CNN Mire alapozza a kijelentéseit egyébként szövetséges országokról? Lengyelország eteti az US Army 5. hadseregét tavaly óta. Mr Orban gripenjei pedig rendszeresen résztvesznek a gonosz büdösruszkik provokálásaiban. Mr Orban titkosszolgálata takarította el a maczedón szarunkat és fuvarozta el a mi CIA-nk helyett a zsaroló Gurevszkit.


OBAMA A tekintélyünk alapján: Ha mi kijelentünk valamit, az úgy is van! Újra átvettük a Világ vezetését.
CNN És mit szól mindehhez a Világ?
OBAMA Nem kérdezzük meg. És ilyent nem is kérdezünk. Világos?

CNN Yep. Akkor... kérdezhetem a következőt?
OBAMA Kérdezze csak bátoran!

CNN Honnan értesültek Lengyelország és Magyarország autoriterségeiről?

OBAMA Benne volt a CNN-ben, olvastuk a New York Times-ban és a Washington Post is megírta.

autoriteer.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr716588582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.06.11. 06:33:34

Az autoriter is olyan szó, aminek nincs jelentése, mert mindig azt értenek rajta, amit éppen akarnak.
Vagy tényleg azt gondolják, hogy Orbán Viktor tekintélye áll pl. Magyarország működésének középpontjában? Mekkora tekintélye van Orbán Viktornak? Valóban úgy működik Magyarország, hogy az emberek Orbán Viktor tekintélye miatt azt csinálják, amit ő mond?

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.11. 07:22:08

@Dr.Koós Alajos: Valószínüleg igen, tényleg azt gondolják, hogy hogy Orbán Viktor tekintélye áll Magyarország működésének középpontjában. Honnan is tudna Obama és a CNN bármit is Magyarországról vagy Lengyelországról?

Frick László Intézet 2021.06.11. 07:23:32

@Dr.Koós Alajos: Ezért állítom azt, Orbán nem ért már ehhez a mai kommunikációhoz. A miniszterlnöki honlapot eleve Orbán 37 nevének történeteire ugrajtó gombbal látnám el és az orbánfikázás aktualitásai flagban mennének, külön lenne helye a "nemlétező nemkormánysajtónak"

A lengyeleknek se sok esze van a püolitikai kommunikációhoz, hiszen a lengyel miniszterelnöknek szó nélkül csak le kéne vetítenie a büdösruszkik provokálására 2015-ben befogadott amerikai tankhadosztály, meg az 5. Hadsereg tavalyi képanyagait.

Egyszerűen Orbán nem képes korszerűen reagálni9, pedig van gyakorlata, mert a mai amerikai propaganda tök úgy működik, mint a szovjet működött.

Tegnap Ursula von Leyen előadta dettó azt az ökörséget, miszerint meg kell találni a koronavíruis esetéről

azt, amit Biden megrendelt, hogy találják már meg végre, hogy honnan szabadult ki.

ÉS akkor csuhrajj a hidegháború

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.11. 07:53:26

@Frick László Intézet: Kína még tavaly felvetette, hogy ha már ennyire ezt a koronavírust keresik a wuhani laborban, sétálgassanak már egy kört a köbö egytucatnyi sajtá laborjaikban is, ahol szintén tartanak koronavírust.

Frick László Intézet 2021.06.11. 09:07:50

@Szorgalmas Gyémánt: Arra is megléenne a válasz, ha amerikai gyógyszeripari multi laborjából szabadult volna el, Biden már megrendelte a képletet: A kínai hatóságok a mindenképpen felelősek, nem magának a vírusnak a kiszabadulása.

Itt megy ez testvérem a szemünk-fülünk láttára. Nem is lehet kérdés a Biden megrendelte "vizsgálat" eredménye.

Elvi esély van arra, hogy a szolgálatok a józan XXI. sz-i ész talaján maradnak. Erre ezreléknyi esélyt sem látok.

Most, hogy von Leyen ugyanazt elszajkózta...

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.11. 11:59:55

@Frick László Intézet: Szabadításd a világra a vírust, és fogd rá a nyuszira, azazá a sárgára. Ez olyan igazi deep state logika lenne.

Frick László Intézet 2021.06.11. 12:21:34

@Szorgalmas Gyémánt: Mint említettem neked... az internet egyik legkorábbi szájmaszkos embere egy sanghaji ember 1930. körülről. Azt vagy hatszor csak neked írtam, hogy Kínában egy-egy újverziójú veszélyes influenzával szokott indulni az őszi szezon.

Emlékszem "a mi logikánkra" 2019. decemberből: Ami Duda Ernő professzor logikája is volt, miszerint hozzán, jeőjdefejlett oiropidokhoz ez nem kerülhet föl.

Aztán lkáttuk a hiradókban a Hős Oirópaiakat, ahogy ünnepelték, hogy a Vuhani Karantén előtt (meg korai óráiban...) """""menekítik ki"""""
az6 oiropidokat Vuhanból: Hozták haza a vírust.

Még ennél az állásnál is az Új Bideni Hideghábrú Szító Logika a kínai hatóságokat hibáztatja ezért és természetesen majd mi tudjuk, hogyan kellett volna a kínai hatóságoknak s mint védekezni.

Hiszen maga az USA micsoodaaaaa példákat tudott mutatni.

Trump ugyenezzel küldte a szolgálatokat, amik nem találtak semmit

de most majd "fognak találni"

Frick László Intézet 2021.06.11. 12:23:11

@Szorgalmas Gyémánt: A "mi logikán" szerint most Kínának totális exporttilalmat kéne elrendelnie... minden exportágazatra és kb 30 napra elég is lenne.

Csak ők nem a Fehér Ördög logikájával gondolkodnak.

Frick László Intézet 2021.06.11. 12:25:12

@Szorgalmas Gyémánt: "A mI lOGIKÁNK" SZERINT A JÁRVÁNYRA ÉS AZ INTÉZKEDÉSEKRE HONG-KONG TÍPUSÚ LÁZADÁSOKNAK KELLETT VOLNA KITÖRNIE.

A kulik építették a nyugati átkelő vasútvonalakat a Sziklás hegységben s Kaliforniában. Szerintem az interneten egyelőre még bárki számára kutatható az a korszak, már ami persze fent van.

Frick László Intézet 2021.06.11. 12:26:28

@Szorgalmas Gyémánt: Hamarosan G7, hol összeáll a Szent Szövetség.

De aztán a G20 következik. Amin pl 2016-ban +4 meghívott ország volt jelen [G20+4-et tartottak]
süti beállítások módosítása