Pulitzerdíjas geciújságíróinknak, szeretettel.

Tegnap, április 6-án, hétfőn Dr Müller Cecília megint, mint ahogy a foskazmus -ban ismutattam,beszopta az avast:

A hír.24 agitációs propaganda műhely a Nyújork Tájmszra is hivatkozva adta a a WHO magyarországi képviselőjének a szájába az állítást,miszerintmár 4 hete a járvány a tömeges megbetegedések szakaszában jár Magyarországon. Ehhez csatlakozik a húháá,miszerint a halotti bizonyítványokat meghamisítják, hogy elsüssék  a járvány áldozatait.

Ha valaki azt hiszi, hogy a hülyeséget csak olyan politikai aktivisták,mint Novák Benjámin vagy Kerner Zsolt és jópénzért terjesztik,  annak csalódást fogok most okozni:NEM! Á & DEHOGY itt a faluban a Falurággyó munkatársai, a drága Pijolós Joli nyanyus & Co.  ingyen és szívből-gyűlöletből terjesztik a sűtt ökörségektől az uszításon át az amúgy is stresszben élő és ideges emberek közöt a baromságokat a hullahegyekról. Amikor megkérdezem, hogy ha már bömbölnek a hűtőkamionok a Gyáli úton,mert sehol se férnek a hullák és a Margitszigetet jelöltékki ideiglenes temetőnek,akkor ezt miért nem láthatjuk az ATV vagy a Retek Klub Hiradó bátoroperatőreinek a jóvoltából, ahhoh ezy Kunhalmi Ágnes alakú vidám,mókásképet vágnak, hiszen tuggyuk, hogy diktatúra és terör van.

 

Lényegében egy Novák Benjámin nevű nyálasan stréber kis geci, agitációs propagandista slapaj írta meg azt a "cikk"-et,amit aztán Kerner  Zsolt szánalmas slapaj agitációs csicska geciújságíró  visszaszívott. A két propagandista célja nem több,mint a Somogyi Zoltáni Félelem jegyében valamit faragni Orbán karakterén, ami hűha de osztán beh veszélyesen sokat fényesedett a SARS 2.0járvány miatt. Cél: Hiteltelenné tenni amit Orbán/Kormány mond, szinten tartani a gyűlöletet a diktatúra iránt és megőrizni az Ellenzék bázisát a még szavazni hajlandóak között.Ennyiért semmi nem drága, annak ellenére, hogy jól tudjuk, ha csihad a járvány, az Ellenzék könyörtelenülorbán szemébe, fejére meg rovására fordít mindent ésmajd jólmegtudjuk, hogyan kellettvolna inkább csinálni (s ehhez a leggyönyerőnb nemzetközipéldák mozaikját, egy kis spanyyol, pici olasz, sok bezzegnémat,a svédekről hallgatunk és akkorhátha elkerüli a figyelmet,meg ilyesmi...

Cecil néni erre, beszopva a cumit,azzal viccelődött volna, hogy ha New York,akkor a Times foglalkozzon New York helyzetével.

Ugyanis a magyar geci- és jógyerek sajtó,amit tegnapmegetett a New York Times/Washington Post  Europian Online Version-jában a kapcsolati tőkéjével,azt másnapúgy szokta visszaszívni,mintha a 

nagynevű igaz & papírújságok írták volna meg.

 

Kedves Dr Müller Cecília!

tehát ha a magyar független bátormédiában azt tetszik hallani, hogy Nyújorktájmsz vagy Vasingtonpószt, akkor azok nem azok az igazi tekintélyespapírújságok,amik beugranak a néninek, csak internetes hírgyárak az Amerika Hangja propagandaszolgáltatása szórásából.

Köszönöm Cili néni munkatársának, ha ezt megmutatja neki.

kisgecinyomorekberencbendzsike.jpg

 

Novák Benjámin a 444 geci"újságíró"-ja

És a mócceről még ITT

 

nyujoear_other_motives.png

Index Móccer by Kerner Zsolt:

kerneraszanalmasgeciujsagiro24_hu.jpgkerneraszanalmasgeciujsagironovakbenjaminnalfociz24_hu_jpg24_hu_1.png

 

kerneraszanalmasgeciujsagiro24_hu_jpg24_hu_3.jpgkerneraszanalmasgeciujsagirofrissitunkpontositunk24_hu_jpg24_hu_3_jpg_24_hu_4.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2315596434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása