http://41.media.tumblr.com/6395c64808bc990c8db7334b83f59247/tumblr_njd9bh0BaK1qzdui4o1_500.jpg

Előnézet

Illatos a gecim. [vö.: "Illatos a pinám!"]

-persze meg kell azért dolgoznom, hogy a gecim illatos legyen, pl kevés húst eszem és sok-sok citrus-gyümölcsöt, ananászt kilószám. Ezért a gecim nem csupán illatos (bár az alapvetően a nőihüvely bio-fertőtlenítésére kievolucionált klórtartalma néha kiérződik) de jó ízű is. Nagyon fontos a geci időbeni ürítése, ez persze mindenkinél egyéni, van, akinél napjában, van, aki ráér hetente. Ha valaki elhanyagolja az ejakulációját és nincsen spontán magömlése, előfordul, hogy a gecije, amikor végre kilövell, sárgás, zselés állagú és ikrás lesz, tényleg, látványra gusztustalan. Az internetdoktorok szerint azonban ez csak valami esztetikai izé, gyakorlati jelentősége nincsen (sőt, inkább föltapad a méhszájhoz, a méhnyak-nyáktavacskába a termékenyítéshez.

Ha van mit.

A geci ugyanis eredetileg, evolucionálisan termékenyítő anyag lenne, a nő számára fontos üzenet-hormonokkal, enzimekkel és a hüvelyi flóra és fauna karbantartásához szükséges anyagokkal. A kozmetikaiipar pl hektószámra használ lóspermát a ránctalanítókrémekhez. [Denis Diderot: A fecsegő csecsebecsék => Miért/mitől ránctalan és fiatalos egyes matrónák segge annyira? ]

Mond ki szépen: ondó! Mond ki toddományosabban: sperma.

Proletárasszonyok között a geci megítélése két szélsőségre oszlik. A magyarasszonyok szerint a geci undorító, útálatos és büdös, büdössé teszi a pinát, magyarasszony tagadja, hogy valaha is a szájába egy csëpp [vált.: pëpp] került volna. Ilyenkor a cigányasszonyok visszavágnak, pl a kamionparkolókba az uraik által is kibaszott cigány fiatal nőkre is mutogálván, hogy hát ebből élnek, hogy a magyarparaszt asszony nem szopja ki az ura faszát. És így lehet, hogy egy amúgy kis semmiségért még pézet is ad ki a magyarparaszt. [Ezen egyébként együttesen mind a cigány, mind a magyarasszonyok java jót szokott, de főleg ujjjujjjujjjogván, kacagni. => poen]

Igen sokat tartózkodom proletárok között, egy levegőt, testöknek kipárolgásit, szívom be és néha előfordul, hogy a proletárok között még gyakori archaikusabb férfiak fölajánlják, hogy valamelyik rabszolganőjükkel csak úgy merő egy tesóságból, barátságból leszopatnak. Udvariasan azzal szoktam elhárítani, hogy én osztán az én pompás faszomat? nem! -  hogy az én illatos és jóízű gecimet takonyként útálkozva pthfejjeljék és köpjék ki turhaként? - nem.

A Geci a Gerzson és Gedeon meg a Georgina beceneve volt a XIX. század elejéig s kb úgy járt, ahogy máma a Matyi: az ondó eufemiája lett. [húgy=> csillag, trágya= >fűszer] A "Geci bátyám!" megszólítás emlékezetem szerint b. Jósika Miklós XIX. sz.-i magyar író valamelyik könyvében fordult elő utoljára irodalomszerűen, de b. Jósikát én annyira nem birom, hogy hatheti kutatómunkát áldozzak a pontos előkerítésére a helyének. Ha valakit nagyon izgat, forduljon Dr Dérczy Péter irodalomtörténészhez, mert ő a legnagyobb májere b. Jósika munkásságának [A XIX. sz. a szakterülete és báró Jósikából doktorált? - a szerk sejt.].

 

Gyurcsány Ferenc törte át korunkadyjaként fejével a falat és vezette be a magyar sajtónyelvbe a kúrás szót mint tkp létigeformát. Simicska Lajos, A Szőnnyetegg pedig, úgy néz ki, a gecit legalizálja végre.

Bár, ismétlem, a jógyerekújságírók már eddig is büszkegecik voltak. A Je Suis GECI pl egy szar+vashiba, idétlenkedés, ugyanis ezzel a matulistafikaista geci Bede Márton figyelmeztetését figyelmen kívbül hagyva a jógyerek állást foglal. Nadehát szarvas tmbler [az index felkent munkatársa- a szerk röh & kiaka.] is az anyját megkúrja egy szerinte és a médiagecik szerint is jó poenért. Szakmailag szar+vas tmbler inkább fosvas és a Susogós mackók[Mogács Dániel]  színvonalát is alul képes múlni, sőt, a hányós-izzadpólós és matyizós y-kateg amerikai diákhumorfilmekét is.

Simicska most fölemelkedett az index/444 színvonalára, egy igazi Magyar Yeti Geci lett!

 

A jógyerekek számára gecinek -teljes nevén médiagecinek- lenni cél és dicsőség.

 

Beceneve a gecinek gecó és ha az un "internetes újságíró" ostobákat beszopat, akkor elégedetten fogadja, ha  a barátai azzal dicsérik: "Geci, bazdmeg, jól megszopattad a büdösparasztokat!"

Gecók tehát rajta, üdvözöljétek apátokat, Lajost, a vén gecizsákot!

 

Médiageci címen még jógyerekblog is futott a blogolás néhai délnapjaiban.

 

végmottó:

Ölelésben ínség,
a hazug ügyben hűség voltál.
Én ezt arcot már őrzöm
Magyarország.
Mégis hiszek egy életen át...

Tereskova átköltéséből

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr177148323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jose Grande 2015.02.07. 10:54:21

ÉN hallottam olyan profi kurva nyilatkozatát - gecivel beterítva az arcán - hogy ő mindig így ápolja a bőrét.
Valami pornó így készült műsor volt.

Frick László Intézet 2015.02.07. 14:23:20

@Jose Grande: M. Ilona tánczművésznő 30mínuszos táncosfiúk forró pisijére esküszik. De azok a fejlettnők, akiknek mindezen kencék elavultak és undikák, most csiganyálból készült revitalizálóval kenegélhetik a nyaki nemiszervüket

Frick László Intézet 2015.02.07. 14:24:05

@Jose Grande: A pornó olyan, mint a politikai újságírás: a hazudás hazudozása.

A Hannibal Lektűr-attitűd · http://hannibal.blog.hu/ 2015.02.10. 11:29:49

a médiageci blogot anno olvastam
(még most is be vagyok linkelve az oldalsávjába)

köze nem volt ún. jógyerekséghez, egy film- és techbuzi blog volt

ennyit a TE NAGY igazságaidról

csúsztatás, csúsztatás evriver:(((

Frick László Intézet 2015.02.10. 16:33:42

@A Hannibal Lektűr-attitűd: Fejszenyélfaragáshoz kéznél a minta !!444!44!
süti beállítások módosítása