Biden Elnök Úr szerint majd máma [2021. June] több bizonyítok fognak gyártani a CIA ügynökei a Laboratóriumból Szabadult Ki A teóriához, mint amikor ott élőztek Vuhanban 2019. őszén az amerikai gyógyszeripari érdekek védelmében a pl amerikai rész-vagy egész-tulajdonban álló vuhani laboratóriumok körül. És ~okban. Vagy tavaly a Hurrikánfrizurás Segglyukarc követelésére, amire jutottak... Nyilván a baromarcú nem jól kérte őket.


Erről eszembe jut egy magyar milliárdos és gyáriparos, aki még az Eredeti Netokrácia alkonyán, amidőn még ímélcím és regisztráció nélkül egyenesen bele a kommentablakba lehetett gépelnie bárkinek, ez a magyar milliárdos és gyáriparos azt hitte, hogy az internet az szórakozás, a felületén pedig élhet a hobbijának, az UFO-kban való hitének. Naés az Internet Népe jól kiröhögte ezért, mert azt majd az Internet Népe jigasságosan jedőnötöttette, hogy mi ja hűjjeség és amiben viszont ők hittek, az persze nem volt az.

 Széles Gábor az UFO-mániájával csak alufóliasisakos idiótának nézette magát. Az a tévedése azonban, miszerint ő demokráciában él, és abban pedig  akkora a véleményszabadság és még a parlamenti Palettá-ba is felférősen akár, hogy pl mondjuk nemzeti érzelmű konzervatívnak nyilváníthatja magát csak úgy riportokba, hát ez a sűttökörsége az akkori 'Forbes """"számítás""" '  szerinti vagyona negyedébe, olyan 10 Mrd Ft-jába (az Ikarusz-szal) került.

Valamivel későbben korai magyar netokrata vállalkozók össze-lipkedett-lopkodott hártyafoszlányokből összekovácsolták az iwiwet, fölfuttatták és valamivel a buli delelője előtt promt elszórták valami teljesen mindegy, hogy másfél- vagy két Mrd Ft-ért. Mindenki tök hülyéknek nézte őket, még más korai netokraták is, pedig az iwiw  kiagyalói semmi mást nem tettek, mint tippeltek egy jót a Facebook-kal kapcsolatban, amit akkoriban ki tudott komolyan venni, egy ötlet volt a többi között a szaósölmédiában. 

Természetesen a magyar és milliárdosnak mindössze csak a megfelelő politikai tömörülés seggeit kell nagynyilvánosság előtt civilbátoran a vastagbélpipáig tályogosra kinyalnia és akkor rögtön jómilliárdos lesz és nem fog számítani az, hogy politikailag elkötelezi magát, hiszen milyen édesen mézed egy jókötél tud az lenni. És a nyalása amerikai Dollár-ban fizet.

Ma pedig a Facebook már a CIA fő erőműve is. Mint ahogy a Kínán kívüli internet úgy nagyjából a mindeneivel, minusz büdösruszki hekkerek. Gyakorlatilag ez a kombattó, az USA szakszolgálatai, a Google meg a Facebook , a Microsoft és az összes többi hóbelavanc az orosz hekkereken és Kínán kívül bárkivel kibír.

Csak ezek a büdös kínjajiakok. Annyira elmaradottak, hogy a Hua Vei és a Hsziao Mi eszközeibe fizikai kiterjedésű 10 éve is már ócska elmaradottnak számító eszközöket telepítenek bele,

amik  egyenesen Pekinge küldik a!

szerintem akik ezt el tudják hinni, azt is hozzáképzelik, hogy ezen fizikai kiterjedésű eszközök árnyékolását alufóliával oldották meg.

 

Ezzel szemben mi mi magunk belegyezünk és aláírjuk, ahogyan az adatainkkal bánni fognak Langley Falls-ban, mert mi osztán 100% tudhatjuk, hogy mit ACCEPT-áltunk.

Viszont azon magyar internetes fenegyerekújságírók , akik szerint anno Széles Gábor az ufómániájával alufólisasisakos népszerű gyíkruhás idiótát is csinált magából, miközben mint fideszmilliárdos, munkaidejében és galambszürke öltönyeiben egyszerre veszélyes is tudott lenni, mint a írkilís, irkelis.jpegezek a fenegyerekújságírók aztán! A szemük nem rebbenik, amikor a Politico meg a Deutsche Welle cikkeinek fordításaiit imígyen átstilizálják. Teljesen komolyan lehet abban jót reményleni, hogy az jó lesz, ha Biden Elnökúr követelésére meg fogják találnia Vuhani Laborból Szabadult El -teória "bizonyítékait".

streberseggnyalojovokezdodtetes.jpg

 Amúgy a Nyugat nem gyönge, csak Büszke Idióták. A járványból semmit nem tanultak, sőt, XX. századi öregemberpolitikába vágtak. Összekeverik a mai Kínát az egykori Szovjetúnióban, majd ehhez a tévedésükhöz legyártják a hamis párhuzamokat. Péld a kínai kommunistaságot afféle szovjeto-oiropid bolsevikkommunistaságnak ábrázoltatják a sajtajukban. 

Szerintem ma már a politika nem tud hatással lenni a gazdaságra, olyan hatással meg főleg nem, mint amiről Biden és akiket képvisel, a XX. századi politikusok, álmodoznak. Maguk az USA multijai nem akarják az, amit Biden akar, sőt: a menedzsereik és cégképviselőik nem is annyira amerikaiak. Beilleszkedni szeretnének a Világba, nem pedig vezetni.

 

Today  politics can no longer have an impact on the economy, especially not as Biden and the XX. century politicians dream. The U.S. global global companies themselves don’t want what Biden wants, in fact: their managers and company representatives aren’t so American. They want to integrate into the World, not lead.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr9716587766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása