"Lehet, hogy az események nem ebben a sorrendben történtek meg, de megtörténhettek volna és ez a baj!"

/Bánó András/

 

birkanép -  a jógyerekmédia munkásai szemében a tömeg, az átverhető hülyék, akik mindenféle marketingötletet meg dumát bevesznek.

 

Ha visszalapozunk kommentoszlopokba, ugyanazok a nick-ek, akik a Lendületben az ország! igazáért hadakoztak 2006. februárjában, 2006. áprilisában azt mondták, hogy csak a birkák [->birkanép] nem tudták, hogy szarban van valójában az ország, mért nem nézték meg a minisztérium honlapját...

 

Gyön a birkanép, ez is 2006. koratavasza, lendületben az ország és miért is miért is baj az, ha hitelből élünk jól, mert a bezzegisztáénis sajtó már ezzel nevetteti a burkusokat meg bergengócokat. Amikor Bezzegisztánban is mennyi hitelt vesznek föl. Naszóval gyön be a birka a használtautó telepnek látszó hitelközvetítő pont-ba a háromszázezer kápéjával egy nagyapóstílusú  Opel Kadett-értés én, aki nem vagyok a birkanép, nem egy tömegember vagyok ám, van bicskaügynöki tanfolyamról papírom, tanultam kommunikációt, eladok neki hitelre egy egymillió Ft-os [piaci értékét tekinte 700ezres] autót. Azaz: 700ezer Ft hitelt kötök rá. Dumálok bele. Íratom alá a papírokat a birkájával, ne szarakodjon, sok az apróbetű, rutinszöveg, bele is olvasok neki, a habbla-a-babla, toljuk a talicskát öreg, már várnak odaki'. A házra a jelzálog formaság, hát nem ingatlanügynökség vagyunk mink, mit csináljunk a házával. Csak ha nem fizetne, de miért is ne fizetne ugye?

 

A devizahiteles kurvannyába a tömegembernek ugye. Birkanép = devizahiteles. A bundáskenyérszagú kirekesztő előítéletes  dögje. Olyan szalacsialakú féreg, akin jó nevetni a videón visszanézve, fogatlan szőrsapós nénik, húgyos zoknibombagyáros mogyorókok. Ez tanképpen jógyerekműfaj is, benézünk egy érdekes faluba, megkérdezzük, itt ki a faluhülyéje, aztán feltesszük a jutyúbra. Ettől relatíve olyan pozícióba kerülünk, hogy birkanép a szalacsi, okos, aki bevadászta mikrofonnal, nefürgyéle bikicsunáj.

Okosnép - akik a sok devizahitelt eladták a birkanépnek, meg a bankok, akik hiteleket vettek föl, hogy hitelt adhassanak, nem abban a valutanemben, amiben bevételeik keletkeztek. Meg a Felügyeleti Szervek. Meg mégföljebb. Ezek mind az okosak, a nemtömegember a nembirkanép.

Szinonimje a kétharmad ... Most a kétharmad a barma és ahogy elnézzük az ezres (=507-es) mintájú lekérdezéseket, nem akar fogyni ez a kétharmad és bebasszusozhat még az önkormányzati választásokba is...

 

Az erősebb kutya nemcsak több túróspalacsintát eszik, de nagyobbat is szarik. Namost, ha az a feladat, hogy mink magyarázzuk el a birkanépnek, hogy az , amit kiszart, az a gőzölgő szarhurka a palacsinta neki, akkor meg is eszi azt a birkanép. A mi kommunikációs készségünktől függ.


A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr62268611

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Neurotikus lakásnemvevők enciklopédiája: A paranoid nemvevő 2010.09.06. 09:16:32

A paranoid nyilvánvalóan a sötét oldalon áll. Gennyes és kész! És igen, van legalább egy bibircsók az állán, szőrszál-szökőkúttal a közepén.A kőkorszaki paranoid szívesebben meózza a lakást telefonon, a virtuális nem az ő homokozója. Vérbeli digitális ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kenguru 2010.09.03. 16:19:36

"sak a birkák [->birkanép] nem tudták, hogy szarban van valójában az ország, mért nem nézték meg a minisztérium honlapját..."

Erdemes elolvasni errol Molnar Lajos konyvet.
Meg az SZDSZ+MSZP vezerkar sem tudta. Meg az "Antal Laci"(minden magyar reformkozgadasz szellemi edesapja) is csak 400 milliard hianyt tippelt a valos 1400 helyett.

Csak a Feri, es legszukebb kore tudta mi a helyzet.

Szerencsere akkor meg igazi demokraca volt, nem ilyen keleties tekintelyuralmi fideszfasizmus.
Mukodtek a fekek es ellensulyok. :)

PesszimPista 2010.09.03. 21:12:11

@Kenguru: Nem tudták? Mert azt mondták?
Csak Feri? Ekkora istenkirály spíler lenne ez az ember? Kiszámolja, menedzseli, egyedül trédol le mindent, senkinek nem szól, és ígyaztán titokban is marad?
Ez nem így megy! Ahhoz Feri is kevesen van, még Veres/Veress (mittoménhogyhíják) mesterrel is, úgy ketten (azaz pontosan 2, azaz kettő fő), hogy ezt kezeljék. Amiről meg már csak ketten tudtak, azt is tudta "mindenki".
Ez csak a szerecsenek önnönmosdatása!
Ha Feri tényleg ilyen spíler lenne, akkor már Sorost lekőrözve finganá a világban szerteszét a passzátszelet, de hát ez talán mégsem így van.
Még ezzel a kis országgal sem igazán tudott dűlőre jutni. (Eddig . . . és reméljük ezután sem . . . )

magyar-magyar szótár 2010.09.05. 07:16:16

@PesszimPista: Körbe ért a csacsi:
Kezdetben volt Feri egy politikai MiszterBén, mindenki röhögte a jópofa bohócminisztert.
Aztán Vitányiék kitalálták, hogy a demagóg Orbán ellen egy demagóg leszb a jó áfiom, tehetséges ez a gyerek egyébként, megnyeri nekik a választást,, aztán a Pisti lesz a miniszterelnök.

Aztán a téeszelnökök megnyerték a választást ferinek, bár mindenki úgy értékelte, hogy Ferinek a sajtómunkásság által a "tíizszer töbet engedünk meg ferinek, mint Orbánnak!" elve alapján powerelt Lendületben az ország!-ja nyerte meg (és a birkanép volt az, aki nem tudta az igaságot, vessen magára)

Aztán Feri úgy volt, mint Bajnai a HajdúBét-ben, hogy a végjátékra el kell passzolni a boltot, és el is passzolta strómanjának, akit lekommunikáltak, hogy egy másik, aki rendbetenni jött és nem is akar ám hatalmat, csak renbemenedzsel és elmegy sört inni focimecccsnézés közben.

Most pedig a jógyerekek megint egy MiszterBén -nek látják ferit és nem tudják elhinni, hogy lesz még Ferinek valami.. je itt...

Csak tudnám, hogy a jógyerekek mire gondolják magukat okosabnak a szerintük birka népnél...

Azért, mert a Gyurcsányt nyaló index "pálfordulását" (2009. májusától azt keleltt elhitetni, hogy Szegény Ferinek örökre vége, bohócposztokat tetek föl az idexes májerek ezért Feriről)
süti beállítások módosítása