"Kádárról sokan hajlamosak elfelejteni azt, hogy tömeggyilkos volt és hát így van ez Orbán Viktorral kapcsolatban is."

/Horn Gábor, ATV Egyenes beszéd/

zsirmajh02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9416596716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serény Vélemény 2021.06.17. 14:48:25

Az igazság meg odaát van...

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.06.17. 14:57:33

ha nagyon felizgatom magam, hornról meg niegermüller lánya ugrik be, azta perverz fajtámat

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.24. 00:08:47

2007-re az SZDSZ támogatói bázisa a közvélemény-kutatók szerint vészesen lecsökkent, a párt támogatottsága egy százalékot ért el. Így a 2009-es választási kampányt ez a párt kezdte meg a leghamarabb úgynevezett „toleranciakampányával”, február közepén, Horn Gábor kampányfőnökké kinevezésével. A kampány a melegekkel, a romákkal, a jobb- és baloldalisággal, illetve a könnyű drogok dekriminalizálásával foglalkozott. Ezt a későbbiekben felváltotta a szélsőségekkel való szembenállásuk, erre a vonalra koncentrálva. Egyik plakátjukon „200 001 szabad demokrata szavazót” fémjelző ember állt szemben az „árpádsávosokat” jelképező skinheaddel. A Magyar Nemzet oknyomozó riportjának állítása szerint a plakáton Tito Ortiz amerikai ketrecharcos látható.[3] A Magyar Hírlap beszámolója szerint a sportoló ügyvédje megerősítette a feltételezést.[4] Az SZDSZ közleményben cáfolta a hasonlóságot.
2010-től
2010-ben a még a második Gyurcsány-kormány által bevezetett kedvezményes képviselői nyugdíjba vonult.[5] Emellett 2010-től a Republikon Intézetet fenntartó Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke.

- wikipédia

Maaradtmégkérdés,Ildikó?

Frick László Intézet 2021.06.24. 04:47:59

@Szorgalmas Gyémánt: Ja. Lehet-e az "SZDSZ" végéről úgy írni, hogy a lecsőt, amibe belefőtt, az LMP-t nem említjük meg. Na, most vesse hátra az orcája miatt annyira nehéz fejét, Gábor.

Főleg így, hogy ma már az LMP-t szecskázzák ugyanabba a lecsóba.
Ungár Péter pedig azt magyarázza el, hogy a pedofil-ba csomagolt buzitörvény korunk szexualitásával anakronisztikus.

Pedig szerintem az az anakronisztikus, hogy -ahogy az elembétékúk XX. százuadi amerikai pénzhalám-kalamola kisegyházak meg az MLM-porszívóértékesítés retorikai móvccereit szeretnék alkalmazni és érzékenyítésnek nevezik.

Miközben az embereket nemhogy a politika iránt érzéketlenítik, de újabban a józan eszet is szégyellni kellene már.
süti beállítások módosítása