Rendkívülien színvonalas politikai magazin, mely iskolapéldát ad arról, hogy A Jövő Parlamentjének Egyetlen Demokratikus Pártja mennyire egy letéteményese lesz mán annak a demokráciának, aminek kesztyűjébe oly virtuoso tanították tutulni eddig is a visszaaszocializmusbakaródzó ingyensörista barmokat.

A periodika alkotói annyira szerények: az semmi, hogy névtelenek, se kiadója se szerkesztője nincsen az amúgy Blikk-fangos kis cukiságnak, de még  nyomda is szerénykedett (biztos puszta elhivatottságból, ingyen melóztak, hát ugye, az igaz ügy, az igaz, hát még a demokrácia kesztyűje...).

A kiadmány színvonalát Északról a Bors magazin, Keletről Holdrabló aus Basahalom blvd, Nyugatról pedig Meggyes a hibás határolja -persze azért néhány betyártallérnyi különbség van az előbbiek javára.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr761854464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása