>>Az író, aki nő, csöndben filézi odakünn a konyhában a halat vagy hagymát vagdal, míg a feminista írónő olyan okos a férfiírókkal az úriszobában.<<

/Ilam Güllyedtszem/

 

Egyes feminsiták hasonlatosak a tehéncsorda vezéralakjaihoz, akik bikamód megugorják jámborabb tehéntársaikat.

Aztán van még följebb is, über, de ezt már csak emberi nemhez tartozóhoz hasonlíthatom: ő nőtársait nemi külsőspecifikumaik eltávolítására szólítja föl. (Tehén, ha tudna gondolni, akkor sem lenne képes pl tőgylevágást szorgalmazni a szabad nőiségért.)

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr982068104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PesszimPista 2010.09.09. 21:51:45

Mindég mondtam én, már korábbanis, hogyaszongya: betegek az emberek!
Úgy alleszcuzámmen.
Én még bódog femminyistával nem találkoztam sohasem. Mindég törrekednek valamire, és közben azért csak mégis azt várják, hogy valaki megvalósítsa nekik aztat. Következtetés lehetne így akár az is, hogy akkor a cél megvalósíthatatlan, de ez meg mégiscsak kövérkés blama lenne ugyebár. (Méghozzá primer.) Inkább tehát szekunder hámozzák a fingot, ahelyett, hogy magukra valamit is adó, valós énképpel és -tudattal rendelkező, magukat, és ezáltal az embertársaikat is tisztelni tudó nőkké (vagy amivé végülis akarnak, tehát azzá) váljanak.
A valódi, velős, hosszan tartó pótcselekvés az EMBERI lét megrontója!

magyar-magyar szótár 2010.09.10. 02:13:41

@PesszimPista: Én látok boldog feministát nap-mint-nap. Cigányasszony, magyar urat fogott ki magának, megtanította, hogy ne mögötte menjen, mint a magyar asszonyemberek, hanem előtte három lépéssel, ne hozzon rá szégyent, neki embere [=igazi férfi] van, aki előtte lépdel a járdán. A feminizmusról nem sokat tud, de a "politikába" az embert tolja maga elé, színleg az emberé a hatalom, amikor ő gyakorolja a valódi ősi asszony- hatalmát, annak tanúja nincsen. Neki, ha megmutatom a NANE tüntetlés férfi közreműködőjét, aki dekopírfűrészel gyártotta a sziluetteket meg vezeti a furgont, az ő szemében az nem férfi, hanem csira.

Fenehorizont 667 2010.09.10. 13:32:20

@magyar-magyar szótár:
nem csak a cigányasszony szemében csira az, hanem majd mindenkiében.
persze lehet mások máshogyan nevezik.

PesszimPista 2010.09.10. 20:53:34

@magyar-magyar szótár: Na ja, de azok paleofeministák! Azok még komolyan veszik, hogy a nemek különbözősége természet adta, élhető (sőt akár egyedüli élendő) közeg, sőt soktízezer/százezer éven át sikeres stratégia. (Ha nem lett volna az, akkor ugyebár én sem pöttyöghetnék itt a billentyűzetemen.)
A gond ott van, hogy a mai feministák (libsi? neo? faszomtuggya!) azt hiszik, hogy ami nekik (sem) jó, az majd másnak is olyan rossz lesz legalább. Agyam eldobom! Én pl. nem értek egyet, egyes népek nő tagjainak körülmetélésével. De azt azért tudom, hogy ezzel én nem értek egyet! Milyen komoly meló lehet ezeket a nőket hüvelyi/G-pont/vagy bármilyen orgazmushoz eljuttatni. (Ha kell egyáltalán.) Brrrr! Én ennél már kényelmesebb vagyok.
@fenehorizont: Te most másik végéről fogod meg a botot. Mer aki nem virít, az csíra (avagy éppen akárminek is nevezik)! De a cigányasszony/arab nő (ugyanúgy előre, három méterrel korábban evickél a teremtés koronája) nem biztos, hogy a silány pótlékokban méri a vezérürüséget (autó, medence, kégli), hanem a családfenntartás képességében (kaja, biztonság, nemzőképesség, hasonló "elavult" dolgok", stb.). A kettő persze nálunk, mostanság erősen keveredik, de egyáltalán nem ugyanaz! Ez itt a bazinagy grimbusz!

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2010.09.11. 12:00:13

érdekes lenne talán egy NŐ véleménye, kit tart csírának, és kit képes tisztelni, nem?

csak annyi hogy 2010.09.12. 17:26:55

háháhá, hát hogy lenne már az érdekes? akkor nem volna miről pampogni.

magyar-magyar szótár 2010.09.13. 02:21:16

@Budai Hella: Pontosan a tövén ragadtad meg a kérdést. Az ősnői attitüdben élő nő képtelen felnézni arra a férfire, akire te olyan kedvesen nézel le. Azt is mondja, hogy őneki olyan férfi kell, akire fel tud nézni és be sem indul egy csirá-tól, az neki olyan, mintha nővel lenne. A végeredmény egyébként mindig (legtöbbször, meghatározó arányban ugyanaz) végül egyformán tekinti. Az ősnő finnyás váltogatni, fog (ki magának) egyet s azt tartja keményen, a modern (süllyeteg) nő meg válogat-válogat s a végén egy se jó. Mind egy lesz. Persze ez sablon, elvetem, nem tetszik, de attól hogy elvetem, még van.

Soha nem kapok választ arra pl, hogy magas önálló jövedelemszerzőképességű, afféle karikatúra-vállalkozó (a kopasz terepjárós barom) férfinek nincsen gondja a zsákmányra, sőtis, inkább a válogatás terheli...

Intizar 2010.09.13. 11:30:11

Ezt most hogyan kell érteni? A feministák nagy része leszbika, a többi meg le akarja vágatni mások mellét? Nyomasztó párhuzamos univerzum lehet, de hát van, aki örömét leli a nyavalygásban.

Fenehorizont 667 2010.09.13. 12:28:14

@PesszimPista:
mivan, mit ragadok meg?:D
csak annyit írtam, hogy afeminista flesmobokon, vagy mi a rákon vonulgató idiótákat majd mindenki kiröhögi.

de ha már pótlék...akkor annyit, hogy a szótár által ősnőnek nevezett egyedek a magabiztosságot szagolják ki sokkal profibban, mint a nem ősnők.
amúgy a nem ősnők is kiszúrják, ha jáccod az eszed, csak nem olyan hamar.

Fenehorizont 667 2010.09.13. 12:29:32

@Budai Hella:
áh, a legtöbb nő mindig hülyeséget beszél, ha férfiakról kérdezik őket.

"belső kisugárzás" és társai. haggyámá...

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2010.09.13. 17:30:22

@fenehorizont: mondhatni, mi virtuálisan sem ismerjük egymást, de pl. szerinted rólam mennyire valószínű, hogy hajlandó lennék valaki mögött három lépéssel menni, vagy összeállnék valami tahóval, mert nagyfényes autója van? :)

Fenehorizont 667 2010.09.14. 13:48:03

@Budai Hella:
honnan tudjam? ahogy írtad, nem ismerlek?

de szerintem ez attól függ, hogy a nagy, fényes autós pasi milyen ember - mert gondolom te valami nagy, csúnya, szőrős hátú, egybenyakú, melegítős tuskót képzelsz mellé, akinek nonfiguratív tetkó van a vállán.

de ha bejönne neked, mert...mittomén, nagyon művelt/kedves/okos/határozott/jóképű/meg tud pörgetni a faszán stb., akkor biztosan összeállnál vele, és természetesen neeem a nagy autó miatt.
az csak jó, ha van.

magyar-magyar szótár 2010.09.15. 02:46:43

@Intizar: Kedvenc feminista nőkörömben az oázisos centrifugások-ban mindenféle nő van, még félre nem dugós antipromiszkuitív tanárnéni is. Egy -egy pëtty leszbikus hogyne, nem is csuda abban a vastag szalonnás fincsi nőszagban.

magyar-magyar szótár 2010.09.15. 02:50:14

@fenehorizont: Gazdag, százezres kis történetgyűjteményemben egy példát sem ismerek arra, hogy nagy belsőkiságárzású (= biztos egzisztencia, feltöltött hitel és bankkártyák, elfogadható bevásárlóautó, nagyobb lebukások után vezeklésképpen komolyabb pénzek lakberendezésre bútorra vagy új bevásárlóautóra) pasit dobott volna egy franciafilm mellékszereplőjeként kecses fiús alakú értelmes tanképpen műűvészises (és jól dugó valamint nyaló is) pasiért.. egy kis romantikus kitérő (az isteni férfi félredugásainak kompenzálására) de aztán csak a család érdeke az első.

