Számomra drága két test látható a videón, az egyik talán még megvan, porcikája talán?

 

ajánlom ezt a bejegyzésemet azoknak, akik meg szokták kérdezni, mit szív ez, hát pl ilyeneket, mint ez. Ezzel anyagozom:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr163033937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Lujza 2011.07.03. 08:10:58

Ezekr a youtube meg fortepan postok azt az érzést keltik bennem, mikor van egy híresen jól főző, gourmand és slow-food tipusú vacsoráiról ismert házigazda, aki aztán időnként idő (ohh dehogy, inkább kedv) hiányában zacskós maggilevest tesz a vendégek elé.

magyar-magyar szótár 2011.07.03. 08:15:05

@Steinmann grófnő: Hannibalnak készítettem ezt a posztot, mert szerinte is jó test az a gitár, ismerem, praktikus is nagyon.

közös barátunknak, a tudok kinek is írtam ezt, igenis, az öbenne lakozó olyan kis nőnek tessék toppantani a lábával és a kezével így csinálni és ORDÍTANI!

magyar-magyar szótár 2011.07.03. 08:17:14

@Steinmann grófnő: Június 4-re, Nagy Barátunk, A Testvéri USA nemzetiünnepére írtam az elmúlt héten egy hosszabbat, coming sooon... [holnapg
süti beállítások módosítása