Lehet, hogy az események nem így, ebben a sorrendben történtek, de történhettek volna s ez a baj! /Bánó András/

Fogd meg a gitár nyakát tövén oszt tekerd! - az még nem gitárszóló../Frank Zappa nyomán/

polgárpukkasztás –nélkülözhetetlen alapfeltétele a polgár. Pukkasztásra legalkalmasabb a jóléti unalomba süllyedt, nemhogy bezzegóperenciás, de még über-bergengóc svejci    polgár.

 

Magyarországon a polgárság már még akkor, amikor a létezésre volt esélye, un. úri középosztályként hoaxizálódott. Az ismert francia karikatúra a Nagy Forradalom idejéből, amin a büdösparaszt hátán lovagolnak a társdadalom további rendjei, a magyarországi nyílt (hóttifaszistarencer) és burkolt ( demokrácia, szociálizmus, munkásparasztfóradalony, majd a rencervátás és ótána) feudalizmus idejében pedig a középosztály volt az, aminek a nyakán ült a az összes többi. Annyi, hogy a Horthy -féle királynélküli királyságban több volt a középosztályban a zsidó, mára meg nyomokban is alig maradt.

Rákosi alatt a középosztály vagy benyalt politikailag vagy elmehetett a búrzsójjá kurvannyába. Rákosiéknak azonban szüksége volt szakemberekre, ezért, aki búrzsójjá kussolt, az maradhatott, sőt, templomba is járhatott, az meg teljesen természetes volt abban az időben, hogy képeslapokon borítékokon a címzettet Tek. Ngos. ill Szépr. megszólításokkal előzélkelték. Próbálták volna aztán meg ezt a Kádári - Lenini Demókrátikkus Móccerek idejében, előszöris az új középosztály csírája, mintegy 100000 tehetséges ifjú Nyugatra szökött, a Szabad Utazás és Gondolkodás reményében (ohne politik) . Aki még maradt volna, annak nemhogy   adtak útlevelet, de ha nem kért volna, könyörögtek a hatóságok, hogy váltson útlevelet és lehetőleg felejtse kint magát...

Általában azért elmondható,  a "demokrácia" hajnalán egy középosztálybéli reakciós tisztában volt azzal, hogy ha hatgyerekes tanítóként a húsz hold [kb 10 hektár –a szerk kieg] földjére felszorzásos kulák lett, mert drótkeretes szemövege volt, mint egy Ludas Matyi karikatúra-értelmiséginek [ A Ludas Matyi volt a kor egyik index-of-MaNcsa, adta megfelé a csapásirányokat, pl antiszemita karikatúrát vett át a moszkvai Krakagyil-tól 1949-ben] szóval az ilyen klérikáliss réjakcijós búrzsójjá tudta, hogy ha visz a gimnázium igazgatónak egy demizson bort, meg fél disznót, akkor az az igazgató akármennyire is pártszerű , de elintézi, hogy egy reakciós gyerekét fölvegyék, aztán 4 év múlva meg újabb féldisznókkal elérhette, hogy ne a kijelölt védőnőképzőbe, hanem mégis az orvosikarra vegyék föl a lyányát, pedig az a származása miatt DISZ-tag sem lehetett.
 

Persze & a legtermészetesebben a mai történészeink relativista-matulista-fikaista tagozata azt is tagadja, hogy valaha, pl a Középkor-ban is egyáltalán, volt Magyarországon feudalizmus.Az un „magyar jobboldal” rencervátás ótai története nem más, mint permanens öntökönrúgások  sorozata kereteiben megvalósult kontraproduktív amatőr baromkodás. A magukat főleg nyelvileg & stilárisan "baloldali liberális"-nak beállító nyaló stréberek szivesen játszanak, mint ciccus gombolyaggal, azzal a tényszerűségel, hogy neves jobbódallijajink közül nemkevesen jó komonisták vagy legalább KISZ tagok voltak. Nos, egy Killián-próbát tett KISZ-tagjelöltnek több politikai érzéke volt a Boldog Kádár Kor Refómmkomonista Érájában, mint mondjuk Dr Antall József amatőr politikusnak és orvostörténésznek. És Dr Antall óta az un jobboldal" balfaszsága még csak fokozódott, szegény Vásárhelyi Mária professzornőnek úgy kell a statisztikai számadatok, számarányok és a média meg reklámtorta szeleteinek mellőzésével hoaxálnia a jobbersajtó túlhatalmának veszélyét. Ami kb majd akkor fog fenyegetni, ha nem Tóta W Árpád lesz az egyik főnyalnok a netokratív néphülyítésben az index-nél, hanem Pilhál György... Akkor kell majd jajongani, ha Stefka István ragadja ki a forró & silky  mókuskasza-nyelet Uj Péter kezéből... és ez még semmi, majd aztán Stefkáék index-e tele lesz 12 flekkes nemzetikonzervatívolvasóknak szánt veretes szövegekkel... (mert ugye azt senki se hiheti, hogy egy igazi jobboldali milliárdos majd a reakció- blog <fiatal> újságírói kezébe ad egy ilyen  fontos dolgot? )


 

Egy beteg  ötlettől vezérelve a műjobbóódall egyik orákuluma elkezdte a szájára venni a polgár kifejezést... ö... vagy jó 12-13 éve..

Így a matulista-fikaista síklogika szerint  tehát okádani kell lefelé mindent, ami polgár vagy polgári.  Teszemazt , a polgári disco-t is. Erre a „nemzeti orákulum” még feljebb is csavarta a polgárosozást, ami által a nemzet üde üdveinek számító haladószajkómunkásság elkezdte papajgágépként ismételni az elődalnokok polgárköpködéseit.

Polgárság ott van ahol az emberek feltűnésiviszketegség mentesen, un. "holland típusú" kerékpárokon tudnak biciklizni, ezeket a mamabicikliket (se sebeségfokozatok, se tárcsafék, se duralu' váz) tárolni hegyekben... Magyarországon, ha pestországban kiszólnék a jobbo. ea-n egy bringásnak, hogy Te polgár! , azonnal lerúgná a visszapillantómat, miéert sértegetem ok nélkül???


Lényegében 1998 óta Magyarországon az, hogy polgár illetve polgárok a magyarpolkorrektben egyenlő a bazdkurvanyád!!-dal. Köszönjük,Viktor! Politikailag megfelelő jógyerek még azzal is vigyáz, hogy megemlítse-e, valaha csípte a Polgár-lányokat a sakkéletben.

 

Az elmúlt húsz évben a középosztály méginkább elvékonyodott.

Az   „haladóbaloldali és libérjáliss” orákulumok pl a Dr Antall féle balfasz, önellenható [kontraproduktív] kormányozgat-gatás idejében nyíltan beszéltek arról, hogy Dr Antall felszámolni igyekszik a középosztályt. Majd jött a Hóbaglyi Éra, a hóttfasszista réstarujácijaó fenyegetése, pl Szabó Albert és 16 fős nejlonnáci bandája, akiket –pedig ez lett volna a természetes polgári reakció és undorund kifejeződése- nem rúgdostak seggbe kiröhögvén, hanem derékmagasságból fölfelé filmeztek… - és most olvassuk el még egyszer a mottót Bánó Andrástól, a megfelelő nyalóújságírás egyik nyálfazekától. Köszönöm!


A magyar polgárt immáron, hogy Szegény Feri és a Refómmok érája megint az egyre több szociálizmust!-ba puruttyan bele, abba, mélytorkosan, nem szükséges pukkasztani, brhöaff!!!!-an az magától is, mint a zagybaszarás.


 Lent az életben, ami nem az index és blogoszférája a blog-pont-hu, hanem valahol máshol van, pl egy treszkóban már attól agyvérzsírtolulást kap a pógár, ha hárman állnak a legrövidebb sorba, ahová mégis muszáj beállnia. Pukkad a pénztáros, mert már négyen állnak a sorban. Pukkad a következő vásárló, mert a következő vásárló rudacskát odabaszta ez a tehén piccsa, aki elé merte tolni a picsáját, és persze pukkadna akkor is, ha neki kéne a következő vásárló rudacskát odbasznija-jaz futószalagra, amit persze baszik az a kurvapénztáros letakarítani. A két legutolsó vásárló egymás szemében hülye és kövér picsa –az egyik alma típusú kövér, a másik meg körte. Naná, az egyik a másik hasát, a másik az egyik terebély picsáját tudja csak tekinteni, már tisztára olyanok, mintha újságírók lennének. Az egyik kórházi nővér, mindjárt kezdődik az éccakai műszak, és ő még itt bassza ja kurvannyát, mert a pénztáros telefonál, mert valami kód nincsen az árun, mijafaszér vett az a hülye cingár faszi olyan dógot le a pócról, amin nincsen vonalkód?

És ez semmi, ez csak egy kis epizód, ami majd akkor fog igazán hatásosan kipukkadni a polgár száján, amikor észreveszi, hogy a nappaliak elmentek anélkül, hogy a barmokat átpelenkázták volna. Régi ping-pong ez már a  beloosztályon, az egyik banda feszt ezt csinálja, a kis fiatal picsák basznak átpelenkázni műszakváltás előtt! De most, mert a nővér már odaalapozott a treszkóban, kiborul a bili és pukkad a polgár, pedig nemhogy nem olvas Tóta W-ét vagy Bede Márton néptudatüdvösítő szemiránijom-át, de azt hiszi, hogy az index az a lámpa, amit az a mocsok aljas buszsofőr cseszett kirakni, hanem hirtelen vágott a nővér elé ki a buszmegállóból, ha nem kellett volna sietnie, a következő megállónál fölrohan a buszra és leszedi a fasz arcát is! (Svejc-ban, ahol a polgárok tejszínes milkacsokiagyúvá únják magukat, a pulzusszám sem emelkedik ilyesmitől, ott akkora segg az áruházi pénztáros, hogy a vágott kínaiszemén át csak néz ki a fejéből, az emberek, mint a birka, türelemmel állnak be a sorba, és a városi dugó nem fakígyóként rángatózik, hanem 30-50km/h-s sebességgel szépen halad, mert senki sem rohan előre kényszerítőzni meg bevágni…)


A jóoldal megfelelően nyalista orákulumaiban a polgár tehát egyenlő a politikaiellenséggel, akik egzisztenciálisan is sziveskedik őtet a fenyegetettség állapotában tartani, most ez a fenyegetettség fokozódik, megint a súlyos sajtóelnyomás, a sajtószabadság részleges korlátozása fenyeget, Lali királyt letaszajtják a trónjáról s híve ... őérte talán még az SZDSZ-t is [de könyörgöm, melyiket, azt, amelyiknek még van 662 tagja, vagy az elitet, ami Kóka & Co meg a Bánthatatlan Öregek?? .. Lali király művisszhangos gatyarohasztóan vicces országlása örökidőkre fennmaradhasson. Voguc bohócc kontrázásával.


A polgárpukkasztás szigorú szakmaisága felől nézve mára a valóban pukkasztható valódi polgárok száma Magyarországon mintegy 78917  78104 fő. Enyhén süllyed. 78103 . Ha aztán elkezdjük számlálni azokat, akik polgárpukkasztás –ra tették föl a karrierjüket, akkor kiderül, hogy minden, lényegében még nem pukkadt pógárra nagyjából 3-4 olyan jut, aki pukkasztani vágyna…  


A polgárpukkasztás elméleti szakembere, beszéljek már a sokkútúrákk-ról is ne csak feszt a fosony, meg a matulista puruttyizmus szarságait soroljam, tehát pl egy avangárszínházi rendező megrendezi Shakespeare Hamletjét s polgárt kívánna pukkasztani azzal, hogy két [!] azonosnemű vietnámi cigarettaárusra osztja a monodrámává meghúzott némajáték szerepét, a hímnős Ofham a pukkasztás csúcsaként egymás farkáit huzigálja az előadás végefelé , a 47-ik percbe ott, ahol a négy százados következne? Nem, erre nem pukkad már a mai polgár, sőt, halálra ásítja magát. A mai polgár azon pukkadna meg, ha korhű jelmezekben, korhű szinpadi képben, az eredeti shaespeare-i dramaturgia szerint  hat -és fél órán át tartana az előadás .Bár kétségtelen előny, hogy így négy hosszú szünet állna rendelkezésre az estélyik megszellőztetésére a büféknél.

 

Őszintén, pukkad a polgár azon, hogy Benkő Dániel, izületi betegsége miatt karrierjetört exlantművész diogyenesitsa ökörködéssel, fizetett kurvák szereplésével MEGRENDEZETT televíziós néphülyítés kereteiben akarja megkeresni a bevető-jét??? Nem. Útálkozik és únja már mindenki őőőőrvára...


