Sem az elejével, de még a közepével  sem érdemes kezdeni, a lényeg az, hogy politikáról van szó, miközben a Globális Spekulalizmus tenyész a maga módján, még csak majd most következnek a bürokrácia gittrágó mechanizmusai, a Világ Gazdasági Másodikvonala (G7) jogalkotói, aztán az egyeztetések, az egyes-állami jogi illesztgetések...

Szóval hasonló a Fundan ügy, amire egy kínai a kezét a legyintéshez fölemelni nem szán időt...

sose lesz ebből se semmi, gyerekek...

A Világ Vezetését Újra Átvenni Kész Hadinagyhatalom a két ujjbegyéve vette a pisilőjét, talán  nem pisálja le a mutatóujja begyét csepegtetéskor. viszont jó nagy kommunikációs faszméregetésbe kezdett

kozossegilofaszesazusafaszmeregetosneoimperializmusa.jpg

aminek terelős sávjában a Faceboookról meg az Amazonról és hasonló nyalánkságokról van szó a madzagon

miközben a bérgyártatóknak a min imum 15%-ot azokon a piacokon kéne megfizetniük, ahogy a Vi9lággazdaság Vezetővonalán bérgyártatott sok szarukat és vadonatúj hulladékaikat forgalmazzák.

 

Csak szólok, hogy a Globális Spekulalizmus reakcióideje nem 10 év, hanem 2-3 hónap.

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2016583276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.06.06. 07:38:03

Az adó mértéke nemcsak az adókulcs, hanem az adóalap kiszámításának kérdése is, amit aligha fog a megállapodás szabályozni.

Frick László Intézet 2021.06.06. 10:02:06

@Dr.Koós Alajos: Teljesen egyértelmű hogy minden alapot nélkülöző PR üzenete van a dolognak: Az USA hozzáfogott a Világ Vezetéséhez.

Ne felejtsd: Az USA annyira alkalmas a világ vezetésére, hogy a Deuitsche Bank-ot azért bírságolják évente, hogy a németeket intsék a móresükről. Úgy vannak bvele, a Deutsche bank biztos egy német bank lehet, hiszen ott a nevében a Deutsche.

A Mercedes, az egy német márka, ezért a Mercedes USA tagvállalatának is odabasztak: a saját autóiparuknak egyébként.

Zsenik.

Frick László Intézet 2021.06.06. 10:05:19

@Dr.Koós Alajos: A múlt héten abban reménykedtem, hogy valakitől kap egy 2021-es naptárat Biden.

Ma már megelégednék azzal, ha valaki azt árulná el neki, hogy az évezred új és 2-es számmal kezdődő évszámaink vannak, sőt, a XXI. század első ötöde is lefutott.

Viccesnek tarthatnánk, ha egy kb éves 1400 Mrd Dollár költségvetésű hadipotenciált nem tartanának irányításuk alatt. Sajnos azonban: de...

Frick László Intézet 2021.06.06. 10:46:52

@Dr.Koós Alajos: ...folytassam azzal, hogy a Facebook meg pl a Mindenhatooooo... Microsoft...
a CIA/NSA csápjai.. szaósöl ..IT

muchachos

Dr.Koós Alajos 2021.06.06. 15:20:03

@Frick László Intézet:

Még ezt se kéne megértenie. Elég lenne azt megérteni, hogy a hétmilliárd vagy mennyi ember a nap végén enni akar és valós, fogható termékeket vásárolni, és aki ezeket előállítja, annak hatalom van a kezében. És aki ezeknek az előállításáról lemond, az el fogja veszíteni a jelentőségét.

Nincs ma olyan termék a polcon, ami legalább részben ne kínai lenne. Ez a realitás.

Frick László Intézet 2021.06.07. 05:14:28

@Dr.Koós Alajos: Ott látom a problémát, hogy : Ki fog dolgozni a Fejlettisztánba visszaterelt termelésben. Az oiropid ember munkája megfizethetetlenül értékes.

Itt tartunk már Magyarországon is: Emberekkel foglalkozós... kereskedelmi-szolgáltató és vendéglátós munka büdös neki. Nincs az a pénz, hogy az óvónó- kereskedő-vendéglátós és autószerelő el is helyezkedjen a szakmájában. Karosszéria lakatos vagy autófényező alsóhangon havi egymilliót kereshet és nem csinálja, nincs az a pénz. Mondjuk egy mai autószerelő szakmunkás a papírjával az első napokban legfölebb műhelytakarításra alkalmas: A szakoktatójának nincsen fingja sem a mai autókhoz.

Legjobban az tetszik, hogy buszsofőr nem akar lenni még 500000 Ft-kézbe netto-netto kp se. Kisbuszt (plusz napi 10 liter gázolaj ellopását elnézik neki, meg a motorolajat is kiadják a maximális norma szerint) nem vezet ennyiért.

2015-ben pékáru terítő sofőr 150-200-at kapott kézbe (amit ellop, azt nem szokás hozzáadni, de sofőrműfajtól függően 50-100ezret lopnak havonta) (gabonás sofőr napi 10ezernél alább nem adja a lopást. Sóderosok egy-egy puttonnyal lopnak el, szerencsésebb esetében naponta, de akkor le kell adnia a pénzből)

Ma inkább elmegy kisteherautót vezetni 400ért, mint hogy hasonló méretű kisbuszt vezesen 500-ért.

Akkora a jólét Magyarországon, hogy már nem minden a pénz.

A 18-38 éves kisgeyerekit egyes szülők doplgozni hajtják: Szörnyű nézni, ahogy a 34 éves kislány a fajlajtos pukltban azon küzd, hogy a frencsiz bérlő hajtsa már el az Isten kaszájára és akkor otthon sír anyunak, hogy ő pedig annyira akarta.

A tanulatlan sötéteknél 18-44 éves kislány nem tud 2-3 napnál többet dolgozni egy héten.

De egyébként meg mit dolgozzon az egyik kezében telőkával.
süti beállítások módosítása