Paógármester panaszaóllotta egy kis jóízű  baranyikrisztina-78fokos szájszagú nyavajgással paszománytozva, hogy

nem is lett a kínjajijai gyárbaú semmi. Ilyenek jezek a büdöskínjajijakok.

Ez a gyár lett vóna a kínjajijaji komonistákokokknak a trójaji falovája Tschajaga aus Roetzschoege inrafrustuktúrájába-ja.

Mindenki találkozott már a kamunagyotthallók lejmolásos szisztémájával, szétoszt matricákat, majd visszamegy kaszálni, aki nem ad egy ezrest, nem kap a nullára költségelt matricából.

 

Kínai vállalkozásoknál meg az a szokás, hogy ha akarnak pl egy kínaitésztagyárat, akkor a szervező ügynök öt céget alapít rá, öt települést keres meg, ötször játsza el a befektetés bazári majmát, mert a főnökei nem fogadnak el magyarázkodást, hogy egy kibaszott tésztagyár, amit Kínában megcsinálni két hónap, mit baszakodik mán 2 évet is, amiből pl a lepecsételt kapcsolójú, de bekötött közműveiről a pecsétet levenni szokkiciszárga hulemajmókkoknak hat, magyar becsületes vállalkozónak is legalább két hónap. Öt kezdeményből négyben pocsékba mennek a cégalapok meg a 2-4-6 MFt,.. de legalább a fél éves határidőt másfél-két év alatt sikerült hozni...

Olyan nincsen Oirópában, hogy a Zojrópai Gittrágó Ügynökség, bár egy deka gitt nincsen az asztalán, hetvenhárom gittrágónak beadsz 50 gramm gittet, hogy még aznap neki is lássanak a gittet megrágni. nem addig e' Oirópában demokrácia van,

előszöris a Headquarters pár nap alatt kiadja a munkát, a főosztály, aminek kiadták, 2-3 nap alatt vizsgálja meg azt, hogy melyik más főosztály hatáskörte inkább, ezen a szarakodás elmegy két hétig, majd a hoppon marad főosztály, akiknek már dolgozni is kéne, a vonatkozó alosztálynak leadja a munkát... Az alosztály azonnal beadja kérelmét Új Alosztály Létrehozására . Minden szakhatóság gittfeldolgozó oztályai a lehetséges maximális ideig hevertetik a kérelmeket da capo al fine, da capo al fine  -ennyi idő alatt egy kínai  kínaitésztagyár alapjait kitűzték és hordják a transzportbetont, de már a vázelemeket is.

Egy valamilyen büdöszkínai szokkici hűjjegyár szokkicihűjjéi pl megkérték Helyi Potentátot, hogy a bezárt-de kinyitott gyár újra gépekkel betelepítéséhez a szükséges közművek csapjait meg kapcsolóit nyittassa ki.

 

Lapozzuk fel a Nagy Hannibal Szótárt a Belgrád-Budapest vasútvonalról: 不会有事。 从来没有什么。 零。 

 

Azt tapasztalták ugyanis, hogy a magyar un "közműszolgáltatók" úgy viselkednek, mintha ők lennének az Európai Gyógyszerügynökség, de a megyei jogú város, aminek az irodaházába székelni járnak, mert a szarás is elvesz a kurvára unalmas munkaidejükből, tehát

az oiropeéeéeeer közműszolgálatók is hatóság szerűen viselkednek

és párt meg oldal függetlenül olyan hangosan meg hangsúlyozással beszélnek, mintha a kínaiak lennének süketek, nem pedig ők nem tudnak csak angolul.  

Kínai befektetők tapasztalják:

nagyjából fél évbe kerül Magyarországon egy közmű csapról vagy kapcsolóról levenni a pecséteket és be vagy felkapcsolni villanyt , gázt és vizet. Baranyai Krisztina pofájú beképzelt és érettségizett picsák a mérnök kínaival olyan hangnemben tárgyalnak, süket idiótáknak lebutított nagyonhangos-magyarul mintha a Fáy utcai kínaipacon alkudoznának 1994-ben.

A kínaiaknak segítő magyar potentát együtt vadászvacsorázik, kurvázik és tivornyáz rendszeresen a közműszolgáltatók góréival és ezen tipikus oiropid kapcsolati tőkén keresztül sikerült is elérnie, hogy a szokásos magyaroknak járó 60 napos ügyintézés helyett már két hónap alatt levegyék a pecséteket.

jeztetjisabuszkiciiszargakhoggyelkesztekmanosztjoitthattaknaugyee.jpg

Ezután már csak a kínaiaknak kellett a városi rangú 10000 lakosú faluban a 479 munkanélküliből a 78 fős létszámot összeállítani. Nagy tapasztalatú  szokkicihulékekről beszélek, tehát eleve munkaerőkölcsönzőket kerestek meg és 147 dolgozót papíroztak le: Ennyi szükséges legalább ahhoz, hogy a kilátástalan sorsú, munka híjján tengődö mélyszegények közül nem segély napon, nem a beiskolázás hetében, nem a Karácsonyi Készülődés Hajrájában (egyik asszony se baszakodik ott sütéssel, amikor 2200-ért fasza süteménynek látszó magyarízfokozott magyarkeményítőpor magyarsütemények magyar-kaphatóak kész-magyarpénzért és nem kell az értékes magyarmunkaórájukat magyarpiskótával magyargecizésbe pocsékolni fészbókozás helyett.

bunkosagunklogoja.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5216584136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása