szolnok - a börtönszlengből lassan kivesző szó a börtönkórházra. Anekdot: állítólag egy prosti mondta az őt kihallgató rendőrtisztnek. "Leszek én még szolnokon kurva, amikor maga má' nem lesz kapitány!" Kisebb, ám egész életében A Ház-ban dolgozó miniszteriális tisztviselő hasonló értelemben bár, de eufém' így szokott kifakadni. Jószöveg minisztériumokban 1990-2007. között: Jönnek-mennek faszomtuggyakicsodák [szakmai-államtitkár-helyettestől fölfelé] -de én [A Struktúra] maradok. 2007-ben kiszervezték, a szakszóval Szetey-erték valamelyikébe.

2008. jan. 25. ... szolnokba szállították Gary Glittert, a szexuális bűncselekmények miatt Vietnámban börtönbüntetését töltő egykori brit glamrockert, ...

Copyright: Eliza Snow fotója

fizess érte, ha akarsz:buy now:

itt

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr10812471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása