Ezek az Európa jobbik felén csak kacagást kiváltó, nevetséges, ámde fasizálódó valamint cigányüldöző unkoorzigeuner-ek mit össze nem tudnak rinyálni az európaszerte ismert szláv [Franz Liszt esetében ráadásul ájszterájhiss!! -a szerk. gon. röh.] zeneszerzőkön. Pl a közismerten orbánista fideszbérenc index cikkében itt.

Nekem pedig van is cédém nagy szláv zeneszerzők műveinek válogatásával. Deutsche ergezeugniss! Danke scheeni!

SzlávKomponisták.jpg

Alexander Petrovic  nagy szlovák költő:http://magyar-vers.hu/wp-content/uploads/2011/07/petofi_s.jpg

Nicola Subic Zrinski nagy horvát költő

http://static.rateyourmusic.com/album_images/6eb953c1ba240c21d1e1885cd1308c24/789597.jpg Ivan Zajc operájának lemezborítója

Majd Cohn Bendit bácsi , aki megmentette a renitens magyar alkotmánybírákat a kényszernyugdíjaztatástól, ha ráér , elmagyarázza a magyar fasisztáknak a gyönyörű francia példákon keresztül, hogyan kell bánni európai módon a cigányokkal, pl így:

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr465026582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása