Hódolat Dr Ripőknek. És Svejcnek.

"Ha!"

/Red Hot Chilli Peppers/

Ízlésről szerintem érdemes vitatkozni, főleg olyanokkal, akik simán bekajálják, hogy a magyar konyháról szól az a cse'szlovák reklám, amiben a két cseh vagy szlovák ésvagy pasi egy rövid ideig fókákként látszanak elterülni hasukat melsőúszóikkal lapicskálván valami a piacon egységesen fellépő márkanév üdvéért, mint a Dipankrin.

 

Csak szólok, hogy ugyanilyen politikai agitáció is van ám, amiben a más földrész másembereinek a mástársadalmai egységesítésére és véleményrácsos uniformizálására kitalát véleményerőszakot a magyar híveinek is le kell ám másolni, ha továbbra is szeretnék a pályázati támogatásaikat felvenni és a transzparencia veszélye nélkül elbaszni.

 

Van a másság, amit csak támogatni szabad meg elfogadni, de közben senki ne legyen más, mindenki ugyanaz legyen, amit neki a véleményrácsunk kiad, hogy lehet. Vita nélkül menjen ez is át, nulla ellenszavazat. Egységet kell mutatni.

Ízlésről vitatkozás közben baszódtam azon a nagy és beképzelt sznob pofámon a ténytől, miszerint

"A Modern Talking egy rockzenekar!"

akigyurcsanytvagysorostmondazfaszegynyernyikeskesz_jpg.jpg

,miért, mert gitár van a faszi nyakában a'!

A magyarok, mármint azok a kibaszottul régiek egyébként egy átlagos ételükbe többféle növényit tettek, mint amit kecske megesz', és lemónia [ma: citrom] nélkül elképzelhetetlen volt a magyarok húsétele századokkal még Cristoforo Colombo előtt. Nem tudom, hogy ha a nyugati-frankok évente párszor húshoz jutottak és abból valamit főztek, ragout-nak mondták-e újlatinul, mindenesetre a magyarok leveses raguféléket ettek sok-sok trágyával, ami egykor a mai fűszer szavunk helyett szolgálta még azokat a deócskamár magyarokat, akik majd 700 évvel későbben, mármint Márja-Terézzja Hußarn fonták hármas varkocsba az oirópai Hußaren Fashion Modisch szerint a zsírette hajaikat.

 

Vagyis Dr Ripők cáfolhatatlan bizonyítéka NERnyikségemre, ha leírom a következőket:

Soros -az már nem számít, hogy nem azzal folytatom, amivel egy nernyiknek kéne

Gyurcsány zseni de a zseni szót már nem látja mellé a pedig olvasni? -azt aztán nagyon tudós Doktorom.

 

Itt kell megjegyeznem, hogy az valóban párhuzam, miszerint szerintem is Gyurcsány irányítja az ellenzéket. Csak nekem erre Gyurcsány jobb-és még két plusz balkezétől  van a mottóm, miszerint azt Gyurcsány fogja eldönteni, ki legyen az ellenzék miniszterelnökjelöltje. Köszönjük Gréczy Zsolt.

Ráhel , írom, tehát szerintem "Mészáros" annyi, mint a birkaszar az uidvaromon. Van egy pompás, ritka nagydarab kos-szar az udvaromon, láttam a múlt héten, elég is volt, nem nézegetem naponta többször, kb így vagyok én "Mészáros" sal, ennyire érdekel, mint pl a birkaszar, tőlem osztán olyan cukorbeteg-dagadt csiganyál izzadósra piálja magát, ahogy az neki jólesik és ha Várkonyi Andreának egy ilyen férfitestről ilyen acetátos csiganyálat lenyalni van gusztusa, az az ő ízlése, amiről szintén érdemes lenne vitatkozni, de kivel.

migrácsok - szarni se akarnak Magyarországra jönni

Orbánkerítés -rövidsége az előnye, oirópahosszan  17 helyen negyed óra alatt gázolnák le

megállítottuk! -lásd migrácsok

NER - tartalom nélküli üres kommunikációs héjazat 2010- és 2012. között. Orbánnak ritka-egy trükkösen papírja lett róla, hogy az ellenzéke? -nincs az a minimum, amiben egyet értene, egyetnemértés rendszere, ami egy olyan vonaldisznó ábrájával szemlétethető, aminek a tátott szájába az, amit  épen Orbán szeretne vagy akar vagy kitalált bemegy és a seggénél márványkőbe gyémántokkal van kirakva hogy szar és nemkell hányszor mondjuk még előre meg, hogy nem kell, semmi nem kell, senki, nem kell nem kell nem kell

Ugyanis maga a vita, mint műfaj, a szó ma már igen-igen távol áll az Eredeti Művelés-étől.

 

Annyira távol, mint a rock-tól az a két jürgen nyugatnémet egyfasz, akik szimbolizálták  anno a popzene fossá posványosodását és akkor még el nem képzelhettük, hogy Kruby? Kruby ennél is szarabb tud lenni és Lovasi Bandi bácsi felkarolt kedvence is. Tehát valószínűsíthető, hogy egy ilyen híg tegnapi vödör bugyborékoló fostot nem érő és zenének persze nem nevezhető, a szöveg meg a szokásos repficamító kényszeres dib-dáb tákolmány és egyes-szám-első személyben Bo Diddley vagy Dr Trogyán is jobbak voltak... Különmóka és bónuszkacagás az, hogy Kruby nem is zenééje Magyarország egyik legjobb stúdiójában lesz fölvéve igen magas színvonalú keveréssel. Ekkora nullazenét m,ég a foszene történetében nem kevernek majd ennyire jól. Ha!  Szóval azt azért nem tudtuk elképzelni a Modern Talking idejében

 

Hogy egy kibaszott mondatot majd már 2021-ben nem olvasnak végig és ha lemerem írni, hogy Soros, akkor biztos a Gonosz Tervé-vel folytattam, bár soha.

 

Svejcnek pedig azért hódolat, mert egy mozdulattal nyúlta le ez az Alpesi Mintaország a nála elhelyezett zsidó és a zsidókat vagyonelhelyezni odakergető és részben zsidóvagyonokból származó náci friccek vagyonait is. Azám. És mégsincs este.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8116597358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.06.18. 14:24:52

t e már megint aztat képzeled, hogy a vita nem egy sportlétesítmény, mert hol is van az a hely, hát ottan a fejben csakhát ottan egópöröly dekkol, mert nem csak a pöcse kicsi de még egész életében jóízűen sem tudott bebaszni, csak azt lesi, hogy neki, vagy neki legyen az utolsó a szava, mert aztán nincen apelláta, persze azért néha előbújik egy két csúsztatójuk, de ők is kimerülnek, mert milyen ravaszdi, vakkomondor, mészároslölő, rapszógatörvény, és már a stormmant sem kell különösképpen magyarázni egy ereszcsatornán csüngve.

Frick László Intézet 2021.06.19. 08:42:50

@csillagkúll: Valóban, Szókratész-ék korszakában a lopás nem intézményesített volt a mai kor szerit Görögországban (akkor a nemzetiséget még nem taléálták fel, az emberek úgy csináltak, mint ma a Heves városáról elnevezett megyében Gyöngyös város és Eger vároisa lakossága, kölcsönösen egymás városairól annyi a véleményük, hogy büdös cigánytanya, szaremberek lakják, akik szarborokat hamisítanak és ne is beszéljünk a szépségeiről. Ennek megfelelően Szókratész korszakában a ma görögöknek nevezett népeknél általános volt az, hogy a nappal kereskedőként dolgozók éjjel a mnásik munkanemüknek megfelelően rablkógyilkosként visszaszerezték azt, amit a sok baromnak nappal eladtak.

Élt egy Odüsszeusz nevű csóka, üpl az egyszer hajókázás közben megállt egy szigetnél vadászni és levadászta a valakiket, akiket ot talált, mert patkánynál nagyobba állat nem volt, tehát az embereket. Az istenek kurvára berágtak ezért, viszont ugyan ez a rész ma is benne van a homérok görög mesékből összelopkodott mondagyűjteményében, de az iskolai tanítás nem erre fókuszál.

Pedig a sztori (márminthogy miért szopatják az istenek ezt a Odüsszeuszt...) főlényege.

Azám.

Nos Szókratész-ék idejében a vita a magasbb fokú filozófiai képzés alapja volt, mintegy zh-szerűen feltétele a vizsgázásnak. Az illető pl athéni polgárgyerek létében azt a feladatot húzta, hogy spártai polgár és vitassa az athéniek önképét, de persze lehetett Megarát, Szaloniké-t vagy Niképulósz-t is húzni. És akkor ezekkel a váérosokkal opponáló városok képzelt polgáraival vitatkozni.

Ma már, aki vitatni merészelné azt, hogy Gyurcsány Ferenc nem számít már és egy a sok közül az ellenzék figuragyűjteményében, arról ne lehet vita Dr Ripők szerint sem, hogy ez egy fasz fidesznyik köcsög, az ilyen.

Megvanbnak az alappontok, amiket valani kell, ha valaki eltéveszti, ne magyarázza meg, kusska, ül, nemu fex, nemvitat. Autoriter és kész az ilyen!

Vagy megvárjuk, hogy Joe Biden milyen irányban nyilatkozik és azt ismételjük el. Nemlógkiasorból.

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.06.21. 11:41:19

@Frick László Intézet: de aztán, nehogy azt várd tőlem, hogy abban helyeseljek, hogy a modernnek nevezett kor magasabb rangú, de méltóságilag csupa hüje emberből áll, pedig de, de mégis, mégsem, egyre többen hisszük magunkat okosnak és csalhatatlannak, pedig aztán inkább úgy mondanám, egyre többen vannak akik halára unják magukat mert nincsen prekoncepció, se szegről, se végről.

Frick László Intézet 2021.06.21. 14:04:19

@csillagkúll: Súlyos gondokat okoznak maguknak az emberek a marketingbe vetett túlzott hitükkel, pl maga a hit és a hi9nni ige is ennek a market6ingnek lett az áldozata és ha belenézel egy Vidám vasárnap-ba, akkor kell a legbosszantóbb módon belátni a sajnoshogy igazamat már megint.

A túlzó alkalmazás.ű

Amit a négerek úgy fogalmaznak meg (akiket a joibboisok majmoknak szoktak nevezni):
"Ti halálra hajszoljátok magatokat az időért.

Mi megöljük az időt."

A prekoncepciók: A prekoncepció is olyan, mint a magyar nők esetében a maszturbálás, rendesen, még egy anonim lekérdezésben is mindenki tagadja.

"Gimnazista koromban a tornaöltözőben mutogattak egy büdöslábú csajt, na, ő állítólag csinálta. Az asztal sarkán "

Közben a humán etológusok megállapították prekoncepcióikat, miszerint olyan aranyosak azok a bushmanok Jaime Uys filmjében, szegények biztos hajnaltól mikulásig víz meg ennivaló után futkároznak.

Nem, amikor még a bushmanok nem holland misszionáriusok áldozataiként napi 30 Centért nyirták a birkát és kerekse kocsikon európai ruhában még nem kellet magukkal huzigáni a betyárbútoraikat, akkor napjaik 60%-át BESZÉLGETÉS-sel töltötték. Az emberek beszélgettek.

Amikor idáig jutok, a hosszúhüvelykujjú lányok elkezdenek háhogni, hogy ők is.

Mert élőzik egymásnak a pillanataikat.
"M?ost élőzök neked"
"Én is"
Micsinász"
"amit te"
"Én is"
"Mégy valahová?"
"Yep."
"Én is"
Mikor"
Én is maj szolok

Mos keron vok menek bot
most a sarokra értem
most elcsapott a kaminyon megyek a menyekbe
süti beállítások módosítása