A Simicskaféle geci-gate tgm jókisfiú szerint ugyan devalválta ezt a csodálatos kifejezést, a gyakorlatban azonban a geciújságírás zavartalanul puruttryálódik. Kedvencem az a demagóg mocskos uszítás, amit a 44-es és a 4-es út fejlesztése körül handabandáznak a gecik. Természetesen föl sem kelvén a tabletező hereveregető kerevetjeikről.

A 44-est azzal basztatják, hogy kiolvassák Békéscsaba lakossági adatát a wikipediáról, 60344 fő, majd a 44-es fejlesztés főösszegét aztán szemrebbenés nélkül XX. századi algebráznak: 327 Mrd Ft-ért építenek utat 60000 embernek.

Máma reggelre a 444 szerkesztősége a hazug aljas geci kompiláló nevének homálybamaradásával imígyen uszít:

geciujsagiras444.png

A hazug cím ma már ugyanúgy a beugratóban lepleződik le, mint a 888-pont-hu pocsékmagazinnál. Amikor az indexnél elkezdték az ilyen stílusú  népszopatást, legalább még a látszatra adtak. Már a beugratóban rámutatnak arra, mekkorát hazudtak a címben.

 

Amúgy is ordenáré a demagógia, hiszen az M4-es autóút által érintett területeket az  M3-as autópálya nem szolgálja ki, már km-ben is jelentős a kerülő, de a 30 éve elhanyagolt utak ma már szinte járhatalanok. Egy Budapesttől 150 km-re fekvő település jelentős üzemének az eladása azon hiúsult meg, hogy a vásárló a sofőrje GPS-ére hagyatkozván az M3-as beiktatásával közelítette meg a települést a 167 km-es távot gyorsabbnak jelölte a GPS, ám a valóságban több, mint egy óra hátrányba kerülve lekéste a megállaapodást. Az autóból csak kurvanyázni szállt ki és odaköpte, hogy ha neki fizetnék a véteelár dupláját,. akkor se kéne neki ez a szar az isten háta megett ...

 

Ráadásul az M4-es építését a forgalom indokolja, a kétsávos Halálút ma kb akkora forgalmat bonyolít, mint a 6-os számú főútvonal és az M6-os Jó Autópálya együttesen . 10-esével araszolnak a kamioncsordák. A 4-es főút a leghalálosabb magyar útvonal, a halálosbaleset statisztikábna a 2. helyezett feleannyi halállal kullog utána...

 

Az esztelen geci aljas uszítás legjellemzőbb példája a 444 mai förmedvénye. Hiszen egyébként lenne leaks elég az M4-esről, aminek az építését éppenséggel egy fideszes belső marakodás miatt állították le s ennek következménye lett a GeciGate...

 

Én az ilyen szemét kis geciket , akik ezt a "cikket" förmedték a 444-en, saját autójukban 10-szer autóztatnám meg Bp-Debrecen-Bp-Debrecen között a 4-es főútvonalon, természetesen pelenkát nem engednék nekik .

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7013471283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipi81 · http://www.egalizer.hu 2017.12.12. 11:12:59

Tisztelt szerző úr: 60344 az a 6344 szerintem. :-)

Nekem az jutott eszembe a képre nézve, hogy úgy csinálnak mintha a két település között teljesen üres térség lenne, tehát Budapest és Debrecen között senki nem lakik és egy település sincs, amit autópályán érdemes lenne megközelíteni (jó persze Szolnok kivételével).

Frick László Intézet 2017.12.12. 12:26:52

@Sipi81: köszönöm, javítottam. A Szolnok-Debrecen közötti szakaszt az m3-as beiktatásával szokták megközelíteni a gecik. Képzelj egy egy 2011-es riportot a Legszegényebb Falu -ban, amit a Fekete Suzukival a Dohánygár. Róbert Károly krt M3- Dormánd-Kömlő [cigányfalu :D ]- Tiszanána-Kisköre-Tiszabura ( annyi új jövőbemutató családforma létezik már 10-15 éve Tiszaburán, hogy a CEU és a Párbeszéd összes főokosai nem ismernek annyit, 14 buzi pár, pl hétvégén biszex vagy triszex vegyesfomákban, kétapás-egynagymamás családmodellek stb-stb) annyi idő alatt, amíg ezt a GPS-adta kört megteszed, a legszegényebbfalusi cigány a Ford Transit-jával, amivel lomizni jár Bp-re autópályadíjmentes útvonalon megjárja a XIV. ker Újvidékteret oda vissza :D
persze GPS nélkül

A geciknek nemhogy térkép e táj, de már az sem: GPS koordináták...

Frick László Intézet 2017.12.13. 05:20:03

@Dinamuki: Ettől kielégülhetsz? A négyzetet mutasd, amit Az Ennyi Szép És Okos Gáncstalan Üdelehelletű Ember kialakított nektek, hogy orbántválthassatok. Komolyan mondom, úgy csinálok, ahogy a cigányok szoktak meg más proletárok, eladván a szavazatukat, felveszem okostelefonnal, ahogy oda ikszelek, ahol jólesznektek nagyon. Hol a rubrika.

Mert én elhiszem,hogy te ezen élvezel.

De azt nem tudnád megmondani, ettől mivel különb, ha Kunhalmi Ágnes azt hazudja, hogy felhívta őt egy holokauszttúlélő néni azzal, hogy mennyire felháborította a perzseltdisznó hátára dörzsikeszivacsozott sorosozás, ugye, mint jellegzetes antiszemita megnyilvánulás. Különös tekintettel arra a szarra, amibe az USA Izraelt hozta. És most a szokásos trükkel, Trumpra foghatóan.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.13. 09:19:40

@Frick László Intézet: Vicc volt, na, poén.
Egy szóval se minősítettem a nénit, ezt megint te képzelted oda. Nekem tetszik, hajrá :-)

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.18. 00:18:49

@Frick László Intézet: hát amit írtál a videóra amit linkeltem. Mindegy, nem ér ennyit az egész.

Frick László Intézet 2017.12.18. 06:58:44

@Dinamuki: Hogyne érne. Menjünk csak szépen végig. Ugyanis az eseted jól szemlélteti az indexizmus hatását máég a százszorszépekre is. (vö. a mai mutatványomat)
1.Jurák Katához hasonlítottad Dudit.
2. Tehát én úgy értettem, hogy Jurákhoz hasonlítottad Dudit és rákérdeztem a hasfájásod körülményeire.
3. Te úgy csináltál, mint az oviban a jó gyermek, akinek a vicce... hát hogymondjam... nem lett valami jó... "Csak viccelytem, te meg komolyan vetted, bruhaha"

[Ugye, ha a többiek szaladtak volna, hogy tök"re a Dudi, akkor összejhön egy kis röpgyűlés az orbánsegget nyaló szegény Dudit még taglalni is :D ]

Ugye, hogy megérte rendesen végigvenni?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.18. 08:12:36

@Frick László Intézet: végigvitted a lófaszt, de hagyjuk.

Frick László Intézet 2017.12.18. 08:55:21

@Dinamuki: Ne hagyjuk, Mukikám. A-t mondtál, most azt hablatyolod, hogy az én B-m nemjó, akkor elő a te B-d-del. Ha már kibukott az A-d, akkor mondd végig, te hős :D Kard ki kard... ha fakardod is volt, csak bátoran. Hátha nálam árvalányhaj van ? Honnan tudod?

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.18. 09:35:26

@Frick László Intézet:talán még Buddhának is felbaszná az agyát, ha veled interneten kéne kommunikálnia. 1. nincs mit ragozni a dolgon. 2. Sztem jó poén, szted nem. 3. További kérdésekben Skypeon állok rendelkezésedre.

Hellanéni 2017.12.18. 21:42:13

@Dinamuki: Ezek szerint én már valami Buddha feletti spirituális lélek vagyok nekem már egy jó ideje nem tudja felbaszni az agyam :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.19. 05:52:25

@Hellanéni: van egy haverom, aki kb. úgy gondolkodik a politikáról, mint Dudi, vagyis nem érti, miért baszogatjuk Orbánt, ha egyszer "nincs nála jobb. " Ha azzal jövök neki, hogy Orbán képtelen normálisan válaszolni a parlamentben az olyan típusú kérdésekre, hogy honnan lopta a pénzt/miért lopta el, akkor erre olyasmit felel, hogy a kormányzáshoz pénz kell stb. ezt az én gyomrom nem veszi be. Mármint azt, hogy MUSZÁJ neki ilyennek lenni, a politika ilyen stb. Nem, nem muszáj, és nem feltétlenül ilyen, hanem ő és a többiek teszik ilyenné.
Mert ez nagyjából olyan érv, hogy "a történelem bebizonyítja, hogy csak önzőnek éri meg lenni."
Marhára nem.

Frick László Intézet 2017.12.19. 08:34:02

@Dinamuki: Föl sem merült bennem, hogy poen lehetne, se az, hogy jó, se az, hogy rossz.

Soha nem is céloztam olyanra, hogy Orbán azért lenne jó, mert nincsen nála jobb. Sőt: @Hellanéni: Ma az a szituáció, hogy igazából A Jobb-ak sem akarják leváltani. Saját dugádba dől a teóriád, hiszen e blog fennállása óta MUTATOM hogy pl Gyurcsány jobb politikus (és kommunikátor) nála. Most rákérdeznél... gyorsan lelövöm: Gyurcsány azért nincsen hatalmin, mert nem akar.

Igazából fáj a "politikától"a hasikótok és én, mint képzetes (=képzelitek azt, hogy)orbánista, jól jövök nektek kompenzációs vágykiélésre, hogy most hű, egy nyilvánvalóan alávalóbb és butább, mert orbánistával leszámoltok és

[nem]lehet más a politika.

A politika története az, hogy a Homo Sapiens, a Legvérengzőbb Majom... képtelen uralkodni magán, ezért kell egy Vezérmajom, aki úgy-ahogy ezt a politikus -állatot urallja.

Közeledik a karácsony, nézzétek meg politikafüggetlenül, mit művelnek ezek a politikus állatok pl egy Auchan benzinkútnál... azzal az évi 5-7-10000 km-es vezetési tapasztalatukkal, nulla manőverező és parkoló képességükkel: nekiállnak tülekedni.

Bemegyek az Ázsia Centerbe vásárolni és egy nyugdíjas magyar prosti vegyes-kisáruházában 6 picsát csak arra tart, hogy a tolvajokat elkapja. Minden vevő mellé nem segíteni áll oda a picsa, azt lesi, lopol-e.

A történelem nem bizonyít semmit, azonban a Homo Sapiens-ek többsége,, nem 4/5-öd része, sokkal nagyobb arányban, képtelen emberré lenni.

Én értek a politikához -ti pedig buták vagytok a politikához, politika iránti érdeklődésetek gyűlöletbetegségeteknek tudható be, nem megoldjátok a problémákat, kényelmetlen az ország vagy Európa ennyi problémájával külön-külön foglalkozni, sokkal egyszerűbb így az életetek, hogy minden problémát az orbán Viktor nevű problémára cseréltek le.Ez is tipikus majmi-horda létbéli viselkedési alakzat, már az óvodások ezt csinálják. Már igazából senki nem emlékszik, eredetileg mi vót a baj a türheő Gyurkaaójeék Pittikéjével, a taknyos büdös baromarcúval... csak úgy... rászálltak a gyerekek... ebből ilyen közösségi mantra-rutin lett.

Közben azonban nemhogy Orbán Viktoron kívül van élet, de még azon az "életen" kívül is van élet, idekint, lent, a valóságban, ahol az emberek... hihetetlen... de... nem is úgy élnek, ahogy azt a fejetekbe tömik.

Mind a ketten olyanokat "adtok a számba" amit én nem mondtam, soha nem állítottam.

Az van ide kiírva a blog tetejére, régies, archaikusabb formában:
Az, mit nem akarnátok látni.

Az, ami kisebb lelkiorgazmushoz juttathat benneteket gyűlöletbetegségetekben, az folyik 202 csapból is. Beírjátok a napi prampramot és 202 forrásból ugyanazt élvezhetitek.

Olyanok vagytok, mint a pornófüggők. Ne mutassak, csak olyat, ami kielégít benneteket ("ami igaz")

Ilyet le se íraztok, hogy történelem... mert a történelem iránt még inkább vakok vagytok, mint a társadalomban...

Ezúton tájékoztatlak benneteket, hogy Európa un "felelős" vezetői ennyire felfuvalkodottan ostobák, ennyire nem-képben utoljára a Müncheni Konferencia alatt voltak, beleértve persze Sztalint is.

Ti egy inverz, primitív képlet szerint gondolkodtok, minden jó, de legalábbis nemszámít és lényegtelen ami Orbán szerint rossz és minden rossz, ami Orbán szerint jó. Ésegyébként Orbán hazudik.

Én meg csak annyit MUTATOK... hogy a CIA-nak nincsen is ilyenje külön, hogy Magyarország Politika, biztos van valami Keleti Blokk alcsoport és abban 100% hogy vannak magyar ügyekért felelősök.

Szerintem Ausztria politikája a jó politika. Ausztria EU-hozzállása a jó hozzáállás.Ausztriában jó minden politikai oldal hozzáállása.

Nagyon fontos a "Lázadás Éve". A lázadás ugyanis a "Soros terv" azaz a CIA elképzelésbe vág. A CIA-nak nagyon megfelel az is, amit Orbán csinál és az is, amiért a TASZ-t meg a geciket fizeti.

Ausztria Kállay-kettőst jár -azaz olyan politikát folytat, mint Horthyék. Ti ezt nem így tudjátok,mert a történelemkönyveket a győztesek írják és a mókszisták elhazudták ezt a történetet is.

Ausztria látszólag nem ellenkezik, mindent megigér. Az EU-naak ennyi tökéletesen elég. Senki nem jön ellenőrizni az igéretek betartását. Amit Orbán az EU-val "szemben" csinál, az "klasszikus politizálás".. a "Jobbik" árbóctalan síntretett kishajója "vitorláiból" fogná ki a szelet.

Merkel ezért hazudozik a kvótákkal kapcsolatban, a kvótázás pont ez a smonca. tartsák má' a pofájukat a nácik.

Ausztriában a menekültek igazságos elosztását elfogadja a politika, sőt, önként vállalták menekültek átvételét: 50 azaz ötven fő átvételét Olaszországtól. Ez a jó politika, ez a hasznos politika ebben az országméretben, nem az Orbáné.

Orbán ugrál, egyszercsak az infonácik megúnják és egy délután, 15ó20p-kor kiadnak egy pár leaks-et Orbánról, amibe belebukik és kész.

Ti nagyon nagyot élveztek.. és mégse lesz este, sőt, másnap reggel lesz és kiderül, hogy bár Orbán nincs, de egy csomó probléma maradt.

"Nem az info birtoklása, hanem megosztása emel hatalomba."

jojszakát :D

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.19. 09:07:26

@Frick László Intézet: teljesen félreérted a dolgot Orbánnal, nem fogom századjára elmondani, hogy miért. Ez nálad valami kényszeres izé, pavlovi reflex.

Komolyan nem vetted le, hogy poénnak szántam? Akkor legközelebb rakok szmájlit.

Gyurcsányról is százszor leírtam, hogy mit gondolok, azt se fogom még egyszer, minek.
Sebastian Kurz egyébként a német sajtóban majdnem olyan rosszfiúnak számít, mint Orbán.

Frick László Intézet 2017.12.20. 06:07:32

@Dinamuki: Már előre röhögök azon, hogy megszívják Orbánék a Kurz-nyalással. Mint a Trump nyalással már meg is.

Frick László Intézet 2017.12.20. 06:10:10

@Dinamuki: Kurz a kisméretű nejlentőstagállamok vezetésére iskolapélda.Így kell, ilyennek kell lenni.Egyébként is az egész osztrák politikaiélet tele van bezzegekkel, miközben ott rendes, méretes, nem is fasiszta, mint nálunk, hanem igazi náci párt is van. Ennek ellnére az Ónióban hivatalosan Magyarország a náculó országra példa, -köszönhetően a hazaárulkodóinknak. Vö.: Amikor az egykori osztrák szocdem kancellárt, még Haider élketében,kérdezték az ónijóban a nácijaikról, azt mondta, ez osztrák belügy, majd otthon lefocizzák.

Frick László Intézet 2017.12.20. 06:11:37

@Dinamuki: Hellácskával mind a ketten, miután a szokványos gyári konzerv szósz dumákat elfujkáljátok ilyen "rámondás" szerűen előadjátok hűdeelfogulatlanságaitokat meg jajdepártatlanságaitokat.
Az ilyen dumnákhoz szokás guminyomdázni "Egykor FIDESZ szavazó voltam"-t.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.20. 09:33:14

@Frick László Intézet: ja, főleg, hogy ugye a thread elején egy büdös szóval se említettem Orbánt, meg a Fideszt, te hoztad be a témát teljesen feleslegesen, leírva azt a monológodat, amit már kb szászor leírtál szinte ugyanígy szó szerint, majd engem vádolsz Orbán-fixációval.

Frick László Intézet 2017.12.21. 07:55:15

@Dinamuki: Mukikám, ez a cseled nagyon ovis volt.

Dinamuki · https://vimeo.com/309900652 2017.12.21. 10:05:12

Csel???? Persze, csel.
Mondom, miutan irasos kommunikacioban mar teljesen abszurd módon nyilvanulsz meg,ezentul legfeljebb csak szoban.
süti beállítások módosítása