A sok hülye nemzetikeresztény konzervatívbácsi- meg néni

törökött fogott Zseniális Ferkó mór-beszédével:

Sose ereszti őket.

"Nem az MSZP az igazi ellenség."

/Orbán Viktor 2002. /

 

2006-ban a Czeizel Babyboom  fiúszobában rejszolgató kisgyerekei Krisztusi Kor-ba léptek. Cartman már több,mint egy évtizede volt még mindig csak 12 éves. Hát a Nyéma bobos kultfilm és Butthead-ék! :D

2006-ban nőmozgalmárok a vadiúj pornó fostos-recskás megosztókon undorító kakipornóval partizánkodtanak:D

 

És akkor azon kiakadni,hogyan beszél a netokrácia hajnalán egy miniszterelnök?

Beszopni ennyire ócska csalit? 

Az elkúrtukra akadván elmenni e beszéd lényegeimellett? Muchachos!

 

Bruhuhu.

flohzirks.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr2016576380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.05.30. 15:50:40

A őszödi beszédről jut eszembe még, hogy a pesti elitértelmiség a nyolcvanas évek óta várta a reformot. Amit mindenki nagyon várt, és buzgón bólogattak, hogy reformok nélkül aztán tényleg nincs tovább, csupán azt nem tudta soha senki megmondani, hogy ezek a reformok pontosan miben is állnának. A Párt belső erőviszonyairól én nem sokat tudok, azt viszont láttam, hogy a vidéki téeszelnökök ugyanúgy a reform ellenségeiként lettek a jógyereksajtó vonalán besorolva, mint a zsírzabáló döbrögialakú fideszesek kdnpsek. És az egész őszödi beszéd, mint a reformokért való nagy, heroikus odaállás aktusa kell hogy a szuperhős és egyben áldozat fényébe emelje Ferit.
Holott, aki igazán le akar számolni ezzel a mítosszal, annak azt kell megmutatnia, hogy Ferit olyan valaminek az élére akarták állítani, aminek nincs is éle, mert a reformokról való beszéd évtizedeken át csak ködösítés volt. Valójában annak eltakarása csak, hogy nem tudták, mit kellene csinálni, illetve nem is akartak semmit csinálni, jó volt az úgy, hogy örökké azon panaszkodjanak, azért nem megy, mert a hülyemagyarok nem akarják a reformot.

Frick László Intézet 2021.05.31. 05:47:03

@Dr.Koós Alajos: A Harmadikvilág-ban van egy bizonyos"jópofa fejlett nyugati túrista"-féle ember,az indexesekrőlmindig ezek jutnak az eszembe.

Aki tudott Népszabadság-ot vag y APárt egyébpropaganda anyagait olvasni.. Pl Moldova könyveket. "Na,kiadták a kilövési engedélyt Horváth Edére!" -szólt apám,amikor akamionos könyvetmutattam neki.

Az indexmaga a Gyurcsány AgitációsésPropaganda csoport volt.Valamint a Political Capital.

Most a FIDESZ-propban az a kancsal valamilyen Dániela hülyeségnek az a szintje,mint Somogyi Zoltán.

Nem Somogyi Zoltán a zseniális:Az emberek lettek ennyire hülyék a politikához.

Az indexesek a "Gyurcsány kottájá"-t tóóóóóóóódítani szokták,mint Pijolós Joli nyanya, ha háromkézláb megy haza és úgy pisál,mint a kutyák,akkornem a tagadástválasztja,hanemhogy annyira részeg volt,hogy kúúúszva kellett hazamennie és bepisált. Ésmég a barátnék vígasztalják,hogy ugyan már, csak messzűűűdűűtt kicsinyet.

Gyurcsány egy modern,világsznvonalúspekulalista csoport emberee volt.Két fő céllal,az egyik:Ne legyen €-csatlakozás.

amásikpedig a termóföldvagyon átjátszása nyugati spekulánsbanki konzorciumoknak.Tudod,ami az USÁ-ban történt 1955-62 között. A termés nem kell annak,akié a föld,a földet nem az műveli meg,akié.

A HBO-n voltmost egy népnevelőpropagandafilm.Akamerába hazudja bele az agitációt az egyik felbérelt latino. A farmerromantikát -ami nincsen. Úgy farmerokaprériamerikában,a 100 hektároskukoricaatáblákföldjein nincsenek már,bérlők vannak.

"És ugyan,miért baj ez?Miért zavar ez téged?" -szokták halszemeket meresztve kérdezni az index gecik.

A Gyurcsány Kamarilla alatt aa földbirtokosokat ütöttékvágták.És a sorsközösségbena fidesznyikoligarchameg az a "becsületes tisztességes baloldali ember" aki fogta és egyszerűen ellopta a szövetkezeti tagoktóla szövetkezeti vagyont, még az állami vagyon ellopása az állami gazdaságokban semvoltannyira durva, ahogy a termelőszövetkezetek vezető loptak.

Vitányiék találtak egy volt-téeszelnök amatőrírót,Kun IStvánt,akineka felesége ügyesen.. a béna.beszédképtelen ura helyett...összeütöte akívánt tanulságú +"Tóggyán Veeeteee Széjjeeee a Téeszeket!" c hazugságot.MentségéreKunnak:aNyirságben voltakigazi-valódi szövetkezetek,ez volta Harmadik Típus Sem Rákosiék népnevelői,sem a sokkal-sokkaldurvább Kádárpribékeknem birtak ezekkela "maszektéeszek"-kel.
Olyat tudok, hogy a nyers almalében talált a KÖJÁLegy homokszemet (tehát pasztőrözés előtt...) és ÖRÖKRE ELVETTÉK a jó alaposan bevásárolt-beruházott II.Rákóczi Ferenc termelőszövetkezettől az almalégyártási engedélyt.

Voltak termelőszövetkezetek,amik megélték az ezrdfordulót az eredeti termelőszövetkezeti formában. Az ilyen téeszekben az elnök is fizikaimunkát (dohánykukázást) végzett. A kukázás..nagy tudomány,a szocializmusban a kukázáshónapjaiban 10-szeres pénzt kereshetett egy jó kukás.

Az volt Gyurcsányék taktikája,hogy igyekeztek egybemosni a FIDESZT-t az MSZP "reformisták"-on kívüli szárnyaival.

A Vitányi Frakció (azaz a magyar budapesti elitértelmiség,műűűvészek, médiaguruk Kéri Lászlók) ..és mondjuk még a szociáldemokrata frakció-foszlányok (Dr Kapolyi egyszemélyes frakciója) voltak a Jók ésIgazak,a többiekkomcsik,téeszelnökök Vidéki Tanárnők(ami mókás,mert Horn Gyula budapesti unokahúga is :D )

Mutatok neked egy jelenetet:

Egy MSZP-svárosvezetéséveken át kunyerált, hogy Idvezítő Ferenc fényes arcával fürdesse az ő szalonnáspofáikat.

A titkárságok ajjanépe büszkén köpte az MSZP-s arcokba:"Volt nálatok egyszer a Gyuszi?-azt szépen osszátok is akkor be magatoknak!"

Namost úgy voltnáluka Gyuszi,hogy a testőrök nem engedtékkiszállni az autóból,annyira atom-részeg volt, beállt a konvoj a városháza elé,ajtócsapkodás,majd ezerrel,, filmes szinkronstúdiók műgumicsikorgásai,elhúztak.

Tulajdonképpen... egy becsali csárda jeleneteireemlékeztetett a gyurcsány Kamarillakorszaka. Lehet olyan vendég a Becsali csárdában,akikiköpi a bortmert nembor,észreveszi, hogy miért van halálra borsozva a hypózott hús.

vagyis.. nagyon kevesen,de hamar átlátták Gyurcsányésplaz indexlényegét.

A Népszabadságamagyar újságíráskrémjevolt. Gyurcsány a legtöbbet képzeli magáról,meg Uj Péter is... de azért térjenek már magukhoz:

A Népszabadság újságírói találták fel azt a stílust,amirőlmég az indexnéhány valóban tehetséges sztárújságírója máig is azt hiszi,hogyőtőlük valóés előttüksoha nemisvolt.

Uj Péter ezt tudja és igen látványosan szarta le a kaszálósMókus-os tóóódítós videóban.

Én mutattam ezt a szituációt a tartalomszolgáltatás vagy halál szituációjában:

UjPétert csakaddig érdekelte amonopólium,amíg megszerezte.Utána ráúnt.

Sok elitértelmiségi kérdezi, hogy hol baszták el.

Szerintem az Élet és Irodalom szituációja szemléltei pompásan ezt.

A Gyurcsány egyenlő Orbán,Orbán egyenlő Gyurcsánykompenzációsönhazugság. Miszerint ha mind a kettőtőlmegszabadulnánk.

Gyurcsánytólmegszabadulni Hiszen Gyurcsány "nincsen is".

gyurcsány bekokainozva röhincsel világoskékingben a kamerákba:"Gyurcsány ügy?" -ugyan már!

Frick László Intézet 2021.05.31. 06:23:43

@Dr.Koós Alajos:

A Törökmagyarország elején kétféle szpáhi volt,az egyik kínozta,ölte és sanyargatta a gyaúrkutyákat..ésszinte éhkoppon maradt.A másikfajta szpáhi "nemcselekvő" volt. Egész nap hentergett a tanyáján birkabőrökön félmeztelen menyecskék,nagykanna borok vastag tehénhúsok,améz a vajjalfolyt egybe. Tőleoszt! Minden hónapban szült valamelyikszolgálómenyecskéje.Jöttek az adószedőktivornya,borbanfüördésmulatozása defteren felüli ajándékokkalmentek tovbb a defterdárok. Öt év:és belefulladt a szpáhi a túltermelésbe.

Ez történ a Kádári Langyosodás Éveire. 1962-ben még a rendőrök talpalták az utolsókulákokat,akik nem akartak belépni

1966.után sok termelőszövetkezeti vezető már nem tudott jogcímet-mit kitalálni,hogy mire vegyen föl pénzt.

Olvasd el ezt a könyvet:
www.lira.hu/hu/konyv/szepirodalom/memoar-eletrajz-interju/a-tegnap-minosege-sziraki-andras-szociografikus-oneletrajza

Meg fogod köszönni :)

Vitányi köre egy valóban progresszív...tényleg is reforomokat akaró kör volt.

Ideismétlem- és vetemközbe akínaiakvéleményét:
Szerintükamagyarokott rontottákel, hogy egyszereláttak neki apolitikai meg a gazdasági reformoknak.

A harmadik hibát vagy nemtudják,, vagy inkább csak udvariasan elhallgatták,hiszen a kínaiaknál ki ismerné jobban a Nyugati Bezzegek valódi arcát.

A Vitányi -féle baloldal egyik legsúlyosabb hibája a hóttifasziztázással a Kádár-féle Bűnös Nemzet Utolsó Hitlerrcsatlósajijaji!! -féle hazudozásfolytatása napipolitikai-aktuális rövid taktikai távúcélokkal.

Végzetes volta találkozás a reformellenes spekulánsokésa hagyományos balpldalközött.

Ez az a mozzanat,amikor gyurcsány Ferencmegtudja,hogy Apró Piroska néninek eladólánya van. Piroska néni csinált neki egy alvórészvénytársaságot,mert feri volta 257-ik alistán,akiknek az Elsőnagy MátéLászló Félelerablásban osztogani kellett. Ez ugyanaz a lista,amin nagy ImreKISZ tutikár a 23-ik volt. 257.. ez.. szinte az ismeretlenség homálya.

Feri azért jóba voltPiroska nénivelés a tüzes fenekű,pnt abban a korszakábanélőkéső bakfist... hogy fogalmazzak szépen...Meghódította,a feleségétől elvállt és Piroska nénivel az Isten bokáját fogta meg a combja tövénél.

Ami homályos a számomra:

Vitányiékelitélték és a Mozgó Világban ki is tárgyalták a Hengermalmos Máté-féle elős fosztogatást. Akkor enneka fosztogatásnaka kreatívkönyvelőkje.. Piroska néni... hogyanképezhetett a vejkó számára "kapcsolati tőkét" Vitányiék felé?

Vitányi eleiben mégésznbél volt:nem látott többet Feriben,mint egy demagóg zsenit.

Az én Gyurcsány filmemben az egy vicces jelenet,amikor Feri a veszélytelen hülye bojócot adva issza magába Iván bácsi tanításait.

A Gyurcsány -éle reformfékezés receptje:
1.Egy igen keskenyre behaátárolt Egyetlen HelyesÚt-on élére állni a reformoknak.

2....és lecövekelni... Mindenkitőlmegvásárolja az ötleteket,mint a Metro,Goldwin &Mayer szokása volt: Leszerződik "exclusivce" a tehetségekkel, hogy a konkurenciának ne jusson,deperszeaz MGM nemadta ki a lemezeiket vagy nem adott nekik forgatásra pénzt.

Feri megfizette az ötleteket....és szépen elis rakta.

A minisztériumokban reggel 6-tóleste 23 órig folyt az ötletelés. Kisszemű Lampert betámolygott a buliról az irodájába reggel fél6-kor ésfélkóma fogadta a legbelsőbb titkárnői jelentéseit,akik 1órakor feküdtek le és ötkor keltek.

A minisztriumokban akkora ötlethiány keletkezett, hogy kamupályázatokat írtakki,apályázati dolgozatok valójában a tőlük elvárt ötletekvoltak, egyszerűen ezeketfelhasználták,"kifizettrék" a háromlegjobbnak HIRDETETTET de lehet, hogy a 24-ik helyezett dolgozata kerültaKamarilla elé...demár Dr Lamperth szgnóval.

Rákospalota jegyzőjeként a teljes ismeretlenség homályában végezte:
www.bpxv.hu/hirek/tavozik-dr-lamperth-monika-jegyzo

Ebben a szituációban lett Orbán Viktor a Hasznos Idiótája a "reformellenes"-ségnek.

Szemléltetni ezt a Többiztosítós Rendszer ötletével szokta, neked is írtam már vagy háromszor...

Szerintem Orbán igen korán felismerte a retrográd spekulalista csoportot,deahogy rajtamkívül..egyik blogbarátunk semérti..Úgy ki a aszérthette volna a FIDESZ csürhéjében:Zúgott a FIDESZ,amikor Orbán elszólta magát,hogy: "Nem az MSZP az igazi ellenség."

Az MSZP csakellenfélvolt.

Az igaziellenség egyben a magyar demokrácia és Európa ellensége is.

Gyurcsány a nullakiterjedésű programpárt gyártásmestere.

Ez...egyfajta politikai spekuláns-taktika.

Nembázisra építek:Azazigényeket kutatok fel

Hanem TEREMTEM az igényeket és erre NULLAKITERJEDÉSŰ programpártotjártatok a sajtóval.

Az LMP volt a Jobbik 2.0után Feri második nagy sikere.

Az index gecik nem tudnákmegmagyarázni..nincs az a Bede Mártoni Szofisztika,ami képesigazolni azt, hogy az 50 felbéreltprovó idióta baromarc elémiért kellett letérdepelni és Werbung-fotókat készíteni róluk.A hivatalos magyarázat a "faiszta veszély" érzékeltetése, "felakarjuk rázni az embereket ésprojektálni a fasiszta pózembereket"

de ez jellegzetesen geci-aljas hazugság.

Ha nemakaromaMagyar Gárdát

Frick László Intézet 2021.05.31. 06:32:12

@Dr.Koós Alajos: (folytatás) Ha nemakarom a Magyar Gárdát,akkor a Szépművészeti Núzeum tetejéről fényképezem le az 1200 bámészkodó,köztük 300 újságíró... között az 50 seggember falanxát.

Nézd:Én láttama geciket:Piacipozíciómegszerzése,azaz a mókuskasza forgatása közben. Csupa..nagyon bájos,tényleg, ha buzi vagyok, aznnalkikezdek velük,annyira édesek-aranyos jófiú arcúak, csöndesek,Csupaegyforma céges fakónarancs-kanbárisárgába hajló színűpólóban,amin alogó,akaszásmókus jóarányérzékkelici-piciben. Beszélgetnek édesen,guitarheroes-znak vagy más számítógépesjátékokban tündökölnek,olyan "közülünk valóak".

Kurvák vannak ilyenek.Szépen kifásült tiszta hosszúfestetlen természetes haj,asmink-et csak szakemberek vehetikészre. Szép,tiszta láthatatlan akktólgyöngyházkörmöcskék,tiszta ujjacskák,nemcigiznek. Természetes tisztamosdásillatuk van.

Beszéltem szakemberrel,akialaposan kinyalt ilyen kurvákat, apinájukcitrátos,üde,tiszta, aseggüklyukapont olyan ízű,mint mondjuk afülcimpájuk vagy a lábujjuk köze.

És műveltek.Olvasottak. Kedvenc városuk Barcelona és Marrakesh. Voltak márKubában hátizsákkal napi 10 Dolláros költségvetéssel. Tudnak pálcikávalenni és a wasabit a szójalében arányosan elkeverve.

De kurvák egyébként és..méghozzáalegkibaszottabb..legaljasabb cemendék.. a fogacskáik tiszta klárisok. Hátradőlve vezetnek autót,nemnézikaz orrát,amikorkő-szerűen bevágódnaakorral persze,a parkolóba. De pl teremgarázsban tolatnak.

Frick László Intézet 2021.05.31. 06:40:26

@Dr.Koós Alajos: Amai Amerika vagy pl 16 éve már az Index a Rákosi-féle népnevelést folytatja. Kádárék nem így csinálták.

Az Értelmes Népnevelő pl zenekarokat dolgoz meg.Újságíróigazolvánnyala fesztiválokon. Beülaafiatal zsenikközé és nem direkt kezdi,hanem Nagykáta felől kerül Pomáznak.

Van a Közös Rész és aztán az egyéni megdolgozások.

"Nem fogadhatod el a doktátortól a kenyeret.Számítunk rád.nem fogsz rosszuljárni"
Egy nagyon nehezen rábizonyítható fenyegető részben hatszoros körbecsomagolásban érzékelteti, hogy jár az,aki nem lép Eszterre.

Kádárék nem így csinálták:

AKádárkutyája is cuki voltszűkebb körben

Deamikor négyszemközt maradt,akkor így beszélt:

Nézd, vagy azt csinálod,amit mondunk vagy egy életre kibaszunk veled,nemkapsz semmit és el mehetsz vidékre karakterszínésznek -ha megengedjük. vagy beállsz a sorba vagy annyi neked -értettem?

Ahogy eztv egy kortárs fogaalmazta, Rákosi alatt egy kis alakoskodással,tettetéssel..meg lehetett úszni.

Kádár alatt nemvolt lacafasza.Különösen nem 1973, a Nagy Hidegedés után.

Rákosi alatt megjelentek a Budapesti Központbólaz Eltásak,etették,itattákőket és az eltásak réészegen már a józanon-i küldetésük ELLEN beszéltek.

AKádárkutya felzabálta a birkavacsorát, bevedelteapiát,ölelte-csókolta a menyecskéketésmaki részegen odaszólt:

"Ha nemállsz be a sorba bazmeg,megdöglesz!"

Frick László Intézet 2021.05.31. 06:59:50

@Dr.Koós Alajos: Egy indexes(vagy Gyurcsány) soha nemfogja elhinni,hogy átlátsz a szitáján.
De..ismered Mikháél-t,az angyalt:A Nap-ba lehet nézni,de őrá nem.

Ezesetben az indexes ezt mondja:
"Irigy vagy,bazdmeg? Csináld te is és akkor neked is lesz!" és "Ha én nem csinálom?- megcsinálja máss.Akkormiért neén csináljamés tegyem el a pénzt? A lényeg,hogy kellemesen éljünk."

Feri szerint ez egy szarország és ő leglább tudta,hogy mit csináljon azzal,amit ellopott.

Ami azért így még bruttóban is hazugság,mert Piroska néni a szakember,nem ő.

Steinmann Coco 2021.05.31. 09:56:47

@Frick László Intézet: én egyszer arról olvasnék egy remekbeszabott csikkcsit, hogy mi történt a beszéd UTÁN

ki szervezte össze a focihuligánokat, ki vezette a tévé elleni attakot, ki irányította az egészet a háttérből is kinek a kis tisztánmaradt kezében futottak össze a szálak.
Hogy lett egy sima és uncsi kis beszédből forradalom egy olyan országban, ahol a többség apolitikus, fel nem állna a fotelből semmiért, és különben is, hagyják békén.
És hogy fajult agresszívvá a dolog...érdekes...

Wildhunt 2021.05.31. 11:52:12

@Frick László Intézet: "ami az USÁ-ban történt 1955-62 között" - ez kicsit téves. Az USA-ban a termőföldvagyon lényegében már a 19.sz. végén a bankok tulajdonában volt mint kifizethetetlen jelzáloggal terhelt ingatlan. Ez vezetett ahhoz hogy a gazdasági válság komoly éhínséggel is járt. (Steinbeck : Érik a Gyümölcs)

Frick László Intézet 2021.05.31. 11:58:35

@Wildhunt: ...Én most csak a végjátékra mutattam rá. De persze köszönöm.

Frick László Intézet 2021.05.31. 12:06:45

@Steinmann Coco: Nézd,semmi sem titokban folyt.Arrólén nem tehetek,hogy bizonyos felvételeket csak egyszer adtak le.

És hogy te igazi netokrina vagy,aki csak azt képestudni,amit 10-szer islátottelismételve.

Akkor ezek szerint Orbánék joggalhiszik azt, hogy agyigkopásig muszáj valamit ismételni.

Akkor: tekintsükát:

A TV-székház ostromát játszós focihuligánoktóljómessze alkotta kgyűrűt a (szerintem tök hülye és naív) tüntetők.

Az "ostrom"szerinted? -amikora Nádor utca felől le-föllehetett járni,Tocskolczkay is jártföt és röhincselt.

Szerinted milyen ostrom az,ami a dízkapu előtt folyik,közben a várba egy mellékkapun kibejárnak.

Maguk a tüntetők nem értettek egyet az ostrommal. Igaz,annyi eszük (= merszük) nemvolt,mint közülük a hosszúhajúlánynak,akimegpróbálta leállítani őket.

Egyébkéntez egy szovjet,egészen pontosan Sztali-stílusúprovokácóvolt,ilyenekbőlállt 1956 ősze.Az első, a Rajk-temetés be is döglött.Kádárék akkor szedték-kapták össze magukat éskomolyabban futottak neki.

Pl az ÁVÓ-sok közüla kötéélrevalóknyiltvégű szabadságospart kaptak civilruha viselési engedéllyels azzal,hogy a bokájukat Budapestre ne merjék behúzni ellenkező parancsig...
Csupa ilyesmibőlállt ez az őszi műsor:

Amit a zoknibomba gyárosokkal csináltak

ez elköthető T-34-es.

a csürhét az Astoria felőlérkezőkbe szorítós lovasroham,amit a Retek Klub élőben és egyszer,amikor megtörtént,közvetített.
Kruzslicz Dávid volt a riporter.

meginbt a propagandakonteókat ismételgeted ide,amivel Gyurcsány fasszopói szoktak önhazugon önvigasztalódni.

Wildhunt 2021.05.31. 12:11:15

@Frick László Intézet: azért fontos, mert ott kezdődött az amerikai mezőgazdaság zuhanása. Most kicsit offolok, de soxor előhozod Te is, hogy az amerikai mezőgazdaság az erőforrások kizsigerelésére épült. Ez nem volt így az elejétől. Amikor még a beteljesülés elején a farmerek szembemerültek a végtelen érőforrásokkal, mindegyik Joe európai típusú nagybirtokról álmodott, amit majd az ükunokáira hagyhat. Ennek az álomnak a polgárháborúval lesz véglegesen vége. Azután a farmer már csak egy rossz termésnyire van a csődtől tehát nem érdeke a birtok fejlesztése (bujkál a hold lengyelek) . Az USA pld. a modernebb, gyors hozamú fák kinemesítéséig importálta a diót. Ez a szemlélet a netokratív spekulalizmus bölcsője ha úgy tetszik.

Frick László Intézet 2021.05.31. 12:11:34

@Steinmann Coco:
Ismered ezt a kifejezést:
Élettelössze nem egyeztethető.

Én nagyon szivesen agnoszkálom azt a konteót,miszerint A Geci Cigány Takony dobta be a "beszéd" felvételét,de akkorOrbán olyan fokban önellenhatóostoba idióta, hogy...tkp... 1998-ig nemn juthatott volna el,a szájában megaludt tejjel Fodor gáborkáékmég 1989-ben kirakjáka FIDESZ-ből.

Az tudja ezt a verziót elhinni,aki nem tudja, hogy nagyon durva feriváltó hisztériahangulat volt az MSZP-ben 2006.aug végén szept.elején.

2006. szeptember elején,most figyelj:
az alábbi személyek tudták 17-én, hogy feri győúzedelmesen kerülki:
-Feri
-Somogyi Zoltán
-Gyurcsány A.Ferencné
-Gyurcsány B. Ferencné

és én

Hannibal lehülyézett engem, hogy szart se tudok, Gyurcsány megbukott.

Steinmann Coco 2021.05.31. 12:30:31

@Frick László Intézet: én nem azt kérdeztem, ki dobta be a beszédet. Én azt kérdeztem, hogy lett belőle erőszakos több napig tartó megmozdulás. A legtöbb ember, ha el is megy tüntetni, az első pofon, vagy első könnygáz után szépen hazamegy. Én láttam pl nácikat a jégbüfénél :DDD ha még emlékszel rá, és mi benn ettük a krémest. Semmi sem volt. Hogy lett hirtelen erőszakos a megmozdulás. Egy focihuligán miért menne politikai megmozdulásra? Nem érdekli.
Büdöslábú Lajos fradidrukker kimegy POLITIKAI okból tüntikézni, és spontán zavarog. Aha.
Az astoriánál való belenyomás:
idős családtag kinn volt mint potrohásrajongó és éééérdekes módon 75 évesen gyalog már rég hazaért, mikor Révész Mártiriuszt fejbevágta a lovasrendőr.

Frick László Intézet 2021.05.31. 14:05:47

@Steinmann Coco: Úgy lett belőle erőszakos tüntetés, hogy a tüntetők nemerőszakoskodtak,de a felbéreltprovók igen.

HGazdag filmanyag van arról, hogy a VALÓDI TÜNTETŐK mennyire nem erőszakosak:Sőt:rendőrtmentenek az égő vízágyúból.

Nem az egész csürhét kellett felbérelni:Aprovokáció szakma, tanananyag voltaKGB-nélés tananyag a CIA-nál.Nem 5000 embert kell felbérelni, csak 20-at,akik behúzzákaztán a hajhlaamosakat.

Veled errőlsemlehet beszélni,mertszámodra egy elfogadhatómagyarázat van:GECÍÍÍÍÍÍ

nyilván a Gecíííííí-nek volt érdeke, hogy csüörhének nézzenek ki.

Hogy lett "erőszakos"?

Tö9kéletesen beláthatóamegrendezettsége:

22-én este nyugodtan ájultra bebasztak a zoknibombagyárosok,mert megigérték nekik,hogy alhatnak.

Errőlfelvételek vannak:A "rendőrök" zaklatják a zoknibomba gyárosokat, de a Kossuth térről (piáért) nemengedikki őket:Kétórahosszáig játszottak a "rendőrök" macska az egérrel-ta zoknibomba gyárosokkal,mire kellően bebpipultak.

És tudod..ok "eszméletlenre verjék őket!" /Enikő/
Csak az a gond, hogy külföldi túristákat is vertek. Akik végképp nem is néztek ki "csürhékek"-nek.

Frick László Intézet 2021.05.31. 14:15:02

@Steinmann Coco: Focihuligán PÉNZÉRT ment,mert: felbérelték erre.

Emlékezz az Andrássy úti barrikádra:A főallén volt egy "barrikád" és 1200 csürhetúrista bámulta őket,depersze ezeket aztán a Retek Klub meg a többi nem mutatta.

nem is volt valójában barrikáéd.. ez egy teljesen átlátszó műsor volt.

Ugyanilyen átlátszóvolt a tévészékház ostroma.

Amihez a biztonság kedvéért békésmegyei egyszerűközrendőröket vezényeltekoda a továbbképzésről,amit tartottak nekik, nem is értettek ahhoz,amiért kivezényelték őket.

Gyakorlatilag náladcélt ért az agymosásés a műsor:Azóta is benyalodaLÁTSZATÁT és hirdeted is.

Ez: 1956-ban is így történt:

SOHA SOHA nem volt erőszak addig,amig azok a bizonyos nagypofájú büdös piacikofák meg nem jelentek.
Akik:Gondosan elis tűntek a lincselések kezdetére.

1956.október 23án... "rejtély"?ki előtt lehet rejtélyes,kik lőttek a tömegbe? Akik provokálni akarták őket,azok.

És jól számítottak,ahogy Hitlerék is jólszámítottak,mert az utolsó nácik azzala tudattalgebedtekmeg, hogy Gleiwitznél a disznó polyákok támadtak.

Mi volta célja Ferencnek a Rend és Szabadság című Goebbels-sóműsorral? Olajjallocsolni az emléktüzeket. Valakik észnél voltak az MSZP-ben és alaposan letakírítottak mindent. De azértmégsokévig,még 2010-ben is a beszéd egy kivonatát meg lehetett találni a neten.

Te vagy az élő példa és a bizonyíték arra, hogy milyen olcsó eszközökkel lehet "történelemkönyvet" írni.

Frick László Intézet 2021.05.31. 14:17:00

@Steinmann Coco: A Kettős Mérce blog alapítója,Weiss Manfréd legalább akkora beteges , elvakult, eszelős orbángyűlölő,mint te.Ő viszont teljesen reálisan naplózta az eseményeket,pl a focihuligánok eseteit.

Frick László Intézet 2021.05.31. 14:19:41

@Steinmann Coco: Minden út az elsőlépésselkezdődik: Turhaházy lezárta az Erzsébet hidat 2002.koranyarán.

te...szerintem te még azt is elhiszed, hogy Trump akarta az atrocitásokat a "Capitolium ostromá"-nál. Trump csak egy barom volt,aki nemkapott a fejéhez.

Turhaházy hídlezárása kellet az MSZP-nek,mint sivatagi oázisnak a langyos áztató eső.

Dr.Koós Alajos 2021.05.31. 19:01:53

@Frick László Intézet:

Hülye ember mindenre van. Egy hatalomnak, államinak vagy háttérnek épp az az erőfeszítés, hogy a sok hülyét visszatartsa attól, amit csinálnának, ha hagynák. Aztán, ha egyszer mégis azt akarja a hatalom, hogy csinálják, akkor semmit nem kell tenni, csak engedni őket. Esetleg, nem nagyon feltűnően egy-egy provokátor, hogy ott és akkor, ahol és amikor kell, de azt csak nagyon finoman.

Dr.Koós Alajos 2021.05.31. 22:56:29

@Frick László Intézet:

A reform úgy indult, hogy nem volt szabad azt mondani, legyen magántulajdon meg piaci verseny. Pedig a hetvenes évek végén már mindenki tudta, hogy egyéni érdekeltség és költségérzékeny árképzés nélkül nem lesz lófasse. Mégsem volt szabad kimondani, ezért nevezték reformnak.

Aztán 1989-1990-től ott volt a magántulajdon meg a piaci verseny, és nem tudták, mit kezdjenek vele. Mostani eszünkkel jól látjuk: el kellett volna kezdeni dolgozni, csakhogy azt senki nem akart, aki ott állt a nyerőre beállított pozíciókban. Mert a szakmát meg munkát csak azok művelték, akiknek az volt az élet, hogy ötvenkét éves korukra barnaköpenyes honeckerszemüveges osztályvezető - helyettesek legyenek, akiknek az egész munkát el kellett végezni a főnök és a beosztottak helyett is, és akik ezért kizárólag valagbarúgást kaptak. Nem is volt helyük az új világban, munkanélküliek lettek, rokkantnyugdíjasok, alkoholisták, vagy rákbetegek, egy olyan réteg, amelyikkel a leggonoszabbul bánt el a rendszerváltás, pedig az ország legnagyobb értékei közé tartoztak.

Szóval dolgozni nem akartak, akiknek ott voltak a legjobb lapok a kezükben. Az egyik modell volt, hogy működött a gyár, ameddig, mellé alapítottak egy kereskedelmi kft-t, megvették a gyártól a terméket önköltség alatt, eladták piaci áron, utána pedig széttárták a kezüket, hát kérem, sajnos tönkrement, mindig is megmondták a közgazdászok, hogy életképtelen a magyar ipar. A másik sztori még egyszerűbb volt, kidúrni a gyárból gépeket és mindent teljes vertikumban, eladni 2 forintért valakinek, a csarnokot pedig kiadni kereskedelmi raktárnak vagy induló vállalkozásoknak, akiket majd évtizeden át fojtogat a bérleti díj, amit a fél évszázados épületrészért fizetnek, és aminek felújítása a tulajdonosnak esze ágában sincs.
Nagyjából innen lesz a reformból szélhámosság: valamivel meg kellett magyarázni, hogy minden lehetőség adott és mégis szar minden, és azzal nem lehetett, hogy nincs kedvünk semmi komolyba fogni. Megvolt a kézenfekvő megoldás: reformok kellenének, de a hülyemagyarok nem akarják.

Én nagyjából a 2000-es évek közepéig úgy gondoltam, pontosabban elhittem, hogy tényleg léteznek reformtervek, valami, amit bizonyos szakemberek nagyon jól tudnak, csak éppen én nem szeretném ezeket meg egyikünk se. Aztán rájöttem, hogy nincs semmi. Felfújt tankok meg repülőgépek, kamuflázs, amit a távolból félemetes hadseregnek néztem. Feri ezeknek volt a parancsnoka.

Frick László Intézet 2021.06.01. 06:23:00

@Dr.Koós Alajos: Amotívumokat alacsonyabban látom.Ésmég egyszer felhívom a figyelmed Sziráki András,jelenleg is aktív bácsi,minden nap dolgozik... könyvére :A tegnap minősége

Akkor van minden így, ha nem ismered a VIDEOTON történetét a 90-esévektől.

Ugyanis a VIDEOTON az egyik olyan és sajnosritka példa... Amit te jónak tartottál volna...tartasz.

A Holding Magyarországon bárki számára,aki hallaa lefosott falú összeokádott bordélyház,amibőlalényeget elhordták a ruszkik.

Kivétela VIDEOTON Holding esete. A Holdingnakolyan részei voltak,mint az OmegaKft.:Az Omega Kftazt,amita többi szocialistatröszt-ben a kukába dobáltak,még ellopni is restekvoltak,az Omegaárusította, ha egy televíziószerelő 1994.utánVideoton televízót akart javítani,besétált az Omega Kft-reszolgálókis kapon,egy járdaodakunkorodott egyenesen az omega Kft.pultjához, aholmindent,ami hiradástechnikai ésalkatrész,megkapott.Acél:ne unatkozzanak az omega alkalmazottai,akikszinte érintetlen, vadiújnaklátszóirodabútorokat meg egyébeszközöket isőriztek.

Amikor a Holding alapított egy tagvállalatot,természetesen annak a Holdinbgnak a vezetője azonnal feltelefonált SZékesfehérvárra, hogy hova üöljön,mertőTarkaó Géza-eelőzőigazgató szaros-büdös gombás seggehelyéreeNEM FOG leülni,az pedig karvalystenyfasza, hogy nem.Kéri amásfélmillás ketretétirodabútorra éssmég a bérkerete is szeretnémegnövelni,mert barbi? barbi úgy szopik,mint egy hűséges kis torkosborz és engedi análba.

És akkor leszóltak a LordokHázá-ból, hogy ott az Omega kft raktára,tessék eljönni és összeválogatni a bútorokat.

Széles Gáborról rémtörténeteket meséltek.Plamikor a szovjet szinestévésortleszerelték,egy nagy rakásmitkezdjenek vele.A FIDESZnyik ajja gazember alufóliasisakosságárólelhíresültoligarchafelhívta a büdösruszkikatés 1,2Milliárd Ftértékűdollárért eladta nekik azt a sokkinekkelmárt.

Lapozokmost neked a noteszembe:

Volt egy Mayernevűművezetőa Vörös CsepelCucjialista Műűűűűvek rugóhasító részlegében.

Jött a rendszerváltás és bejelentették, hogy az üzem tele vaan ócskavasakkal,nemvicc:80 éves iparimúzeális hasítók isműködtek.

