Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

FIGYELMEZTETÉS!
Felnőttek, politikai korrekt jógyerekek, megfelelőemberek, véleményformáló nyalingerek és szexizmusuktól túlfűtött ultrafeminista szájjalcsinálók csak 14 éven aluli halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek felügyelete mellett olvashatják, hangosan.

 

punci-kuki játék

Az első ilyet öt éves koromban láttam az óvoda budija mögött Jucika és Lacika előadásában. Jucika letolta a bokájára a bugyiját, kilátszott az egész budapestje, ragyogó rubintos sebecskére emlékszem. Szétterpesztette a lábát. Lacika is letolta a gatyáját. Furcsát csinált Lacika pisilője, amilyet az enyém is csinált, amikor viszketni szokott. "Most pedig gyere és basszál meg!" -mondta Jucika. Lacika ráfeküdtt Jucikára. Közben Jucika magyarázta, hogy az anyukája hogy' szokott ilyenkor csinálni. Legtöbben elszaladtunk, pár kislány árulkodva az óvónénikhez.  Akiktől csúnyán kikaptak, hogy nem szégyellik-e magukat ilyet kitalálni. Felnőtt koromban volt óvodás társaim közül valakivel megbeszéltem ezt az emléket: nem tudtuk eldönteni, hogy Lacika a kukiját tényleg bedugta e Jucika puncijába. Azt sem tudtuk megítélni, mi volt ez. Mindketten úgy tippeltük, játék, mint a papás-mamás. Felnőtt fejjel elszörnyedve döbbentem rá, jól megismervén Jucika szüleit, hogy valószínű tök részegek lehettek ilyenkor, minthogy kocsmárosok. Mégpedig rossz, mert részeges kocsmárosok, tönkre is mentek, mire felnőttünk.

Nemsokkal később, amikor iskolás voltam, az egyik cigány fiú elmagyarázta, mi a baszás. Jönnek a emberek anyukájához, aki ilyenkor részeg is szokott lenni. Előveszik a farkukat, ha az anyukája azt bekapja, az a szopás, és ha a pisilőjébe engedi, akkor pedig az a baszás, az emberek a faszukkal csinálják, ami nagyon nagy, sokkal nagyobb, mint egy pisilő. Ebből az egészből semmit sem hittem el, Vagyis amit elhittem, azt semmi olyannal nem hoztam összefügésbe, amit ma szexnek vagy gyermek nemzésének gondolok. Egyszerűen 12 éves koromig bizonyos szavakat  képtelen voltam öszefüggésbe hozni minden emberrel.  Úgy voltam vele, hogy a csúnya szavak büdös, koszos, szesz, kukoricasiló, trágya és cigarettaszagú, részeges, veszekedős, kiabálós emberekhez kötődnek, akik lefognak az utcán és arra kényszerítenek, hogy beszéljek svábul. Mondtam erre valami ájncvájdrájt fírunfrancigot meg tankesént, akkor röhögve elengedtek. Otthon nem hallottam csúnya szavakat és olyasmit, hogy fasz, picsa, pina, baszás, aminek ezeket leírták, nem láttam. Tehát ezeket nemlétezőnek véltem.

A lányoknak budapestje volt, azt nagyon szerettem nézegetni, kivillanó bugyi-részletek. Voltak jószívű kislányok, akik megmutatták rendesen a budapestjüket, és én is persze megmutattam az én pisilőmet. Jó volt, mert a lányok nem csúfoltak úgy ki, mint a fiúk.

Messze van Budapest! -Mégis idelátszik!

[csúfló/figyelmeztető mondóka]

Általános iskola felső tagozatában az igazgató bácsi aztán, ahogy anyáink fogalmaztak, jólelintézte a nemi felvilágosításunkat. Vééletlenül ottfelejtette a tanulószoba polcán A Nyolcvanharmadik Oldal nevű könyvet. Azóta se tudom, mi volt a címe, így emlegettük. Le volt benne az írva szép szavakkal, amiket a cigány osztálytársam baszásként leírt. Ki is nevetett lám: neki volt igaza! Ugye? Volt még a havi vérzésről és a gyerek születéséről is pár oldal.

De már korábban, a kórházban az ágyszomszédom egy cigány kisfiú volt. Kilencedik évünkben jártunk. A fiú elmondta, hogy életében először van pizsama rajta. Kidugta a pisilőjét a pizsama sliccén, és húzigálta rajta a bőrt. Csokoládészaga volt a fiúnak, erre emlékszem. Kérdezte, szoktam-e így csinálni. Mért nem csinálok így, jó ez! Nagyon sokat játszott a pisilőjével, én nem mertem, csak sötétben a paplan alatt. Azt mondta a fiú, akkor a legjobb, ha viszketős és utána kis vizecske is jön belőle. Én is megpróbáltam, de nem jött a vizecske, csak viszketés. Inkább felhagytam ezzel. Szégyelltem, később pedig a fiú nagyon kikapott a nővérkétől, aki meglátta.

Bezzeg Agostino a Moravia regényben ! (Alberto Moravia erotikus regényei szolgálták a nők kifinomultabb  és kerülőutakkal bonyolított erotikus igényeit a 60-as-70-es években.) A nővér magába vezette a fiú himvesszőjét. Nagyon megrázott ez a kép, mert a baszás durvasága nélkül ábrázolt egy meghitt jelenetet. A gesztust ragadta meg, amit a pornó soha nem képes. Pornót 30 éves koromig nem olvastam. Mozgó képen pornó jelenetet 40 éves koromig nem láttam.

>>Aki szegény , az a legszegényebb.<<

A menyhelyre olyan gyerekeket gyűjtöttek, akiket szülői nevelésre alkalmatlan szüleiktől elvettek. Azelőtt soha semmilyen játékszerel nem játszottak. Így persze fadarabkákat se toligáltak játékautó gyanánt. A frissen érkezőknek napikog tartott megszoknia, hogy nem nyúlkálhatnak állandóan a bugyijukba-gatyájukba. A kislányok a kilincsre kapaszkodva, lábuk közé szorítva az ajtóélt hintáztak, vagy a matrac szélét-peremét lovagolták meg vagy az ágytámlát. A fiúk a fürdőben feszt az előbőrüket huzigálták. Voltak szerelmesek, 12-13 évesek, akik már csinálták rendesen. Buzikról is beszéltek a gyerekek, lány-buzikról is.

Aztán az iskolában egyszer egy kolléganőm sírógörccsel rohant be a folyosóról. Nagyon csúnyát mondott neki egy 7-8 éves kislány. Ő flegmán, leszólva kételkedett abban, hogy a kislány tudja-e, mit beszél. Ekkoriban még csak a leggazdagabb királycsávóknak volt vidijója. A kislány színre-szagra-állagra igen plasztikus leírását adta a csúnyának -a tapasztalatlan kolléganőm ettől kapott rövidke idegösszeropit.

A 80-as évek végére már vidijó szinte minden házban volt. A földön szalma a sarokban rongyok : de szinestévve és vidijó, pár évvel későbben csanelttepsi, az volt. Pornyót, azt nem. Mit néztek? Hororrort, hullaevős zombifilmeket, meg a pijedónékat. Pornyót, csak ha vicces <öncenzúra> A vídőnéni szerint láttak élőben pornyót eleget ahhoz, hogy a filmbéli ne legyen érdekes.

 


Ez a kép Magyarországon is készülhetett volna

 

Az 4x4 méteres helyiségnem 8-10 ember összezsúfolva. Felnőttek, gyerekek. Van konyha, ha van konyha. Ópétés ház -kibelezve, már csak egy szobát vesz körül fal, meg a főtartófal osztja ketté a házat. A töltésföld agyaggöröngyei úgy ahogy ledöngölve. Az asszony maga tapasztotta meg törekes sárral a szilikáttéglát -persze nem áll meg. Azért lemeszelte, hogy fehéres legyen. Az egyik fiú elmondta, hogy az anyjáék az asztalon szokták csinálni: az az egyetlen alkalmas hely, körben dikófélék, rongyok, rossz heverő-matracok, de mindenütt egy kicsi vagy pici. A piciket 2 éves korukig föl sem öltöztetik. Oda csinálnak eleinte, ahová esik. A földöröngyökre? -akkor rákaparnak egy kis sárgafődet.

Nincsen semmilyen játékszer. A szegény gyermek egyetlen öröme a segélynapokon való jóllakáson kívül a nemiszerve, maszturbáció vagy az olyan jellegű játszadozás. Önjutalmazás. Minél hátrányosabb a helyzete, annál inkább. A kislányok, mire az iskolában tanulják, mindennel tisztában vannak. Miként Indiában a naív néphit is tartja: A gyerek a nő[menstruációs]véréből és az ondóból lesz. Tehát pl szájon át vagy kézen keresztül nem lehet teherbe esni. A szüzesség elveszítésének azt nevezik, ha a hüvelybe ondó frecskel. Másegyéb nem komoly, csak játék. Az orálist egyáltalán nem veszik szexbe. A fiú így szolgál a lánynak: mély, igaz szerelme kifejezése. A lány így tesz: kedveskedik.

Egy apa úgy tesz a  lyányával -az anyja ül a spórhétnál, esetleg, ha acsít az emberrel. Némán tűri. Ez az aszonysors. Anya, cigarettával, tűzzel kínálja a lyányát: "Szíjjad té is, ne idegeskeggyé'!" A kevertjéből egyelőre nem ad. Elbírja a faszt! -így ítélik a lányokat. Nem, még annál is alacsonyab korhatárban gondolják ezt.

<öncenzúra, öncenzúr, öncenzúra >

"Verjem a kalácsba!"-fakad ki az anyaotthonban a tizenötéves asszony. "Szídd ki a pinámbú' a gëcit!" -nyelvel az ételkiadó magyarasszonnyal. "Micsodát? Nem láttá te kislyányom egy tisztességes kaóbászt, mióta idebe vagy!" -vág vissza a magyarasszony. Erre mond csak igazán csúnyát neki. Dühös. Aztán jön délután a látogtás, a védőnő. Kérdezősködik. A tizenötéves asszony elpirul: nyelvét a felső fogsorához nyomja, de csak a sz-hang szüremlik ki. "Na!! Didiztettem rendesen! Nem hiszi?"  Azt akarná mondani, hogy szoptatta a babát -de pirul a csúnya szó miatt...

Van olyan (szerintem enyhén malthauziánus...) vélekedés, miszerint a szex az emberi jólét találmánya. A ráérő ember kényelmében és unalmában (hosszú téli esték a barlangban) fedezte föl. Nőgyógyászok a megmondhatói, hogy sokszor a 12-13 éves asszonyok mellett egy -egy igen jómódú, gazdag leányka is teherbe esik. "Unalmában"-mondják.

Minden fapinának elcsúfolták a lányok, gúnyolódtak rajta, hogy még az éretségi évében sem volt fiúja, nem is csókolózott -már felnőttkorunkban, évekkel később tudtuk meg, hogy 13 éves korától rendszeresen dugott a hatvanas bácsikájával.

záróbeszély -amikor ezeket pöntyögöm, nem ismerjük egészen  a "nemi erőszak"-kal vádolt gyerkekek és a megerőszakolt kislány történetét. Így volt ez a baranyai kézigránátos támadással, amiután a rendőrség "elhamarkodottan" nyiltakozta azt, hogy nem rasszista motívumok jellemzik az esetet. Még le is basszusgitározták a rendőrséget a megmondóemberek, kaptak odaföntről is,  de egy pendítés nem volt azután, hogy kiderült, nem rasszista indíttatású, hanem kamatolási téma volt. Előtte a Zsanett-ügy detto -a korántudósak persze álláspontjuk sztalingrádjáig Paulus-ként tartanak ki Ááártatlan Zsanettka mellett -ha már annyi lőszert ellődöztek, ugyebár.

Vajjon egy ilyen ügyet.. lehetne-e ésszel.. józan ésszel megítélni? Jó, fogadjuk el az ultrafeministák  álláspontját a nemierőszakról, miszerint az is erőszak, ha a beleegyező, természetesen nőnemű később meggondolja magát és erőszak miatt tesz följelentést. (Elvileg ez a tétel nem-szexista álláspontból lehetővé tenné azt, hogy férfi tegyen följelentést erőszak miatt, ha másnap arra ébredne, hogy mégis, meggondolta magát. Vagy az ügyvédje szerint sikerrel célozhatnának meg 5millió nemvagyoni kártérítést.) Viszont ebben a szegedi esetben -ahol egyébként gyertyát nem tartott senki- minden résztvevő gyermek. És minden gyakorklott pedagógus legalább egy esetet tud, amikor egy történet egészen a végsőkig életszerű volt a gyerekek kikérdezése alapján. Bánom én, milyen szexisták az ultrafeministák, hogy családonbelüli erőszak szerintük csak az, amikor a férfi a nőt klaszikusan agyonvágja. Ha azonban a nő   nyom nélkül simán öngyilkosságba kergeti a férjét, az persze a férfi balfaszsága, nem kötelező a pszichoterror miatti idegösszeroppanásában kamionnak kormányoznia az autóját (20-30 eset) vagy felkötnie magát padláson-kamrában (többezer eset, nagy és régihagyományú) . Lehetne-e nem szexistán megítélni 9-10 éves fiúk tettét? És ha minden úgy is történt, ahogy az most rotyog a koch'ban, akkor is: szerintem a felnőttek szégyene és bűne ez. Ha pornósat játszottak, az is...

Ott van a [blaha lujza téri]tizenegyéves ember története. Akkor szinte ugyanazok a megfelelőemberek amellett kardoskodtak, hogy a[blaha lujza téri]tizenegyéves ember, az gyermek.

Életemben száznál jóval több kilencéves éves asszonnyal, tizenegyéves emberrel találkoztam.

Egy tizenegyéves emberrel gügyögő cuccjiológius meg felzárkóztatási meg bolonpestiember semmire se megy. Velük emberül kell beszélni, ember[=felnőtt!!] számba venni őket. Néhánynak  megírtam a történetét már. Nem írtam meg azt a történetet, amiben [Gyúka] meg a bátyja egy nyéma [gyöngeelméjű] kislányt elcsaltak magukhoz, lánccal kikötöttek a kamrában s rájártak<cenzúra>. Tizenegyévesemberek.  Akiknek elrabolták a gyerekkorát. Jó, és hát ismerünk jólétben felnőtt gyerekeket is, akiknek gyerekkora nincsen, már 11 éves korukban fodrász, kozmetikus, lolitasmink, felnőttcipő, dekoltáltblúz, hajfestékkel fölzabáltatott műanyagraffiahatású haj...   illetve fiúknak gyúrás, láncok, faluba-határbajárós versenylada rendszám nélkül rellizni... Celebek példái. Drew Barrymore elrabolt kislánykora. Brittney Spears elrabolt kamaszkora, stb-stb. Sokszor elnézem magasankvalifikált , ééértelmiségi és művelt, többdiplomás [elvált] nők tíz-tizenegyéves leánykáit, arcukon az anyukától-mint bizalmasbarátnőtől is szerzett korai mindenttudás szomorú felhőivel.  Nekik sem sokkal könnyebb, mint a tizenegyévesembereknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr48902809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.01.27. 06:26:43

ha becsukom a szemem, kakor a rossz dolgok ugye nem történnek meg?
óvódában, iskolában nálunk is (értelmiségi kisváros) ment a játék, de gimnáziumba' (egyházi) már nem játék volt.
olyan ez, mint a hhh plusz felvételi pont: mikorra kész van a baj, akkor akarnak hamar gyorsan okosak lenni.

magyar-magyar szótár 2009.01.27. 07:31:52

Közben a követző történet látszik kerekedni:
A kislány kishúgát kiállították őrködni a játszótéri mászókához vezető ösvényre, figyelje a nevelőt és ha jön, kiáltson, ezalatt a mászóka alatti kb egyköbméteres kis dobozkába a fiúk és a kislány bebújtak fütyi-punci mutogatás-ra. Még a jó-ősszel...

dr. Wilbur Swain 2009.01.27. 08:24:07

megint egy telitalálat-post, csak így tovább!

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2009.02.16. 20:41:30

azt kihagytam, hogy harci kutyát is valahogy így kell nevelni: ingerszegény környezet, elzárás, alvásmegvonás, rendszertelen és elégtelen táplálás, fizikai és lelki terror - fura mód ezek miatt bármit megtesz aztán a gazdiért.

Nova27 2009.11.18. 06:55:02

Az ilyen faszagok cseszik szet a vilagot!Vajon csak a csorosag az oka?Es annak az oka...???Bassza meg a sok kocsog korrupt kormany is(a joedes qrva anyucikajat)!Neha mar kinunkban csak viccet tudunk csinalni ezekbol is,hogy konnyebben(?)elviseljuk az igazsagot!Bassza meg a sok primitiv hulye ovoneni meg tanarnenicske is!Meg jobb is,hogy a sok szetcseszett(lelku) embernek mar nem is nagyon van lelkuk,csak aztan meg sosincs vege,mert ismetlodik az egesz gusztustalan embertelenkedes!Allatok?Ugyan mar!Virusok?Ha-ha-ha!!!Tudtok undoritobb lenyt az embernel?Nem hiszem!Ez a vilag mar csak egyre szarabb lesz,de meg szarabb,hogy az emberek kezdik ezt elvezni is!Vagy ettol elviselheto meg?Talan...Reg el lett baszva,kb.MINDEN!Hajra ujabb es ujabb generacio!Annyi a kulonbseg,hogy most mar Nintendo Wii-vel fogjak agyonverni egymast vagy lezer egeret dugnak egymas seggebe!A biblia szerint peldaul-ha szoszerint ertelmezzuk-ott is egymast basztak szulok es gyerekek vagy legalabbis a testverek!Annyi,hogy akkor meg a pucerkodas termeszetes volt,ma meg perverz(?)!A bot ket vege!En se vagyok epp makulatlan,csak elkepzelem a szent vagy alszent emberek reakciojat az ilyenekre!Persze meg az ilyen elvetemult fergek se a politikusokat tamadnak be,hanem a csoro,szerencsetlent az utcan,aki egyedul van!Na mindegy,kurva nehez kerdes ez!Ezeket a moslek dolgokat mar ember nem is iranyithatja,csak maga a Satan!A kerdes akkor is jogos:Kozbe hol van az Isten?Persze en is tudom a sztorit,de megis!!!A testunk nem er mar loszart se,ez a nagy helyzet-viszont lelkunk az meg mar szinte nincs is,a kurva tudat meg csak bant!Bocsesz nincs ekezetem,de meg maradt nemi lelkem!Szerencsere az ilyen szarokra meg mar beedzodtem!Ugy ertem,valaki a gondolatra elajulna vagy vedekezo mechanizmus reven hajlando se lenne tudomasul venni a tenyeket!Jol van ez igy???Az ennel enyhebb undormanyok meg mar teljesen elfogadottak szeles korben,mert "haladunk"!Ja az lehet,de hogy visszafele az is biztos-es nem a tortenelemre gondolok,mert tobb ezer eve ezerszer okosabbak meg bolcsebbek voltak az emberek,persze akkor is volt mar sok barbar faszkalap,minthogy nincs uj a nap alatt!Sokan meg elkezdtek buzulni,ez is elfogadott mar,nincs is mit tenni...A sok alszereny semmittevo szektas is bekaphatja a pandamaci faszat meg seggbe kurhatja a tigrise't ott a szep mezon,a rajzon!Sokan hagynak,hogy a nojuket megeroszakoljak,mert szerintuk Jezus igy akarja,pedig valojaban csak fosnak,mert nincs eleg lelki erejuk szembe szalni a fergekkel-akar egy csapatnyival-a fizikai erorol nem is beszelve!Az ilyennek hol van a hite?Azt se tudjak mi az az igazi hit,csak predikaljak-mindez csak elmelet,de logikus(tobbnyire)!El mehet itt mar mindenki a jo bus fenebe vagy vissza az anyja picsajaba!Tisztelet annak a maroknyi kivetelnek-es most tobb millioan azt hiszik,hogy benne vannak abba a kevesbe:) Persze a legtobben le se szarnak,regebben meg megbasztak volna anyam hatan az ilyenekert!Neha mar jobb is ez az undorito kozony is,mert sokan inkabb elvannak mar a sajat (fantazia)vilagukban,mint hogy mas faszok beszoljanak semmi hulyesegekert,hogy utana egy honapig azon ragodjak,de a gyavasagbol kozony az gaz,persze legtobben orulnek ha a sajat boruket menthetik,barmirol is legyen szo!A Fold csupan vedekezni fog a sok pusztito virus-majom es fereg ellen ha majd egyszerre tor ki megannyi termeszeti katasztrofa mindenhol a nagyvilagban,akkor majd lehet sirni meg megbaszni a kocsog aranyat,a tetves olajat meg a szaros vilaggazdasagot es hatalom maniat!Ez mar nem is szar,csak fos,mert meg minosege sincs!Persze az Isten se tudom mit csinal epp:veri a faszat?!Azert meg neha besegit,de nekunk is tenni kene es ez a lenyeg!Az meg hot ziher,hogy nem az evolucio teremtett ennyi gusztustalansagot!Vagy talan mar olyan modern a vilag,hogy engedelyezik a nemieroszakot is?Az mondjuk biztos,hogy buntetni altalaban nem buntetik vagy max.egy kis ejnye-bejnye meg egy par ev ingyen kaja,szallas,plusz tanulasi lehetoseg a sitten!Regen meg egy szaros kis darab szarert levagtak a kezed,ha elloptad-talan valahol meg ma is...Ennyi csodtomeget egy rakason,egyik idiotasag nagyobb,mint a masik!Pazarlas,agyatlansag,kegyetlenseg,gonoszsag,lelketlenseg,brutalitas,sunyisag,gyavasag,lustasag-2009

Nova27 2009.11.18. 07:41:15

Vagyis faszsagok-bocs az elirasert!Nem akartam nagyon elkanyarodni,de ennek mar a millioszorosa reg bennem volt!Amugy neha sokkal gecibb meg abberaltabb tud lenni a jo embernek ismert Jozsi bacsi-csak o azt kifele nem mutatja Juliska nenieknek-mint az elvetemult,koztudottan fereg patkanyok!Sokan csak azert tonkre teszik valakinek a teljes eletet,mert hat muszaly ugyebar bedugni valahova a kis pocsokut es hat az eppen strihelo testverkejuket dugni mar unalmas,aki egyebkent is mar egy szetkurt ribanc,de nekik legalabb meg ingyen lenne!Ja persze azt is megteszik folyamatos fogamzasgatlas nelkul,aztan mar azt se tudod ki a nagyanyad meg ki az apad vagy a testvered!P.l.:ha mar csak az anyadat megbaszod es teherbeesik akkor a kolykodnek meg neked egy az anyja es akkor mar feltestverek vagytok,de kozbe te vagy az apa is,ha meg ugyanezt csinalod az anyosoddal es az asszonyodtol van mar gyerek,akkor a kolkok feltesok lesznek apai agon,plusz az asszonyodnak csinalsz egyuttal egy feltestvert es a no gyerekenek a feltestvere lesz a feltestvere a nonek is es akkor a normal/alap gyerek nagyanyja lesz a feltesojanak az anyja...,stb. Faszom megint jol elkalandoztam!No,de van,hogy a nok is tenyleg csak ramondjak,hogy eroszak volt es mesz a dutyiba kamura,persze amikor meg tenyleg az van akkor meg soxor megsincs az elkoveto ez az eleted el lett cseszve,az a rovid,szingli is!Az mar masik kerdes,hogy szerintem manapsag sok kis ringyo magatol bevallalja 12-13 evesen a gyermekpornozast is olyan fene "felvilagosultak"-vagyis elmeletileg nem kizart-de ha meg megkerdezed tudja-e mi az a lelek akkor majd visszakerdez,hogy:"Az egy fasza,uj computer jatek?"Vazzzzzki!

Nova27 2009.11.18. 07:59:20

Ja es ez meg nagyreszt a kocsog szulok hibaja,csak azt tudnam minek gyerek ennyi idiotanak???Persze az egyik felenek a segelyek miatt-mar eleve halalraitelt az egesz tema-a masik fele meg persze csak hajtja feszt a manit es ugymond azert nincs meg ideje se torodni a kolyokkel!Undorito!Csak gyartjuk sorban a lelketleneket es/vagy a bunozoket,pedig 20 even belul meg lehet nezni,hogy tul lesz nepesedve a vilag,de csoda ha addig huzzuk!Vagy talan megyunk vegre a Holdra jobb hijan,ha nem is a Marsra?Azon is mit lehet mar ennyit szarakodni,ha mar reg jartak fent????En szoltam!Szep jovot(?)

magyar-magyar szótár 2009.11.19. 04:00:15

@Nova27: A kis Peskovnak is nehéz gyerekkora volt, mégis Gorkij [Keserű] lett belőle. A bábuskája, Akulina egy részeges bábaasszony, de pl a mai feminimopicsoidokból reggelire, a rántottáját meghintvén hattucatot mindössze nyolcba számolva keresztben nyelt volna le télen, ködben, tükörből rückwertsben.
süti beállítások módosítása