szívküldöm ezt a bejegyzést kommentnicken fikázó, ám kedves olvasóimnak

Csendszennyezés ellen sikeresen harcoltam efféle zenékkel a Nagy Nemzeti Rulett [rencervátás] évében. A szomszédoktól dömdömölt a lagzilajcsi, meg a romapop, viszont nálam volt a Szabad Demokraták Szövetségének*szócsöve s azzal erősítvén ágyúztam a csendszennyezések forrásait (mert a halmozottan hátrányos helyzetűeknek már akkoriban is 100-500 watt zenei összteljesítménybeni fölényük volt. Ma már 1000-es ládákkal nyomatják a maradék parasztság idegesíjjésére   ...)

Frank Zappa & Mothers of The Invention [Uncle Meat:] (húzd rá az egeret a bordó címsorra és KLATTY!!!)

Nine Types of Industrial Pollution

*nem azonos a mai pártnak látszó micsodákkal, a Retkes Frakcióval és a pártot leváltó régi elit maradékaival, meg a Gyurcsány Párt emberével.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr331439935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.13. 16:06:06

bocs, de ipari háttérhez industrial illik, miként szőnyegbombázáshoz operaária, pornófilmhez meg a knight rider kezdőzenéje.

magyar-magyar szótár 2009.10.14. 04:40:20

@bs395: Furcsa beteg -ségemből adódik a tévedésem, pl, ha filmrendező lennék, akkor egy II. vh-s csata képéhez (közelharc) feltétlenül Rameau-t és Purcell-t válogatnék, mint ahogy a 10 éves kis lolita Brooke Shields asztal alá sepert, de előkerült aktképsorozatából készült pps-hez (minden másodiknak az édes anyukájáról való fotókat vágnék be) Rammsteint ésígytovább.
Azt az igen beteg véleményemmel, miszerint az industrial nem kemény, hanem limonád zene, pedig már háborgattalak régebben ...

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.10.14. 05:09:48

@magyar-magyar szótár:
a rammsteinnak van lolitás száma, pl a tier, bár ott apu az állat. na, az pl industrial :-)
egyszer majd jól leírom, az lesz a címe, hogy aszfaltparaszt.

magyar-magyar szótár 2009.10.14. 05:28:43

@bs395: Hú, beh kár, hogy az aszfaltparaszt nem nekem jutott eszembe. Bár aszfaltgulyásokkal találkoztam Burgenlandon, ők gyártják az Echte Ungarische Rindfleisch salami -t a bezzegóperenciás piacokon innen. S túl is.
süti beállítások módosítása