Todd emlékeztetett rá, hogy Magyarország ellen - tíz másik tagállam mellett - már tavaly[2010-ben] úgynevezett szabálytalansági eljárás indult, amiért nem ültették át az irányelvet a saját jogrendszerükbe az eredetileg megadott, 2009 végi határidőre. "Amikor olvastuk, hogy a jogszabály [ az un "médiatörvény" ] az irányelv átültetését szolgálta, akkor a szokásos eljárás részeként szükség volt rá, hogy megnézzük" - mondta a szóvivő a december 23-i levél hátteréről.

 

2009. óta  -ez Neelie Kroes asszony szóvivője, Todd úr állítása-  a Zónijóban 10 tagország szabotálja az elfogadott Audiovizuális Médiaszolgáltatási Irányelv-et . Most viszont az "új médiatörvény" körüli médiapaláver turbózására úgy hiszterializálunk, mintha csupán mostantól kéne egyértelműbben  jeleznünk, mely blogok kínálnak felnőtteknek szóló tartalmat. Bezzegúniós blogszolgáltatók már tavalyelőtt bevzették a felnőttgombozáást, de a mi jógyerekeink úgyis navan beszopnak mindent, amivel etetjük őket. Kérjük, a Beállítások/Általános fülön elérhető menüben jelezd, ha a blogod felnőtteknek szól. Félig már bbevezttük a szabályzást, amikori s a kommentelést regisztrációhoz kötöttük!

Különben is statgépezünk bazmeg és lakóhelyedre címezzük a reklámbannerünket, mert kitudjuk az IP-címed regisztráció és belépés nélkül is és mióta már!

 

A látogatóidnak első olvasás előtt nyilatkozniuk kell, hogy elmúltak 18 évesek. Vagyis 11 éves gyerekek is biztosak lehetnek abban, hogy izzgi képek lesznek majd a felnőttgombra klatyintás után! A blogod tartalmát ,

amit a szerkesztődben mi "blogszolgáltatók"  akkor is meg tudunk nézni, ha a bejegyzésed nem publikus vagy csak tagoknak szólna, 

mi magunk is felnőtt-tartalomnak minősíthetjük, ekkor szintén feltűnik majd az előbb említett belépőoldal. Ha döntesünkkel nem értesz egyet, jelezd a LÁZAGGYÁ MOST, NE TAVALYELŐTT! kontakt@blog.hu-n. Utána majd ennek jól gellert adunk és napipolitikai célokra használjuk föl.

 

 

 

Köszönjük



Emese!

 

 

és

 

 

Bajúszos

 

Néni!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr852622435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cat Walk 2011.01.29. 09:16:32

lehet, hogy van erről valami a blogolás feltételei között, hogy belelátnak a nempublikusan feltett cuccba is, nem tudom, én soha nem olvasom végig ezeket, mielőtt rákattintok az ACCEPT gombra, tuzdom, súlyosan nemfelelős magatartás, hogy olvasás nélkül elfogadom a feltételeket

magyar-magyar szótár 2011.01.29. 09:20:57

@Cat Walk: Pont ez a lényeg. A jógyerekmédia mindent meg és ki tud magyarázni és ilyenkor a legjobbfeltételezésből kell kiindulni. Leösszeesküvéselméletesőznek, ha mást állítasz. Áááá, hoooóóógy is feltélezhetnél rosszat. A legrosszabb feltételezésből akkor KELL kiindulnunk, ha akkor meg az smakkol a line-unkba.

Azt mondja Bogikaka, hogy az ő faszának van ideje minden blog kukáját feltúrni.

De a lényeg: a lehetőség.
És ugye, ami lehetséges, az lesz is.

Cat Walk 2011.01.29. 09:25:39

@magyar-magyar szótár: nem, a lehetőség az nyilvánvalóan adott a technikai személyzet részére, a nagyobb kérdés, hogy él-e vele
egyébként meg úgy kell kezelni, amit feltettél a netre, az onnan fogva publikus, akármit is állítasz be, hogy nem publikus
egyébként meg, ha olvassa is, kérdés, mire használja, vagy egyáltalán felhasználja-e

RomBold! (törölt) 2011.01.29. 11:06:44

Öregapám mondta, még évtizedekkel ezelőtt:

Ne gondolkodj!
De ha valami mégis eszedbe jutott, ne mondd el senkinek!
Ha esetleg mégis elmondtad valakinek, akkor legalább annyi eszed legyen, hogy nem írod le!
Persze ha nincs annyi eszed, és leírod, akkor az istenért se írd alá!

Ha aláírtad, akkor ne csodálkozz!

És még azt is mondta, hogy az emberek csodálkoztak a két háború között is, csodálkoztak a háború alatt is, csodálkoztak Rákosi idejében is, Kádár idejében is, és csodálkoznak a hűdejódemokráciában is... És talán ha élt volna addig, hogy lássa az internetet, akkor mondta volna azt is, hogy csodálkoznak virtuálisan is.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.01.29. 12:50:36

Mond, hogy ezt a statgepes izet mar csak miattam irod bele :-).

magyar-magyar szótár 2011.01.30. 02:38:48

@Cat Walk: Egy olyan országban, mint Magyarországon, ahol 80 éve nem mindegy, hogy mit gondolnak a politikaimegfelelőségedről (bár Illyés Gyula kommunistagyanusként lehetett 1942.ben a minisztérium részéről kijelölten alkalmas főszerkesztője a NYugat jogutódjának a Magyar Csillagnak) ott perszehogy számít, hová áraz be egy médiaorgánum szerkesztősége. Az álsemlegesség csak porhintés, a kiajánlóoszlopból egy jóképességű 12 éves kommunikáció-újságíró-szakkörös gyermek félkéz' kimutatja a politikaielkötelezettség és kampf irányát, persze a síklogika beszopja azt, ha három piroslapok' közé egy "jobbos binkó" van besuvasztva elterelésül. És természetes az is, ha megnézed, a mandinertől (elvégre A Cég gyermeke!!! -érted, saját leányvállalat...), ha három piroslapokra egy mandinert ajánlanak ki, az semleges téma...
Vagyis ha öncenzúrát gyakorlok és von Kuendue aus Irscha "Szerelmes levél egy vidéki Cigánynéhoz!" című opuszát vendégposztként gyáva vagyok publikálni, attól még "beárazhatóvá válok" Amit te szoktál emlegetni, a plecsni, pl azalapján is be vagyok árazva. Az informális beárazás szerkesztőségipletykaszintű. A technikai rendszer lehet ultramodern, de a működés a régi.

magyar-magyar szótár 2011.01.30. 02:43:14

@Cat Walk: Másfelől is meg lehet közelíteni: Amikor felszólaltam a postán amiatt, hogy MINDEN levelemet felbontják, ha kell "sérülten érkezett!!" cinkézik, azzal vágtak vissza hogy mit gondolok, nekik nincsen idejük napi (akkor) 22000 levelet átnyálazni. Nem is, csak a túrához a nagyasztalra kisorjáztatott levelekből a magányos értelmiségi nők, az orvosok , a "közsimert kurvák" a külföldi levelek (a csomagból a Milka csokit 1973-1990 közöt már a vámnál kieték vagy vették) és más izgalomra okot adó küldeményeket vett ki az éjszakai telefonügyeletes. Persze, amikor direkt felháborítási célból írtam egy pornólevelet a postáskisasszonyok maszturbációs szokásait apróra részletezve, másnap minden nő lila fejjel és arcrángásokkal fogadott a postán.

magyar-magyar szótár 2011.01.30. 08:56:27

@bs395: T'anképpen a netokrácia pont úgy járt, mint az anarchia. Ha araszra veszed az anarchia maiértelmezésének a távolságát (miszerint rumli, fejetlenség és kupleráj, káosz) az eredetitől (az nép egységes főhatalom nélkül ősi természettörvényei szerint "plug and play" él) ... Te (jogosan és kellő alappal) értetlen hülyeséggel vádolván abból a jófeltételezésből indulsz ki, hogy a hártya mögé beszerezHETŐ adatokat merő netokrata szívjóságból nem szerzik meg (a le lenne a helyes...) Erről már annyit elvitatkozgattam szakemberrel is. Természetesen EMBER nem látja, kihímezhetem az arab, bomba és terror szavakkal 222 Giga terjedelemben a blogomat a 10-es szűrőn (a 10 szép szám, ez lehet 7 vagy 44) nem kerül följebb a 2-ik fokozatnál.Ahhoz, hogy emberközelbe feljusson, komolyabb tevékenység kell. 8-9-es automataszűrőmotor gépifokozat.

A googli azzal az indokkal, hogy ezért van a folyamatosan bővülő tárhely, átfésül

Nézd, nem most, még a netokrácia alkonyán 2006-2008 körül egy jobb HTML képesságű blogger a blogteren (vagy a bloghún) úgy mászkálhatott be más blogjába, mint egy lakatos akárki lakásába (mármint olyan lakatos, aki zárspecialista) Egy bizonyos morál akadályozta önszabályozta le a -ismered az Eredeti Művelés fogalmát? perszehogy, Bakunyin az abarchizmus Eredeti Művelése híve volt, a beszarásig részeg punkk [ejtsd punk] pedig az anarchia lényegét a MINDESZÉTBASZÁSA!-ban látta... -
Szóval a netokrata csak azért nem ment be bárki blogjába, mert jószívű. Vannak emberek, mint El Lobo vagy Borcelán, akik a Netokrácia Eredeti Művelésének
szerzetében élnek, szerény, önérzetes, mindenttudó emberek. És vannak ócska gecik, akik eladták magukat a politikának, kurvák és kész és ezen nincs mit szépíteni. Amikor az index a Wallis pénzét felhasználta: elkurvult, vége, kampó. Aki szart emel, szar által vész. Lehet szakszerűen elmarketingelni, porthinteni, öncsalással élni, a kurva pnzért micsinál és kész. Lehet cizellálni, hogy nem a markába nyomják a kétezrest azért mert az o-t formáló szája lőtt a gumizott farkon kézmunkázott, hanem gumi nélkül egy üdepinájú egyetemistalánykateg volt és a számlájára utalták a pénzt, a művelet közben pénzről szó se volt... ez cizella.
Köszönöm a tanítást, amiben egy verzióról tudóstasz, ami alapvetően jófeltételezésből indul ki.

De ha jól tudomm, a te zászlódra is az van hímezve, hogy le a relativizmussal.

Elfelejtettem: megismétlem, írtam már neked?
A blogteren jártam, pár régi blogom levélcíme (citro) megszünt, és a belépőkódot se tudom. Beléptem az egyikbe és egyzsercsak összeakadt a blogmotor és hirtelen belépve találtam magam egy olyan blogomba, amit elfelejtettem Rendesen be voltam lépve, szerkeszthetem, minden, amikor visszaléptem, a másik blogban találtam maga. Nem tudom, de feltételezem, hogy a "szolgáltató" összestatisztikázza magának az egy IP címről regisztrált blogokat, mert egyébként mibőlmásból??? Más közös nincsen, az egyik freemail a másik citromail és más (ez biztos) más volt a belépőkód!!

Mindent tudnak rólam , rengeteget szemtelenkedtem már a címlaptündérrel, ha akarja, jól ki is basz velem illetve egyszer már megtette, kimutatta azt a gyönyörű, fogselymezett szabályozott rizskásafogafehérjét @ben elmesélem.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.01.30. 15:41:44

@magyar-magyar szótár:
az authentikációnak megint csak nincs köze az ip címhez: felhasználónév+jelszó. ha mögötte a program bugos, akkor érdekes dolgok fognak történni.
a szolgáltató nem fogja elárulni, hogy bugos, ilyenkor mögé látunk dolgokat, szimpatikus mágiát használunk, hogy ha 2.3 másodpercig nyomom a gombot, akkor gyorsabban kapcsol be.

magyar-magyar szótár 2011.01.31. 06:54:02

@bs395: A commonrail dízelrendszer lényegét szakszerűen nem, csak háziasszonyoknak való laikus magyarázatban tudom elmondani, de ha beszarni készül a crdi, akkor a láthatatlan kipufogógáz szagáról megmondom.

Engem a lényeg érdekel: a netokrata bárhová bemegy és azt néz meg, amit akar. a korailovagkori netokrata morálisan tartja magát. A hekker hekker. Az újnetokrata (-> Egyiptom) viszont pénzért BÁRMIT.
Hogy milyenbug meg milyen gombot kell nyomkorászni sokszoregymásután.

Bernie Eccleston egy egészséges kört nem tudna kerülni,
Én se, de pl szemre látom, ki tud, az, aki az egyenesben gyönge autójával mégis vezet. Halljuk, mit beszélnek a csapatok meg a vezető, de naív kishülye az, aki elhiszi, hogy a bunda ennyi.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.01.31. 14:42:51

@magyar-magyar szótár:
én meg konstrukciós mérnök vagyok a hasonlat szerint, úgyhogy hidd el nekem, még mindig paranoiás vagy.

magyar-magyar szótár 2011.01.31. 15:05:55

@bs395: Ha jól tudom, most folyik egy vita, amiben a jóoldali politikaimegfelelő relativisták most pedig azt hajtogatják, hogy a legrosszabb feltételezésből KELL kiindulni. Nincs más varia, mert HA elromolhat akkor elromlik, ha be lehet törni, betörik. Ha eltekintünk az internettől, akkor TOTÁLIS véleményszabadságelfojtás VAN és kész, mert MI azt mondjuk, azért.
Nem válaszoltál arra a blogteres hibára, amikor az egyikblogomból bejelentkezés nélkül egy másik blogomban voltam és más összefüggés nem lehet, csak az, hogy beazonosítottak és egyfach-ba vagyok rubrikázva. Nem is érdekel a technikai rész, de mi erre a te magyraázatod?

GHWAXXH bolgbah zizi-kuka-satöbbi címrő jkléá belépésikóddal léptem be és egyszercsak egy "elvileg nem összerendelhető" másik blogomban, a vcxyDD-ben voltam, amire a twqpO-kukac-satöbbi címről regisztráltam és jelszava ertzu
ELVILEG kizárt.. fél éve nem csatlakoztam, azóta az egész gép újra lett telepítve, táraz 1000-szer törölve, minden.
Még a szerkesztőjét is használghattam annak a blognak, aminek nincsen meg se a belépésiímélcíme, se a kódja.
Semmi más összefüggést nem látok, mint a blogszolgűáltató adminjában az egy HELYről alapított összes blog össze van statisztikázva s így csúszhattam be.

Azt is megéltem már, hogy egy kommentelő bejött a blogomba, a szerkesztőmbe föltette a bejegyzést X.idő állapotában , aztán, amikor errúől elbeszélgettünk, udvariasan levette az álbejegyzést, csak azt akarta megmutatni, mit tud.

40 éve kínlódom ezzel, postáskisasszonyokkal ("nekünk nincsen időnk 20000 leveklet kikutatni) Hát nem is özvBalám Bódizsárné lányának írtz levelét gőzöli kiűhanem a gyógyszerészné, a fodrászcsaj az a kurva, a doktorné, az orgonista Rózsika és a fiúja Gitáros Jóska levelezését. Ami izgi.

Nem tudom, mért kell leösszeesküvőelméletesezni az embert. 34 éve összeesküvéselméletesőznek, márpedig a k'k'k'éjrópai paranoia alapja az, hogy az embert megfigyelik, lehallgatják.

Te hiszel a gyerekmesékben, hogy a "közösséghi oldalak'" célja az a szolgáltatás, hoyg embereket hozzanak össze.

Nagyon jól tudod, hogy a gogli is a szíájjékoknak BÁRMIT kiad. Konmstrüktör vagy, nagyon jól tudod, mi a teljesítménye egy motornak.

Mért nétzel bolondnak.

Miért is miért is nem kéne EBBEN az esetben a legeslegrosszabb feltételezésből kiindulnom?
mert csuopa klassz srác, klassz Bogi minden , biztos cuki gyerekek én elhiszek mindent, lehet nekik lécciléccilevélcsikéket írcsikálni ooolyan rendesek, ők magik is segítenek hártyátszerelni satöbbi.

Pont arról szól a netokrácia kurvulása romlása, hogy az usákok terrorveszélyre hivatkozva bárhol bármihez hozájuthat, kikérheti, letapogathatja, stb, fordítva persze nem .

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.01.31. 22:27:41

@magyar-magyar szótár:
a blogbelépésre megmondtam a választ: hiba.

feltörni fel lehet bármit, ha eléggé akarják, ámde miért akarnák pont egy akárki blogját feltörni, ha semmi személyes, vagy nem poén? te meg én nem hogy a magyar internetből, magyar blogoszférából, de a bloghuból se látszunk ki! (innentől marad a megalapozatlan paranoia, lásd bővebben lent)(már az ip-cím->lakcím relációba rád kilőtt rakétán is forgattam a szemem)

ugyanis ha én szolgáltató vagyok, akkor enyém A JELSZÓ, vagyis én vagyok A RENDSZER: megtehetek bármit, és soha a büdös életben tudni se fogsz róla. nem kell ilyen hülyeségekkel szórakoznom, hogy mi a felhasználóneved, vagy a jelszavad: odakattintok, azt kész. éppen ezért mondom én, hogy rendszerhiba, mert ha a rendszer bele akar nézni, akkor belenéz, oszt tavasz (persze szabadni nem feltétlen szabad neki, de mint mondtam, sose fogod megtudni).

lehallgatás meg... tudod, mi kell a drót végére? ember, aki értelmezi, mit dob ki a gép! tudod, mi infrastruktúra az egyáltalán? csak a személyzeti költsége csak a szerverek portalanításának évi laza 8-9 milliárd, alsóhangon! tudod, ki engedheti ezt meg magának? még a gugli sem! (a gugli pont leszarja, hol laksz, ahogy az usa kormánya is, azt se tudja, balra kell-e fordulni bécsnél, vagy jobbra)(a gugli meg nem a keresőalgoritmusa miatt van ott, ahol, hanem pont azért, mert évtizedes igazságokat egyedüliként vett komolyan a háttérinfrastruktúra tervezésénél)

van ellenben egy amerikai hivatal, ami a világon egyedülálló módon megengedheti magának, és nem a cia, hanem az nsa, és rohadtul nem titkos, sőt, szépen kihírdetett törvények vannak rá (és az amerikai közvélemény széleskörű támogatását élvezik, ugyanis az usára veszélyes terroristák 70%-a tősgyökeres fehér amerikai, nagy részük még hívő keresztény és hazafi is), de még ők is meg voltak lőve a világkereskedlemi tornyoknál, mert egész egyszerűen nem volt elég arabusul tudó emberük a vonal végén!

te komolyan azt hiszed, hogy a magyar kormány/párt/kamarilla/maffia/bkv erőforrásaiból futja arra, hogy egy jásznagykun külsőn lakó, pár tucat ember által olvasott blogot üldözzön? ki az egodeista: aki szőrteleníti az ánuszát, vagy aki azt hiszi, hogy a zorbán az életére tör?

magyar-magyar szótár 2011.02.01. 06:06:57

@bs395: Dehogy is üldözi, dehogy is üldözi -gyereknek nézel már megint.
A hajtány elméletem: teljesen mindegy, hogy a síkbolygó analógiájában mere tóójja a hajtány karját, a cégnek dógozik és a kellő irányban.
Amit pont a te idefönn olvasható hivatkozásaiddal ideologizál "semlegesé".

A postásnők nem MINDENKi levelét túrták, a szórást szűkítvén értelmiségi magyányos nőkre, fura alakokr, kikapós menyecskére, a Nők Lapja házasságirovatával jeligézősekre stb koncentráltak rá.

Máskülönben pedig ti konstrüktőrök a nagy magabízásotokban elfelejtitek, hogy egy 10 éves lassú gép és azon egy 13 éves prg előny is. A jógyerek blogextrái láthatatlanok, nem dicsekszik a világtérképes pirospöttyessel, de az alóorban hosszú másodperceken át olvashatóak a címek, amik a te SZUPERGYORS pikkpakkgépedről nem.

Nemm vagyok hülye, akkor elismétlem, azért 10-et írok, mert ez a menyiség filozófiai tartalommal is bír:
tíz szint van és ha leírom, hogy arab, terror meb bombiers (azaz tűzoltók heheheh) akkor a bomb -miatt a buta gép egy szűrővel feljeb helyez de onnan beláthatatlamagasságokban van az első embre,
azt mondta nekem egy szakember, hogy az é munkáimat elsősorban a bonyolult mondatok és sziokatln kifejezések védik.

meg Édes Anyanyelvünk!

magyar-magyar szótár 2011.02.01. 06:19:46

@bs395: Barátom szemre puritán, extrátlan
minimál design blogját nem tudom meglátogatni, mert a 20-ik rejtettextra lefagyasztja a gépem.

A szűrésemre okot ad, hogy von Kuendue kommentelt nálam.
Természetesen a faszbúkizálás (a letűnt iwiwoidizálás) is segíti a kapcsolatláncok feltárásét, nem kell leírnom az arab, bomba és terror szavakat , ha az iwiwen a hatodik láncszem Juzama BinLáddeny.

A magyar sajtómunkásság nem birja a nickeket, pedig a nick régi papírújságírótéma. Magyarországon egyből a neved számít, nem az írásod. Senkit nem érdekel egy névtelen zseni, a szerkesztő (és a szerkesztőség) azonnal tudni akarja, ki a fasz ez?? Osvátot nem érdekelte, ki az az Illyés, táviratilag kért még verseket (MINDET)

Természetesen az index szerkesztősége nem csak attól végez jobb munkát hogy régi papíralapú olvasószerkesztője van.

A hiradók cím és négerírói földrajzból, tipográfiából kettes alá szintjén vannak mai technikák (copyrás!!) mellett!

De egyébként is a legizgalmasabb az, hogy kicsoda az illető. Nehogy azt hidd, hogy én elhiszem, hogy akiknek tudnia kel, nem tudják még a portfóliómat is lécciléccilevél nélkül.

Egyszerű praktikuság van benne, valamint egyfajta (nevetséges kis) truccolás a nincsnevemmel. (Andrassewes hiszti)

De innen már önismétlés.

Elvileg elképzelhető, hogy szívós munkával az ember felküzdi magát a 10-ik szintre, ahol ember látja, ott meg persze lebukik azonal, mert a gép nem gondolkodik, de a netokratív ifjúság alatti nemzdékek, 30-40 éves emberek szövegértési képesége még elég jó. És nyilván A Cég nem félanalfabétákat alkalmaz.

Elszórakozgat az ember, mert a címlaptündér is felületesen olvas, mint egy Magyar Gyermek -célpiacos.

Nagyjából sejtem, hogy pár címlaptündér gyűlöl, mint a szart és az egyik egyszer megviccelt...
Talán két, de lehet, hogy csak egy címlaptündér talán néha megérti, amit írok.

Pl ha én címlaptündér lennék, én is Tótát beszerkeszteném. Még piroslapokat is (de azért valamivel kevesebbet)

a mai netokratív jógyerekeknek talán sejthető, miért fut a mandiner meg a konzervatórium az indexen, de a legokosabb felnőttbácsik, eszteta-tanárok már nem értik.

magyar-magyar szótár 2011.02.01. 06:24:45

@bs395: Az indexnél nagyon jól tudják, hogy a fenőttgomb követelése amerikai (angolszász) eredetű és elsősorban jogi értelme van. Azt is tudják, hogy nálunk A Csúszás miatt is sokminden késedelmes .
Azt is tudják, hogy A Csúszás miatt az internetújságírásnak nem kellett kiharcolnia a helyét, hanem üresen taláta.

A csúszás miatt nem az ingyenpapírújság öli meg a papírsajtót. (Mint amerikában )

Véletlenül a magyar televziózás túlérett csúcsállapota PONT a halálával esik egybe és az internet nem kivívja diadalát, hanem megint csak egy HOLTTÉRBE zuttyan, mert a két államibeavatkozásal piaci DUO-liomba került gagyitévé elvégezhette az a leölést, amit az ingyenpaprsajtó nálunk már nem tudott. Már piacielőnyben van a két gagyitévé az internetesjellegű digitévékorban, ami később jön el, de eljön.

Mindemellett fogalmam sincs, hogy koaxkábel vagy USB csatlakozós vagy mi a faszom kell majd.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.03. 01:40:04

@magyar-magyar szótár:
ellentmondasz magadnak, és meg is mondom a hátterét:
- kliens-szerver: tök mindegy, mit tárolsz a gépeden, ha egyszer az írásod, a fényképed meg hasonlók nem nálad vannak, hanem a szolgáltatónál.
- kompatibilitás: ha nem kompatibilis a géped a fontos dolgokkal, be se tudsz lépni. a research in motion (blackberry) lehet, hogy überbrutál titkosítást nyom, de addig nem forgalmazhat sehol, amíg a dokumentációt át nem adja az illetékes hatóságnak, ráadásul törvényesen és nyilvánosan.
- a "tudjuk ki vagy" alapján akkor nekem most komoly közéleti előéletem van? egyszerű pógár volnék, se nem író, se nem közíró, se nem semmi, oszt mégis kiraknak, ha olyanjuk van. akkor most mi van?
- olvasási készsége a szervezetnek: egyszer bedrótoztak a fidesz pont hura, vagyis bármi, amit írtam, az ment automatice oda is. kellett vagy másfél hét, mire valakinek feltűnt, mit is írok/írtam :-).

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.03. 02:03:21

@bs395:
jut eszembe még: a statgép nem a titkos hálózatnak gyűjti a termést, hanem pénzért, hogy eladja piackutatóknak, spammereknek, ilyeneknek.

magyar-magyar szótár 2011.02.03. 06:23:06

@bs395: Már megint butának nézel, pedig hülye vagyok. Már megint paranoidnak nézel, holott skizoid vagyok (de nem skizofrén, ha észleled a különbséget.

A menet a következő:
A blogszolgálatót ad statgépet, de az Általános Szabályok (Óniós és USA irányelvek) értelmében a statisztika mindent nem szed le neked .

A ejlett (gyakral szájjalliberális) Felhasználó befizet egy statgéprendszerre, ami TÖBB adatot neki is kiad cserébe a statgépet kezelő cég persze mégtöbbadatot leszed a szpemmelhetőséghez.

Ingyenpornó nincsen, ingyenstatisztika sem.

A blogter korai statisztikája:
-kiadta az IP címeket
és a kommentbe bele lehetett moderálni, azaz ha a komentelő más kurvaannyát szidta, akkor oda egy szögletes zárójelbe beleírtam, hogy [SÍP!] ugyanis ez a moderáció, vagy az, ha az apádfaszát helyett barátfülére írom át a kommentet.
Ezzel persze nem éltek, hanem visszaéltek és jó meg rosszgyerekek egész kommenteket írkáltak át ...

A magyar nnetokratív jógyerekek egyrészt tudják, hogy ők sokkal májerebbek minden motorozsban a jobbereknél, de közben meg el is játszák a jujdefélünket.

Amikor megkérdezem a liberális jógyerekekt, miért moderál, miért zátrja be gyávűán a bótot, ha nincsen odahaza, a jobbos és fasiszta bunkókkal jön, akik zsidóznak örjöngenek, trolloskodnak.
Namost, ha nagyon muszáj:
töröl az ember (ami NEM moderáció!!)
ignorál:
számtalan jógyerekblogban nem állnak szóba velem, nem válaszolnak a kommentjeimra arra gondolva, hogy ha ignorálnak, majd lekopok. Debezzeg a náci kommenteket részben benthagyják (ha az úgy jó nekik) vagy kitörlik (amit moderációnak tévesztenek)
Csakhogy kitörli ám a vita során az alapos érvet is!!

de vissza az eredeti témára: Ha fizetek, bővíthetem a szolgáltatást és egyoldalú előnyre teszek szert.
A szolgáltatónak tartania kell magát a ZÓNIJÓS és USA Chartához, de egyes felhasználók (akik egyenlőbbek!)MEGBASZHATJÁK a Chartát, ha van pénzük. Vagy kapcsolatuk. Vagy gépük hozzá.

magyar-magyar szótár 2011.02.03. 06:24:45

@bs395: Ezzel kialakul a Magyar "Liberális" Futóverseny, amiben Mi Liberálisok biciklivel veszünk részt és a mankóval másfélláb bicegő Bunkós Testvéreken nem szégyellünk abajogni, hogy eszközökkel csalnak.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2011.02.06. 13:55:44

@magyar-magyar szótár:
hogyan jutottunk el onnan, hogy követnek téged, azon át, hogy régi a géped, oda, hogy ki hogy moderál?

magyar-magyar szótár 2011.02.07. 06:47:02

@bs395:
1. nem mondtam, hogy követnek engem, azt mondtam, hogy különböző okokból (és ehhez KÉPeztem egy szép számot) bizonyos szűrőmotorszintekben feljebb jutottam. Azt állítottam, hogy szántszándékkal feljebb, akár emberolvassa-már szintig föl lehet jutni. Azt állítottam, hogy a "közösségioldalak"-ban az ember ingyen eladja a kapcsolatrenmdszerét, szükség esetén a kapcsolatihálók visszafejthetők és könnyedén BÁRKI is adatokhoz juthat a POLITIKAIRENDSZERből a demiokrácia lazzzaa szájbabaszása mellett.
9. A téma mellékágaiban többször is felbukkant a régi gép. Átka az hogy bizonyos frissítésekre már képtelen, előnye, hogy modern újszűrővel nem mindig szűrhető már az elavultleves.

47. A moderáció pedig a cenzúra, ellenőrzés és adathaklászat stb mellékfolyamányaiként merült föl. Hogy jujdeliberális jógyerekek viszont moderálnak és adathalásszák kommentelőiket. Pl a HTML idióta jobbertroll fabunkóval hadonász, miközben a májer, aki szájával retteg (úgy csinál, mintha félne) még éjjellátóval is rendelkezik.

Egy olyan kurzuson vagyunk túl, ami a lehallgatás, adathalászat, kapcsolatihálók feltárása,
továbbmegyek: honlap és facebook-lap feltörés (mint móka, kacagás, vicc)-t nem csupán intézményesítette (az első "kormány" volt, ami mágnesmezőárnyékban "ülésezett".)

De félnünk meg most kell, először röhögnünk kell, hogy mekkora analfabéták az úőj technikákhoz

aztán meg rettegést kell tanusítanunk.

Miközben egy rakás csapást nem ez a "kormány" hanem a Zónujó mért, még 1998-ban.

Megint elkalandoztam, azaz szemléltetem a dolgokat összefüggésükben. Többszötr tanítottál közben, köszönöm, pl meg van az alapos indok arra, hogy mindenkit lehalásznak (terrorveszély, USA "fenyegetettsége")

Többek között megmutattam, hogy ebben is relativizmus van, ha én vagy a barátaink adathalásznak az indokolt és szükséges és üde és a legjobbfeltételezésből kell kiindulnunk.
De ha azok, akiiet útálunk, de egyébként röhögve iis 8-10 éves elmaradottságunkban AKKOR viszont a legrosszabbfeltételezésből kell kiindununk.
A lényeg: te lehülye üldözésimániásozol engem, mert miért nem a legjobbfeltételezésből indulok ki?

Pedig egyébként mindig a lelgeslegeslegrosszabbfeltételezésből kell kiindulni..
Régebben még egy két troll vette a fáradságot és a jógyerek blogok modrációinak szemléltetésére rögzítette a moderálás előtti állapotot, mert a jógyerek moderáció UTÁN pl zsidózásra meg alpáriságra meg céltalan trágárságra hivatkozik, közben pedig érvet operált ki.
Szintén ismétlés: láttam egy jógyerekblogban, hogy a moderálás( = törlés) úgy zajlot, hogy maga a komment ténye, dátum-óraperc maradt, csak a szöveg tűnt el (teljesen)

Ha VALÓDI moderálás lenne, akkor ki lenne XXX-lve ˙SÍP!!]péva a moderálandó de a szövegkörnyezetből magyarázat nélkül lenne kiolvasható a moderálás indoka.
süti beállítások módosítása