Kurvaország -ez nem a kurvaszótár szócikk-füzér pótlása. Nem a népszerű [demagóg] polpancser értelemben vett. Kurvaország címmel Para Kovács Imrének hever el 2007. februárja óta egy kézirata, azt hiszem tényregénye, amit Keresztesi József szerkesztésében írt 2006. őszétől. Sokunknak lenne elképzelése nagyjából, hogy mi van ebben a kéziratban. És az is lehet, várakozásunk olyan orbitális, hogy lehet, jobb, ha csak álmodozunk feljövetel -éről. Az is lehet, hogy érdemes lenne a kedves és rettenthetelen szerzőnek újra felgyúrnia, kelesztenie az anyagot. Magánvéleményem, hogy Keresztesi úrtól nagy távolságot tartva. Azt hiszem, az okulásra szomjazó tömeg ( én, és K. Tímea) nem különösebben kíváncsi PKI füllentős kimagyarázkodására, hogy mért kénytelenkedik mainapság szakbloggerként, amikor mink (tímea és én) háziasszonykategóriában szoktunk bulvártévében celebcikiző műsorsávban is élvezni. Bár nem együtt. 

Az elúlt időben még annális ~abb let itt minden, főleg, hogy az embert ingyenmedve létére baßtassák címlaprakerülésétől frusztrált emberek. Tehát kezdjük el tapsolni az író urat, hátha nekiveselkedne...

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr19795669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hazaffy · http://http//mondjonle.blog.hu 2008.11.30. 11:45:02

pki egy nagy zérus, majdnem biztos, hogy ő is a szerecsenmosdatást nyomja...

magyar-magyar szótár 2008.11.30. 16:34:17

Nem zérus. T'anképpen ártatlan az ügyben. Tudják a Felnőtt Bácsik, hogy nagyon nem jól van ez így, de vagy 15 éve mindig van valami nagyonmagas szempont, ami miatt el kell napolni a Nagy Odamondást. 1994-ben a hóttifasszista réstarujácijaó fenyegetett, gyöttek a torgyánokok-pomogácsok. Valami miatt mindig halasztódott az EGÉSZEN.. mindig csak félig, csak valameddig.
süti beállítások módosítása