"Egyék, sógor!

Ennék én, de már nem megy, csak a szemem kívánja!"



Ezek a szőlők szemrevalóak, szemet ígézőek [elbájolóak] kb a szilikondudákhoz tudnám hasonlítani őket, hogyszóvalazért f o g y s z t á s közben már a kisebb bögy, egy igazi melymennyire finomabb is tud lenni! Avagyis egy szemrevaló luvnya gyakás közepette, hájszen kiderül, ha az ember lekváros buktában mártogatná az tsákánnyát meg.

Azonképpen van más gyimelcsekvel is.
A magyar konzumálónak [vásárlónak] nem kell, ami szemet nem ígéz, egy gyári taljánszőlószemből kijön 3 magyar saszlaszem is.

Azonkívül aki nem permetezett kíkkűel eszeveszetten az idén, annak a penészfélék megették a szőlejét. Nemrég olvastam egy nejlonborász blogjában, neki 90%-os a kára..
Az olasz és a spanyol gyáriszőlő állandóan mérgezve van, úgy permetezik, hooooogy... ha azt látná a tipikus magyar vásárló, akkor
húha lenne..


 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr482388310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.11.23. 15:50:52

Mit nyavajogsz a permeten? Körülrajongott buzi autóid milliárdnyiszor jobban szennyezik a környezetet és az egészséget, mint az a néhány ezer hektó szőlő, ne idegesíts már tényleg.

I_Isti 2010.11.24. 20:37:40

@efes: naja, csak a kipufogógázra nem mondják azt, hogy egészséges!
süti beállítások módosítása