Öööö… valamilyen formában még bele kell tuszakolnom a szövegbe az aktuálisan fenyegető rémséget, a Jobboldal Előretörését, Az Erőszak és Szélsőségesség Megnyilvánulásait… Jó. Akkor nézzük csak: nyilvánvaló, hogy félfaszistáinknak kevés csak úgy piros-fehérstráfos Ráckeve-zászlókkal idegesíjjeni a komonistákat meg a mindenüttottlévő zsidókat. Még egyéb szimbólumokat is kell keresniük a megfelelő idegesíjjéshez, ehhez kiválóan alkalmas az első világháború végén a német hadseregben bevezetett Krupp-sisak. Kedves, ám titkos olvasóm sziveskedett a rendelkezésemre bocsátani az alábbi felvételeket, amik a náciveszély szerintem legeknatánsabb dokumentumai a legújabb sajtótörténetben. Ezeken a képeken a legeslegmeztelenebbül látszik a magyar faszizmus mélyvalóságos fenyegetésnek az eddig titokban tartott lényegisége

FIGYELMEZTEÉS!!! Megrázó képek következnek!

 

 

"Óóó, faszomat jönnek-e már, az idén is elmarad a csürheizmus, mi lesz a vivőhírpremcsimmel?"

 

 

 

 

 

 

 

 

Gyönnek, lopakodnak már, íme, hogy álcázzák magukat a baloldaliújságírás által proletár [helyesen póletár!]-nak tévesztett ruszkiótóval! Ami tévedés, mertmivel nincs elrohadva az autó, ez már nem szovjet (zsírmagyarul ruszki) hanem orosz (fonetikusan ruszki') . Az viszont igaz, hogy a Bástya Nyugdíjas Sakkör hagyományosbaloldali [Vidéki Tanárnő ill Téeszelnök] tagozata is ezt a márkát preferálja.. éshát . ööö szociológiai értelemben véve egyréteg.. csak emezek polgárpukkadás közben amoda puruttyantak át...

 

 

 

ROHAMBAN A FASZISTÁKOK! -különös figyelmet kérek a jellegzetesen mélymagyar faszista outfitre, úgymint naródnyikszakáll, német Krupp-sisak (nagyon hatásos, fokozható lenne egy kis kerecsensólymocska ábrázolással) és a kádárkori polgári védelem gázálarcos tarisnyája, bludzsinsz... Persze nem zárhatom ki, hogy a naródnyikszakállas  nem egy "zsidó ingatlanügynök" , akit kétoldalról előznek az ennen zsidó felmenőikről  mitsesejtő nácikok... Sajnálom, hogy nem készült szembeni kép a Krupp-sisakosról, mert az jó lenne a baromarc - szócikkhez...

GyönnekGyönnek! -és teszkógazdaságos faszistazászló, a másikfele visszapillantótükörből olvashatóan!

[de könyörgöm, melyiket, azt, amelyiknek még van 662 tagja, vagy az elitet, ami Kóka & Co meg a Bánthatatlan Öregek?? .. majd meglátjuk, hogy Konrád György a sajtódemokrácia angyalát látja-e Lali királyban…]

levezetés: Írói példaképem Frank Zappa hivatásos polgárpukkasztó volt. Mint effélét [hippi bóhócokat - a szerk. kieg] szerződtették őket Hollywoodban a Whisky and Go Go klubban. [A gettyimage-ról lopott kép nagyjából az a Mothers-korszak... szerk.kieg.] Képzeljünk el egy minden boémsága ellenére polgárias övrőt, amiben a zsírszalonnává únt agyú USA POLGÁRI IKON, nemmellesleg az amerikai nácizmus etalonja, John Wayne beül egy ilyen klubba, hátha pukkadni tudna már valamin. Beleigazít Zappa keménykalapjába, amit... most kapaszkodjon meg mindenki! Zappa VISSZAIGAZÍT! Hű & haa!

Zappa egyébként szabadidejében kispolgári életet élt (Ez többnyira a turnék közötti szünetekben adatott meg neki.) Egész életében valami 10 marihuánás cigit szívott el, nem lőtte magát, nem piált. Valamennyire sznob is volt, pl Híres Emberekkel Való Találkozások-at is gyűjtött, és hamvait a világ legflancosabb temetőjébben rejtették el, így utólag, foszforpor formájában eldicsekedhet, hogy mintegy könyéknyire rejtezik Roy Orbison maradványaitól, ámen.

 

A stílus nem az ember, viszont Vásárhelyi Mária tudósnő jól okoskodik, amikor azt hiszi, hogy a kontextuálisan és stilisztikaialag elfogulatlannak tetsző szövegéről nem sül ki, hogy amúgy a fürdőszobában a pincsi földobása közben a cigánykúnnyájába, jabba kívánja az egész szőlőbánnyász társaságot. Ámen. ...de ez majd a stílus c szócikkben burjánzik tovább.

 

CAUTION! A STÍLUS NEM AZ EMBER! 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr891488146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.11.02. 10:21:25

A polgárokat pukkasztani kell, ok.
De kik a polgárok nálunk? Mármint szerinted.?
Ugyanakkorviszont a stílus az ember majdnemmindíg...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.11.02. 10:38:41

mitől pukkan a pógár? bármitől. meg mindentől. csak az nem pógár, hanem pógárnak lenni szeretne póletár.
az igazi pógár az nagyon nehezen pukkan.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2009.11.02. 11:49:53

a 7 fő közül pl az irííígység

a dögöljön meg a szomszéd tehene is tipische magyaros pukkadás

vagy Tereskova művésznő médiajelentléte, pl

vagy Nitsch

stb

kispolgár, kis pukkadás

magyar-magyar szótár 2009.11.02. 13:55:23

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Nitsch, az megint egy más tészta, ez az a sáv, amiben sajnos aztán, amikor a jelentős művész, aki megFÖSTÖTTE a Menekülő nőt üldöző hűtőgép című festményt (valójában földkrétarajz) elmegy venni a babájával hűtőgépet, és akkor a vasbótos merő polgárpukkasztásból betol neki egy leselejtezett mozikazánt, amire rá van írva, hogy hűtőgép, szerintem ez a TOTÁLIS FLUXUS, ami azt jelenti, hogy amikor Nitsch beáll Eivissában a bárban a sorba sörért, akkor, amikor sorrakerül, a csaposlány belehugyál neki a korsójába, PUKKAGGYÁ PÓGÁR-alapon. FLUXUS!!!

magyar-magyar szótár 2009.11.02. 13:56:43

(Úgy értem, hogy Nagy Ferenc nem darált csirkét és Zappáról sem minden igaz.. ö.. igen finom, nano-határa van a pukkasztásnak és a rámondásos alapú sima ökörködésnek, ami.. ö.. nem az..)

magyar-magyar szótár 2009.11.02. 14:02:39

@bs395: Ebben van valami. Ez lett a vége, hogy ot, ahol vannak még polgárok, dierekt elmennek megnézni egy félpornó Wagner Parsifal -rendezést, pláne Lohengrin-t. Tehát bergengóc területeken jóformán nmár a pukkadás= sznobéria.
Namosthát ez is gond, hogy szociológiai értelemben (én a proletárok közé a lakótelepen lakókat vagy fiizikaidógozókat nem veszek, a proletár az, ami, az állam által a szavazati jogáért eltaltott semmittevő réteg,, de most meghagyom neked a "közírói" értelmezést a könnyebbségért) UGYANARRÓL a rétegről beszélünk, tehát az a szamarásbácsi, aki viszont a feleségét vitte a kecskeméti Gyurcsány-smár-partira AZ ue a bácsi, aki ideföl agyvárzsírtolulásában tacepaót csinált az ő szamarája hátuljából.
És mindez kiknek a műve: Derék értelmiseggjeinké! És még (bár már maszekban tudják, hogy egy [1] rétegről van szó) most már, ha benne vannak a hazudozásban, akkor már csak folytatják.
Ó, Buli Színe! Kastéályok, nyarak!

magyar-magyar szótár 2009.11.02. 14:05:59

@méhészborz Meghiszem, hogy volt boldog kor, nem ez az Alaménijom hatású, amikor még a stílus= az ember volt. Az iskolaipar fejlődésvel azonban fölszaporodtak a farkasverembe esett ártatlankisfiúképű, Kazinczy díjas szépséggel, cicerói réthorikával beszélő hibátlanöltönyös gazemberek. Nekik egyszerűen munkaköri kötelességük pl a szeriözitás.

2009.11.02. 15:24:11

Ezeket a fölszaporodottakat fel lehet ismerni.Igaz,öreg vagyok.

magyar-magyar szótár 2009.11.02. 15:46:14

@A Hannibal Lektűr-attitűd: 2009.11.02. 13:51 magyar-magyar szótár autowiegehts-kukac-gmail-pont-com @A Hannibal Lektűr-attitűd: Tereskova művésznő illatos nekem és szerintem, ha valami polgárpukkasztó volt, akkor a Magyarország-parafrázisa ... időközben szakvizsgálódtam a témában: azért lehetett illatos a pi<[SÍP!]öncenzúrát gyakoroltam :)))>

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.11.02. 16:20:15

Polgárokat csak polgár tud pukkasztani. Aki nem polgár, az nem tudja mit s hol kell... az legfeljebb proli.

magyar-magyar szótár 2009.11.03. 05:24:59

@efes: Azért van a gyűjteményemben egy gyönyörű polgárpukkasztónak szánt beszéd, méghozzá Goebbels-parafrázis, a címe Rend és Szabadság, de sohogyansem tudom lekoppintani video-n, még az elkövetője honlapján sincsen meg.

A proli -t elkeseredett küzdelemben próbálnám tisztázni, de mindenki, még Hannibal is úgy akar érteni, hogy a proletár az egyenlő azzal, ami viccnek indult volna a Föl Föl Te Éhes ~ban...
Valamennyire meg is lehet ezt érteni, hiszen Orbán ezel is pont az ellenkezőjét érte el, proletár a médiából ma leginkább a My Vip et és a fácsét (mely szép, thx szlengblog!!) preferálja, meg a YT-t de ilyen szarságokat, mint hiradó meg ilyesmi nem néz, annyit viszont már hallott, hogy ha be is baszott a cocpoltozásnak, azért a cigánytelepfelszámolási bogrommban csak lesz valami bulis megint, a lényeg, hogy meglegyen a kólásüveg bérzin a szomszédfalusi ótómatához

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.11.03. 06:57:09

@magyar-magyar szótár:
ó, a panelprolit majdnem elfelejtette mán a nép!

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.11.03. 09:54:53

@magyar-magyar szótár: a proli nem a marx-lenini, hanem a szociológiai értelemben proli. a prosztó, egyszerű igényű, lusta és irigy, de nagyravágyó panel-, bérház- és lakóparklakó proli a proli. aki akkor is proli, ha történetesen értelmiségi.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.11.03. 09:59:39

@efes:
"lakóparklakó proli"
ne tudd meg, milyen arcok laknak lakóparkokban. az egyiknek a közös költség tartozása olyan negyed milla, és az áramszolgáltató ki akarja kapcsolni a szivattyút, ami a melegvizet felviszi az emeletre, a proli meg szarik bele, hogy mindenki mással hogyan basz ki, max odébbáll, terheljék jelzálogként a lakásra.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.11.03. 15:57:44

@bs395: jaja ezt mondom én is kb:) ismerem a szitut, nem saját bőrömön hálstennek.

magyar-magyar szótár 2009.11.03. 16:08:29

@efes: Hejh, ezzel faragott be az szőlőbányász nagyon! És aztán milyen ügyesen lekádárosozózták, a tetejébe meg még ők lettek a visszaaszocializmusbaakaródzók, ami meg most, a >> Mehr Sozializmus!!<< meghirdetésével megint el van felejve. Bár ki tudja, elvileg Tóta már lehet, hogy írja is legújabbját a legújabb visszaaszociálizmusbaakaródzásról.
Jaj, de hát most mindenki visszaaszocializmusbaakaródz, nem akar engedni meneTgerfizetést meg vissza a vasutakat meg Mehr Sozializmus... Akkor Kókán kívül nincsen is józan magánállévő ember. Ha jól számolom,, már csak Kóka a fikamentes, nem lehetne kibundázni egy rendkívüli Kóka-kormányt? A választásokat elnapoljuk és most már tényleg a megmondóértelmiség vegye a kezébe a hatalmat, Uj Péter kultuszminiszter, Bede Márton oktatás, Tóta népnevelésügyi, Szily kereskedelmi miniszter, Székely Gábor közlekedésügy, Demszky Budapest Örökös Főpolgármestere ésígytovább... Aczél Endre tájékoztatásügyi miniszter... Petschnig Mária Zita pénzügyminiszter és így tovább Kuncze köztársasági elnök. Hejhhh, ha egy enterrel ezekből a figurákból kormányt lehetne csinálni, mán verném is bele az alaplapba a gombot pajszerral...

magyar-magyar szótár 2009.11.03. 16:10:56

Bopcs humorminiszter is lenne, persze Farkasházy A Frenetikus!
Ízlésrendőrség is lenne, minden ízléstelent, Fábry Sándort, etwas, lecsuknának. Médiában csak kulturált, független, elfogulatlanhumor lehetne, ennek lenne lényegében biztosítéka Farkasházy miniszter úr.
süti beállítások módosítása