Ugye, mennyire köztudomású, hogy a bezzegosztrákok nem csak a magyar gyakorlattal, ami a menekültek horvát határról a lehető leggyorsabban az osztrák határra szállítást jelenti ma, hanem a horvát gyakorlattal is szembemenvén és tulajdonképpen a legüdébben fejlettgondolkodó magyarok egyetlen jómegoldási elképzelése szerint ezeket a megtört, megfáradt és csüggedt embereket a lehető leggyorsabban segítik útjukon a pontról, ahol a felelőtlen fejletlenmagyarok becsődítik őket, a német határig. Most azonban egy ismeretlen szép bezzegosztrák példát szeretnék mutatni a fejlettmédia birodalmából.

Tegnapelőtt este az m1 "hiradó" fantáziakategóriájában tálalt orbánprop alkotását Németh Balázs művészúr vezette. A műsor zömét a horvát menekültkrízisen való kárörvendezés jellemezte. Már a zágrábi, magyarul tökéletesen beszélő horvát tudósítónő ellenállt. Németh Balázs provokatív kérdését azzal ütötte el, hogy a menekülteket látván a horvát kormányfő és a rendőrség taktikát változtatva már azon van, hogy a lehető leggyorsabban segítse tovább az útjukon ezeket a megfáradt, csüggedt és elgyötört embereket Németország felé.

 

Németh Balázs ezután Sylvia Gräf

kép forrása m1.hugr_f.jpgA "hiradó" fantázianevű agitprop műalkotásban ezt a képet vágták be a művésznőrőll!!4!44!

osztrák tudósítónőhöz fordult a kérdésével, mit terveznek az osztrák hatóságok. Sylvia Gräf azonban nem ugrott be a provokációnak. Gyönyörű, a legenyhébb osztrákos hangzóképzést is mellőző Kazinczy-díjra érdemes magyar beszédben csodálatos rögtönzéssel fejtette ki a nem is létező tudomását. Sajnos nem rögzítettem a bájos mondatot, de a lényege kb így hangzott:

"Az osztrák hatóságok ugyan nem közölték és közlik a további terveiket, de ennek nyilván az az oka, hogy a helyzet pillanatról-pillanatra változik és ezért a hatóságok mindent majd csak akkor fognak közölni, amikor arra a közlésre az adott pillanat érdemes lesz! "

Összefoglalva: A magyarulbeszélő osztrák tudósítónőt  legalább egy kis, áttételezetten burkolt hazaárulásra szerette volna rácselezni Németh Balázs, de ez ahogy a magyarul beszélő horvát tudósítónőnél sem, úgy Sylvia Gäfnél se jött be neki. Egy bezzegosztrák fejlettudósítónő még ha tud is magyarul, akkor sem , egyetlen kétértelműséggel sem hozná rosszhírbe Süßliche Vaterland-ját!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr327805170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

G.Freeman 2015.09.21. 13:23:13

Ez már majdnem magyar himnusz.
Érdekes, hogy a múltkor mit tanáltam:
www.youtube.com/watch?v=Tw9zXepzEzA

Frick László Intézet 2015.09.21. 14:40:10

@G.Freeman: A dallam Haydn-nél bukkan föl először kottában.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.22. 14:14:48

off
vagy on, ahogy tecc

igazi aljashazugárulkodó jógyerekmódi, igazi hazugmocskospfujsajtó

cink.hu/mar-nincs-gez-es-jod-sem-az-iskolaban-ahova-ader-janos-1732275664

NER, KLIK és egyéb rémes betűszavak, amik az orbán rezsimet (igen, rezsim) szimbolizálják

"De egy ilyen állampárti felállásban, ahol a kritizálót azonnal az Ellenség Ügynökének bélyegzik, sajnos nem létezik semmiféle józan ellensúly, ami megakadályozná az ilyen károkozást és a még úgy-ahogy elműködő rendszerek tönkretételét."

* * * *

De te szidd csak folyamatosan a 444-et - bár nem ők basszák el, amit el lehet baszni, meg még azt is, amit nem; de neked mindig mindenben igazad van, nekik (sic! kik azok...) meg nincs

2015.09.22. 17:39:50

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Frick László Intézet: Alapvetően Dudi ezt képtelen lesz megérteni, mert nem fővárosi. Nem tudom, Hanni, te mióta élsz itt, de gondolom, belenőttél egy viszonylag liberális közegbe, én pl. hiába a rendszerváltás előtt jártam suliba, hiába vagyok nagyjából egykorú Dudival, mégis mintha egy más világban nőttem volna fel. Puha kádári diktatúra, amikor az ilyen központi "fasságokon" már röhögött mindenki, tessék- lássék sem igyekezett senki betartani, ITT, neonfényes fővárosunkban. És eézrt nem fogunk Dudival soha egy nevezőre jutni, mert nekem az agyam elborul most ettől a sok központi, felülről küldött baromságtól, "az elvtársak a tervhivatalból" majd azok jobban tudják...nem tudják. Ellenben úgy tűnik, Dudi egy feszesebb környezetben lett felnőtt, és őt nem zavarja ez. Ő egyetért vele, hogy az emberek ostobák, és meg kell nekik mondani, hogy kell késsel-villával étkezni. Az már más kérdés, hogy erre a központi megmondásra alkalmas, rátermett embert nem találnak, és akkor jön a rózsikanénik, rogántónik, rezsiharcosok, bakondik rémuralma. Dudi úgy képzeli a világot, mint egy fagyizó, ahol csak vanília fagyi van, és abból is csak 2 gombócot vehet mindenki, egyet vagy hármat nem. Az én világom meg egy olyan fagyizó, ahol 12 féle fagyi van, kisadag, nagyadag, pohárban, tölcsérben.... ÉS az a szomorú, hogy még annyira olvasott emberek is, mint Dudi, beszopják, hogy NEKIK JOBB, ha csak egyféle fagyi van, és abból is csak kétgombócos. Hanni, hidd el, Dudi soha nem fogja megérteni, mi a bajunk a mostani rendszerrel.

2015.09.22. 18:35:59

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Frick László Intézet: Dudi például azt sem érti, mikor "MI" (értsd libsik) voltak kormányon, én pl. képes voltam ugyanúgy balfasznak nevezni őket, és szidni, ha megérdemelték.

Dudi hisz a tekintélyuralomban, ha a lopós- korrupt focista a főnök (akit ugye, ő szavazott be) akkor NEM lehet szidni, minden csak jó lehet, amit tesz. valakit viszont szidni kell, erre van a 444 :D A cöf, bájerzsólti, andivajna, rogán és a letelepedési kötvény, a focibuziság NEM szidható nála.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.22. 19:10:42

@Lujza Steinmann:

nem is akarja

mert egy kitalált lény, egy klisé vagyok
te is
ugyanaz

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.09.22. 19:11:17

@Lujza Steinmann:

szerintem mindnen szidható

csak megkapod, hogy

hát tudod

2015.09.22. 19:43:31

@A Hannibal Lektűr-attitűd: én már feladtam, hogy Dudival értelmesen beszélgessek. Így van, kitalált lények vagyunk, Dudi elképzeli, mit gondolunk, és azzal vitázik. Tökfölösleg az egész, amit ide begépelünk, mert szerintem mielőtt elolvasná mit írtunk, már megvan a válasz a fejében. Dudi nem beszélgetni, hanem nyerni akar. Ezek nem eszmecserék, hanem meccsek (szerinte). amúgy az érdekelne, hogy kit nevez mostanában barátjának, mert régebben mi ketten voltunk a főfőbarátok. Szerintem inkább lemondott erről, a harc miatt. Kár :((

2015.09.25. 08:41:01

@Lujza Steinmann: a sok fagyiba beleférnek a jobikkos és a fideszes szavazók, a heteroszexuálisok fehér férfiak, a nemzetükre büksze magyarok is vagy azokat a liberális fagyizóban automatikusan kukázzák?

2015.09.25. 19:50:36

@nagyjoco: mutass nekem lécci bárhol bármit, amit én leírtam, és másodrendűnek, vagy rosszabbnak, vagy kidobandónak ítéltem a hetero fehér férfiakat. Elárulok egy nagy titkot, én is egy fehér hetero pasival élek együtt. Hűha :D

2015.09.25. 19:53:08

@nagyjoco: erről beszéltem neked itt többszáz kommenten át, de a szűk agyaddal képtelen vagy felfogni, a liberalizmus NEM az Andrássy úton tangabugyiban táncoló néger buzit jelenti. Hanem a hatalmi ágak szétválasztását, a civil mozgalmakat, a politikusok ellenőrizhetőségét és elszámoltathatóságát, a törvény előtti egyenlőséget (a közbeszerzési törvény is törvény :D)...soha nem fogod megérteni, de mindegy. De aki egyszemélyben Hunyadi és Zrínyi, attól mit is várhatnék :D

2015.09.25. 19:56:43

@nagyjoco: amúgy TE mint annyira ILLIberális (ha a főnök meghirdette, akkor tövig be kell ám kapni az illiberalizmust...) MELYIK részét kifogásolod ennek? A politikusok elszámoltathatóságát? A törvény előtti egyenlőséget? Vagy azt, hogy az államnak nincs joga belepofázni a magánügyeidbe? Mi nem tetszik? Az, hogy a politikával szemben lehessenek civil mozgalmak, amik néha kellemetlen perceket okoznak a korrupt főnöködnek? Melyik részét nem bírja a liberalizmusnak a kis Zrínyi-Hunyadi hasad? Vagy nem is tudod pontosan, mit jelent ez, csak a főnök mondta, hoy úúúútálni kell a libsiket, akkor te úúúútálod őket, önálló vélemény nélkül?

2015.09.25. 19:58:35

@nagyjoco: egyet mondj már meg nekem, szerinted MELYIK ideológiához és melyik párthoz kötődik a rendszerváltás? KIK voltak a DE kitűzős bácsik? Na?
és miért is akarja megsemmisíteni ezt az egészet a főnököd? ...na vajon miért?

2015.09.26. 07:53:35

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Dudi szándékos ostobasága és szelektív emlékezete továbbá gerinctelen pálfordulása libsiből seggnyalóvá roppant zavar, de mivel Jocót nem ismerem, az ő tudatlansága még szórakoztat is...remek tanulmány arra, hogy közepesen okos és felszínesen tájékozott embereket hogy tud a központi propaganda megvezetni. Egy csomó mindent, amit eddig nem értettem (rosszakaratú diktátorokat miért imádtak tömegek) rajta tudok bemérni.

2015.09.26. 07:57:40

@A Hannibal Lektűr-attitűd: az is nagyon érdekes tanulmány nála, hogy eredetileg "értéknek" számító dolgok, mint pl. a hatalomkoncentráció megakadályozása, vagy civil kontroll, hogy mosható be negatív fogalomként az emberek agyában.
Ezen egyébként már sokszor gondolkodtam, rendszerváltáskor a nácik még jelen sem voltak, aztán kaptak pár százalékot (zsírtáltos, ugye). Most a jobbik tarol, és nem csak akkor van szó, hogy mondjuk 25% rájuk szavaz, hanem 80% nem utasítja el, tehát aki nem rájuk szavaz, azoknak sem büdösek. HOgy változott 25 év alatt ennyit az emberek gondolkodása. Talán benne van, hogy akkor még sokan éltek, akiknek sajátemlékei voltak a nyilasokról?

Frick László Intézet 2015.09.28. 12:29:31

@Lujza Steinmann: Magyarországon nem voltak nácik... sehol sem volt olyan és akkora neonáci banda, mint Németországban. Tkp az újfaszisták egyfajta napiérdekű szórkozgatásból és maszatolgatásból lettek fölhozva, ezt már rengetegszer elmseéltem. A koránfarkastkiáltással az emberek éberségét csökkentik.
1990 körül méf éltek holocaust-túlélők és nem "náciz"-tak olyan radikálisan. A "túlélők fiai" sokkal radikálisabbak és kiabálósaabbak.
Igazából a Jobbik és a "nácik" feljövetele ellen azzal lehetett volna harcolni, ha akkor vágják őket orrba, amikor még ötvenen voltak... és azzal, hogy nem térgyeplésből fölfelé fotózva hősalakúnak ábrázolták a Madárfejű lajóssokat. de akkor ugye a Jobbik-kal célszerűnek látszott összemaszatolni a FIDESZ-t. A trükk nem jött be, viszont feljött a Jobbik. és tkp ma már a Jobbiknak semmit se kell csinálnia. Az alternatíva, a cigány picsábakűdése ho9zná föl igazán a Jobbikot.

nem az emberek a hibásak, hanem azok, akik szórakoztak az emberekkel... és szórakoznak még ma is. Még ma is úgy uszítanak benneteket... te félegetsz itt meg jujjogsz, de akik jujgattatnak tégedet,. alig birják még ma is röhögés nélkül megállni. Még ma is röhögnek a potrohás cigányon, a jobbikosokon -de rajtatok , befolyásolhatókon ugyanúgy röhögnek. Nincsen ma szélesebben jókedvűbb műhely a 444-nél.

Frick László Intézet 2015.09.28. 12:31:03

@A Hannibal Lektűr-attitűd: @Lujza Steinmann: felhívom a f9igyelmeteket arra, hogy már Polinc azt jósolta, hogy a picsatársadalmakat népvándorlások törlik el. Már Polinc bestzélt az europidok végéről. csak ugye azt hittük "mi mind" hogy majd jó öregek leszünk, mire bekövetkez8ik.. hát nem így lett.

Frick László Intézet 2015.09.28. 12:34:55

@Lujza Steinmann: @A Hannibal Lektűr-attitűd: Szerintem azok a seggnyalók, akik oktondi menekültnyalással hiszik a Szent Harcot fokozni a potrohás cigány ellen. Azok a seggnyalók, akiknek az egész menekültügyből összesen annyi jön le, hogy mi van a potrohás cigány népszerűségével.
Fayman a seggnyaló, aki a németek rovására jópofa menekültügyben. Azok a seggnyalók, akik szerint "ezeket a szegény embereket hagyni és segíteni kell útjukon, menjenek, ahová menni akarnak, úgy, ahogy akarnak" -ezek a seggnyalók. és nagyon keserű lesz ebből az ébredés.

Én befejeztem ezt a tevékenységet, de visszajövök fél év múlva.

Fél évet nem adok nektek és a ti szemetek is kinyílik.

2015.09.28. 22:48:30

@Lujza Steinmann: a rendszerváltást az mszmp hajtotta végre - olyan 1978-1988 között. A társasági törvény, amelyik megendgedte, hogy akár milliárd dolláros tőkével ide települjenek a multik -1988-ban lett kihirdetve. 1988-ban az mszmp vállalati titkárai feladatot kaptak - agitáljanak a Párt mellett, szimulálva egy pluralista közeget...
Az a baj, Lujzikám, hogy kőkemény komcsi családból jövök, ahol egyesek szigorúan titkos feliratú levelekben kapták, mi a feladat.
A magyar történelem legmocskosabb sztorija bontakozik ki ezekből - majd ha utolsó érintett is elhunyt - nyilvánosságra hozom.
És akkor Gruber nagybácsiról még nem is meséltem, aki zsidó volt, és kommunista munkásőr, és simán sortüzet adatott volna ki, ha rózsaszín tangában rángatózik a sok buzi az Andrássyn.
2006 ősze óta a társadlom többsége számára nyilvánvaló lett- nektek azt jelenti a demokrácia, ha az van, amit ti akartok, öszödi beszéd ide vagy oda, és a karhatalommal veretitek szét, aki ez ellen szót mer emelni.

Ennyi tehetségetek van, gyerekek.

"Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon. Európában ilyen böszmeséget még ország nem csinált, mint amit mi csináltunk. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végighazudtuk az utolsó másfél-két évet. Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Annyival vagyunk túl az ország lehetőségein, hogy mi azt nem tudtuk korábban elképzelni, hogy ezt a Magyar Szocialista Párt és a liberálisok közös kormányzása valaha is megteszi. És közben egyébként nem csináltunk semmit négy évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős kormányzati intézkedést, amire büszkék lehetünk, azon túl, hogy a szarból visszahoztuk a kormányzást a végére. Semmit. Ha el kell számolni az országnak, hogy mit csináltunk négy év alatt, akkor mit mondunk?"

Ennyike.

2015.09.29. 00:22:45

@Lujza Steinmann:
Itt magadra ismerhetsz, főleg harmadik pont:
888.hu/article-nyolc-tanacs-a-magyar-diliberoknak

Igen ez a 888, Habonyozás, orbánozás, nácizás 1-2-3 in-dul!

2015.09.30. 17:42:59

Már a komcsi-hitgyülis média is egyre kevsébé lesz megbízható:

valasz.hu/itthon/atv-klubradio-168-ora-a-balos-media-orban-melle-all-migransugyben-115307

Mi lesz így, polgártársak, mi lesz így?
süti beállítások módosítása