A Második Univerzum valójában netokrata alkotás, a Létező Univerzum e makula parányának, amit a legvérengzőbb majomféle urall, internetes ábrázolása a köztudatfejlesztő mérnökök A Jók és Igazak, A Létező Világ főeszetokjai által.

Gyűlöletből és rettegésből építik az alternatív univerzumot a büdösruszkik az angolszász tudomány mai állása szerint

cover.gif
Hanula Zsolt
majd pár órával későbben:

Egy új anglosaxo kutatás szerint ehhez nem is látta őket elég ember, és különben is túlbecsüljük a közösségi média hatását. Az álhírek térhódítása ettől még probléma, a Facebook, először a németeknél, el is kezdi a szigorítást. Lesz még fal, lesz még lágykenyér, pedig már Trump előtt is lőttek a határőrök a mexikóihatár pedig kerítésénél.

A netokráciával megvalósult az az idiotokrácia, amit a mára letűnt papíralapú, írásos és szókincses kultura írástudói oly pompásan megjósoltak. Persze a vynillemezek a bakelitházas telefonok és a televíziózás fénykorában technikailag nem trafáltak egészen pontosan bele a Második Univerzum káoszába.

"Az [ARPA]NET elszívja az agyad!"

/Thomas Pynchon/

Az egyik korai látnok sci-fi novellájában az emberek valamiéle moziszerűságben 4D álomvilágos élvezetnek élnek, e létforma függőivé válnak.

Vedd el a 12 éves maigyermektől a telókáját és majd meglátod. Ne engedd be a proletár facebook-os telefonját az adathalászattól fokozottan védett pl autóipari munkahelyre -és majd jól meglátod.

Magyarországon a Második Univerzum története több, mint 100 esztendős. Amidőn Amerikába tántorgott másfélmillió emberünk, már akkor is nagyjából a köztudatfejlesztésnek ugyanolan eszközeivel operáltak, mint ma a jógyerekek a Kitántorgás! -sávjában. 110-120 éve egyszerű marketingokai voltak az USA kolbászbólfontkerítéses, óriástökös, férficomb nagyságú kukoricacsöves álomvilága idevetítésének. ma pedig a Kitántorgás a politikaikommunikációs küzdelem egyik sávja.

Én igazából a magyarországi Második Univerzum születését onnan számítom, amikor a magyar filmhiradó -tehát a korszak legmodernebb  köztudatformáló technikájának használói- a Budai hg. mészkősziklái közé vonultak föl Doberdo-t filmezni idehaza maradt katonák statisztálása mellett.

A köztudatformáló szakmérnök, amikor a Második Univerzumot építi, azaz magyarán hazudik és szívatja és beszopatja a közvéleményt, akkor büszke magára és odavél, a sok hülye, aki benyalja a termékét, meg is érdemli. Lényegében semmiben sem különbözik a husipari, szigorúan rövid u-val hiusipari terméktanács egykori elnökasszonyától, aki a Második Univerzum közönsége arcába büszkén pekhte oda azt, hogy aki a husipar tylollal csapvízfelvételre alkalmas, tehát 40% sima csapvizet tartalmazó és egyébként vörösáru kategóriás olcsó virslijét veszi és eszi, az meg is érdemli.

Iszonyúan nehéz hazugságban élni. A hazug ember ezért afféle, mint a tolvaj vagy az alkoholista: Igyekszik nála nagyobb tolvajokra és lennebb süllyedt alkoholistákra mutogálni.

A hazug közvéleményformálók, a köztudatfejlesztő szakmérnökök ezért igyekeznek náluk alávalóbb, kontárabb és ócskább néphülyítőket mutogálni.

Pedig lenne Szíriában is mit söprögetniük, mert az Arab Tavasz című Második Univerzum legorbitálisabb hazudozásait a világ Jó és Igazainak csicskázó köztudatfejlesztő szakmérnökök vitték véghez.

Mint arra már többször is rámutaattam, a Legvérengzőbb Majom már óvodás korában, úgy 4-5 évesen eléri politikailag a legfejlettebb alakját. Onnan már csak romlanak a képességei vagy megtanul alakoskodni és képmutatással meg stréberséggel leplezni valódi motívumait.

jellegzetes geciújságírói kompenzálás:

Európa vérben úszik, a migránsok átvették a hatalmat a nagyvárosokban. A szilveszteri isztambuli robbantó személyesen Barack Obama volt, látszik a térfigyelő kamerák felvételén. Vlagyimir Putyin leleplezte, hogy Soros György pénzeli az Iszlám Államot. Donald Trump bejelentette, hogy a Föld valójában lapos. Nem, nem őrültem meg, csak idéztem pár szenzációs hírt a magyar internet legaljáról, az orosz propaganda hajtotta kamuhír-univerzumból. Én három hétig tájékozódtam innen a világ dolgairól, kíváncsiságból, de simán százezres lehet azoknak a magyaroknak a száma, akik el is hiszik és szorgosan terjesztik ezeket a híreket.

Nagyjából az amerikai elnökválasztás óta a világsajtó kedvenc témája és pánikalapanyaga az online kamuhírek jelensége. Hogy az orosz propaganda ezzel az eszközzel igyekszik manipulálni a nyugati közvéleményt, ekkor már rég közismert volt – tavaly tavasszal mi is írtunk róla többször is. Donald Trump győzelmével azonban minden megváltozott, a választást kimenetelét valószínűleg komolyan befolyásoló álhírek hirtelen a 2010-es évek egyik legsúlyosabb társadalmi problémájának kezdtek látszani. Parádés oknyomozó riportok születtek arról, hogyan akaszkodnak rá a jelenségre ügyeskedő kelet-európai online vállalkozók, és elszomorító felmérések arról, hogy milyen sokan dőlnek be ezeknek a híreknek.

Hanula Zsolt jókisfiú ügyeskedése

Így aztán az Alternatív a Második Univerzum alkotói oroszoznak, oroszhekkereznek, gyíkembereznek, egy egészen buta egységsugarú benyaló által is könnyen leleplezhető hülyeségrendszeren szórakoztatnak -hátha akkor nem vesszük észre, mekkora nagy hazug gecik pont ők.

A Ku-Klux-Klannal fotózkodott? Az Avatarból lopta a beiktatási beszé­dét? Íme a beiktatás óta kitermelt legizgalmasabb Trump-hoaxok.

A Második Univerzumban az amerikaiseggnyaló csöndesamerikánus, nemritkán az amerikai adófizetők és adómegkerülők pénzeiből pénzelt nyálfazekak pől Oroszországról egy Alternatív Oroszország képet sújkolnak. ebben az Alternatív Univerzumban az oroszok mindenütt ott vannak, már a spájzban vagdalják szegény kis gólyák lábait, amit a jóllakottóvodás alakú amerikai jógyerekek nem győznek gyógyítgatni. A Második Univerzumban az oroszok felelősek mindenért és Aszad a Diktátor. Ebben a Második Univerzumban van az az Irán, ami fundamentalista és veszélyes és ahol súlyoselnyomásban élnek a nők.

Így aztán ebből az Univerzumból, ami nekünk a valóság, kimaradnak azok a képek, amiben az USA fő szövetségesének, Szaúdi-Arábiának az igaziférfijei az iszlám férfiöltözködési előírásaira fittyethányván csadoros feleségeik előtt öt lépéssel flangálnak a pljázson. Kimaradnak a Valódi Univerzum azon képei, amiben az USA kolumbiában toboroz zsoldosokat a jemeni szarkavaráshoz, mert a szaúdi szövetséges muzulmán katonái nemigen akarnának muzulmán katonákat öldösni. És folytathatnám, egy egész blogot is nyithatnék, ha a blogolás már nem halott műfaj lenne.

A gyíkemberezés óvodás fogás a politikai kommunikációban. Amidőn a jógyerek az óvónéni elé testhez leszorított karokkal jógyerektesttartásban járul és pompásan artikulálván  árulja be Józsika rosszgyereket azért, mert a bubust az asztal lapjához fente, akkor a picsa óvónéni merő egy kényelemből jól megbünteti a bunkó paraszt Józsikát. A jó óvónéni azonban felhívja a jógyerek figyelmét arra, hogy Józsika bunkógyerek az Józsika bunkógyerek, viszont egy jógyerek is legjobban teszi, ha árulkodás előtt a saját házatáján néz körül és pl nem csalja Hemügés Arankát a sövény mögé Hubcsival, Tasikával és Ronaldóval és nem pisilik le a szépruháját.

Szóval a Világ Jó és Igazainak kár gyíkemberezéssel kompenzálnia a fiaskón, amit Trump győzelme miatt éreznek. A valódi Univerzumban ugyanis Trump főleg netokratíve, á twittero győzött. Azaz lényegében a netokrata jógyerekek a saját eszközüket csummázták deep throat. A Világ Jógyerekei, a köztudatformáló szakmérnökök így a 25-ik óra táján jobban tennék, ha nem a rosszgyerekek bubusait kutatnbák az asztallapok alatt, hanem azzal foglalkoznának, hogy mi az a bakfitty, ami a saját ólyockáikból csüng alá.

Például -szerintem- érdemes lenne fölismerni végre, hogy innentől kezdve a karakterrombolás már nem annyira akadályozhatja meg a tragédiát, azaz Trump elnökségét -hiszen Trump beiktatott elnök. A magyar jógyerekek nemhogy nem tanultak abból, hogyan jártak Orbán gólemesítésével, de máris Orbán Gólemet Trump-pal karakterrombolnák, egy olyan figurával, aki a jógyerekek önbeszopatásának az emblematikus figurája.

Jó lenne a jógyerekeknek rádöbidebizniük, hogy az oroszok fikázása nem teszi meg a Valódi Univerzum kutatását a valódi tanulságok iránt.

szaudiak.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3312156597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.01.26. 17:29:45

Szép fogás ez az Orbán-kép.

Frick László Intézet 2017.01.27. 05:54:09

@Lujza S.: Figyeld meg a kozmetikai (vagy más eü) reklámokat.
[termékünk]használata után bőre ruganyosabbnak HAT. Haja természetesebbnek LÁTSZIK. Sebei gyógyultnak TŰNHETNEK, MAJDNEM teljesen megszűnik. Fiatalosabb HATÁST KELT. Azaz szemrebbenés nélkül helyeznek feltételes módba és utalnak a látszateredményekre.

És most vissza a politikához (amit mindig szükséges elismételnem mert egyszerűen nem akarod megtanulni: a hazugság művészete, mert az embereknek nem kell az igazság. Neked sem kell. Te végképpen nem akarod látni.]

Tehát mielőtt kiszalad a szájinkódon a szerinted zseniálisan 10pontos kérdés, álljál már meg és nézz a képekre, amik alapján szövöd a kérdésed: Valódiak?

Kb, mintha testépítőkre mutogatnál: "Ezek az izmok a világ legIZMAIBBjai magyizmok=erő.

Az USÁ-ban a hatalommögötti, a demokratikus intézményrendszer feletti szférákban úgy 2011. óta tombol ez az elképzelés, miszerint káoszt csinálnak Európában és akkor az USA megőrizheti a gazdaságihatalmi 3. helyét.

Emlékeztetlek: Többször rámutattam: Az europidok és akkor Keletról Nyugatra az oroszok Európa és az USA (meg Kanada) vagy összefognak és befejezik egymás baszogatását vagy a fehér ember nimbuszának annyi.

Mutass már nekem képeket, amiken az látható, hogy Putyin a gyenge Európában érdekelt. Putyint évek óta egyenletesen és folyamatosan provokálják, az oroszokat -és nem veszik a lapot. Nem ugranak.

Orbánt a magyar úgy látja, mint 12-13 éves nő az apját. Vagy egyszerűen nem tud apu olyant csinálni ami jó lenne (ez a legesleggyakoribb) vagy vegyes érzelmei vannak.

2015-ben Orbán abból választhatiott, hogy nem avatkozik be és tűr. Azóta Pest Keleti-től számítoitt 5km-es körzete (mínusz Buda) és minden kaotikus lenne... a magyasr Jók és Igazak számára cuki volt a helyzet mert tízezerszámra zsezsegő migránsokkal csak rosszul lehet bánni, a helyzet nem kezelhető a tranzitországban, ott az osztrák példa. A migránsok nem menekülni, hanem ingyenélni érkeztek és Ausztriában ingyenéletre nem volt lehetőség, esze ágába nem állt egyiknek se aradni.

Ismétlem: A Jók és Igazak a migránsügynek egyáltalán nem a lényegét tekintették, csak politikusan voltak képesek gondolkodni. Annyit láttak, hogy jujjahha, ebből a szélsőjobb fog profitálni.

Például neked, a nácik esküdt ellenségének és harcos antifasosztának fel se tűnik, hogy Magyarországon a Jobbik mehet a picsába. Annyira le vagy ragadva az orbángyűlöleted reflexeiben, hogy a Jobbikot nem is figyeled.

Putyin alapból élből, fundamentálisan nem lehet Európa ellenes, mert az orosz középosztály akik Putyinnak köszönnek mindent és az orosz felső százezrek mind Európa mániások. Ezurópa minden. Ennek ősi gyökerei, a cárizmusba, a XIX: század elejéig érő erős gyökerei vannak. Putyin aznak szart utoljára, amikor európaellenes.

Trumppal összesen annyi a baj, hogy az USA Szolgálatai kilóra megvették az európai Jók és Igazak szócsöveit,, a köztudatformáló mérnököket és az USA seggét nyalni vannak beállítva és ezentúl zavar van, szelektíve kell segget nyalni úgy, hogy Trump-ot meg köpködni ez bizony eléggé nehézkes.

Az egész biztosítéktábla leolvadt a jógyerekeknél Trump oroszokhoz való közeledés-feszgetésére gyorsan még az Obama-adminisztráció súlyosan beprovokálta a ruszkikat, akik elegánsan meg se rezzentek rá.

May-t (Barika nagynénijét, a Cipőhercegnőt) ne is emlegesd). Az anglosaxo-náci Észak-Atlanti gazdasági (és katonai) Únió ötletelői azt nézték ki Trump-ból, hogy erőből támogatni fogja ezt a mesterkedést. Hogy a britek az Európai Káosz növelésére elkezdenek szórakozni. Te és a magyar jógyerekek mind abban a tévhitben éltek, hogy a brexitet csak a bunkók, a szélsőjobbos konzervatív tahók akarták Nagy-Britanniában. Ja, meg az egész politikai elit, azok is, akik a szájukkal az ellenkezőjét mondták.

Bármikor megnézheted, az EGÉSZ parlament mindenoldal mekkora egységesörömmel fogadta Cameron utolsóbeszédét és a brexitet ünnepelték elégedetten.

Magyarországon ez ugyanígy van: Beszélni beszél orbánellenességet mert abból él,annak legendásalakja -de egyébként tökre meg van elégedve Orbánnal, röhög rajta, hogy a faszával a csalánba állt jól szórakozik rajta. És Matolcsy csak jót tett neki és kiröhögi ezért Matolcsyt is. És téged, titeket is kiröhög.
Olyan Juhász Péteres röhögéssel.

Frick László Intézet 2017.01.27. 05:55:14

@nagyjoco: A kép szimbolizálja a Trump Kép-et is, miközben a jógyerekek gyíkembereznek,, valójában gyíkemberré hoaxálják Trump-ot (meg Orbánt ez a kép a 444-es ügyesgyerekek műve)

Frick László Intézet 2017.01.27. 05:57:48

@Lujza S.: Soha nem dicsértem magam, főleg nem vagánygyereknek. Jocó Jocó, én meg én. Te csak a te hasikófájásodon keresztül tekinted de valójában Jocó és énközöttem alapvető nézetkülönbségek vannak. Csak ugye ezt a magyar jógyerek, a szájjalliberális és a lábbaltolerancs nem érti. Mert ez több 2-nél ez 3,, sőt, 2+n. Amiben n nagyobb 2-nél

2017.01.27. 09:29:21

@Frick László Intézet: Közben rákerestem, mi is lenne, ha nem 444.
Trump betiltotta az abortuszt, elszennyezte a világot, most pénteken pedig a világot közelebb vitte az atomháborúhoz. Ehhez képest a gyíkemberek kispályás kezdők.

2017.01.27. 09:48:43

Egy igazi jógyereknek ilyen videóval indul a a reggele:

www.youtube.com/watch?v=l8ajUDl7JrA

Mit kell tudni, milyen a Trump, a végén áll ez a lista:

Nőgyülölet
Rasszizmus
Osztályharc
Iszlamofóbia
Korrupció
Hazugság
Rossz tweetek (!)
Elszigetelődés
Képmutatás
Mániákus önimádat
A tények tudatos ignorálása
Veteránellenes tettek...a veteránok családja ellen is
Összeesküvéselméletek terjesztése
Szexuális támadások
---
Nőgyülőlet
és akkor kezdődik előről.

És akkor a feladat: kibírni röhögés nélkül. Sokat fog fejlődni az önuralmam a következő négy évben.

2017.01.27. 09:54:16

@nagyjoco: Hja, ak észítő egyébként a GQ férfi divatmagazin.

2017.01.27. 10:08:55

Na meg van már a megoldás német módra : meg kell ölni Trumpot.

www.breitbart.com/london/2017/01/26/german-editor-murder-whitehouse-end-trump-catastrophe/

Izgalmas a kérdés, ez már a teljesen kifejlett liberális demokrácia, vagy lesz még rosszabb is.

Frick László Intézet 2017.01.28. 06:37:54

@nagyjoco: Annakidején Vonnegutnál elég merésznek tartottam az elképzelést az USÁ-t bomlasztó anarchiáról, NMichhigan Királyáról és hasonlók.

Trump esküdt ellenségeinek,, főleg, ha önképük szerint liberálisnak képzelik magukat, elemi érdeke Trump életének megóvása. Óriási anarchia ütne be, kezelhetetlenül eszkalálódó zavargások stb.

Amint rámutattam, a Trump körüli hisztériának csak egy része valódi politikai eredetű. A másik részét a nyúlpulcsis zsírosfarmeres zsírhajú címlaptündérek generálják,, akik összesen annyit fognak föl, hogy ha bedobnak valami újat Trumpról trump-ra harap a paraszt. Palvin Barbara mézes picsája, Sarka Kata, a hypochondereknek valami (ezt érzed, ha agydaganatod lesz) és a polrovatban valami (Trumpról új gusztustalanságok kerültek elő, rém ideges!)

Steinmann a grófnő 2017.01.28. 09:04:29

@nagyjoco: és azt gondolom, hallottad, hogy reped a jobbik :D SZAROS BUKTA :D

nem kell a náciknak a hanuka meg a cukiságkampány :D SZAROSBUKTA :D
ahogy te mondanád
nyugi nem írom többször
csak hogy lásd, ez egy boldog sziget, olvasni és kommentet írni képes közönséggel
ne csináljunk már belőle mónikasót.

kizárólag ezért regisztráltam 2017.01.28. 10:01:45

@nagyjoco: egy liberálisabb világban a saját családod csapott volna agyon amiért ennyire ostoba és korlátolt vagy és emellett ezt terjeszted is más emberek közt, de szerencsére nem ilyen vészes még nálunk a helyzet :) :) :) ha már önerőből képtelen voltál egy szótárat megnyitni, akkor stílszerűen itt a dudenből a fordítás arra a szóra, amit a betelefonáló használt, de feltételeztem ha a dudenbuch nevű blogra látogatsz, azért a kiút szót sikerül felismerned, de amennyiben nem, és úgyis azért szartak a világra és tartottak meg, hogy a mi életünket megkeserítsd akkor kérélek fáradj át ide :) www.duden.de/rechtschreibung/Ausweg

illetve az áthallásos poén, amit az általad linkelt tirpák sajtóorgánum sajnos "nem értett meg" egy gimnáziumi érettségivel is könnyen azonosítható moly.hu/konyvek/agatha-christie-mord-im-orientexpress

:) ugye nincs harag :)

kizárólag ezért regisztráltam 2017.01.28. 10:05:31

@nagyjoco: és a jobb oldali kommentsávból találtam ide, értelemszerűen nem olvastam végig ezt az egész szart, csak azt tartottam fontosnak kiemelni, hogy ez nem a német megldás, hogy a kurva anyád, és hogy igazán megdögölhetnél, ahogy nekem kívánta rieger kolléganőd :)
süti beállítások módosítása