Bezzeg Bezzegisztánban tudnak parkolni:

 

zene:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr782371070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.10.14. 13:12:15

Nem is látsz Párizsban vagy más francuszki nagyvárosban ép elejű és ép hátuljú autót. A franciák amúgy nagyjából le is szarják a gépjárműfétisizmus nálunk honos 'csakegykarcolásrajtanessék' válfaját. Nekem tetszik - bár Pesten nyilván ez ellen is tiltakoznának mindenre kapható jogvédők, mert nem tudnak a két kocsi között kilépni/kitolni a gyerekkocsit a forgalomba.

Levéltáros · http://leveltar.blog.hu/ 2010.10.14. 22:32:36

@efes:

Jaja, bár a második videó azért még ott is durvának számít. De kicsit megtolni a kocsikat még belefér.

magyar-magyar szótár 2010.10.15. 02:26:55

@Levéltáros: A 2. videó megfejtése: Párizsban nem illik behúzni a kéziféket, az autót gördíthető állapotban kéne hagyni, de nyilván, pl a kis piros autó gazdája, külföldiek ezt nem tartják be. Ha nem rögzítik az autó, a bácsi simán helyet csinál a paralell parkolás-hoz. A videoklipek tanulsága az is, hogy néha az idegenszem nem veszi észre a lényeget. A lényeg nem az összeérő lökhárítókkal álló autósor, a lényeges, hogy a 4200mm hosszú autó is beáll a 3800 mm-es helyre úgy, hogy taszít magának helyet-- ha senki nem húzza be a kéziféket.

magyar-magyar szótár 2010.10.15. 02:29:43

@efes: Ez az oka annak is, hogy a franciaautó önmagától széjjelhulló tetszetős ócskavashalom. Pl a Legendás Kacsa azért nem mérhető ösze a VW Käfwerrel, mert három Kacsában nincsen annyi anyag, mint egy Käferben, hullámlemez az alja a kacsának, az ad neki "merevséget" a futóműelem bádoglemez-idom, amibe belefolyik a víz és széjjelrothasztja. Ráadásul a francia karoszériások és festők dolgoznak a világon a legdrágábban, Picasso is olcsóbban festett, mint egy francia fényező.

Kenguru 2010.10.15. 21:18:47

Ezert lehet ott meg a legdragabb autokat is fenyezetlen lokharitoval is kapni.

Egyebkent senki nem lattam olyan ugyesen parkolni, mint a parizsban szocializalodott zongoramuveszno ismerosomet.

"Ez az oka annak is, hogy a franciaautó önmagától széjjelhulló tetszetős ócskavashalom."

Nomeg mert ott eros a munkasmozgalom. Szethullik az auto hamar, hamar veszel masikar, Renenek lesz mukaja.

Egyebkente egyetlen francia ismerosomnek sincs francia autoja. :)

magyar-magyar szótár 2010.10.16. 08:35:45

@Kenguru: Általában mediterrán területeken 18 éves kiscsajokat látok úgy, tükörből hátra kétautóközé korrigálás nélkül cseszi be az autót, például a pappa SUV-jét vagy mamma butikos/pizzériás/gyros-os doblo-ját Nálunk viszont le lehet vizsgázni e fogás nemhogy nemtudása, de egyszer-sem-gyakorlása nélkül. Gyüjteményem legszebb darabja az a jogsis, aki A Város -on kívül egy métert se vezett, mert "külterületen országúton ki nem tud vezetni?" így az "oktató". Gondolhatod aztán, mit érzett a kölyök országúton a 120-szal suhanó autók meg kamionááálattcsordák között. (teherautókorlátos körzetben tanult vezetni!!!)
süti beállítások módosítása