Megint nagyon fontos lesz a nemrég letünt lujzizmusnak az "Azt írta a nyugati sajtoóóó, hogy..." kezdetű, műááártatlansággal csácsogott kis felütés. Az indexista néphülyítés persze a mai netokratív agymosási trükköknek köszöni (és így tulajdonítja saját ügyikeségének) pl a tavalyi-tavalyelőtti Bajnai-fényezésben (néhány hónappal a Mocskos Kéthét előtt ) ism. a rém egyszerű recept: A Független Nyugati Portál szerkesztője utánagoogliz, ki a farka az a [ejtsd: Bejneeii] aztán a Mindenhatoooo [tükör]fordítója segítségével lefordítja az index Bajnai-nyalását, majd az index szerkesztője (ő tud angolul) visszafordítja a tőlük importált Bajnai-portrét és elégedetten állapítja meg, hogy Nyugaton is jópofinak látják.

 

Csakhogy ez a trükk avas. A Vak Filozófusnak az olvasóembere a napisajtóból a Népszabit olvasta föl, aztán a Népszabi kiküldött egy riportert, aki lejegyezte a Vak Filozófus véleményét, majd megállapították [a szerkesztőséggel közösen] hogy a Vak Filózó véleménye egy tökre egybevág az övékével, ámmeny.

Szimbolikusnak tekinthető a "Független Nyugati Vélemények"-re ez a kedvelt képem a szegedi várról:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr851970320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása