nem baszik. Az Michael Hutchence volt, aki orgazmusfokozás céljából fojtogattatta magát azzal a csajjal, aki ebben az utolsó-ja volt és véletlenül a csajnak ez túl jól sikerült. Aztán jó sokáig az járta a csávóról, hogy öngyilkos lett. A minap azonban egy tívísztár maszturbálás közbeni orgazmusfokozása céjából önfojtogatta magát túl jólsikerülten.

 Az erősebb kutya?- ja, az erősebb kutya eszi meg a túrós palacsintát és ha már ahhoz sincsen foga, hogy belefaljon, mégis, rákakil, hátha végre ráébred mindenki, milyen undorító.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr972082529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PesszimPista 2010.09.02. 20:24:09

Na jó, de az az erősebb kutya is csak arra tud rászarni, amit a többiek már kérdésekkel eltelve állnak körül, miszerintis "ez a túróspali egyáltalán ehető? Mit is mondott erről a hiteles valaki?" mire odamegy a jóllakott, többet magába tuszkolni nem tudó erőskutya és rászarik, majd közli "hát persze, csak rajta!" és vidáman eloldalog. És akkor falatozni kezdenek . . . . . és boldogok . . .
Nem értem.

magyar-magyar szótár 2010.09.03. 11:04:13

@PesszimPista: Az erősebb kutya többetevő, a szara is nagyobb, amit maga után hagy. Azt mondta, palacsinta az és most nekünk meg kell enni, hogy palacsinta. És jó pofát vágva hozzá, mert ha kiderül, hogy szar, akkor annyi nekünk.

Milyen mókás, ahogy még azok is dicsérik (visszakozva) akik első döbbenetükben elszólták magukat. Hjahh a politkai pályának nehézségei is vannak.

És a szar még nemes anyag ahhoz képest, amit az erősebb kutya itthagyott.

Hogy is szól a jógyerekmédia beállítása mi a tömegek jógyerekül?
birkanép...
süti beállítások módosítása