Fenehorizont 667 2010.09.15. 09:44:22

@magyar-magyar szótár:
majd jön budai hella, és közli, hogy dehülye vagy, mert pl. őneki aztán lóbálhatná a férfi a bankkártyáját, vejetne akármilyen kocsit, ugyan meg nem hatná.
...és szerintem komolyan el is hinné :)

Fenehorizont 667 2010.09.15. 10:04:51

@magyar-magyar szótár:
nekem nincs százerzres gyűjteményem, csak pár nőismerősöm, aki gazdag emberrel kavar.
ezek a nőismerősök sárkányként támadnak, ha gonosz módon bevádolom őket, hogy biztos a pénz miatt.
legalább 34 db önhazug indokot nyomnak 3 mp-en belül arra, hogy mér vannak együtt szívük választottjával, amiknek természetesen semmi köze a pénzhez.

végülis ontológiai értelemben tényleg nem magára a pénzre buknak - inkább az azzal járó dolgokra. :D

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2010.09.15. 20:54:52

@fenehorizont: hát, most megfogtál,egy kocsi, az nagyon meghatna,igaz, nincs jogosítványom, de egy kocsi, az már mégis valami:))
esetelg valami ötlet,mire használnám azt a bazinagy fényes autót, ha vezetni nem akarok?

PesszimPista 2010.09.15. 22:50:11

@Budai Hella: Tán' szimbóleumozhatnál vele egy jó nagy státuszt. Meg kell kérni a kertészt, hogy gurítsa ki a kapu elé, és akkor jól látszik majd messziről is, hogy mekkora egy fényes szimbóleuma is az a státusznak.
(Persze nem ismerlek, így ez csak egy ötlet.)

PesszimPista 2010.09.15. 22:58:18

@magyar-magyar szótár: Önmagát tagadná meg a "családszerető" ilyen esetben. Hiszen ha úgy, akkor a "fontos dolgok" huss, hamar talmi szarságokká degradálódnának.
Márpedig nem azér' tartotta oda, és nem azért tűrte, és nem azért annyi ideig, hogy aztán a sok -és kellően hosszas- szenvedésről egyszer csak kiderüljön, hogy mindez csak talmi szarságokért volt.
A család! Az igen! Az valami! Azért érdemes!
Ismerek egy ilyen családot. Nem ölik egymás, mer' "a család" ugye, de annyi ott a szeretetlenség, hogy pl. egy tengerimalacot egy hét alatt meg lehetne ölni vele. (Sikerült is.)

Fenehorizont 667 2010.09.16. 09:59:58

@Budai Hella:
beleülsz, és fuvaroztatod a segged ide-oda addig, míg a lovagod nem buherál neked egy jogsit valahonnan.

plusz kiszállás közben elégeddetten nézhted azon nők arcát, akik mindezt nem kaphatják meg, és emiatt érzett frusztráltságukban lefittyedő szájjal picsáznak, és kitartott kurvának neveznek téged.
na?

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2010.09.16. 18:11:03

@fenehorizont: ennyi erővel azt is mondhatnád, b@sszam fel pár horgász agyát, mekkoooora halat fogtam
csakhogy életemben nem horgásztam, és nem is tervezem

Fenehorizont 667 2010.09.20. 11:59:32

@Budai Hella:
nő(?) létedre bosszantásból fakadó élvezet tekintetében télleg egy kategoriaként tekintesz a férfi horgászra*, és a féltékeny női vetélytársakra?
sztem inkább csak a hülyét adod :)

*a férfi horgász mégcsak nemis valószínű, hogy bredpitt-kinézetű, sokkalinkább...
persze bredpitt meg nyilván neked nem is tetszik.

juteszembe, ez is érdekes egyébként: életem során jóformán egy nővel nem találkoztam, aki aszondta volna bredpittre, hogy jól néz ki. ellenkezőleg: egész sok energiát fektet abba, hogy bebizonyítsa, hogy neki mér nem tetszik.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2010.09.20. 18:15:49

@fenehorizont: de, jól néz ki bredpitt

Látod, ezért lesznek egyes nők feministák, hogy visszatérjünk az alapkérdésre, mert ha el mernek térni a szokásos HP gondolkodástól, akkor már nem is hihető, hogy nők
és rátapintottál a lényegre- szoktam hoaxkodni, itt is, de férfinéven:D
egyébként egyetlen kattintással megállapíthattad volna, hogy nő vagy férfi vagyok - tekintettel, hogy ez nem csak kommentnick, bejegyzések alapján azért elég jól felismerhető, ki nő, és ki az aki csak adja a nőt

Fenehorizont 667 2010.09.21. 10:26:25

@Budai Hella:
az, hogy a női vetélytársaod agyát irigységbe kúrod, nem hépé viselkedés, dehogy...az teljesen rendben lévő női tulajdonság.
az, hogy te csakazértis megpróbálod bebizonyítani, hogy nem szoktál így viselkedni, na az már valóban nevezhető feministának elhazudott hülyeségnek.

a nevedre még nem kattingattam, meg nagyon nem is szoktam senkiére, csak ritkán, ha épp nemtok mit kezdeni magammal.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2010.09.21. 16:56:09

@fenehorizont: női tulajdonság - általában? és milyen férfitulajdonságok vannak , úgy általában?
Én hülye, hittem eddig a pszichotanárnak, hogy minden ember más, nincs általában:))

Fenehorizont 667 2010.09.21. 20:42:32

@Budai Hella:
a nincsenáltalában egy ilyen hülye, felvilágosult faszság. a felvilágosult faszok akkor szoktak ezzel jönni, ha szívüknek nem kedves, begyakorolt érvrendszerükhöz nem passzoló dolgokról kell megnyilatkozniuk.
ha nem lenne általában, akkor nem tudnál meg se szólalni, ha valamiben kérdezik a véleményedet, mert csak kapkodnád a fejed az egyik egyedi, kivételes esetről a másikig.

ha valakit megcsal a szerelme, akkor arra nem lehet mondani, hogy valószínű ideges lesz, mert minden ember más és más. lehet pont leszarja.
ha egy embernek kést szegeznek a torkához, akkor nem lehet kijelenteni, hogy valószínűleg megijed, mert lehet, hogy békefenntartó volt kongóban. ha az ember egy nap után sem kap kaját, akkor nem lesz éhes, mert lehet úgy bírja étel nélkül, mint pl én.
a férfiak nem szeretik a focit, mert mennyi van már közöttük, aki hülye labdakergetőzésnek tartja. a vb milliárdos nézettsége, a söröző férfiakkal tömött, kivetítős kocsmákra mutogatás meg csak buta általánosítás.
a nők nem szoktak sminkelni és szép ruhába öltözni, hogy jobban tessenek maguknak, és ezáltal nagyobb legyen az önbizalmuk, mert vannak olyanok, akik szerint ez szánalmas, és fogadja el olyannak őtet a fasz, amilyen smink nélkül; meg van, aki favágóingbe öltözik, mert lezbi - hogy eddig mindegyik órákig állt a tükör előtt induláskor, akit ismertem, szintén smafu.
ha vannak elterjedt viselkedésformák, berögzült ösztönök, helyzetekre való (igen, nemenként különböző) kiszámítható reagálások, és ha ezekkel találkozva az ember rámutat a kevés kivételre, mint ellenpéldára, és teszemfel felhoz valami modoros, csakazértis hülyepicsát, akit szerinte idegesít, ha mittomén...előreengedik az ajtóban, attól még nem kell ebből a kivételből visszacsatolni a felvetett helyzetre, és háborogni, hogy mekkora általánosítás is volt az, hogy a nők örülnek, ha előreengedik őket, mert ez netto hülyeség.

istenembazmeg, a pszihótanárt meg el kellene küldeni villanyóraleolvasónak, egy lófasszal a seggében.
amúgy szerintem, mint pszichológus, nemhinném, hogy ezt a mindenembermásésmás-hülyeséget vallaná, mert általános emberi viselkedésformákból ponthogy egy pszichológus agya van dunsztig teletömve. ha nem így lenne, hozzá se tudna fingani egy problémához. meg se tudná ragadni ÁLTALÁNOSSÁGBAN, amiből aztán kiindulhatna. van nemtom hányféle elv, módszer, amit a pszichológusok megtanulnak az orvosin - mindmind általános emberi viselkedésformákból indulnak ki.

egyébként ezen a blogon is találsz kismillió olyan viselkedésről szórakoztató történetet, ami a két nem közötti különbségekről szól.
persze nem mindenkire igazak, nem minden személyre a földgolyón, egyenként. csak sokunkra.

Budai Hella · http://holgyekorome.blog.hu/ 2010.09.21. 22:08:07

@fenehorizont: igen:)
azért szoktam férfinéven hoaxkodni, mert nőként általában nem vettek komolyan, de végre, nőként is el tudtam érni, hogy hülyefasz legyek, tehát valódi vitapartner:)) köszönöm
amúgy, aki ilyen hosszú kommenteket ír, annak biztos van blogja is, nem? vagy jujdetitkos?

Fenehorizont 667 2010.09.23. 11:17:20

@Budai Hella:
örülök, ha örömet okozhattam :)

blogom nincsen - szerintem pont ezért írok túl hosszú kommenteket.
süti beállítások módosítása