Ez egy sorozat lesz, arc- és életképek. Csókolom, Ákos bácsi!

Most a gyermekprostituláltakról:

 

A XXX Éjraópa Kulturális Fővárosában futtatott lányoknak a [médelyákoktól elkoptatott nevű falu]i fiúk már bárcát váltottak, adóztak utánuk, az interneten hirdették őket s az elsősorban magányos 38-60 éves nőkből vagy házaspárokból álló kuncsaftnak autón hordták (vitették) át NSZK-ba. Luxusapartmant béreltek nekik, fitnesz, kozmetika szauna, édes élet, egy fityinget se adtak a lányoknak, csak a vágott ződ-et biztosították még, luxuskajákat illetve időnként kaptak szabadságot, de úgy, hogy a lányokat hazafuvarozó csicska bekunkorodott a magyar osonyba vagy treszkaóba s ott lány a cég költségén a kosarat CSURDÚTTIG televásárolhatta, persze annyi esze volt, hogy egy elcédétévét  is vett bele, de inkább kajákat meg ruhaneműt meg mindenfélét a családnak s akkor otthon 4 napig KIRÁLYNŐ volt, majd vissza az édeséletbe. Hamar a fiúknak már a beszervezéshez sem volt kedvük (annál is inkább, mert mind nősök is) ezért az egyik kiöregedett (a zabálástól kissé elhízott), 20 éves nőt képezték ki a beédesgetésre és a beszervezett, de még nagyon szemérmes lányok betanítására.
 
Szökött menhelyes prostik mindig voltak, de ezekről az állatkákról majd máskor. Mackónadrágos, alföldipapucsos csajok, benne vannak a Kopaszkutya c. filmben is. 
 
Áll előttem a bótba a főstrici karácsony előtt a feleségével, rétesliszt, minek e’ kérdezi flegmán a pénztárosnő, kiakadva azon, hogy kb 20ezer lesz a ceh, hunnan van ezeknek pízük… (a fickó itthoniruhában, csak a cipője krokogyélus, az vót kéznél) mondja halkan a takaros kis asszonyka, hogy rétest is süt és nem, ő nem veszi a mirelitet, ő a tésztát maga készíti, mert úgy jaó a, tejszínescsirke, görögsaláta, efféléket, olívaolaj, bogyó stb… A pénztárosnő dúlfúl, csapkod s amint elhúznak, őrjöngeni kezd…
 
A kolléganőm összetűzött az egyik tanítványával, egy elrabolt gyermekkorú 9 éves nővel, aki ezt vágta az arcába "Szídd ki belűlem a vírës gëcit". A kolléganőm, ma mondanám, olyan sebestyénbalázsosan nemszerény arccal gúnyosan szólta le: "Azt se tudod, mi az a geci!" -figyelem, ez még a vidijó és szkájcsanelt-tepsi korszak hajnalán esett meg! Erre a 9 éves nő színre-szagra állagra pontos leírást adott a kolléganőmnek a geciről (Aminek az íze az ő számára persze újság is volt.) A kolléganő sokkot kapott...
 
12 éves fiatal cigány nők kettessével gyakorolják magukat abban, amit a jog & hagyomány prostitúcióként határoz meg, sem a nagy nők (a 16 évesek) sem ők nem cselekednek semmi olyat, ami az ő értékrendszerükben szex-nek minősül, az ő szemükben, amit csinálnak az a paraszt[átverhető idióta] [hülyére]levétele. Áll előttem egy ilyen 14 éves nő, a kezében kb 30 db 2000Ft-os. Az anyja vásárol, nem ismerem meg, az asszony ki van fürdetve, a sarka rózsásra ráspolyozva, körmei tiszta sarlócskák, a füle is kisikálva. Már a pénztárnál állnak, a 14 éves nő, mint egy férfi, áll a pénzzel és bömböl rá az anyjára, mint állatra, mert egyre még el és elszalad, még ezt is és még a kicsiknek még danyontot meg még egy fürt banántot, gyáricigirittát, a 14 éves nő megelégeli, nagyon csúnyát mond az anyjára és még: „E-jee,m a faszom nem kéne mán, a gëcibe, mosmább ëlíg vaót!" Dobálja lefelé a pénztáros elé a 2000-eseket nagyvonalúan…
 
Várakozunk a gyerekorvosnál és a 16 éves anyák, gyessel pihenik a szakma fáradalmait, azzal a szájukkal csókolgatják [ëszik a húsúkat mëg]  a szép, okos, két-három évesen már verselő gyermekeiket, amivel főleg a pénzüket keresik -véli legalábbis egy másik anyuka, akinek kb olyan fogalmai lehetnek a prostitúcióról, mint az LMP okos gyermekeinek. Intem, nem ,dehogy, soha-soha ugyanis gumi nélkül még nem érintkeztek ezek a harminckétfogakkal való egészséges   szájak, munka gyanánt azzal a szervvel [hímtag] amire ő gondol. Mindig és csakis gumiban, ami az ő fogalmaik szerint nemérintkezés és kész.
 

köszönöm, jojszakát, legközelebb az alkalmi munkavállaló állatoktról mesélek nektek.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr863205746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.09.06. 11:18:35

pénzért szopni kurválkodás
pont

nem baj ez feltétlenül, de kár magyarázkodni meg mosdatni jógyerekmód! a cigánygyereket, hogy gumival nemiiis, meg csak leveszik a hülyeparasztot meg ez a clintonos nemisszexmeg satöbbi

2011.09.06. 12:17:18

Az orális szex gumi nélkül a legtöbb helyen kérhető extra, plusz 2000Ft körül van.

magyar-magyar szótár 2011.09.06. 12:52:33

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Ahamm. Szóval az ön-annaknyilvánítás is attól függ (mint nyugati krishnabizniszben az, hogy dughat-e minden nap a Rishi, hát hogyafrászbane, ha őneki MINDIG olyan magoss a tudatiállapota)
Szóval, hogy ha egy jógyerekújságíró kijelenti, hogy ő nemkurva (miközben torkosan szop és verbális harczimarczija A Jó Ügyének), akkor el kell neki hinni, emberi szabaccságjog, ha meg egy 14 éves nő kijelenti, hogy ő nem kurva, hanem lényegében kis semmiségekért kilóra leveszi az ostoba parasztot (vö.: jelentős műűvész) akkor az nem ér.
Hean?

magyar-magyar szótár 2011.09.06. 12:54:11

@nagyjoco: Sőt olyan kurvák is vannak, akikkel nyelvesen lehet csókolózni, 50ezer/fő/éj. Féllábú , sőt lábatlan kurvák is vannak, nagyon öregek is és a többi, a többi.

magyar-magyar szótár 2011.09.06. 12:58:11

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Az jutott még eszembe, hogy a pénzért nyalószopó újságíró is azért a kuncsaftra is tesz csúnyamegjegyzéseket meg a Fénekre is (ha nincsen ott...) (Valamint a szakszerű fogazás ugye, pl Tóta kérlehetetlen kritikusa is volt Gyurcsánynak (majdnem annyira, mint a Népszabi)

"Bazmeg Róccsi, muszáj neked ennyire bicepszre menni mán, megin' varrhatpom az ingedet megfelé-e-jee!" (Ti. hogy kritikaikardélre hányja a Fének kottáit...)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.09.06. 13:05:42

@magyar-magyar szótár: ha egy nő hozzámegy egy gazdag ám ronda, öreg stb pasihoz (a pénzéért), akkor ő attól még nem kurva, hanem max egy ribanc

és kész

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.09.06. 13:10:16

@magyar-magyar szótár: nem mondtam, hogy nincs neki szabaccságjoga kurvának lenni és nem annak tartani magát

de attól még kurva
és kész

(másrészt ha azt mondanám, faszom a tótába, egyrészt alaptalan homoerotikus hírbe hoznám magam, másrészt atért evvek erőst kifejezném az 'és ezt így hogy' értetlenségemet ...bár tudom, tótához hasonlóan neked is vannak monnomániáid --nékem meg nincs érzékem a finom áthallatásokra)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.09.06. 13:11:17

"az ő fogalmaik szerint nemérintkezés és kész"

magyar-magyar szótár 2011.09.06. 16:37:46

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Így van, ne bassza már meg a kurvaélet, hogy csak az LMP-sek engedhessenek meg olyant, hogy ők valamit a szájukkal csinálnak, pl KIJELENTIK hogy ŐKBIZONY és akkor nekünk azt tudomásul kell venni, hogy ők aztán tényleg. Pl arra, hogy nem az index gründolta az LMP-t mi a bizpnyíték? Az, hogy a K-telefonos bohóckodás mintájára Uj ökörködvén túlságokban gúnyolodik ezen és ááádehogy is, és leösszeesküvéselméletesőzik, meg Bodoky művészúrral való elbánásuk (egyébként geci & aljas, ha nem a rómaiak taknáták vóna ki aszondanám, bósevikk) , a különben ócska trükk , már Oleg Kosevoj se vett be ilyent..

Lehessen a 14 éves nőnek is azt mondania: Ő szopatja a parasztot, amikor semmiért 2000-re leveszi.

magyar-magyar szótár 2011.09.06. 16:40:06

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Amikor Tótaállamköltségen szopatta a népet a Modern Képmesékben, akkor kiállt, hogy most ő kurva? Nem, hanem azt mondta, jelentős máűűvészek filmjeihez ír narratív betéteket gazdaságtudósok instri8kciójában. A 14 éves nő is azt mondja, hogy nem a paraszt faszabőrét markolja, hanem azon a gumit (mert nem szop, hanem kézimunkázik az o-t tátikáó szája előtt...)
Amuit szabad a Jupiter porszívónak, nem szabad a Rakettának?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.09.06. 17:16:41

@magyar-magyar szótár: támogatta, istápolgatta, gyámolította

de hogy 'az index' gründolta?
Ki az index? a tulaj? a főszerk? a főkönyvelő? a tóta-bodoky-tevan-szily-bede-stb? a portásbácsi?

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.09.06. 17:19:23

@magyar-magyar szótár: w a népmesékkel nem lett kurva
lehet, hogy előtte már az volt (nem hiszem), lehet, hogy utána az lett (ezt sem hiszem)

szerintem nem is kurva

neked meg persze jogod van gumivalszopásnak venni, vagy guminélkülinek is akár

magyar-magyar szótár 2011.09.07. 03:38:38

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Na látod, a mikronnyi gumihártya nálad is VÁLASZTÓFAL lehet (-> w a népmesékkel nem lett kurva
]

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.09.07. 12:05:56

@magyar-magyar szótár:

szerintem akkor lenne kurva, ha a fidesznek írt volna agitpropot

érted-e

2011.09.07. 21:15:05

Az LMP-t nem az index gründolta. Ugyanazok gründolták, akik az SZDSZ-t, csak kicsit emberarcúbbá alakították, meg leöntötték zöld festékkel, mert arra jobban tapadnak a kúl fészek.

magyar-magyar szótár 2011.09.08. 04:07:55

@nagyjoco: Az LMP először, a korai capatépítés szakaszában, mint "blog" indult [gyáriblog kategória, pszeudo blog, álblog] teljes támogatással, automatkus belsőcímlapraugrajtó, index-kiajánlósávban pedig "bérelt hely"
Az LMP morális felfejlődése hasonlatos a FIDESZ vagy SZDSZ fejlődéséhez. Mókás jelenetekben friss zöld képviselői öntudatlanul is korai FIDESZ allűröket másolnak (NB a FIDESZ egykor a másik liberális párt volt.
A nagyszámú magyar liberális "oldalfüggetlenül" szóródott a palettán, voltak liberálisok az MSZP-ben, MDF-ben és persze a két nyiltan is liberális pártban.
Visszatérve az LMP-re abban SZDSZ-esek, mint tanárbácsik és egykori példaképek, szolgáltak. De pl a TASZ simán lenyomja a kommu nikációsmezőkön a Helsink Bizottságot. Erre van összesen egy gyufacimkényi hely, akkor azok kapják, akik haverek egyébként is.

Eljött az a szakasz, amikor az LMP-nek le kellett KELLETT válnia az indexről, ekkor Bodoky művészúrral megcsinálták azt a geciséget, ami geciség bevett gyakorlat a magyar sajtóban a megúnt, kellemetlen vagy idültalkoholista, picsa, egyéb éspedig kolléga eltávolítására. Bodoky művészúr, ha ezt tudja, jól kibaszhatott vóna velük azzal, hogy nem sérül be.

Természetesen a történet úgy folytatódott, ahogy ezt Hamvas Béla a Direkt morál és rossz lelkiismeretben zseniálisan felskicceli. Még a végén nem tartunk, ugye én szivesen megcsináltam vóna azt a viccet, hogy az LMP-nek kell belenéznie a papírokba úgy, ahogy Dr Kósa belenézett 2010. májusában. (a rossz lelkiismeret fázisa, győzött a forradalom és közmunkatanácsot kell alapítani meg itt vannak a küldöttek, utaljuk már a pénzt az ágyútengelyszögre...) Vagy lásd Mesterházy arcszőrzetpének az esetét, HHHÁHHHAAA az a Kossuth-fejű művészúr az LMP-ben, hátugye mint államtikár, a külföldi vendégek elé nem edzőcipőt vesz az öltönyéhez.

magyar-magyar szótár 2011.09.08. 04:13:14

@nagyjoco: Az LMP tulajdonképpen büszkesége is az indexnek, a netokrációban páratlan, hogy egy médiacég pártot tudott gründolni és be is vinni a parlamentbe. Ott is jó a párhuzam az SZDSZ-zel, hogy a Feljövetel után azonnyomban a valóbanfriss, a tényleg eredeti, az ügyet szívből komolyanvevők valahogy nem jutottak a kondérhoz. Az is párhuzam, hogy a vidék végül is le van sajnálva. 1994-ben az egész vidéket kikukázta a budapesti vezetés a ballanszérozás kedvére. Vidéken ugyanis vállalhatlan volt egy SZDSZ_esnek az, hogy a városi önkormányzatban nyelvescsókokat kelljen váltania azokkal, akik őt, mint ellenzéki tanarat nyírták 1987-ben. Pesten ez nem volt cucc, mert a nagy Város-ban effélékben nem kellett szembesülni...

Az LMP-ből nagyon hamar mellőződik majd a netokratív felfejlődés lelkes csapata és minden kitisztult már ma is.

Tetszik is nekem ez a történet, de nem is.

2011.09.08. 09:06:04

@magyar-magyar szótár: Az LMP a negyedik generáció pártja, körülbelül annyira az index alkotása, mint amennyire a Népszaváé a KMP. KMP-s dédnagyapa, MSZMP-s nagypapa, SZDSZ-es apuka, LMP-es unoka, ez a sorrend. Mind a pénzt, mind a kapcsolatrendszert, mind a médiát a családi-baráti szálakon keresztül kapták meg, amiben ugyan az index fontos, de nem alapító szerepet játszott. Kón Benedek bácsi és más mucuskák többet tudnának erről beszélni.

magyar-magyar szótár 2011.09.08. 11:48:06

@nagyjoco: Amennyiben nem fontos egy mai "korszerű" autóban a négy fedélzetikompjuter és avezetékhálózat, úgy persze az index se annyira...

ZHa kiveszem a képletből az indexet, sose lesz LMP. Ménesnyi paripákat, hegyekben a fegyvereket, pénzt milliárdjával ölték az elmúlt 15 évben pártgründolásra, én azt hittem, Szegény feri legalább tud, de még ő se. Index nélkül sose lett volna LMP 10 milliárdból se.
És nagyon olcsón meglett az LMP ilyen oélcsón párt még soha! Világviszonylatban is egyedülálló, csuda, hog a külföldi netokraták nem kattantak rá. De mivel nálunk az internetes infokiáramlás (majd "nyugati vélemények" formájában a re: is hehehe) az index kezében van, nem csuda...

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.09.09. 09:46:29

@magyar-magyar szótár: már kérdeztem párszor, hogy mijafasz az 'index' - ebben a te pártgründoló kontextusodban

a tulaj? nemigen, hiszen adtákvették
a szerk? ők támogathatták, de nem pénzelhették
az ujtótabedeszilystb? ugyan
a hátamögöttálló körök? hacsaknem

de komolyan kérdem

magyar-magyar szótár 2011.09.09. 10:43:51

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Rém (de tényleg rémesen) egyszerű. Az eddigi pártgründolási mkisérletek, miután bezárt a bazár (a rulett, 1988-90 között mindenki exhass tett, sokan tippeltek arra, hogy majd megint az 1945-ben jólszereplő kisgazdák vagy a haladóbaloldal, a szocdemek lesznek a nyerők). Naszóóóvaaal, sokan pl úgy gondolták, hogy kurvasok pénz kell a pártalapításhoz. A párt elpuccsolás (egymillárdba került süőt, többe! A Dávid Ibolya -projectben bevált, de ez egyben a márkanév [MDF] halála is volt.
Az LMP gründolói arra jöttek rá, hogy netokratív néppártot kell alapozni azokra a budapestiekre, akik alól kibaszták a maradék SZDSZ-t is, de nem akarnak az [idézem] nácikra, a vidéki cigányra meg a kommancsokra se szavazni. Erre bnem gondolt senki! Minden pártgründoló, beleértve az új száűzad legzseniálisabb kommunikátorát Szegény Ferencet is, a hagyományos médiára tett. Feri9 pl kétszer megvette kilóra a két félbulvár tévét (2005-ben áés 2009-ben... 2009-ben olyan erőpozíciót adot ekik hűségjutalmul (a 2006-2008-as nyalás) amivel lényegében a televíziózás halála utáni internettévé piacot máris felosztották. Tett be valamennyit feri az internetre is, bár az index konkrétan Gordonnak nyalt, de egy vállalatnak. (Most majd az lesz az érdekes, hogy Gordont elkülönböztetik-magyarázzák Szegény ferenctől és ő lesz a Közös Nevező .. ami mókás, mert ha az LMP-nek büdöös Sukoró nádasa, akkor Bajnai kapusgatyája is tán, nem?

És te is, szakember vagy és ezt nem veszed észre, itt van az orrod előtt: a netokratív hálóépítés iwiwoidizálás! Ez volt az a nagyonapró, az a nagyonnüansznyi,. az az általad is elbagatellizált az a "semmibe se került".
Megfizethetetlen volt az, hogy a címlaptündérek napi gályájával, óriási powereléssel egy gyári álblog, a Lehet Más a Politika blog társasággá majd párttá szerveződött és nincsen mentség: Bodoky mű[ál, pszeudo]eltávolítása a legócskább bósevikkújságíró trükkel történt. Jól kibaszott volna velük Bodoky, ha a fejéhez kap. (vagy: a fejéhez kapott és azért "sérült be") Összesen ez az egy árva (bocs: KURVA KIS) momentumocska bizonyítaná, hogy az LMP grümndjéhez (na látod, hoigy tökmindegy kié a vállalat? a magar menedzsment azt a vállalattulajdonost szoptaja be, amelyikat akarja, úgy, ahogy akarja, az ENI meg az EON tulajdonosai, német olasz vezetői lesnek, mint roziamoziban, úgy rodolfózik velük a magyar menedzsment, ahogy Ujék Albert gazdával)

magyar-magyar szótár 2011.09.09. 10:47:15

@A Hannibal Lektűr-attitűd: És volt már iylen: Az Élet és Irodalom. Ha rákérdeztek, bizonygatták, hogy ők tök elfogulatlanoik, hiszen az MSZP bokszzsák embereit plusz Horn Gyulát baszogatták rendesen és mindenmásegyebet. CSAKHOGY az SZDSZ-t nem. És ha megnézed, az index ( "a lap") mindenkit baszogat, de az LMP nem tud akkora baromságot csinálni, hogy az az indexnél csak egy ejnyebejnyét érdemeljen.

Természetesen, mivel az NLMP neked is kedves, szerinted is az alternatíva (a te szivedből szóó is a szőlő, és beh édes, ugye) hát nehéz is azt észrevenned, hogy az LMP-nek húz. Aztán: Uj is hisztizett ezen egy sort úghy, ahoghy a K-telefonnal bojóckodván túlságokkal erőltevén mondatták ki a híbvekkel, hogy ááánemisnemis (a Piolós Joli nyénnyne trükk)

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.09.09. 11:02:19

a szdsz-rés felfedezéséhez nem kellett politológus diploma

a net adta magát (lsd orbán: a fászbókon nyertük meg a választást)

az is tény, hogy a tszerkben akadt elempás

tumbleren ment is a szivatása

szóvalhogy támogatták

de nem ők gründolták

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2011.09.09. 11:04:28

@magyar-magyar szótár: egyébként meg akkor ejették, ezek szerint, az elempét, mert mér az sincs, mint pár hónapja, hogy fikázzák a valóban béna műbalhés dolgaikat
süti beállítások módosítása