Volt egyszer, hol nem volt Juzama, az USA szaúdán szövetségeseként kezdte ő is az ipart, mint Dr Ali al Chemical. Ez a Juzama valami kurvára osztán egy ravasznak hitte magát, mert csak középkori kengyelfutók élőszavas kommunikációján keresztül tartotta terrorembereivel a kapcsolatot. Mobiltelefonnal max. 150 km-re volt szabad őt megközelíteni.Azonban művese kezelésre is szorult, valamint imádta a fagyasztottkaját. Tíz éve volt már az, az akkori korszak ma már korszerűtlen eszközeivel 

Népünk és Oirópa Nagy Barátja A Világ Vezetője

állva tapsoljunk!

az USA

az űrből nem csak azt derítette föl, melyik szikla árnyékába mekkorát szartak Juzama testőrei, de még azt is tudták az űrből, hogy a mikró't hány fokra vagy percre, pulykához vagy zöldséghez állította be Juzama.

 

Ennek megfelelően persze az Ujgur Munkatáborok latrináinak tartalmáról akár 3 inch-enként képesek rétegfelvételeket készíteni , hát  akkor arról hogy a kínai kommunista keretterror legények az ujgur áldozataik megerőszakolása előtt húznak e gumit és milyen színűt a nuncsakujaikra.

varacskosmaradonajarenabarkiszamaramekkorakepenja_jpg.png

Köszönöm a figyelmet és további kellemes hidegháborús készülődést.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7916587670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.10. 06:43:26

És mi van akkor, ha Kína nem akar hidegháborúzni? Meg a Corporate America sem akar, mert sőt, a maradék Unternehmen Európa sem, mert vna olyan "európai" multi, amelyik új megrendeléseinek a 80%-át Kínából kapja.

Amúgy mitől lett ilyen kurva drága a vas meg a fa?

Wildhunt 2021.06.10. 09:10:10

@Szorgalmas Gyémánt: Kína sajnos akar. Nyersanyagot gyakorlatilag nem exportál, viszont amit lehet felvásárol akár jelentősen túlárazva is. A multik erre a háborúra nincsenek felkészülve, menetoszlopban rohamozzák a géppuskákat.

Frick László Intézet 2021.06.10. 09:18:42

@Szorgalmas Gyémánt: A vasárat háom tolja föl egyszerre:
-autólemezipar
-épület [=felhőkarcoló]acél
-és a kíynaiak vasútépítési mániája.

Mínusz a hulladékvas feldolgozására alklmas """"húúúdekörnyezetreveszélyes"""" Siemens-kemencék.

Akkor, amikjor Kína "fulladozott" a Pekinben szmognbak fényképezett sivatagi porködben, az még elég jó Kína volt, most viszot ez a Kína, amelyik nem szeretné a világ PET-palack és óücskavas szemetjét mindet feldolgozni

sőt, egyenesen vissza a feladónak küld fejlettnémet szemétszállítmányokat (valamit vibbie kell a hajónak visszfuvarba, ami majd kínai bárgyártatott cuccokat hoz fel, pl villanySkodát.
@Wildhunt:

Frick László Intézet 2021.06.10. 09:25:08

@Wildhunt: Szerintem ma már a politika nem tud hatással lenni a gazdaságra, olyan hatással meg főleg nem, mint amiről Biden és akioket képvisel, álmodoznak. Maguk az USA multijai nem akarják az, amit Biden akar, sőt: ők nem is annyira amerikaiak.

Ott állnak ezek a faszik a pekingi amerikaszállodalánc reggelizőjében a kínaiakkal a kínai levesespult előtt és jól bekínaireggeliznek.

És amit már mondtam: Aki kóstolta a Sárga Pinát, nem akar többé hagyma vagy halszag vagy még annál is rosszabb szagtalan steril (és porszáraz, lenyúzza az ember faszáról a bőrt...) európait.

Kínában ez világosan elkülönül: Az az oiropid, aki úgy viselkedik, mint egy brit megszálló a Keletindidai Társaság fénykorában, csak műveletlen türheő és tahhaó, viszont náci pofákat ölt, az a politikus.

És aki tudja, hogy kell viselkedni, az viszont az üzletember. A politikus felnyúl a forgóasztalra és leteszi maga elé a tálat és késsel villával hadonász, az üzletemberek illendően tudnak enni és a végefelé fogják a pálcikát, nem a közepén, ami a kínai illemtan szerint a fiatal szuka , aki hamar férjhez akar menni.

Büszke vagyok arra, hogy engem kínai nem nézett Fehér Ördögnek, összesen egy néger hímprosti az Amerikai Kórház közelében, le is szólított.

Frick László Intézet 2021.06.10. 11:34:37

@Szorgalmas Gyémánt:
Magyarország: Épületfa nincsen. Asztalos vagy ács a kpható faanyagokat nem is nevezi annak. A 2060-80-ban vágásérett fenyőt az osztrákok kivágatják a Káűrpátokban, 2 méteres (combvastag) rönköre szabdaltatják és bedarálják OSB lapnak -de írtam már erről.

Épületfa az 80-120 éves erdei fenyőszál, úsztatva a Tiszán, a fűrészmalomnál rönkben 4 évet szárad, aztán felvágtva pallókba-gerendákba megint négy évet szárad -nyárára állatbőrökkel takarják, amiket locsolnak.

EKKOR veszi meg az ács és lehet belőle épületfa. Az épületasztalos és a bútorkészítő asztalos még 4+4 évet szárítja. Vagyis ha az asztalos gyereke aznap születik, amikor a fár felvonszták a fűrészmalomhoz, akkor a szakmunkásvizsga minta-kész darabja lesz belőle, összesen annyit kjell záradnia, a műszárítás kemencében történik és kb a halottnak a csók.

A vas: Még a hajók jutnak az eszembe, hogy a sok globális vadonatújhulladékot, a brazil csirkét és az ausztrál almát Magyarországra.. meg a balatoni hekket Argentinából valamivel szállítani kell. Csiamagot, kókusztejet, vegánlófaszokat, vegángecit.

Égetően fontos a chilei csersznye, ami januárban érik és hogy lehessen ilyenkor nyáron chilei meg argentin és ausztrál "Magyar Jonagold" almát vásárolni.

A török pisztráng, amit Szilvásváradon sütnek, az szerencsés, mert török gyártású Renault vontatókkal húzott fagyasztós félpótokkal huzigálják fel Török-Örményorsz6ágból idáig, egy kilométerre a szilvásváradi pisztrángteleptől
süti beállítások módosítása