Elgondolkodtatott a minap egy anamnézis, amit Népünk Nagy Tanítójáról face-fényezési céllal vett föl az fn-pont-hu újságírója.

Foglalkozhatnék éppen azzal is, hogy jelentős műűvészúr szerint kormányzati [el]nyomás alatt dógozik az index. Ej, beh szép mottónak való passzusok tucatjait is elénk pekhte a művész úr, nyaljuk  föl vagy be. Pompás fotók dekorálják az anamnézist a kérlelhetetlen művészúr testéről is. Valamennyire árulkodnak ezek a felvételek fotós valóságos tikos belső érzelmeiről is a néptanítóúr eránt, n.c.

Leginkább ez a kijelentés ragadott magával:

FN-PONT-HÚuu A pofán verést megúsztad?

Népünk Nagy Tanítója Azzal csak fenyegettek. Valószínűleg tök külön műfaj bekommentelni, hogy agyonütlek, Tóta, meg odamenni és lesújtani.
 

Juj, ez tényleg így van, nagyonsok troll jő verbalicce  pofánverni az embert a kommentoszlopban... nem is nehéz ebbe beleprovokálni az un fórumozós betegség-ben szenvedő régesrégi őskövület netenlógókat. Trollok jógyerekújságírók fájdalmasan ócska kis provokációira cslaffanak be és sziveskednek kirohanásaikkal... Nem is számít igazán komoly jógyerekújságírónak az, aki ne büszkélkedhetne egy-egy komolyabb capslock-ozással Von Kuendue aus Alberti und Irscha lovagtól. Vannak tourette kórban s hozzá spec. nyelvifrottőrizmusban élvezkedő emberek [trollok], akiknek sivataggá szikkadt lelkében megmoccant valamit, méghozzá kéjérzést is keltve, ha kimondják azt, hogy kurva, baszni, zsidó, kurvaanyád, geci stb. A jógyerekújságírásban külön line kiporvokálni efféle kommenteket. Az index címlapkézési eljárásaiban mindennapos az efféle provokáció. Volt Magyarországon államvezetési / politikaigyakorlat is, ami állandóan efféle provokációkkal operált. A művészúr "blog"-jában is az van [vót?] kiírva, hogy ő permanens fogadóórát tart és szemtelenkedik, de az az igazság, hogy munkaidő után még a blogtündér is lezárta a kommentelést és csak moderáció után jelentek meg a kommentek, a zsidózó tourette kóros anyázósak maradtak és azok a kommentek, amik szemtelenkedtek is a művészúrral, szépen kimoderálódtak... Avagy a művészúr [a blogtündére] benthagyta az odavágót, de nem reagált rá. (Alapvetően jellemzi ez a fajta ignorálás a jógyerek-blogger társadalmat. így koptatják le a valóban nemkívánatos személyeket...)

Elnézegettem a fenti fotót. Tegyük föl, hogy valaki valóban felhorgad, becserkészi a művészurat, mondjuk ehhez a gernyó kis testhez egy kb Ady Endre kaliberű nagy orcát vágni eléggé mókás, szórakoztató [-> a bolha köhög] . De ki érez   viszketést a tenyerében, pofán verni őt ready live is? Hirtelen Bakulya a velybályiszan bátoly őlydög jutott az eszembe, a 2007. előtti kolyszakában páran szerették volna pofánvágni őtet -na, megnéztem volna, ahogy Őlydög Zolyi elé lépnek azzal az elszánással.  

Az anamnézisben mint portfóliójának egyik legkielelkedőbb dobásával dicsekszik   a művészúr : ő egy szövegben négyszer írta drogos kurvának Kelemen Annácska művésznőt. Namost, ha van valami Kelemen Annácska művésznő tevékenységében indiffertens, az mindjárt kettő. Egyrészt Kelemen Annácska művésznő tarifája ismert, < 500ezer Ft , ez olyan összeghatár, amiért még újságírók a lelküket is eladják, anyukájukat partiba, nemhogy saját különbejáratú altesti vagy feji nemiszerveiket. Celebnők ettek férget ebben az országban 300ezerért, akkor mért is ne kapná be a mkülönben pornószínésznő egy fickó kellő óvszerbe bújtatott farkát. Vannak elkurvult újságírók, akik sokkal kevesebbért szopnak/nyalnak politikai csapásirányok vágataiba bele mélyen,  nemhogy egy nap néhány órájára vagy éccakájára, de per-hó is... Namost drogos-e a művésznő, ez se lényeg, egyelőre annyira látható jelei ennek a művésznőn nem mutatkoznak, különben is egy indexen nyőtt magyar okos gyermek tudja, hogy a drog tanképpen a lélek penicilinje, kismértékben hasznos, nagymértékben orvosság és pl jelentősen növeli a kreativitást is, számtalan példát sorolhatnék, hogy a drogozás, mint Szily László művészúr esetében, jóformán a karrier záloga is. Para Kovávs művészúr is hogy járt, amikor egy időre felhagyott az alkoholimussal (a mi jáűtékszenvedélybe csapott át, mondhatni közhelyes unalommal...) Naszóval ez a drogos kurvázás szerintem nem akkora-nagy szám. Főleg nem szövegszinten. nem azt mondom,  a művészúr eléje áll Kelemen Annácskának, felnéz rá a 67 kg-jával és így szól, te drogos kurva! Mondjuk négyszer, és mind a ketten édes kis [pinanyaló kateg.]  kutyuskájukat sétáltatják közben.

Külön problémát jelent a Kelemen Anna jelenségben a Kiszel Tünde szindróma. Mivel a legkitűnőbb magyar értelmiseggjeink nem néznek tévét, így nem is tudhatják, hogy Kiszel kolléganő [újságíró is, hehehe - a szerk. röh.] már jópár nagypofájú elektronikusújságírót megfingatott. Alig tudtak szegények aztán utólag, a vágóasztalon fölibe kerekedni a kolléganőnek. Mindenki azzal veselkedik Kiszel művésznőnek,   na, itt a csöcsös hájas dús-szemöldökű picsa, Donatellácska édesanyja és akkor most jó' hülyét csinálunk belőle-... oszt nem. Éppenséggel mindig fordítva sül el, kiderül, hogy Kiszel művésznő szerepet játszik pénzért és ha őneki nincsen kedve ahhoz a szerephez, akkor nem játsza.

Ugye akkor lehetne esetleg érdekes Kelemen Anna drogos kurvának nevezése, ha az face-to face hangzana el Népünk Nagy Tanítója szájinkójából... Megáll ugye a 67 kg testtömegű hősünk, fölnéz Annácskára és bátran így szól: Te drogos kurva! Vagy megáll Schnitt Pál ideiglenes bojóccköztársasági elnök bácsi mellett, fölnéz rá, hány centi, 20?  És imígyen szól: "Ön bőrizomtömlő!"

Tanítóm mondása is eszembe jutott: A méret nem számít.

Pedig : Jaj néha mégis, dehogynem és sokszor ám de mennyire is számít!

Pl a pofánverésben, mint műfajban hogyne számítana, az ember jól odamegy egy kis tetűhöz és pofánveri...ö... hát ugye nem mindegy, hogy milyen felületen, ha betonon, többel köti be, de ha légből, akkor meg a luft lesz nagyobb...

 

jaj, még két gyöngyszem az anamnézisből, a művészúr szájából, alig pártucat lélegzetvételnyi távolságban...

Jó, persze felháborító, ami [az indexben] zajlik, de lojalitásból, vagy miből nincs kedvem úgy kinézni, mint aki katapultált és onnan szarik vissza [az indexbe].
 majd pár sorral alább:

Az index már nem úttörőcsapat, mint tíz éve volt. Gyerekek születtek, lakáshiteleket, sérvkötőt kell fizetni. Ma már senki nem ugrál.

 Istenem, szegény Bogi... Egy nőnek a körmeiben viszkethet valami a pofánverhetnék reflexeiből?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr853203226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fenehorizont 667 2011.09.05. 19:53:48

tuti ilyen kis hájas pókhasa van, az ing alatt

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.09.05. 20:56:53

jó, nyilván worluk hiteltelenné vált, elsősorban abban a pillanatban, amikor kormányzatirajzfilm-szövegíró lett, de ha lehántjuk róla a személyiségét (elvégre Szabó Lőrinc is fasz volt, nah, lássuk be), amit mond, annak sokszor igenis van értelme.

öregbuksi 2011.09.05. 23:00:29

@vészmadár (pica pica): Kerestem a cikk
megjelenési idejét, de nem találom:
"A sajtos pogi ára". Nálam ez verte ki a biztit.Amikor mindenki tudta, ha járt orvosnál, hogy a szolgáltatás minőségére nem lesz hatással az elhíresült vizitdíj, azért ez az ember csak erőlködött és hülyézte a nemzetet. Az is tudható volt, hogy nem 300Ft a tét, hanem az előrejelzések riasztó jóslata a választások csúfos elbukására. Eladta a lelkét már akkor amikor nem tudott parancsolni a mérhetetlen tömeg és nemzet undorán. Mondhat Szarka Úr amit akar, nekem Tóta W.nem hitelteltelenné, hanem aljassá vált! Mert igaz, hogy Szabó L. is erkölcsről és gyerekféltésről prédikált, és közben ágyast tartott, de nem hülyitette és szólta le durván, alpári módon a nemzetet, vagy a keresztényeket. Valamiért a keresztyénekkel türelmesebb Tóta W.
Off: ez nem befolyásolja a véleményemet arról, hogy módfelett kedvelem írásait

öregbuksi 2011.09.05. 23:07:25

@öregbuksi: Aj, aj! Elnézést kérek, de én Szarka Úr írásait kedvelem, és nem T.W-ét

magyar-magyar szótár 2011.09.06. 03:48:12

@vészmadár (pica pica): Tótának nem az értelmével van baj. A paranoid személyiség sokáig teljesen normális munkára képes, gyermeket nevel, autót vagy céget vezet. Logikus válaszokat ad. Én a szavak, kifejezések alkalmazásában látom az ő hanyatlásának lényegét. nem a világról alkotott képével van a baj, a viág mindenkinek olyan, amilyennek megéli.

És nem is tartom felelősnek... éppenséggel a napokban a világ szándékokkalátszövöttségét tagadó jógyermek-.okfejtést pszkálgatom. Nos, ezek a szándékok.. sokkal lejjebb kell keresni. Tippem szerint a Trefort gimiben lehetett egy elbaszott posztmaóista tanár vagy több, aki belenyulkált ezeknek a jobbsorsra érdemes gyerekeknek a tudatába.

Az, hogy Tótának egyre kevesebb az ö niróniája, még hagyján. A szavak mérnökével ott támad súlyos baj, amikor a tömegérzékelését elveszíti, a mérnök ugye, az épületgépész tudjon hegeszten és habarcsot is készíteni, ha nem is kól glettel, de elvileg tudja, mi az.

Ott van a probláéma Tótával, amikor lényegében a trollok bűnébe esik, az igazságnál többet ér neki a sujokfát jaó elhajítani, hagyszójjon...

A tévériporterstábnak szembesülnie kellett azzal ráadásul, hogy Kelemen Annácska nem felel meg az ő feltevésüknek.
Tótának azonban soha-soha nem kellett szembesülnie.
Szép dolog a következetesség, de aki ír, annak rugalmasnak is kell lennie. A sujokfát nem hajigálni kell, az püfölésre való, a mángorklón meg washboard-ozunk. Namost Tótának az abaja, hogy kellő önkielégítése kedvéért bőrizomtömlőnek nevezi a bojócköztársaságielnököt, mert ez kis lelkében orgazmus sziporkákat gyúúútt... Ez elmegy egy trollnál, de egy néptanító ne legyen már troll

magyar-magyar szótár 2011.09.06. 03:51:36

@öregbuksi: Ráadásul amit Tóta írásaiban kedvelünk, azt nem Tóta találta ki. A stílus és a forma nem minden. A szovjet-orosz újságírás stílusa frenetikusabb, formavilága úttöröbb volt, mint pl az ötven évvel későbbi amerikai[liberális]újságírásé. Dr Goebbels újdondászai is frenetikusak voltak. technikailag Tóta szintén frenetikus volt, amikor a kormánypropagandát nyomatta. Szakszerűen alkalmazta a gyöngéd harikákat is 8ami az elfogulatlanság színlelésének eszköze) De mégis... egyre inkább leragadt, nem volt elég rugalmas, azaz alkalmas... törékeny lett...

magyar-magyar szótár 2011.09.06. 03:52:35

@öregbuksi: @vészmadár (pica pica):
Konkrétan akkor lett vége Tótának, amikortól a kommentelést zárva tartatta és moderálta.

Fenehorizont 667 2011.09.06. 16:12:36

@vészmadár (pica pica):
lehántanád róla a személyiséget, nem lenne mondanivalója.
a személyisége, az a silány, az mondatja vele azt, amit. az adja neki az ihletet.
lehántanád róla a személyiséget (azaz egy varázspálcával egészséges szintre csökkentenéd benne a frusztrációt), utána csak ülne, és nem értené, minek görcsölt eddig.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2011.09.06. 16:26:09

@kchkscak: milyen jó is ilyen mélylélektani elemzéseket olvasgatni, milyen Tóta személyisége:))
hm...begépeli a cikket, csenget a kassza és röhög a marhákon, akik elhiszik, hoyg ő ezt komolyan veszi

magyar-magyar szótár 2011.09.06. 16:32:50

@Budai Hella: @kchkscak:
Abból következtethetünk Tóta személyiségée, hogy egy rövid interjóban sikerült alig 200 karakternyi táévolságokban önellentmondásokba kerülnie, pl katapultálás közben visszaszarik a fedélzetre és ugyanazzal a nyálával, még nem is nyelt, mondja, hogy ő nem szeretne ilyent. Ésígytovább. Büszkélkedik a trollkodása sima minősített esetével (Kelemen Anna drogoskurvának mondása, jujdebátóóór..

Ismerek pár valóban fenegyereket, pl Váncsa vagy Dr Kovács élőben is lehengerlőek.
Tóta azonban csúnyán megbukott, amikor Ablonczy jobberrel vívott volna... És Ablonczy művészúr még nem is a legfrenetikusabb a rosszoldaliak közül.

én valahogy nem birom az olyan tejbetököket, akik élőben szófukar mimőzék..
Ha valaki posztmaóista éjjel, akkor legyen az pinanyalókutyussétáltatás közben is...

Tótáról Hobo jut az eszembe, aki fertőtleníttetni akarta a szinpadot bizonyos fellépők után és Adidas cipőben tette a fejét, meg angol WC-t követelt vidéki művházakban.
Tartalomhoz a forma -vagy nem.

Fenehorizont 667 2011.09.07. 10:15:45

@Budai Hella: áh, egészen biztos vagyok benne, hogy minden szavát komolyan gondolja. persze abban is, hogy a markát tartja cserébe.
nem hiszek abban, hogy egy kívülről folyamatos küldetéstudatnak látszó dolgot lehet úgy csinálni, csak a haszon érdekében, hogy közben az ember tökmást gondol. szerintem ilyenkor -ha már belekerült a 'mókuskerékbe'- egyszerűen alkalmazkodik a körülményekhez; úgy is lehet mondani, hogy hajlik a gerinc :)

egyébként egyszer láttam árpádot a tv-ben, pár éve, egy vitaműsorban. hát, én bevallom, pont olyannak képzeltem el előtte, amit láttam.

Dr.Dr. VUVUZELLANÉNI okleveles tengerimalac hentes 2011.09.07. 11:29:35

@magyar-magyar szótár: haaaa ecsem, mostman ertem. ez a tota gyerok valamiert belegazolt a te kis lelki vilagodba, osztand most a fos is gorbe.
jhovan, no, igy maaan vilagosch.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.09.07. 14:18:36

@öregbuksi: köszönöm, már ha lehet ilyet mondani. A vizitdíj érdekes kérdés. Speciel nekem éppen a vizitdíj bevezetésének napján kellett éjszakai ügyeletben lázgörccsel orvoshoz vinni a barátnőmet, és speciel leszurkoltunk egy ezrest, és tényleg minden szarra azonnal vitték, labor fél órán belül, a felírt gyógyszerből egy-két darab reggelig, amikor majd lesz gyógyszertár. Na most, simán lehet, hogy ABBAN a kórházban amúgy is, az ezresem nélkül is ugyanezt kaptuk volna, nem tudom. Környezetvédelemhez, ami a szakmám, Tóta sült hülye, oltári ökörségeket tud összehordani. Van egy olyan félelmem, hogy közgazdaságtanban, jogban, teológiában, amiben nem vagyok jártas, bármilyen meggyőző, ugyanilyen balfasz. Nem tudom megítélni, amit mond sokszor NAGYON meggyőzően hangzik. Be kell ismerni, nem tehetség nélkül való szöveggyáros.
süti beállítások módosítása