koprolália - koprofília Nők és férfiak között meglehetősen sokan vannak, akik a szeretkezés izgalmában a nemi szervekhez és főként az ürülékhez kapcsolódó illetlen, olykor durva szavakat használnak. Ezt nevezik koproláliának, amely a nőknél voltaképpen az önajzást segíti, illetve tudattalanul is jelzi, hogy a személyiség felszabadul, míg férfiaknál beteges eltévelyedés.

fetisizmus

Kizárólag a férfiakra jellemző nemi eltévelyedés. A pszichoszexuális érés folyamata során a gyermek szexuális fantáziájához bizonyos holmik (női fehérnemű, cipő stb) kapcsolódnak, és a későbbiekben ezek megpillantása vált ki nemi izgalmat. A fétisiszták gyakran szárítóról, szennyesládából lopnak ruhadarabokat vágyaik kielégítéséhez.

Bevallom, megnyugvással töltött el az, hogy a fetisizmus is, mint a legtöbb nemieltévelyedés csakis és kizárólag férfiakra jellemző. A fenti szöveg ugyanis idézet, főleg az aláhúzott mondat. Tehát azok a lányok, akik szimat -osat játszanak a bugyingóikkal, nem fetisiszták. Ez öröm.

 

Fetisiszta férfi a nőibiciklinyeregszaglás kategóriából

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr92918468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.12. 06:58:40

felkaptam az egyik ingecskédet, ugye nem baj? fujj, te a bugyimat szaglászod?
süti beállítások módosítása