Napok óta a képen látható képek láthatóak a 444 felületein. Már az is csuda, ha egyáltalán betölt.

szilylaszlolelepleziorbanosszevisszabeszeleset.jpg

A lényeg, hogy egy út lehet előttünk, a melyiken induljunk, az. Térdepeljél vagy halál.

A.: Egyszerre lépni és akkor jut estére rétes is bezabálni.

B. Nem lépek egyszerre és rétes nélkül alhatok el.

C.Aki nem lép Eszterre vagy Lovasira vagy   Tillára vagy akit mi kijelöltünk, vagy pedig megírta a Politico, hogy  verd ki rá, na, az is vegánlófaszt kap estére, nem rétest!

 

Szily László 2021-ben. Vagy 22-ben vagy 07-ben.

kandinszkijfeheralaponfehernegyzet.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2916589736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

heki 2021.06.12. 08:46:01

Malevics azért kicsit nagyobb karakter, semmint Szily cikkét lllusztrálja, szerintem, főként mert Malevics nem egyszerre lépett, hanem előre futott.

Steinmann Coco 2021.06.12. 08:58:40

Nekem meg annyi dolgom volt mint túlfizetett es nemdolgozo pednek h ez az egesz térdelo sztory tegnap este tudtam meg

csillagkúll · www.:madeinfidesz.eu 2021.06.12. 11:24:42

Elvárások elvarratlansága, avagy a szellemtelenek szemenszedősége hurrá

Frick László Intézet 2021.06.12. 12:24:34

@heki: Az összes istapisták, beleértve Marinettit is, nincsenek a fasorban sem: Szily László a későbbi blogpápának ministrált ésdeközben jaj annyira nem akart karrieret, hogy írt is pecás cikkeket, de közben pedig makacsul ült a vásárcsarnoknál a járda szélén, benzingőzben, miközben a már Jó Magyar Narancstól még könyörögtek is neki, hogy írjon mán nekik, de ő csak egy egyszerű CIA-dolgozó személyi titkárja akart lenni, aki később a blogpápa lett.

Az pedig szintén nem művészi teljesítmény, hanem egy hasonlóan fatális véletlen, ahogy Szily az Index Konszern blogigazgatója lett.

A zseni élete ilyen, nem is akar semmit, egyzserűe n az ölébe hullanak a dógok amikért mások kezüket lábukat töri

Frick László Intézet 2021.06.12. 13:10:13

@heki: Esterházy Péternek van egy fejtegetése arról, minek a jele az, ha valaki zseniális-frenetikusan fogalmaz, de élő-függőbeszédben meg hebreg és hablatyol brefegvén olyan tüdőtámasztással, mint a Surányi Györgyé. Ezt a kisesszét egyébként szinte szó szerint a nagymarosi Mészöly Óvodában szerintem Mészöly Miklóstól hallotta el.

Szily pedig ez az eset. Sok rajongója (csak én nem...) azt hiszi, hogy ha Szily felhívja azt, akit lényegében úgy cincál majd széjjel az egyre legendásabb stílusával (ami a fiatal Megyesi Gusztáv, Váncsa, Dr Kovács és Karczagi Lacika stílusa igazából Temesi-féle ameriko-vegyesvágottban...)

---

tehát Szilyt összetévesztik Tóta Wé-vel, aki leendő áldozataival, főleg telefonon nyersen őszinte valamint egyenes mint Ignatio Loyola tudott lenni.

Szily nem ilyen. Úgy kell a gaz fidesznyik oligarha lopóembernek még külön rákérdeznie, hogy ez a kis dadogós nyögvenyelős beszélgetéske aztán majd leleplező nagyriport lesz-e vagy újságcíkk és akkor Laci róbertgida olyanaranyos hangon szepeg, ádehogyisse, ő most csak molyol, szöszmötöl és pontosít majd adatokat.

A másik, amiről sokan azt hitték, hogy aztán azzal jól felbaszták az idegemet :
Szily miatt terjedt az el, hogy olyan zseniálisan jól írni, ahogyan ő ír, részegen és rádrogozva lehet. Tehát "logikailag" abból, hogy én kommentekben és csuklóból is jobbat írok, mint amin Laci egy hétig kotlik és aztán a blogtündérei korrektúrázzák (meg egy kicsit át is stilizálják, hogy a mai árnyéka utolérje a 15 évvel ezelőtti még őmagát...) arra következtetnek, hogy én nyilvánvalóan mégtöbbet iszom és súlyosan bedrogozván háromkézláb futkározom az elgurútt gyóccertjaim eránt.

Pedig: dehogy.

Laci ritkán tud tévedni, egyik legjelentősebb tévedése az volt, amikor azt hitte, hogy Hajdu Jánosnál annyira ki fogja húznbi a gyufát, hogy belever az etetőjébe és az amúgy pofánbaszottsága miatt olyan orra a helyére ugrik, de nem.

Ugyanis Hajdu olyan keleti küzdősportok szportszmene, aki nem csinálnána ilyent.

Sajnos Hajdutól nem tanult a valahanyadik kerültei bíróság és ahelyett, hogy nyilatkozatot adott volna ki, miszerint Szily nem ugyanolyan állampolgár, mint más dögunalmas és középszer, akinek meg kell jelennie a bíróság előtt, ha a bíróság oda rendeli, de nem, őtőle ilyent nem, dehogyis várnának el. Főleg nem a gyerekes napja reggelén.

Hunter S. Thompson 68 évet élt, de szerintem a Jóistenke ennyire nem baszhat ki Szilyvel: hogy fog kinézni már 60 éves korában is. Hát még ha beszélnie kéne.
süti beállítások módosítása