jólesznagyon -( a jó és a lesz összevont fokozása) az utcai és az országúti prostik szakkifejezése. Tartalmilag már eltávolodott a jelentésétől, mint a többiztosítós meg az egybiztosítósrendszer kifejezések és más politika voodoo nyalánkságok, mint a Mi Liberálisok! Kóka-voodoo is. A leszólított paraszt általában szaxi típusú szolgáltatást kap.  
Ha a paraszt frigyesmester, akkor a szolgáltatást a csaj kb úgy végzi, mint más közszolgáltató, igéretes szlogennekkel, mint "Úgy eléveztetlek baameg, hogy szétdurran a 'acskód!" -ám a valóságban csakis gumival vállalja, ajakával o-t formázva un kézimunkázást végez a szájnyílásától 10-20 cm-re, de lehetőleg inkább rázza, és ha nincsen a közelben fültanú, akkor a pornóutószinkronokban hallható nyögésimitációkkal igyekszik magömlésre buzdítani a parasztot, akit ha elég tejbetöknek talál, ezzel búcsúztat: Na húzzá elfelé ja vérbe! Az elhasznált gumit ott ejti el a placcon, ahol mindenmást is, szemetet és ami csak elképzelhető. Vidéken 1000-3000-be, A Városban 5-6000 Ft-ba is  kerülhet egy ~ a saxo .

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8400428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása