mangablog –vált.: animeblog. rit.: lolikonblog. A transzexuális bloggert az leplezi le, ahogy a szexről ír.A blogoszférában alapvető szabály:  ha túlságosan nőcis egy blog, de kurvajól írják, akkor férfi írja. Ha tutti biztos már, hogy nő, ám ettől még az íráskészsége fergetegess, akkor kövér. Ha nem kövér, akkor apró malacszemei vannak, pattanásos a popsija. Viszont odaadó egyébként, de mire ezt megtudod, régen rossz neked, megkeseredik a szádban az üde punciíz. 

Az ávátárák félrevezetőek. Igen, a csüngőshasú, malacszemű lányok választanak tepsiszem mangalány ávátárá-t. Vagy egy jólíró hülye fasz, aki a fiatal csajsziját (mint egykor Kosztolányi Kosztolányinét) a legnagyobb alapossággal kérdezi ki  anyaggyűjtésre hivatkozva.

 

Figyelembe véve August von Przkowsky (1889-1962) bécsi kávé nagyker' tulajdonos I.Számú Aranypapíros Kávécsomagolás & GOLDEN [+etwas]márkanév* -törvényét, a Magányos Mangalány című szado-mazo-pornóblog írója  melankolikus házaspár, akik munkaidő után ki sem mozdulnak otthonukból, max a kutyuskákat sétáltatni, gesztenyét sütögélnek az elektromoskandallóplatnin a monitorok vibráló fényénél, és időnként jókat vihorásznak a perverz köcsög blogolvasóikon, akik beszlopálják a 747 részes  maszlagot.  A fizikaivért annyira nem bírják, férfi nem képes fölszeletelni egy pulykamellet,   a  nő pedig behúnyt szemmel cserél tampont és próbál beletalálni kisvödrébe.

  Persze a feltűnési kényszer  ott viszket egynémely bloggerina turka&szimat játékoktól savanykás illatú ujjacskáiban. Ám egy nő a szexról mindig Nagykáta felé elindulván kerít úgy, hogy mégis Budaőrsre fusson be. A jobb kezével a bal combja alól visszanyúlvást vakarja meg jobb poopsitekéjét. Egy férfi mindig háromszor több partnerre emlékezik, mint amennyit megdugott -a nők a negyedére sem emlékeznek azoknak a pasiknak, akiknek gumi nélkül is engedték végig. Vagyis nő közvetlenül és egyenesen fogalmazva szexről nem ír. Ha nő  szexről, akkor az orra túrásáról ír úgy, hogy a turka & szimat  örömeire utaljon. Mint Sylvia Plath -és meg kell mondanom, hogy imígyen áttételezve hatásosabb is, mint amit  egy durrbele, szexuálisan 2D férfi kiagyalhat...

 

Van azonban még egy duplacsavar a blogirodalomban. A papíragyialapúak, ha egy "blog" könyvbe kerül, és a szöveg túl jó vagy a kiadó piacvezető, akkor valamelyik nagy nevet sejtik a mangablogger mögött. És azt hiszem, ez a csavar a papírterekre nézve a leghalálosabb ficzakba durrant bele:  Túljólíró, papírtérről Nagy Nevet sejtető bloggerről leginkább az derül ki, hogy Tóth B. Kalibán, nem mangalány és nem harmincéves, hanem leszázalékolt gimnáziumi tanár Harántlápványoson. És honnan szedi a kikötözős, fojtogatós, elfenekelős, és pisis (nők bevallottan nem kedvelt, kripto-élvezetes pornóműfajai...) szex  mély átéléssel sodró nyelvierővel megírt jeleneteit? Hja, hát csak van internetkapcsolata, ha egyszer blogol...


 

 

 

 

 

 

 

 

mangablog dekor

 

anime

 

 

 

 

 

Lolikon

 

Biztosan van valami különbség a manga, az anime és a lolikon műfajok között. Bízom abban, hogy egy kommentelő anyámbakűdéssel honorálva kiigazít, és akkor majd pontosítom ez a szócikket. Előre is kösz! Az üzletág szivornyaszálai a leánykabugyi szaglász japán bácsik (akik jó sokan lehetnek) igényeinek kielégítése körüli üzletágakba  csafflannak á cupp-cupp..   Mintegy mellékesen nőtte ki magát [blogo]szubkultúrává, a  főleg európai picsoidok mitse'sejtő power-elésében a gyogyiko-gagyihentai-animáció (fixháttér előtt elhúzott fixfigurák dinnyeszelet szájakkal)  közvetítésével... Persze versa is működik ez, a fonákján, mert, habár ez tabutéma, mint  nők pedofiliája, a lolitizmust nem lehet (??) elég korán kezdeni... Az animelánykát, ha megkérdezzük, hogy szilvácskáját bugyingójából mért feszíti oly feltünően, akkor részben kényelmi okokra, részben megfigyelésünk jelegzetesen hímállati mocsok-aljasságára hivatkozik. A kis hundsfuß! (Illetve rókafülű..)

 

*Amelyik kávé nevében benne van a GOLDEN ,aranypapíros a csomagolása és őrölt kivitelű, azt a legolcsóbb és penészes silóaljsöpredékből darálták.

37 komment

Címkék: mangablog

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr24805314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Advanced Flight 2008.12.05. 22:07:26

Hát, kedves blogíró, téged semmiképpen sem fenyeget a túljólírás veszélye..:-)

óðinn 2008.12.05. 22:09:53

Mangának a képregényt hívják, animének a rajzfilmet. De nem is ez az alapvető baj az írásoddal: egy bizonyos számú helyesírási hiba után egyszerűen nem lehet komolyan venni semmiféle értekezést, így a tiédet sem.

Pitypalatty úrfi · http://proletarokkozt.blog.hu 2008.12.05. 22:32:18

Na, várjunk... Mi köze a mangablogoknak/animeblogoknak egy dagadt, pattanásos nő/férfi által írt kamubloghoz? ez valamféle szleng?

Bateman · http://bateman.sarok.org 2008.12.05. 22:49:27

A helyesírás és a 16-os betűméret. Elért valaki a végére, mert nekem az első bekezdésnél elkezdett kiégni a szemem.

Oscee 2008.12.06. 00:33:50

Hát...
a hülyéknek is van joguk blogolni, az tény.

szbszig 2008.12.06. 01:45:43

Ez a bejegyzés most miről is szólt tulajdonképpen?...

Zigomer Trubahin · http://ertedmar.blog.hu/ 2008.12.06. 01:55:14

Az iskolakerülés gyászos következményei. De jó, hogy a betűket azért ismeri...

Rogger 2008.12.06. 01:57:56

Marha.
Jaj nem, meg nem értett zseni!

repecs 2008.12.06. 07:25:23

Mé vanak bennek heljesirási hibák?

pitaa 2008.12.06. 07:50:11

A többi internetező nevében szeretném megkérni a blog szerzőjét, hogy inkoherens böfögéseivel ne szennyezze tovább a webet, és egyúttal lehetőleg soha többet ne vegyen a kezébe billentyűzetet és/vagy tollat. Inkább menjen kapálni, hátha az jobban megy.

Az indexnek pedig gratulálok, hogy ez a hányás ismét címlapra került.

Archenemy 2008.12.06. 07:57:09

Nofene, nekem tetszik a blog :p

magyar-magyar szótár 2008.12.06. 08:11:50

A "helyesírásihibákról".
1. Vannak helyesírási hibák a szövegben.
2. Elütés -nem helyesírási hiba per.def. . (jellegzetes elütésem: szomszédbillentyű együttes leütése, kettős mh esetén a második túlgyöngéd leütése [mellet] 1 t-vel.
3. Szavak szándékolt (bevallom, nálam túlsággal) egybeírása nem helyesírási hiba, de hogy mi, azt pirulnék itt kifejteni.
4. Az olvasó számára ismeretlen kifejezés, szleng, népnyelviség, stílusfestés , sat-sat (stb-nek szokás írni, de én szivesen írom sat-nak).

Mit lehet tenni? A következőket:
Lehet anyázni, nálam a komment RÉSZE a bejegyzésnek. Korrektúra jellegű komment alapján javítom a főszöveget, köszönettel. Helyesbítek. Mivel a hentai EGYÉBKÉNT kurvára nemérdekel, gyalázatnak tartom minden szempontból (vizualicce, kriptoperverzitásában sat-sat) , mint jeleztem is a főszövegben, szivesen veszem, ha kioktatnak. Nem kell átnyálaznom egy rakás gennységet e témakörben.

Nemtitkolom: félművelt vagyok: ha nem értek egy szöveget, még egyszer nekifutok. Ha kedden kettőkor nem értettem, feltélezem, hogy bennem is lehet hiba, a befogadásomban: megnézem akkor szerdán háromkor is.

Frusztrált vagyok -és a frusztrált ember hibát hibára halmoz.

Persze kattogásirígység is van: frusztrálja az olvasót, hogy ez a szarság címlapra kerülhetett, és akkor becsuláz ide. A csula nem helyesírási hiba, hanem szleng: Köp be, keményet, az a csula, nyál, fikával, takonnyal, slejm.

A moderálás számomra nem a törlést jelenti.
Én nem Basahalom Boulvarde vagyok, hanem szabadgondolkodó, liberális. A moderálás ÖNszabályozás a kifejezés gyökere felől. Mai torzulatában mondjuk kezelése a párbeszédnek, durva szavak kisípolása ... én pl HRAPCÍÍÍ-zni szoktam, ha szerkeszthető a komment.
Törölni ( bloggiális szlengben helytelen kifejezéssel moderálni) csak igen-igen indokolt (tippet nem akarok adni) esetben.

ürömmese 2008.12.06. 09:02:52

Figyu, primitív vagy. :( szerintem ne magyarázkodj, mert csak még szánalmasabb leszel tőle.

pitaa 2008.12.06. 09:11:57

Ha a magyar nyelvvel akarsz játszani, célszerű alapszinten ismerni, különben ki fog röhögni mindenki. Az a baj, hogy annyira nem megyl, hogy nincs értelme javítgatni. A legjobb megoldás az lenne, ha kitörölnéd az egészet a halálba. Persze ha szólnának valamiről a postjaid, lehet kevesebben fikáznák a helyesírást.

scaevola 2008.12.06. 10:32:25

Először azok a levelek jutottak eszembe, amelyeket Fülig Jimmy írt az uralkodónak. Aztán eszembe jutott hogy a Török Szultán még pocsékabb helyesírással írta üzeneteit. Ezzel nem is volt gond, mert ők legalább nem blogoltak...
Ez a tipikus esete amikor egy majmot leültetnek a billentyűzet és vizsgálják az általa leütött értelmetlen betűhalmazokat.
Gratulálok... Ne hidd hogy a kommentelőkben van a hiba. Egy?! Hiszen mind az!

KenSentMe 2008.12.06. 11:05:12

Szerintem nem a helyesírás a baj a szöveggel, hanem az, hogy túl hosszú ahhoz képest, amit mondani akar, és a hozzáadott érték nem írói virtuozitás, hanem csak kerregés.. a kikacsintások és a viccek csak összezavarnak, nem a mondanivaló irányába mutatnak, hanem öncélúak .. hogy ez szerkesztettségi vagy kohéziós hiba, esetleg csak fáradtság-e, vagy részegség, arról sajnos fogalmam sincs.

3-4-szer neki kell futni, de azért kihámozható a lényeg.. szóval ha jól vettem le, a mondanivaló az alábbi két tanulság mentén szerveződik:

1. aki jól ír, annal nem szexelnél (mert ronda, stb.)
2. akivel jól szexelnél, az nem ír

Ebben azért vannak igazságok, de ez a tanulság korántsem olyan szörnyű, mint a cikk alapján sejtené az ember.. vagy mint az a lelki törés, ami 15 éves gyerekeket szokott impotenciába taszítani, hogy valami rossz buzival chateltek hónapokon át..
egyszerűen arról van szó, hogy mindennek van helye: az irodalomnak is, az írásnak is, meg a dugásnak is. Okos ember tudja, minek hol a helye, és nem keveri a dolgokat.

Flash · http://www.flashzene.com 2008.12.06. 11:09:04

Ezek után ez miért került az Index címlapjára? Nemhogy az én kis új oldalammal foglalkoznának! :D

panicradio 2008.12.06. 11:09:32

Nekem bejön... bocs. Tetszik a többiek "csulázása" hahaha :DDD. Olyan igazán kemény, jó magyaros.
A bejegyzés lényegét még azért emésztgetem. Lehet én is funkcionális-analfabéta vagyok (hej, de szép szó).

KenSentMe 2008.12.06. 11:21:13

Jah, még egy dolog.. a mangablog végül is, micsoda? Amikor valaki úgy ír blogot vonzóan, aki kicsit sem vonzó? Vagy kellenek bele mangás képek is? A Magányos Mangalány blogot sajnos nem hozta ki a gugli, pedig most úgy művelődnék.

gabor 2008.12.06. 12:18:03

szerintem e blogíró egy frusztrált, egyedülálló informatikus, aki rosszul ír viszont krva ronda is.

dr. Wilbur Swain 2008.12.06. 12:19:12

ehe, mekkorát lehet nevetni a sok hentaira éhes malackán, akik az index alapján azt hitték, hogy azért itt is találnak egy-két rajzolt puncit :D:D:D
"Persze kattogásirígység is van: frusztrálja az olvasót, hogy ez a szarság címlapra kerülhetett, és akkor becsuláz ide." - ennek tükrében értem meg a legújabb postot
aki meg szerint a blog nem szól semmiről, az vegye már a fáradtságot, és olvasson el egy pár régebbi bejegyzést
peace

magyar-magyar szótár 2008.12.06. 15:43:40

Gabor, majdnem stimmel!- de hogyan jön össze az informatikusságom a HTML-imbecillségemmel?

magyar-magyar szótár 2008.12.06. 15:46:27

A betűtipust éppen a HTML-májerek bosszantására választottam, mert tudom, hogy a here-jük out [here out-juk lesz] ha nem az alap 8-10pts HTML-hártyabarát betűtípust választom. Ez nem ma lesz poszt: A times new roman (vagy bármi szépbetű, book antiqua) útálat.

magyar-magyar szótár 2008.12.06. 15:52:39

VRbagoly: jogos. Végülis nem tudjuk meg, ebből a posztból legalábbis, hogy mi a mangablog. Valami illúzióféle. Sokminden benne van, a japán lányok frusztrációja kisszeműségüktől (ti. ott a nagy tepsiszem megy, és a japán lányok szemnagyobbítóműtétet kapnak sweetsixteen-re ajándokul).
Röviden: úgy nagyjából a magamfajta sznob állatnak a hentai úgy köpedelem, ahogy van, a vizuális kultúra szifilisze, kankója. Van mangablog, amit olyan ember(ek) ír(nak), aki(k) különben hány(nak) a mangától. Vagyis álca a manga.

Nagyadag kóklerség is van ebben a posztban -de majd bővebben a kókler (gaukler) c. szócikkben fejtem ki, mi lenne az.

magyar-magyar szótár 2008.12.06. 15:56:42

Flash, szerettem volna -bár itt nem létezik up-polás- viszont kommentelni a blogodban, de nem találtam ablakot. Túl nagypúpúnak tűnhet a tevéd az adminok szemében, talán azért nem preferálják. Ezek a rádióblogok amúgy is macerások állítólag. Egyik kedvenc rádióm a néhai EstFM-en túl a www.radiobauhauz.blogter.hu

Szóval vedd úgy Flash, hogy viszont up-poltam nálad! Szevasz!

Brunoka 2008.12.06. 21:16:07

vagy te vagy Duclking, vagy csak tetteted....:)

gabor 2008.12.06. 23:01:04

bocs nem tudom mi az az imbecilség, ahogy a szóvicceidnek a 80 százaléka sem érthető, de te biztosan jól szórakozol, amikor írod őket.

magyar-magyar szótár 2008.12.07. 07:52:27

gabor : Az imbecilitás a szellemi fogyatékosság foka. Nem debil, de majdnem. Ül, fekszik, áll, táplálkozik, ürít (többnyire freestyle ) kommunikál s vannak időnként gondolatai. A lényeg, hogy fejleszthető. Fölhozható. Szép hivatás, tudomány, a gyógypedagógia foglalkozik vélük. Magam is műveltem: tizenhét olyan gyermeket tanítottam meg olvasni, akiknek toddományoss papírjuk volt olvasásképtelenségükről.

Intizar 2009.12.04. 20:53:49

Uram,
bár ezt ön vélhetően a segítségem nélkül is tudja: Önnek punciíz csak addig lehet üde, míg gondolkodás, felelősségvállalás, kreativitás (mind-mind ŐŐŐSI férfidomínium) meg nem fertőzik.
Tartózkodjék továbbra is a nőneműnek született emberektől.

Intizar 2009.12.04. 20:57:59

Uram, annyi nyilvánvaló már, hogy Önnek mi keseríti meg az ÜDE punciízt. Óvakodjék továbbra is az olyan nőktől, akik a gondolkodás, felelősségvállalás, kreativitás legcsekélyebb jeleit is mutatják. Ez mind nem ŐS-nőies. Jó archetípus a manga. Kislány, aki mást sem óhajt (a valódi kislányoktól eltérően), mint redvás vénembereknek a kedvére tenni, s közben őket imádni. Ez aztán ŐŐŐSSS!!!

Intizar 2009.12.04. 20:58:49

Bocs, kétszer ment el ugyanaz. Mindegy, meghalltatásra úgysem számít.

magyar-magyar szótár 2009.12.05. 05:26:38

@Intizar: Intizar 0 bejegyzést írt és 72 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Drágám, Ön el van vakulva.

Vagy pedig a mangaizmusban a womanpoweres intellektuális ősnőiség turbulencializálódik.

magyar-magyar szótár 2009.12.05. 05:38:17

@Intizar: Akkor a pinanyalásról. Nálam egy pina kinyalására való késztetés szorosan összefügg az illető nő nyakonfölüli részeivel, úgy értve, hogy Tóth Krisztinát simán hümm, gondolkodás nélkül kinyalnám, az ő egyébként epigonját, Karafiáth Orsolyát meg nem, pfújjj, blöeaa. Ha Ön nő, érti, mi ennek az oka, ha hülye fasz, akkor meg mit magyarázzam. (Nő is lehet hülye fasz, az olyan, mint én férfiben: seggfej. Sőt, korunknője főbaja, hogy még annálishülyébbfasz akar, jaj, annyira lenni... ) Nőideálom: küsded barna nő, olajbarna szemek, ohne smink, póló, farmernadrág szandál (ez a kép, így télen, hmmmm....) és akkora kreativitás, aminek talán ő maga sem ismeri a határait.
Édesem, azt hiszem, ön előítéletes.

Mindig érdekelt az, hogy a feministák mit a lófaszt támogatnak a koprunk nőit sújtó szörnyű elpicsásodáson. Teszemazt azokon, akik hajfestékkel zabáltatják föl a hajukat, amikor pedig az üde pina kinyalásához hasonlóan magosfokú élvezet a természetese festetlen (akár szöghaj[szín] ez az a seszín...)haj simogatása.. cirókája... Ez korunk nője tragédiája: "Azért döglöttcsirkeszínű a hajam, mert nekem így jó, magamnak akarok tetszeni!" Miközben azért ilyen a haja, mert becumizta a maimarketinget.
süti beállítások módosítása