A hírre, miszerint   e  z e k, miközben ámokfutnak, lopnak, pl "ellopják" a magánnyugdíjpénztári befizetéseket, AMI [bűn]cselekmény a jógyerekmédiában viszont egyszerre tud államosítás is lenni. E logika mentén, amikor Üdvös Reform Egyenlő Feri a haverjával un. Szetey-típusú kvázi magántársaságokba szerveztette ki az államifoglalkoztatottak egy részét, hogy papíron csökkenjen Az Apparátus [ A Struktúra] létszáma és ezeknek a Szetey-rt-knek aztán állami pénzeket fizettek ki, nos akkor ez meg magánosítás voilt, ugye, kedves jógyerekek?

 

tolvaj  -  e z  lop[ik]

 

 

Nos, a lopás észbevétlen. Suttyomban történik, nem szólnak róla. Jogtalan elvétel. Ha elviszik a biciklimet, amíg boltban vagyok, az bizonyos kultúrákban, a kerékpárt elvivő sajátos kulturájában találásnak számít. Ha a becseűűletes magyar lucernát megy lopni a határba, nem lopni megy, hanem szerezni. Ha megyek a biciklivel az utcán, megállítanak és felszólítanak a kerékpár átadására, az rablás esete. Ha ingyen letöltök valamit a netről, ami másnak a tulajdona, akkor viszont a jógyerek/rosszgyerek morál szerint mókás faszagyerek vagyok, haver meg minden.

Amit bejelentenek erőszakos elvétel kapcsán, az rablás.

 

rabló - e z  rabol[ik] Direkt megaszonygya-ja, hogy ide ja pízet, gűlömmben!

 

Csak szólok.

 

"Lopni" 2003-és 2010. I. negyedév között "lopták" az akkori kormányok a befizetéseket.. vagyis nem utaltak ésssss kész. Hanem az így lopott pénzeket a 40 év óta szokásos módon költségvetési lyukak foldozására használták. Igazából ez se lopás volt, hanem sikkasztás vagy hűtlen kezelés.

Nem kéne kedves jógyerekek, hogy a gyűlölet ennyire elvakítson benneteket. Fikázni csak pontosan, szépen. A jógyerekminősítés szerint tömni (-> baszni) való Selmeczi azt a kiflit nem  egészen ette meg, hanem a mélymagyar általános áruházi szokásoknak megfelelően félig, hogy a másik felét a pénztárnál bemutatván kifizethesse. Selmeczi kiflije, fele a gyomrában [műveletlenebb jógyerekül a belibe' ja]  tehát a kifli a pénztárig a jogtalan elvétel esete. Minthogy még nem fizette ki.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr752485045

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Re: Mi ez a para? Minden a forgatókönyv szerint zajlik. 2010.12.01. 07:47:48

Drága Blogger! Valamit átkozottul benéztél: ezek nem viszik a kocsidat (6 milla alatti járgány ezeknek nem autó), azzal, h saját tulajdonba veszik megvédenek Téged attól, h a komcsik ellopják. Ők ugyanis soha nem hazudnak, tehát, ha egyszer azt mondták...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.12.01. 05:49:47

ha nem utaltak, akkor honnan az a sok pénz?

magyar-magyar szótár 2010.12.01. 07:08:23

@bs395: Háát, Dovlatov megírta a kaukázusi vonatkisérő csávót, aki úgy nagyjából a szállítmány harmadát elsíbolta. De azért hidd el, kurvasok gyümőcs m e g is é r k e z e t t azzal a vonattal. Amúgy meg hát -ezt csak gondolomra mondom- vissza-vissza teszegették (= csak át-átutalgattak késedelmekkel...)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.12.01. 07:19:25

@magyar-magyar szótár:
ez bevett módszer a mindenféle állami kifizetéssel, minden kormány alatt, minden országban. se kvalitatív, se kvantitatív jógyerek-rosszgyerek törést nem bírok látni az elmúlt 20 évben e téren, kivéve a családi szálak alapján történő felosztást.

magyar-magyar szótár 2010.12.01. 07:38:58

@bs395: Én a családiszálakban sem, maxx a szemenszedésben, de ez is csak jógyereksport. Azért kéne Struktúrális Reform ugye. Általában a zónijósnormájú reformok mind olyanok, hogy a lakosságnak kell kifizetnie az árát. Nálunk a nagyokosok a lakosságot basztaSSák, hogy úgy él, mint az argentínokok.. csakhogy a Struktúrális Reform pont nem a büdösnépnek fájna, hanem A Struktúrának ...
A rosszegyerekeről nem beszélünk, mert minek, azok hülyék. Én azért basztatom a jógyerekekt .. és ez nem esik le Hanninak sem pl... mert ugye a rosszgyerek adott, attól nem vár semmit el az ember. Hogy mondjam: Azért mert a rosszgyerewke családiszálak mentén osztoganak százmilliós körben, azért még nem lehet elnézni a jógyerekeknek a milliárdos méretű leisztingerizálásokat. Még akkor sem, ha nagynehezen a jógyerekmatekkal egálba hozzuk azt a szaros taggyűlést a 2002-2004-2010 között permanensen folyó igazgatótanácsi ülésekkel.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2010.12.01. 08:17:09

@magyar-magyar szótár:
csakhogy a stukstúra az megint pártfüggetlen: ha valamennyi embert kihúznánk az állam fizetési listájáról, aki csak rajta van, de be se jár, mégse hiányzik, hirtelen lenne tömeg a kossuth téren, meg egymás kezébe adnák a miniszeterelnöki iroda kilincsét a potentátok, még ha maga orbán viktor is ül odabent! lehet, még nyugdíjreform se kéne!

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.01. 10:17:34

Az a legszebb ebben, hogy szerinted: ostoba jógyerek vagyok -> Selmeczy szerintem sunáznivaló kiflitolvaj -> orrbaszájaba komcsizok -> pedig azt se tudom, mi az -> amúgy is összevissza beszélek -> -> beszopom a propagandát -> hiszen ostoba jógyerek vagyok -> stb

Pedig csak tudom, hogy a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer nem működőképes hosszú távon
És ez a kierőszakolt (kötelezett) visszaléptetés valójában visszalépés a bedőlés felé guruló állami nyugdíjrendszerbe

A majdan, ismeretlen körülmények által, feltételek között stb létrejövő egymillió munkahely által teremtődő garancia meg..

Címkézés, bekategórizálás, csúsztatás, összemosás stb milyen tempó?

magyar-magyar szótár 2010.12.01. 13:01:07

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Soha nem írtam olyat, hogy jógyerek ostoba lenne. A jogyerek élből k ü l ö n ö s e n intelligens. Műveltsége válogatott, hogy finoman szóljak... Vagyis mindig megválogatja, hogy műveltsége mely elemeivel villant. 1990-ben volt ez izzgi, amikor sok jógyerekről kiderült az, nem csak hogy suttyomban megkeresztelték kibbabucilikorában a hetedik faluban, de magánúton elsőáldozott is.

magyar-magyar szótár 2010.12.01. 13:05:28

@bs395: A Struktúra lényege (volt) hogy kb szakmaiállamtitkártól lefelé érintetlen maradt. 1990-ben a struktúra a hátuk mögött röhögte ki az Antall "kormány" minisztereit, de a Bokros kormány minisztereit már szemberöhögték. Kedvencem a Struktúrából Thuma József államtitkár volt. Dr Kóka is felakadt a struktúrán és bármilyen röhelyes, de a végkielégítések megadóztatása az a gordiuuszicsomóátvágás, amit Kókáék nem tudtak megoldani. Gyurcsány seggberúgta volna A Struktúrát, Anyuka haverjai úgyis nyugdíjba mentek már belőle -de egyszerűen a Zisten Pénze nem lett volna elég a közigazgaatási reform A Struktúrát (az államigazgatást) érintő részére. Gyurcsányék azért találták ki a Szetey-ertéket, hogy a fiatalabbját kicsalják valahogy A Struktúrából.

magyar-magyar szótár 2010.12.02. 03:36:34

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Hogyne folytatnám. Karnyújtásnyira van az igazság. Annyi csak, hogy Rajnai Attila felemeli a seggét a buliállásban az ÉS szerkesztőségben az egyre kövérebb segge alá tett székről és megkeresi azt a 8-10 nyugdíjügyér főbb tisztviselőt, akik annyira ZSűlöllik e z e k e t mint te és készséggel elmeséli, mik történtek a nyugdíjbefizetésekkel és mnyp-pénzekkel (de ők aztán részletesen, hiszen a mnyp-pénztárakkal X-ben lévévn azokkal ellenoldaliak!) Tudom, hogy te akkora naíva vagy politikai kérdésekben, mint egy operettszubrett, de bizony még neked is két kézzel kéne fogni a gyöngyös pártádat, ha megtudnád, mik mentek itt szépen csöndben 2003-2009. között. Gonolod, hogy a sok szegény munkanélküli tényfeltáróújságíró nem kapott fülest erről a témáró is? Dehogynem kapott, csak éppen nem vág csapásirányba, hanem ellenkezően. Tiltakozol, mert "jógyereknek" csúfollak (csak fejlett, matulista-fikaista indexes boszantásivágyból teszem ám, ne haragudj...)

És addig, amíg jóoldali megfelelő szelektív ténykezelés van, ez a 2D fűrészelés nem ér véget, nyírták/vágták nyirták/vágták. A barmoktól ugyebár nem várható el más, mint baromság. Nem ellene haragszom én a jógyerekeknek, hanem éppen ellenkezően, értük. Nézd meg a Selmeczi basztatást és mutass benne zsigerinél magasabb szempontokat... Nézd meg a címlaptündér fogásait és mutass különbséget a Blik-hez képest -mint szakembert, kérlek

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2010.12.02. 11:16:47

@magyar-magyar szótár: mint írtam itt valahol egyik ifjú rajongódnak, nem szok gyűlőlni

indulatos vagyok, nem gyűlölködő

ÉS nemjóoldali tényfeltárás is van ám már jó ideje, nem csak ÉS
ők vajon...
süti beállítások módosítása