Újabb gyönyerő túlság-gal gyarapodott a minap a Jógyerekszótár. Államosított blogomban (államitulajdonbavételének ténye is a jógyerekszótárból olvasható ki - köszönjük Emese!) szivesen írok erről. Tehát halállistának nevezzük, ha  e z e k  verébbel való ágyúralődözésük közben (minden széjjelbaszása címszó a jógyerekszótárban) az őket bírálókat vagy a nékik keresztbetevőket vagy fölöslegeseket lapátra teszik. Ha személyenként-egyenkét ezeknek a figuráknak a további sorsát megvizsgáljuk, akkor ugyan kiderül,   nemhogy nem halnak bele a csávók (és ritkán nőcik) de még havijövedelmük se annyira csappan, hogy akár éhhalálközeli állapotba kerülhessenek mondjuk azért, mert kapálniuk kéne menni vagy csirkét belezni 12 órás műszakban Manyi nyanya maszekbarneváljában. Tehát indexcopy következik:

  Matolcsy halállistájára kerültek
a Költségvetési Tanács szakértői


A miniszter megtiltotta, hogy felvegyék az állásukat elvesztőket az NGM alá tartozó szervezetek.

Felkérés: Ezúton kérem föl feszt és kéretlenül is szőrszálhasogatóan nyelvénckedő olvasóimat, hogy ne kezdjenek már el szarakodni azon, hogy a Költségvetési Tanács tagjai tagként nem állás-ban vannak, hanem funkcionáriusok, azaz pozícióban.

 

Esti kérdés: Ma már belátható, hogy a jógyerekújságírás hiába dógozta le emeséskedések közepette könyékig kikkezeit a provokálásban, gyűlöletkeltésben, uszításban, hiába a kifejezések és jelzők túlzó alkalmazása, kedvenc példám a környezeti katasztrófában felelős magáncég állami felügylet alá vonását mint államosítást fölhazudni ugye,  a fenyegetettségérzés fokozása, a projekció, minden,  a milljó munka, tenger fika, vérszar, verejték, könnyek hiábavalóan maszatolódtak ,  e z e k  népszerűsége ugyan  valamelyest csappant, de ellenben a megfelelő jóoldalé nem nőtt. VAGYIS még az is előfordulhat, hogynemsoká majd Jobbik-os neonáci különítmények madárfejűlajcsijai konkrét hallállistákkal a kezükben fognak bűrcsizmákban és eőshmagyaross szittya martens-bakancsokban csattogni a pesti flaszteron, de akkor mi kifejezés marad majd a halállistára icc. ??

 szép példa: A gettózás. Mire tényleg lett cigány gettó, egyelőre nem Magyarországon, "csak" Szlovákiában (és nem kell hozzá vikiléx-motor, hogy tudjuk, egykalap alatt vagyunk a szlovákokkal ám nagyon! zónijósszintű büfébeszégetésekben ) addigra sikerült a gettó szót elkoptatni és már nem hat. Vagyis félő, hogy ha lesz magyar gettó, (a szó eredeti értelmében) akkorra elkopik a gettó kifejezés ereje és erősebbhez kell nyúlni, félek, ósvicc-hoz.

Magyarázat: Van némi magyarázat a túlzó kifejezések jógyerekes alkalmazására, teháthogyha a Való Világról írnék jógyerekstílusban megfelelő  matulista-fikaista túlzásokba esve, akkor Szandikát a villa Lollo Ferrari-jának hazudnám föl, hagyszikkaggyon a luvnyája , Stohl Andrást meg ámokfutó tömeggyilkosnak (ami azért a jógyerekágazatban necces, mert Stohl a mai jógyerekeszmeiség szerint gyógyhatású vitaminkészítmény-be számító kokaint is fogyasztott  és ez a  Kendermag című index-támogatta jógyerek bérblog ízlése szerint lényegében üdvös és mentálisan fitt cselekmény...) Szóval valamennyire a Zárt tartály működése is indokolja a kifejezések pazarlóan túlzó alkalmazását, nem csak a személyes elhivatottság, hogy  e z e k nek  pusztulnia kell a porondról a vidéki hernyótalpas cigány  kurvannyukba (hogy egy magyar vikiléx-et idézzek, saját gyűjtésemből, amihez NEM titkosszolgálati módszerekkel jutottam hozzá, hanem hagyományos bio módon...)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr732518899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kikoránkell 2010.12.16. 09:34:06

Masturbation
Can be fun
Join the holy orgy
Kama Sutra
Everyone!
( a végét fölvinni falsettóba!)

kündü 2010.12.19. 14:49:30

A Kőccség Vetési Varnyúk soktagú raja mostan le lészen vadászandva:

MATOLCSY, GYÜVÜNK A SÖR(alát)ÉTTEL,
habversrác:

elég három fideszes oda.

Így biztos a kölcsékmegtakakarítás. S EZ demokratikus.

Gyurcsányisták egy amorf népellenes, antiszociális, nemzetáruló bagázs: VÉLEMÉNYÜK SPAM,

gondoskodjon, Annamária Tagtárs!

Itt az Aranykor.
süti beállítások módosítása