexuálisok,m elmebajosak, függők... no meg persze az se volt titok, hogy zsidók, katolikusok (jógyerekül katkó... katkók, majd 1939-től a refkók is...) Holocaust-tagadók egész filmhiradó-részleteket tettek föl a KZ-légerek koraiszakaszából és mondhatom, a tahó-bunkók beletrafáltak az igazságba, igaz, ellenkezőszándékkal, kissebbíteni szándékoztak volna... de  a valóságban fokozzák a tragédiát azzal, hogy a koraiszakaszból is tesznek föl képeket. Lehet, hogy az az ócska geci büszke magára, aki Gyémánt Lászlót [a festményét] is agyonfikázta , nyilván abból kiindulva, hogy a jógyerekek is olyan agyagagyalapújjak csak, mint a rosszoldaliak, nehogy olyan bonyodalmakkal bizgerárlja már a tudatukat, mint többirányúszemlélet és elkülönböztethetőség, ő josztán pakolta a fost és a fikát egyenletesen minden képre rá. -Na, Hannibal, ez vót aztán az agitprop! tipikus...  Az, amit Kerényi művelt ellenben nem agitprop, hiszen nem agitál az "új alkotmány" mellett, hanem önellenható-ostobán még ront is, a kommunikációs-szakmailag amúgy is elléggé romos kép-én... (és Kerényi már nem először, ugye a jószándékú kommunikációsostobaság másik példája pont az Alkotmány-asztala... az erőltetés... a tomsawyerizáció helyett... a jógyereksajtó aranyközépszara, a töltelékemberek és ingyen-payolák [Őrjöngjünk Venszan, Egyenlítő TV etc-etc.] csak szerettek volna annyit ártani az "új alkotmány"-nak, mint egyedül Kerényi tudott ártani...

Szégyen a Kerényi-körkép története -de pl a fogadtatása, bocsjav, a fogadtattatása [a bemagyarázás a hülyének nézett jógyerekek buksijaiba] az a jógyerekújságírás szégyene is. És azért zseniális az ikon, mert EZT a line-t is karikírozza (nem csak azt)
azon el lehet szálazni, mennyiben akarta is ezt a művész vagy műűűvész... vagy véletlenül jött ez össze neki... (alig hiszem)

 

Végmottó, szintén Korényitől:

2006. október 23. után néhány nappal egy festő és egy filozófus barátommal hárman kimentünk a Parlamenthez mécsest gyújtani a mosonmagyaróvári sortűz emlékére. Teljesen kihalt volt az utca és sötét. A Parlamentnél ott volt a kordon, a kordon előtt egy mécses-sziget, utána nagy üres tér, amelynek a végén a rohamrendőrök, akik lezárták a Parlamentet. Ezt meg is festettem magamnak: a kép bal oldalán látható egy kordon és előtte mécsesek. Teljesen Tarkovszkij-filmbe illő jelenet volt a sötét erő búrájával és a megközelíthetetlen kicsi fényszigettel. Mindenesetre volt ott egy kis csoport civil, amely a rendőrökkel vitatkozott, hogy szeretne mécsest gyújtani. A filozófiatanár barátom pedig végigment a sorfalon és végignézte a rendőröket, hogy van-e rajtuk azonosító szám. Nem volt. Mondtuk neki, hogy húzzunk innen. Aztán átmentünk a Nagy Imre szoborhoz, ahol egy fia lélek nem volt, csak rendőrök, viszont vezető nélkül. A barátom ott is odament megnézni az azonosító számot, mi ötven-száz méterre voltunk mögötte. Ráordítottak, teljesen lecövekelt, nem bírt mozdulni, azok pedig rávetették magukat, és össze-vissza verték a rendőrautó mögött. Feljelentést tettek ellene, a bíróságon pedig azt mondták a rendőrök, hogy egy százfős tömegből egy azonosítatlan tárggyal rájuk rontott. Én tanú voltam. Nagyon sok ember nem tüntetni volt és nem autókat borogatott, hanem ment haza az Astoriától egy ünnepi megemlékezés után, és nem tudta, hogy mi történik. Elmenni nem tudtak, mert nem oszlatás folyt, hanem tömörítették az embereket. Összemosták a rendbontókat a békés megemlékezőkkel. Bennem ez indulatokat váltott ki.

 

melléklet: úgy, és most fogjuk be az orrunkat és pilllantsunk be az üde kikelet & frissmosdás illató jógyerekbudiba (ugyanis jógyerek beleiben ibolyagáz fejlődik a bélrenyheség és a jó ZŐDkaják mián...)budiba: szerintem ezt a keresetlenül és jellegzetesen magyarsajtómunkás-zsírtahó jódumát Szily László követte el, aki elfelejtette megnézni Gyémánt László festményének jobb alsó sarkát, különben a jópofaságért nem áldozza be a szavahihetőségét

kopi az indexről: (a cuki & tréfike fikaokádást Földes An'riska. Miklós Gabukkake és Szily Laccukácka követték ely:)

 Gyémánt László: Holokauszt

Borzalmas dolog volt a holokauszt, de talán nem annyira, mint az én festményem – üzeni Gyémánt László, némi derűt csempészve a téma keltette nyomasztó gondolatok közé. Hiszen a zsidók amúgy is híresen vicces emberek.

Tessék, elég egyetlen jól eltalált táblakép, és az ember egy csapásra az ecset és vászon Roberto Benignijévé válhat. Gyémánt [ha előfeltevéseink kedvéért eltekintünk a képe jobbalsó sarkától...]  – nagyon helyesen – elutasítja, hogy festményén olyan túl súlyos, nem képhez illő problémákon tépelődjön, mint a keresztény kurzus vagy a többségi civil társadalom felelőssége. Inkább – hasonlóan ahhoz a rohadék macskához, amelyik tegnap kilopta a vödörből a pucolásra váró keszegzsákmányomat, megcsonkította  a halakat, majd belekóstolt a körömlakklemosóba – egymás mellé hányt egy csomó fejet, lesz, ami lesz.

 
 
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr413367309

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Csináltad már a magasban? 2011.11.11. 22:08:35

Innovatív és látványos megoldást eszeltek ki egy belvárosi építkezésen: az állványzatra tették fel a mobiltoalettet. Íme, megint tanultunk valami hasznosat az állatvilágtól, a fecskéknek is évezredek óta bevált az eresz alól potyogtatás.   Az ötle...

Trackback: A honi alkotmányfestészet fejlődése 2011.11.10. 15:34:50

Elmentek ti a francba, Imrus. Megint mi szar ez, nézem az interneten, ez a piktorok mázolmányai, vagy most hadd ne minősítsem, mijei. Ne mondjad már nekem, hogy a Viktor nem tud rajzolni. Majd pont rajzolni nem tud. Ne etess. Miért nem szólsz neki akko...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.10. 12:37:11

A gyémántos részt Szily írta (keszegzsákmány)
beismerés itt:
kosullo.tumblr.com/post/12509734663/borzalmas-dolog-volt-a-holokauszt-de-talan-nem

Itt viszont Szily megvédi Korényit (merugye síkbolygó ..vagy mégsem?):
kosullo.tumblr.com/post/12514313042/origos-interju-a-lovasroham-festojevel

Szily Kerényi-története (érdekes, jellemző stb)
kosullo.tumblr.com/post/12466996346/itt-az-ideje-hogy-mar-mar-a-bede-marci

magyar-magyar szótár 2011.11.10. 12:42:27

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szilyt eddig magánban csíptam És úgy voltam vele, a nyomorult piál is, széjjelszívja az agyát, istenem ez telik tőle. De már annyira leépült, hogy -pedig GYémánt a Nagyátlóba helyezte el!!!-a gyorsnézeti nagyátló aljába) hogy megnézze a képet VÉGIG? a jobb alsó sarkát, Ez, amit most Szily csinált öngecizés lett... persze, ha van még neki hozzá egyáltalán gecije. Jóoldali orákulumnak lenni valamennyire felelősség is. Akkor így bízzon meg benne a jógyerekség máskor is. (Így hát, beszopta a szlovák trianonos pornót is... azt is pont ezért: mert felületes, vágtázik)
Ezért baj az, hogy csak egy garnitúra jóoldali újságírónk van. Ezért a benézésért amerikában (ahol a mestere székel Szilynek) a jóoldal a saját faszát kapatná be vele

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.10. 12:43:30

Viszont az kinek a felelőssége - és ez a poszt is miért nem kérdez rá (költői kérdés...) - hogy hogyapicsába kerülhetett egy szintre világháborúkkal, forradalmakkal egy 'lovasroham' (nem beszélve a vörös iszapról, ami persze tragédia, de ...)

Valamint érdemes a nemannyirajógyerek mandinerék és konziblogék véleményét is hozzáolvasni a projekt értékeléséhez

namindegy, örülök, hogy nincsenposzt elempéfika nélkül

spájdernecc 2011.11.10. 12:52:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
a klasszikus műveltség átka :)
M-M Sz cato-i magasságba émelkedett
/ Ceterum censeo... etc /

magyar-magyar szótár 2011.11.10. 15:09:11

@A Hannibal Lektűr-attitűd: mégy egy fikát mutass az LMP-n azon kívül, amit én kenytem. Bánthatatlanok. (rosszoldal vagy MSZP nem szám)

magyar-magyar szótár 2011.11.10. 15:14:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem szám. A lényeg: blogokat nem vethetsz össze újságíró termékkel. Az, hogy Német Gecike az "Egyenlítő TV"-ben (ami max baktérítő, esetleg rák...) vagy az Őrjöngjün VenszanT okosleányai pl így okádanak le észnélkül mindent, az a bloggerségbe belefér.
Amit Szily, Földes és a faszom veszi a fáradságot, hogy a harmadik nevét megnézzem, művelnek, azt PÉNZÉRT mint újságírók teszik: jópofáskodnak, mintha bloggerek lennének. Eddig megvan?
menjünk tovább!
Szily "neve fémjelez" egy "blogot" (valójában index rovat) ami pocsékárúkfóruma. Namost a Homárban kb annyi bejegyzés a benézett, vagyis pocsékáru, amennyit a szarmagyaripar %-ban pocsékárut termel. Elbasztak, benéztek annyi témát -de elnézést nem kértek. Szily arról nevezetes, hogy akkor se reagál vagy javít, ha már tízen szólnak neki, hogy hé, ezt elbasztad! (ez egyébként szintén bloggermentalitás, a szarvashibát is megideologizálja, hogy lehet, hogy ez szar lett, de van benne vas is.)

magyar-magyar szótár 2011.11.10. 15:18:43

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Számítnak az számít, aki hat. Erről vitatkoztunk. Mi számít reklámnak? Azt, amit úgy kell a WCfaláról lepiszkálni vagy ami 20 millás óriásplakátkampányban megy. Rosszválasz azt gondolni, hogy EZEK a jó sajtójuk (a Magyar Hírlap??? ne baZZZdd már!!!) Mipért lett kétharmad -azért mert a jóoldal antidemokratikus módon kügyeskedte, hogy ne legyenek előrehozott választások 2009-ben, azért! Nem másért. És a "büdösnép" így reagál. Ferenc minden húzása zseniálisan bevált -de a sok népszopatás visszaütöt. ÜTNI akart a nép és abban, hogy ÜTÖTT (mondjuk önmagát jó szájba.. meg tökön) abba aztán a rosszoldal "unhatékony" sajtó semmit se tett! Emlékszel, hogy azzal vígasztalták magukat a Bástya Nyugdíjas Sakk Kör tagjaik, hogy ezek megvették kilóra az ügyészséget. (És most lásd a Mikiklékszet, kiderül, hogy a jéghegy csúcsa voölt... És most már megy az osztoz7kodás 2012-re és útban van a maradék MSZP is a jóoldalnak!!!)

magyar-magyar szótár 2011.11.10. 15:21:17

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Elismétlem: agitációspropagandának az számít, ami agitál és hat. hatásos. A rosszoldalon szeretnének agitpropot és ezt te gyűlöletedben (már a tétova balfasz és dilettáűns kisérletét is) felnagyítod, annyira elvakult vagy, hogy azt az önellenható ostoba bukdáscsolást, amit Szijjártó művel, agitpropnak szorzod föl. Pedig Szijjártó egyedül többet árt ezeknek, mint az egész Egyenlítő TV az Őrjöngjünk Venszan, a Kettős Mérce és még tegyél hozzá vagy öt jógyerekblogot.

magyar-magyar szótár 2011.11.10. 15:30:00

@A Hannibal Lektűr-attitűd:
Képlet:
-Kerényi hülye
-a 15 képből vacak három... dfe van legalább három jó kép, kettüő zseniálisan jó

szün: Mi a baj a vörösiszappal? szimbóluma az elmúlt 22 évnek! Benne van minden. "Megfelel a zónijós normáőknak" mert a Zónijó más techznológiával gyárt és az övékben nincsen lúg. Ebben volt, boltihypó töménységben!! Foklytassam? A papírozás, szemhúnyás.. és azért, mert ezek voltak kormányon, szerecsenymosdatás a felelőségben. És mi derül ki? Az, hogy Almásfüzuitőnél is baj van. tehát igenis a vörösiszap szimbólum--valamint pont az a kép jó is,hoppá, négy (4) kép a jó.
-milyen "krit9ika" az, ami arányaiban ugyanannyi fost tartalmaz. van 4 fos kép meg 4 fos kritika.
Állj! HA kritikának lehet azt nevezni, amit Szilyék műveltek.
És most pedig: Szily benézte a képet: arra nbem vette a fáradságot egy GYámánt László (tehát nem egy Szkok Iván) képen, hogy a szívástól meg piálástól bedagadt nagy pofáján valamit lejjebb eresszen a képernyő előtt, hátha meglátja a Kép jobb alsó negyedét.

és akkor te csak a "jóoldali" rizsát fújod.

Rendbben: szarok ezek. Rendben: szar az üögy (az alkotmányasztala.. bűrkötés, képmelléklet)
ne legyen stadion.
Ne adjanak KIBASZOTT 15 milliót összesen 4 jó, és mondjuk 6 elmegy a levesbe... képért.
De kisebbítette volna-e MÁ MEGIN SZAROK EZEK-et, ha Szily úrék vestzik a fáradságot és legalább a jó és azseniális képekre nem vérizzadnak valami valami fikát rá...
most belehalt volna mi? -az ezekre mért csapáserőséget csökkenti, ha végignézi Gyémánt képét, mi? A KAMPF belerokkant volna, ha négy képről esetleg jót mondanak?

Steinmann Lujza 2011.11.10. 15:47:47

erre most azt tudnám mondani, hogy gyerekkorunkban, mikor meg kellett kötelezően ünnepelni nov. 7-t, azt ugye nem szerettük, és mi van, ha valaki csinált egy zseniális, jól rendezett ünnepséget mégis? Akkor az mibe számít?

A kép jó. ezt már mondtam a másik postnál is. Kerényi elmebeteg, ettől függetlenül. Mindig te baszol le minket, hogy 2D, na akkor most te vagy kétdé, mert nem érted, hogy a kép MINDENTŐL függetlenül tetszhet, de azér már...khm...
a feszty körképről nekem spec, a Milleneum jut eszembe, de te azt is biztos jobban tudod, hogy nem.

magyar-magyar szótár 2011.11.10. 15:55:31

@Steinmann grófnő: A téma egyébként GYémánt László képe s hogy Szily benézte. Meg a dumája. És azon morfondírozom, hogy feltétlenül szükséges-e, ennyire számít a hatákonyság? MINDET egyformára kell egyenletesen lefikázni ha jó, ha rossz? A nov=-tel való párhuzam olyan kb, mint Kerényfi FŐLaczzélosozása (aczéleltáshoz hasonlítása) AZ agitprop vpolt és ha valaki olyan szart festet, mint Szkok Iván, hazakűdték kapálni.

Az itt a kérdés, hogy blogger-e Szily, amikor pénzért ír cikket az indexbe, mint jólfizetett munkatárs.
Ennyit megér az agitáció egyformára fikázni mindent ÉSZ nélkül? egy jó poen kedvéért az anyját is ??
Tudom , hogy téged nem zavar, mert a te nézeted szerint a lényeg, hogy ezek minden nap megkapják a pofájukba.
De Gyémánt László = EZEK???

magyar-magyar szótár 2011.11.10. 15:59:08

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Megpróbáltam a twitteron megnézni Szily cikkét, de lefagyasztotta a gépet.. annyit sütüttem ki, hogy Szily szülei hjelentősművészek voltak és biztos Kerényi már még azelőtt biztos csinált egy oooolyan disznóságot, ami már arfra mutatott, hogy majd máma már milyen is lesz Kerényi ezek hasonlatosak azokhoz az emlékezésekhez, amikben Chrudinák Alajos 1977-es sportos testére a Camel tropical farmeröltönyösre a mostani tokás busafejet erőltetik, a 74 éveset...

ha jól jön le nekem, de segíts, te vlgig olvasod, esetleg bekopizghatnád kommentbe, gondolom arról nincsen szó, hogy
"Elnézést, tahó voltam , amikor Gyémánt képét nem néztem végig és olcsón poénkodtam, mentségemre legyen a sok marcsira piáltam is, részeg voltam, bocs"

Steinmann Lujza 2011.11.10. 16:00:01

@magyar-magyar szótár: annyira ezek, mint amennyire Hannival "mi" meg képviseljük az összes korrupt seggfejet, aki most ellenzéki oldalon nyomul
mer az aztán nem összemosás, hogy "mi" vagyunk egyszemélyben Hannival az elempé, meg jópfi és még örjöngünkvenszan meg a bástya sakkör is

magyar-magyar szótár 2011.11.10. 16:19:03

@Steinmann grófnő: Ezt sose mondtam. Annyi bennetek a közös: az elvakult gyűlölet, ami miatt nem vagytok képesek még azt a jót sem meglátni (a közelgő 2012-es választásokat) ami esetleg vígasztaló lehetne számotokra. Emlékeztetlek, hogy neked a szarszagú vér se büdös volt, csak vélemény (mert ezek egy túlfiatal takonnyárú vaót szaó, ugyi...) Ezen a kaptafán neked Szily Gyémánt-fikázása is egy vélemény. A gond az, hogy olyan véleményről van szó, ami még a legesleges-legnagyobb jóindulattal is a kép 3/4-részére igaz. De mi lehet a maradék egynegyedén?

Szóval szerintem "fűrészelés" helyett észnél kéne lenni. Igaz, hogy jólesik őrjöngeni, de PONT MOST nem ártana józannak maradni valamennyire.

Nézzük csak fordítva a képletet:
Kerényi szar -minden kép egyenletesen szar, lehet okáéddani
de amikor pl a roszoldal valamit azért, mert SZAR VÓT A KÁDRRENCER megmásítana, akkor az nemjó... akkor "a jó azért maradjon meg" Azt nem értem, mért nem elég kerényit agyonvágni meg a szar képeket. Mindenki piacról él, van egy felkérés, fizetnek. ki tudja mi lesz. mindenesetre..
ha most elkezdeném az összes művészeti alkotást aszerint megítélni, hogy ki rendelte meg

Pl Ilf és petrov művészurak két regényén jókat szoktam nevetni, aztán eszembe jut, hogy annak az agitpropnak voltak az előfanfárjai, ami 2-3 milla ember kinyírásához vezetett. De ettől még nem kel leokáddani Ilf és Petrov munkáját. Ésígytovább,. csomó zseniális alkotás született diktátorok, vérnősző pápák ,, "állami megrendelés " stb örvén. Zsenik (pl filmesek) EGYSZERRE tudtak megfelelni a zsarnoknak ... és az igazságnak is. MI A FASZ EZZEL A BAJ?
A művész Ulenspiegel. És ha a zsarbnok rendel tőle? ha művész, teljesít. Ha kontár, akkor Szkok Iván. De nehogy már egy alkoholista marihuánaszívó műűvésszülők pestigyereke elitiskolás beajánlott hátszeles dédelgetett minőségiújságíródíjas PÖCS döntse már el (ismétlem: a vélemény az a blogban van, EZ ÚJSÁGÍRÓI TERMÉK!!)

Amúgy meg nem számít, mert ez ma este már lejártlemez. Holnap új csapás, új csapásirány, új témára kell előharákolni a jógyerekfikát.

magyar-magyar szótár 2011.11.10. 16:21:15

@Steinmann grófnő: A vélemény, az egy
de az újsáígró termékben pénzért,m munkát végezve nem véleményt nyilvánít, hanem formál. És egy csomó.. valjuk be, nem túl okos ember még annyira se fog ránézni Gyémánt képére, mint Szily. Szily csak a negyedé
re nem nézett rá, de egy csomó ember, aki csak a hiriget keresi ("máma mit basz5tak el ezek, gyerünk!" annyit se néz rá... értesz? Nem nem értesz, hanem nem mersz szembenézni ezzell, nem is szembe, hanem felülről, reá.

mennyire egy nevetségesek vagyunk...

Steinmann Lujza 2011.11.10. 16:26:02

@magyar-magyar szótár:
1. a szarszagú vér c. eposzt NEM olvastam, ezt többször mondtam
2. ha egy ember blogjában jelent meg, akkor vélemény.

3. meg lehet a saját álláspontod venszanról, de amiket ő összeirkál, az EGY VÉLEMÉNY, nem hivatalos álláspont

tudod mit, nyitok egy blogot men in black címen, és feltárom a saját véleményen az ufókról. Akkor az hivatalos álláspont lesz, és felnyomja az agyad, mert szerinted nincsenek is?

Steinmann Lujza 2011.11.10. 16:28:17

@magyar-magyar szótár: ja ,és világosan ott van, hogy nekem Kerényitől függetlenül tetszik a kép. Mutogassam el, vagy még tombolsz egy kicsit? Mi a fene bajod van?

Steinmann Lujza 2011.11.10. 17:10:44

@magyar-magyar szótár:
Élet és Irodalom
És: "Na, mit ityegel, szép ecsém, kérdte Kerényi, mellik részit föstéd le zivataros múltunknak? A jövőnknek, Imre bátyám, mondotta a legény, azzal eléhúzott az iszákjábúl egy teccés szerénti nagyságú és fölfogású képet. „A közmunkaprogram kivilágétcsa Mária Országát” vót a címe. Erre mán át lett karolva a válla, így sétállottak föl-le a Hivatal előtti csillagösvenyen, panyókára vetett kényszerzubbonvval." (partinagy)
:)))

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.10. 21:30:58

@magyar-magyar szótár:

"Nemtom, meséltem-e csodás történetemet Kerényi Imrével. Íme az én Imrém, sőt mindenki Imréje:

A szüleim mindketten festőművészek és szinte egész felnőtt életükben folyamatosan pályáztak a Magyar Alkotóművészeti Közalapítványnál műteremre, mert a nagyszobában tudtak csak festeni. Ez a rendszer úgy néz ki, hogy a művészalapítványnak úgynevezett bérlőkijelölési joga van egy rakás, műteremnek használható vagy akár direkt annak épült, felső emeleti vagy padlástéri budapesti lakásra, a megürülőket pedig pályázaton osztják el a tagok között.

Néha egész faja helyen lévő műtermek is bekerülnek a szórásba, mi egy V. kerülti, Sütő utcait nyertünk el, a Deák tér sarki Meki melletti házban. Elképzetően szétrohadt, fura műterem volt, lényegében egyetlen, hatalmas, ovális helyiségből állt plusz valami kisebb szoba és minifürdőszoba. Az egyik alkalommal, amikor felmentünk megnézni, a szomszéd lakásból előkerült Kerényi Imre, és elmondta, hogy a műterem Szomory Dezső legendás lakásának volt a része valaha.

A hely abban a formában használhatatlan volt, de a rendszerben benne volt, hogy a nagyon leromlottakat az önkormányzatnak helyre kell állítania, ha új, kijelölt bérlő akadt. Több hónap eltelt, de a kötelező felújítás az istennek nem akart elindulni és már nekünk is feltűnt, hogy valami gubanc lehet. Valaki pedig azt súgta, hogy a Kerényi szemet vetett a műtermünkre, az a baj. És ekkor csörög a telefon, maga az Alaptörvény Asztalának Későbbi Atyja keresett, hogy meghívna magához. Irtó kedves volt, körbevezetett a lakásában, teát főzött, elmesélte, hogy itt élt Szomory, hogy a híres darabjai mind itt játszódnak, hogy hol engedte ki a megdugott úriasszonyokat, ha kopogtatott a férjük, ilyenek. És hogy a legendás lakást a komcsik kettéválasztották, a mi műtermünk az az ovális könyvtárszoba, ahol a mester a darabjait írta. És ez a lakásrész neki kell és meg is fogja szerezni. És az V. kerületi jegyző, Xantus Judit a spanja, így bármeddig meg tudja akadályozni a felújítást. És hogy ezért jobban járunk, ha lelépünk a picsába és visszaadjuk a lakást a közalapítványnak és pályázunk egy következőre, mert neki olyan jók a kapcsolatai, hogy most keresztet vethetek az egészre.

És itt jött a poén. Azt mondja egyszer csak az Imre, teázgatás közben, farkasmosollyal, hogy ha rá tudnám venni a szüleimet, hogy lemondjanak a műteremről, az mindenkinek a legjobb lenne és ő annyira hálás lenne, hogy adna nekem egymillió forintot zsebbe. (1996-os egymilliót.) Nehogy köpni-nyelni, levegőt venni alig bírtam a megdöbbenéstől, hogy lehet valaki akkora féreg, hogy a saját szülei ellen akarjon korrumpálni valakit. Aztán nemet mondtam és gyorsan eljöttem.

(A sztori vége, hogy más megsúgta, Imre tényleg bevetette magát, így egy idő múlva kiszállítunk a műteremprojektből, az Imre nyert és még egymilliós júdáspénzt sem kaptam.)”

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.10. 21:32:44

@magyar-magyar szótár: ez igaz

de megteheted hogy nem olvasol indexet, nem termelsz kattintást és akkor majd nem lesz többet fizetett újságíró

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.10. 21:34:18

@magyar-magyar szótár: akkor az index sem agitprop:)

még a tvkettőt is többen nézik

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.10. 21:37:45

@magyar-magyar szótár: "és akkor te csak a "jóoldali" rizsát fújod."

nemármegint

nem fikáztam a képeket sehol
hátméghogy rizsát toltam volna
(pedig megvan a véleményem...:)
lécci ne TIzz

de ugyanaz, mint az evasztori
az eljárással van bajom

a vörösiszap meg: ne már ...mérték, mérték

Chanyi · http://chanyi.blog.hu 2011.11.10. 22:25:53

melyik Kosztolányi írásban van szó arról, hogy "A dolgozó társadalom mellett mindig van, volt és lesz egy játszó társadalom.", amire lehetőleg semmilyen befolyással ne legyen a politika??

magyar-magyar szótár 2011.11.11. 02:33:35

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ami nem belátható, ahhoz makett vagy térkép kell. Az baj, ha valakinek térkép e táj. De egyébként ha valaki nem lehet belátással (képzelj el egy országot, ahol MINDENKI történelmi belátással tekint a jeélentörténelmére [ami NEM a politika... mert a politika ELHAZUDÁSA a jelentörténelmének]
Úgy látszik, ismétlésekbe kell bocsátkoznom

Mert te azt hiszed, hogy a politika kimerül abban, amit EZEK csinálnak és debezzeg a másikpolitika az más.

(- a Daewooo-t nem vette meg, mert "koreai vacak" de Chevrolet emblémával megvette, mert az "amerikai")

magyar-magyar szótár 2011.11.11. 02:39:19

@A Hannibal Lektűr-attitűd: bazdmeg, nehogy elkezdjünk már reklámszakmai kérdésekben vitatkozni, hogy az inas mutassa már meg a festőművésznek, hogy mennyire lényeges a tűhegynyi ecsetke a mázolópemszlihez képet! Bazdmeg, hallottál már olyan típusú jólcélzott reklámhoz, ami egy igen szük ELITE de magas társadalmi véleményformáló képességű csoportra célzott?
Indexet nem olvas a paraszt, de a paraszt mit zabál, húst-húsal, rántotthústornyokat ilyesmit. ha HOZZÁJA AKARSZ SZÓLLANI az elithez, akkor HOVA teszel rekélámcimkét, A savanyúkáposztazacskóra, amibeű ja teőtöttkáposzta lesz??? Ki a FASZOM eszik töltöttkáposztát a bankiszférában??? Maxx egy évben egyszer valamelyik góré bio nejlonparaszttanyáján.

Az indexet olyan emberek tallózzák, CSAK A CÍMLAPOT artra nincsen ideje, hogy minden cikket megnyisson. menetGEREk , bankigórék, brókerek, spekulánsok, a most nagyon ideges pedagok

És egy pedagógus ki? A helység Kalapáccsa

Ez ezek egyik legnagyobb balfaszsága a sok olyan közül, amire a jógyerekség nemvéletlenül nem mutat: A pedagógusok fölhergelése: Egy pedagógus képes 1000 ember véleményére is hatni. meg-megáll óraközben, hogy ezeket BASZTASSA.

