Ez a szócikk a B-oldal blogban kommentelő frickz & ReggieHammond  szives segítségével készült, amit itthelyt is köszönök szépen.

schwoob-ul: einemsach

A magyar rádiózás Dr Kátrány & Dr Toll-ja, Mr Ördögi Roy Slade, Szabolcs [TOCCATO] [BOCCA]-ig és Mr Géza Hétköznapis doktorok a néhai EstFM-ben ezt a gyóccer-t javallták A Város dugóiban elevenen meggebedő, egyenletesen, pártpreferenciától függetlenül türheő & tahaó magyarnak. Külön köszöntjük a Szigetszentmiklós felől A Hullásra bekényszerítőző becseűűűlettes (pestiül: ügyes) dógozókat! Szeretettel az amfetaminmegvonás tünetei miatt pénteken már koradélután betépett kis csiocsipszterítő furgonos takony köcsöggyerekeket bornyúnyaltfrizurával a nemlétező leállósávból nyomuló Igazi Kaminyótós Áálattokkal ÖSSZEGYÖNVE:CAZZZOOO CAVALLO NELLA TUA BOCCA! PUTTANA MAMMA FIGA! 

Régente, amikor még ismeretlenek is kommenteltek nálam, úgy napi 200 látogató sekélységében, némelyek (szigorúan kommentnick-en) megkérdezték, hová gurult el a gyóccerom illetve mit szedek, hogy ekkora zagyva baromságokat tudok írni. Nahát, én leginkább valami zenét szoktam bedobni. Pl, amikor menstruálok, ezt. Ady Bandy féle konyak helyett, ha minden-minden elhagyott, meg ezt*. Ha basztat a főnököm, ezt e' (csak eredetiben nem merem ajánlani, mert a blogomat titkon magasanművelt elit értelmiseggiek is szokták nézegetni - de még úgyis kommentnicken??? - oszt besokallnának az eredeti szimfónikus verziótól)! Tourette-kóros - koproláliás zavaraimra: EZT! (Glenn Gould adagolásában INNEN. Minták Tatjana Nikolajevna előadásából - ezt a variációt is kedvelem.) Teherautóvezetéshez hóviharban az M7-es a teljes útzár előtti negyedórában. A Tatabányai Emelkedőn, amikor rámhúz Az Igazi Kaminyótós Ááálatt. Mosogatás közben, szivesen.

Jó gyóccer (a zeneeee minden**)

 

** Dr Zappa javallata szerint a trilógiából naponta max 2-3 szám dobható be -én tucatjával szoktam -és ez kihat a stílusomra.

* Dr Frank Zappa mondása

10 komment

Címkék: gyóccer

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr751407947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Humanic (törölt) · http://macso.blog.hu 2009.09.27. 09:49:14

EstFM, annak idején (a kezdetekkor) volt egy folytatásos családregény, nem te írtad?

Nemnagyon hallgattam mást az EstFm-en kívül, akkor még jó volt.

Ördögi Roy, Galamb, Rádió Petra, Szabolcs (tokától-bokáig), szevaszreklám-szevasz, és egy csomó jó Dj, plusz jó zene. Meg Izil.

magyar-magyar szótár 2009.09.27. 13:06:51

@Humanic: Az énrádióm és vammbarátom az EstFM és az én dj-m Nesta.

Sajnos csak kétszer voltam adásban az EstFM-ben, s ebből is egyszer az adásgombliberalizmus (lásd a tartalomjegyzékem) áldozata...

Nem úgy A Cukrász: Az o'an hűűlye vót: vitt be nekik sütit.

Meg volt egy sexy Monroe-álmoshangú csaj betelefonáló, aki állandó akart lenni s persze azzal a közhellyel nyitott, hogy egy nagysemmiben hajcsiz az ágyikójában, bugyi sincs... a nagy erotikust imígyen játszotta, amíg Roy be nem égette rendesen

RoFä 2009.09.27. 15:27:32

Cafe mar nem er, gondolom. Merazmarnem hoskor, semmi fesuletlenseg, profi marketinggepezet, a petyofinek is hogy visszavagtak, mindenfele oldalhajtasok, mindencsakapenzrolszoool

Szoval, csak Cafet hallgatok. Bar sokan vannak, akiket nem kellene mikrofonhoz engedni, mert nem tudnak beszelni, vagy lustak, vagy csak egyszeruen szarnak az egeszre. Vagy Puzser Robik.

A pszichologusuk nagyon jo csavo, tudom, mert kezelt ...Nesta bacsi meg mindig ert a zenehez...De nemcsak o Anyam, hanyszor vezettem ejszaka hazafele lehuzott ablakkal a Szolfezs lagy dallamaira, friss levego + darenbez fel siker a nem elalvas fele vezeto lenini uton

Neha atkapcsolok a petofire, konstatalom, hogy nem kellene beszelni annyit...egyaltalan NEM KENE, KUSS! Hat miert? Mert NEM TUDSZ, AZERT. visszakapcsolok

Egy vasarnapi, vagy inkabb ejszakai autos naplojat hallottak aki csak autoban hallgat radiot

magyar-magyar szótár 2009.09.27. 16:32:44

@RoFä: A Cafe már nem olyan jó... az EstFM története: Így jár a tehetség, ha van: felfelé bukta, mint Ö.R. vagy Rádió Petra. Vagy Galamb is az ételbe került, abba. És Egy-Nyóccáz-Móni??? és Szabolcs?? és Géza???.. a tehetségek 93%-a elvész. A győzelem az Arany Középszaré... (folyt majd a tehetség címszó alatt)

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.09.27. 21:54:43

két ok miatt nem hallgatok rádiót:
1. szar a zene.
2. szar a zene.
mert hogy mi a jó zene, azt majd én tudom :-)
www.youtube.com/watch?v=s2eicDyaV4I

RoFä 2009.09.28. 09:48:14

En is tudom, mi a jo zene, a Pink Foyd es a Mate Peter, meg Serj Tankian

Meg ez is

www.youtube.com/watch?v=DTavItiZ6cM

RoFä 2009.09.28. 09:58:06

Jaj, de szep emlek volt ez a Tito and Tarantino, orok kedvenc film a guilty pleasure kategoriaban, atomzenevel.

magyar-magyar szótár 2009.10.01. 12:21:49

@RoFä: kösz, tessék, nesze, viszont, annyi gagyi posztbeat zene megyen most bornyúnyalthajú gyerekektől, egy kis eredeti anyag:
listen.grooveshark.com/#/song/2120_South_Michigan_Avenue/43325

magyar-magyar szótár 2009.10.01. 12:27:11

Nagyon kemény, szerintem a rock & bluestörténet egyik legkeményebb száma, 1970. London Session. Howlin Wolf előadásában a Little Red Rooster, alákeneti Eric Clapton & Co.
listen.grooveshark.com/#/song/Little_Red_Rooster_Rehearsal_/10114014
süti beállítások módosítása