Szégyellem magam, hogy szakembernek szakmai alapfogást kellett prezentálnom.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.11. 10:47:17

@magyar-magyar szótár: az fontosemberek nemolyankönnyen befolyásolhatók holmi index címek által

csak hogy szakmai legyek, a véleményvezérek elérése valóban fontos lehet bizonyos kampányoknál - és a politikában is -; na de arra meg nem az index a pont megfelelő eszköz, egyszerűen mert nem hiteles (nem úgy nem, hogy hazug, hanem úgy, hogy bulvár)

na jó törökgáborbloghú határeset

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.11. 10:48:30

@magyar-magyar szótár: én itt most nem politikáról beszéltem, hanem rólad meg rólam

meg a tiről ugyi

magyar-magyar szótár 2011.11.11. 13:38:35

@A Hannibal Lektűr-attitűd: A rizsa ugyanaz, más fontosembereknek más tálcán tálalják ki, de ugyanazt. Azért, ha megnézed, nagyon jól meghatározható a célcsoport és az agitációs propaganda line is. A Mikileaks annak a bizonyítéka, hogy igyekeznek leverni a maradék MSZP-t, mert útban vannak a 2012-es választásokon. EZ azonban sok fényes elménknek nem tetszik. Nem Kéri László orra alá dugdosták a jaaaaajdeeemáralulrólszerveződő hűdeérettségizettés főiskolásdemár, csupa értelmesaranyosfiatalokosokok a mikrofonokat. Meg nem Petschnig néni orra alá. Azért a jóoldalon PONTOSAN meghatározhatóak, kik vannak lapátratéve. ha érdekel a politika (alig hiszem, hiszen szemmel láthatóan egységsugarú felhasználó vagy, hiszen ha nem így lenne, nem izgulnád magad halálra azon, hogy ezek a semmit hogyan basszák mégszéjjelebb, fizika: a semmit mégszéjjelebb nem lehet baszni, mert a semmi: semmi)
Gyönyörűen kirajzolódik, mit akar a jóoldali agitációs propaganda. És működik is. nektek így.. és azoöknak, akik útálják az indexet, meg amúgy. A lényeg a konszenzus lesz, hogy a mindenféle nyíílóvirágg ABBAN AZ EGYBEN megegyezik, hogy "nem teccik a rencer és deokrATUIKUS VÁLTÁS MEG KOALÍCIÓ KELL,.
éS AKKOR ÁLLJ MEG ÉS GONDOLKODJ EL MÉG EGYSZER.
LATOLGASD E KÉT SZÓT, MI KELL:
demokratikus

ÉS

koalíció

Ebben nagyon fontos a Mikileaks szerepe, mert nem mindegy, hogy az MSZPnek 9 vagy 7 %-a lesz. Ferencet is fogjáők fikázni, mert nem mindegy, hogy az MSZP+ Ferenc együtt 12 vagy 9% lesz. Érted? Te nem vagy ezen ideges, de pl a Bástya Nyugdíjas Sakk Kör televan politikáhpz értő haladóbaloldali nyuggerekkel. És ők ki vannak akadva, mint a taxióra. De az index nem is az ő agyukat akarja mosni.
Ez az újfajta line kifejezetten politikaianalfabéta naíváűk számára kidolgozott. Még nem tudja a leányka, hogy be kell kapnia a Bajnaiét. Még ártatlanul dudog, még azt hiszi, hogy az LMP-nek is osztanak lapot. és szorítja kiskezét : NO PASARAN: BAJNAI NO NO NO. És amikor feláll szépen a koala.. akkor őneki is odanyomják a papírszócsövet meg a zászlókat.. És azt fogja mondani, amit a fővárosi SZDSZ-es leánykák mondtak 1994- júniusában, jól van, bekaptuk, de végülis szappanízű kicsit és majd ballanszérozzuk őket.

na majd ezt megnézem, amikor Gordonkát ballanszérozzák a millások meg 4k-sok.. jaj, az ember ne tudná előre, hogy az Új Mozgalom Új bodokyjaival megint hogy fognak bánni!

magyar-magyar szótár 2011.11.11. 13:39:15

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Sürgősen kerítsd meg valahonnan Arany János A nagyidai cigányok -ját. Olvasd el.

magyar-magyar szótár 2011.11.11. 13:49:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd: jajajjajajajajaj, ez a bulvár, ezt hagyjuk már! Ez kb olyan szintű gyerekmese, minthogy ezek átvették a hatalmat az indexben és kirúgták Uj-t meg Tótát. Jaj, ne kelljen már ezt...
Szerinted a nagyképű úritahóság, ahogy Sziély lefikázta Gyémántot.. az bulvár. A bulvár az... "a belsőpiacnak" szól. A külsőpiac kizárólag a címlapot eszi le, kb 20 mp. Főcímek... zanzák, ennyi.

Tudo mi ez a "bulvár" -kb az a szerepe, mint a Varánusz blogban az "elmebetegségnek" a skizotériának. Ez a legrégebbi jógyerekfogás: nagyon bátor az 52 kilós kis genya geci.. de amikor összefut a kocsmában a 110kg hentesképű filmrendezőbácvsival és az megkérdezi tőle, miért élsz te filmkritika írásból, ha alapvető ismereteid hiányoznak hozzá és dicsekedel, hogy egy Kuroszava és tarkovszkuij filmet még nem láttál? Tudod mit mond ilyenkor a hightech kisgecóka? Azt, hog "Áááá, én nem filmkritikus vagyok, csak hülyéskedek ott, hát nem vagyunk mink komoly.."

Ezért nagyon fontos, hogymiközben az online sajtómunkásság az észosztáson kívül a korrupcióellenes harc éllovassága, aközben még mindig a legeslegnagyobb titok még belsóős szakmai körökben is, hogy mi a honor. Hogy a jógyerek mennyiért fikáz. Mi a gázsi. Mióta megvan az onlinemédia, azóta takarózik a netokratív szabadságjogokkal. Miközben a Netokrácia Angyalának a fejét fogja ahhoz, hogy a Politika mélytorkozza kényelmesen (lásd Obama megcsiinálását...) Nonszensz, hogy még 2011-ben ártatlan "diákgyereket" játszanak. Szily különösen jeles ebben az aljasgecizmusban, ugye "úgy estek benne hasra" és "kötéllel fogták be" újságírásra (a mai Blogpápa magyarországi titkára volt, az is gondolom úgy, hogy ment az utcán az amerrikaicsávó és meglátta, ahogy viharkabátban a "pecabot"-jával (üvegszálas, Shakespeare-rel) sétál: "Sztap, dujuszpíkenglis kamón szkrötari for mi vagy hogyafaszomba mondják amerikaiul.

Végestelen végig és végig a kurvulásról szól az onlinemédia.

Senki sem különb a másikánál a nagyidai cigányok táborában.

magyar-magyar szótár 2011.11.11. 13:57:46

@Steinmann grófnő: Persze. Vicces. (mármint Partinagy) Pl a Hírcsárdában elmegy a levesbe.

A véleményről. Az egész dolog az Örjöngjük Venszan-ban onnan pattant ki, hogy "egy kis szemét takony 27 éves álomtitkárh mer lenni a minisztriumba a sok fizetésért és akkor a régi nickjén írtb egy) akkor tehát ezek szerint egy véleményt.űÉs a venszanban az őrjöngés (mármnint a szarszagű vérgőz) azért zuborgott, hogy lehet-e blogolnie ezek (TAKONY) álomtitkárjának.
Jó,. és akkor most folytasd te, hogy INNEN akkor szerinted hogy is van ez a véleménnyel.

Ugye, ez azt feltételezné, hogy ha von Kurßan aus Irscha blogol (pl a zsidónők megB.. szóval érted9 akkor ám az nem vélemény (innen ott folytatódik a valóbanliberálisoknál, akik szerint a demokráciában a vélemény mi) Aztán: a magyar "liberális" KÖVETELI a kurucinfos fennmaradását majd a ffennmaradó kútfőre rájár napi témáért: "A fasiszták uszítanak má megint!" Nadehát:
-ha KÜZD a fasizsta portál megmaradásáért az orthodoxliberijálisság jegyében
-akkor mért ne ugatnának-ha megvannak

Az a baj grófnőm, hogy malasztokval teljes rizsákat adsz föl ,de meg se kóstolod. nem veszed a szádba. De szerinted jó, de nem ízleled szavanként a szöveget, hogy van ez? Mi az, amit mondasz. Hiszen saját magaddal kerülsz ellentmondásba.

magyar-magyar szótár 2011.11.11. 14:00:03

@Steinmann grófnő: @A Hannibal Lektűr-attitűd: Nemmellesleg megvan a magyarázata annak, hogy miért ekkora elánnal esnek neki és válogatás és észnélkül mindenkinek a Kerényi Kutyagumi csont esetében. valójában arra intik a művészeket: "Úgy merjetek ezeknek bármit melózni, úgy jártok, mint Gyémánt László! SENKIT NEM KÍMÉLÜNK! Akit rajtakapunk, a sajátszarába fojtunk, ha nem is szar az. Majd mi megmagyarázzuk, hogy mégisszar! Erről szól ez...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.11. 15:24:11

@magyar-magyar szótár: azt még mindég nem látomám, hogy ÉN hol fúttam volna a jóoldali rizsát a kerényiügyben

így könnyű

magyar-magyar szótár 2011.11.12. 05:13:37

@A Hannibal Lektűr-attitűd: jaj,

hát azt tudnánk már, únjuk is, hogy szerintük ez a gonzó, de ez ugyanaz a kör: még egy garnitúra gonzónk sincsen.. a legeslegjobb gonzóink maxx az agyuk (=hasnyálmirigyük) széjjelivásáig jutnak el. Ráéreznek arra, hogy ha tegnap (ami ma van, úgy reggel 8-kor ér véget) bebasztak kurvára, akkor, ha 22 órakor ráisznak (szívnak) egy keveset, az stimulál és akkor van gyorsan 2 órájuk írni valamit. majd a "titkárnőjük" letisztázza. Az az életúntság, ahogy Szily a szlovák provó-pornót trijanyonyosként bebaszta a blogjába, ahogy Alkoholsita Apu a degesz aktatáskát oszt siet el gyorsan piálni (szívni) mára megvolt a meló.. meg se nézte a videót, a nyelvileleményeket gyorsan összedobálta, ez is fasza lett, e' is megvót MJ blogtündér figlalkozott a barmokkal, akik a hülyeséget benyalták oszt mégse lett este. Ahol vannak gonzók, ot egymást a gonzók jól pofánbasszák az ilyen hanyag meló miatt.Nálunk ilyen nincsen. Winkler művészúr nemgonzó (icc nejlonpank volt szőkített korában) de egyszer mert az aktuális agitproptól eltérőet mondani (neki tetszettek a traktorok is a városban9 na AKKOR Para "gonzó" nekiesett, a jóügyért mért nem lép jevccerre. nekünk ilyen gonzók jutnak és amikor erre rámutatok, akkor áááátatan jógyerekszemeket mersztesz, hogy mért nem szórakozok Parti Nagy hircsárdász színvonalú ökörködésén, amikor az olyan jó.

a gonzó eltérő
a magyargonzó nemeltérő, egy jottányit sem.

magyar-magyar szótár 2011.11.12. 05:17:47

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem kétlem, hogy az úritahóság, a keresetlen is, finoman áttetsző vajsárgás és nem olyan fekete bőrszerű a portól meg piszoktól, mit a paraszté. De a tahó, az tahó. Lehet valamennyit a tahón röhögni, de a tahóságon való röhögésben is kéne valami arányérzéknek lennie. Érdekes, hogy néha mennyire jó az arányérzéked, attól függ, hogy zsigerileg hogyan viszonyulsz. Jáhh, hát igen, ha ZSŰLLÖLŰNGG valamit, akkor persze semmi sem elég...

magyar-magyar szótár 2011.11.12. 05:21:53

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nehogy elkezdjél nekem megint szálkázni, mert tevézni fogok! Mert ha pénzesítjük, akkor a balfasz kerényi által elszórt páértízmilliához képest csak a Modern Képmesék 250 (stb-stb) milliója és a Modern Képmesék CD-n való iskolai ingyenosztogálása egy karaván teve a kiszűrt szálkákhoz. És mennyivel profibbak is a jóoldal gründgens-ei és mennyivel hatékonyabbak! Itt vannak esetleg, ha a Széchenyi film milliárdját számítom, koszoos 2-3 milliárdok, de a jóoldalom százszám. Ha meg azt is számolom, hogy Aranyszájú Ferenc kétszer is csúnya versenyhelyzetelőnybe hozta a retket/exCsigát... A Wallis meg az indexet (ami, jaj, tudom, "bulvár" jáhháhá, pl a link, amit adtál, az is mennyire...9

magyar-magyar szótár 2011.11.14. 09:21:58

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az igen.
ja, nem szállsz be? 16-áig lehet beküldeni fasza képeket Szilyéknek. Nekik csak kettejüknek TBG-ral sikerült maradandót alkotni, a szkokivánjuk vörösiszap-ja nagyonszar lett. TBG SZUPER!! nagyon jó, Kádár a tükört előtt. Tervezem, hogy stílusparódiát írok, amiben Szilyt az anyukájába lazán erőltetett indexista stílusban küldöm vissza (csak az a baj, hogy én teljesen megnéztem a képeit, TRIPTICHON -érted Hanni?- triptichon és MIND A HÁROMAT!! megnéztem, nem úgy, mint ő Gyémánt képének összes negyedrészét.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.14. 09:47:06

@magyar-magyar szótár: miért akarod mindenáron, hogy védjem szilyt?:))

egyébként a népszavazás is toronymagasra értékelte tükrös képet

magyar-magyar szótár 2011.11.14. 13:43:05

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Szily semmilyen védelemre nem szorul. ha valami vacak, tahóság vagy valamit elbaszott, akkor egyszerűen nem vesz róla tudomást és akkor az a hibája vagy faszsága nem lesz és kész. Vannak olyanok, akiknek lehet szerencséje, hogy a saját szaruk vissza reájuk rogyjon rakásra és vannak védett emberek, akiknek ezzel sose kell szembesülniük. Nem a megírása nehéz annak a gyönyörű ---

ezt most neked,mint apának mondom

--tehát barokkos szóképektől hemzsegő hosszúmondatnak, amiben a cukcsi gyeremknevelésitanácsadó apát megkérem, hogy a rést, ami még a magasfokúértelmiseggek által lazán összedobott gyereknevelcsis könyvek piacán van
ti hogy hazagyött a magasfokú értelmiseggi apám tökre beszívva hóttrészegen, idegenpinától bűzlő szájjal... és behúgyozott, hogy esetleg az ilyen magasfokúértelmiseggi apák (anyák ill B apu és C. anyu kétanyu egyapu felállás j kétapu egyanyuse felállás) gyermekeinek neveléséhez esetleg, ha a művészúr szólni tudna, mert ez egyre komolyabb betültetlenrés atz amúgy túltelített piacon...

Tehát érted, simán lehet kb akkora tahóságot írni, mint amit ő írt Gyémánt képéről félnézetlen.. de ennek MEGOSZTÁSA viszont már mástészta...

A tükrös kép egyszerűen jó és kész. Annyira jó, hogy már nem is karikatúra. (annál is inkább, mert amit karikíroz, az képzetes és igazából nem a rosszgyerekfejekben van, hanem a jógyerekfejekben élő tévképzet a rosszgyerekfejekben élő képzetről bizonyos szempontból inverze a Korényi képnek, amit Korényi lehet, hogy komoylan gondolt, de zseniális karikatúra. TBG viszont jókat röhögött, hogy mennyire zseniális karikatúra lett, de nem az, egyszerűen azért, mert ami nincs (de itt NULLA értelemben, tehát NULLA van) , azt nem lehet karikírozni. ) TBG képe egyszerűen grafikailag tehát mint kép jó, sőt, korszakos.

Valószínű, valami baromség lehet az alapja, hogy mondjuk egy egykori poestisrác-nő oilyat mondott (biztos hogy van a képnek "szöveghelye" ) hogy Kádárnak lelkiismeretfurdalásában kellett vóna meggebednie és EZT a lyózaszíny ábrándot karikírozná TGB

Szilynek is elég jók a képei, de olyan szülőiháttérrel és a sok pia meg marihuana, szóval ennyi stimuláltság után, hogymondjam, nemsok (=kevés)
Én, ha nem anyaggal, hanem Frank zappa (sk) lemezborítóival stimulálom magam, különbeket rajzolok, csak nulla a technikaihátterem a számítógépre tételéhez.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.11.14. 17:18:22

@magyar-magyar szótár: a nagyarc is kategória, azisigaz

de - mint oly sok minden - oldalfüggetlen

magyar-magyar szótár 2011.11.15. 07:00:20

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nem. A jóoldalon minden szakszerűbb, a nagyarc is. A rosszoldaliak ebben is maradiak, elavultak és bumfordiak. A jóoldaliak mindig megspékelik valamivel, nem annyira "laposan" nagyarcúak. Az rendkívül elegáns a jóoldaliak részéről, hogy lehetetlen elkapni őket: mindig tudkák, melyik kesztyűt nem szabad felvenni , És főleg a lépéselőnyhözjutás a fontos: hogy a rosszoldalinak kelljen először Többes Szám II. személyt használnia.
süti beállítások módosítása