Bezzeg a japánoklézerrelvágják a rugólemezt a karórarugótól az óriástankhajó fékvisszahúzó 10 tonnásrugójáig [ezt csakkitaláltam, szóval valami bazinagyrugótképzelj el,, amit daruzni szükséges föl a kaminyonra)

Ekkor Mayer úrkörülnézett otthon a sifonyban,kivette a takarékbetétkönyveit és ócskavasáron felvásárolta a gépeket..Itt egy pár hónapos kockázatkövetkezett,majd persze a szar régiipariműemléképület Weissmanfrédkorábólsenkineksemkellett,mayerúrkibérelte,közben a japánok fasza lézerötlete becsődölt éskiderül,hogy még Űrállomásokba is a tekercsrugókat I. ferenc Jóska körabeli hasítókkalKELLésLEHET KIZÁRÓLAG JÓLhasítani.

Az ember azt gondolná, hogy haOlaszországban kétkülön sorbvan,viszont önkéntés vidáman négyykézlábaznánakemberek annakapénzügyi zseninek,akikivezeti az országot a csődbőől,a seggét iskinyaalni, vagy pl ha valaki megszereli úgy Itália Átoltottsági %-át,hogy2021.május 31-re a lakosság több,mint 50%-a be legyen oltva,annakis.

Széles Gábor portfóliójának...ö...0,0000000000000000000000000000000004019-edrésze az alufóliasisakos hagymázak az UFO-król.

Az semmi.

Amaimagyar ellenzék igazdaságiújságírásnakakkorahősei vannak,mint Leisztinger Tamás vagy Bajnai Gordon..de erről a Mayerúrról,aki után a G7 és aPortfolió-Pont-Hú

de Sziráki Andrást is ide vehetem nyugodtan

a vécédeszkátkitüöntetéslenne ezekneka "szerkesztőségek"-nek felnyalnia.

Beszélhetnékamagyar malompiarróla kedvencemmagyarország egyiklegjobb,kézműveskisiparilisztminőségeket tömegtermelésben és óóóóóóóóriásinagyban járó malma... Akkor még nem volt dubájjozás, valószínű,ajürgenek egyik kedvelt enyhelyén utaztattákmeg a felelőstésakurvázós tivornya tetőfoka előtt,tehátaamikormég valamennyiretárgyalóképesvolt ez a,nevétneki is jegyezzükmeg,Márki úr... Megkérdezték, hogy mennyibe fájna az nekik,a nagy belga malomgyártócégnek,ha ebben a malomban belga gépek őrülnének.

Kihajítottákamindent [lásdamayer úr esetét]és elképesztőesztelenóóóóriásinagy összegen felszerelték azt a belga malmot,ami zseniálisaan alkalmas szub-óceániéghajlaton senyvedett belga búza(vagy még dél-angol vagy észak-francia breton) búza örlésére.De a magyar búzaszemeken beszarik.

Hát... ezek Doktoruram azok a történetek,amikkel a kurva geci szellemiprostituált indexespolitikai-gazdaságiseggnyalóújságírásunk ÖRÖKKÖNÖRÖKKÉ immár adóslesz

Frick László Intézet 2021.06.01. 06:30:05

@Dr.Koós Alajos: Ferinek van egy bölcsessége,miszerint a jól hazudozáshoz (ami apolitikai zsenialitás alapja) ismerni kell az igazságot is.

nagyon sokan azt hiszika baloldaliakközül,hogy Feri szélhámos és ad-hoc tört.zúzott meg rombolt és pusztított, valamint loptt,nem.

Bajnai kisfiúsmosolyának dőlnek be:"Nem tudtam,hogy a Hajdú-BÉT mögött emberi sorsok húzódnak.

Dehogynem tudta.Ez voltacél. Ez konkrétenésmérnökien voltmegtervezve, hogy szőnyegbombázni kell amagyar mezőgazdaságMINDEN magas hozzáadottértéket ésexpotra termelőrészét,konkrétan azt a baromfiipart,ami csuda volt,hogy egyáltalán a Brazil CsirkeBooooom-t (1986-ban egy kilómagyar csirkeelőállításiműviára 1 Dollárvolt ésa brazil halliszttel gyárott amerikai-típusú csirkéneklátszó fehértrágyaára 31 DollárCent-volt kirakva a hűtőhajhóról.

Annyi az igaz, hogy ha Bajnainak az ukáz kiadásávalmég azt is elárulják,hogy a jéghegy-csúcsát képező önakasztottak mellémég csak gutaütésben vagy másinfarktusban vagy 100-ak halnakmeg, isszák halálra magukat vagy azt hiszik, hogy autóbaleset volt,amikorbeleronygoltak a gabonáskaminyonba... Akkor bajnainak az a gyermekien jóártatlanpoillája sem rebbenik,mert hát a harc ilyen,a hborútermészete ez. Teccett volna olyan jóltanulni annaka sok hüly büdösgummicsimmás baromnak,akkor nekik is jut illatosirodai munkameg John Emese szaftospicsája is.

Frick László Intézet 2021.06.01. 06:33:39

@Dr.Koós Alajos: Gyurcsány történetébőlmindig pont a Wallis tudkimaradni:Piroska néni sufnicége. Úgy,ahogy kőművesek tetőlécbőlvillágyorsan összeüötnek valami bakot,Piroska néni a Wallis Csoportotütötteössze a szocialistáknak, hogy ne rinyáljanakmár annyira,nekikis jut. Ilyent..POiroska nénifőzésközben az asztal sarkán.. félretolva egy kicsit akrumplihájat,alkotott.

FerinélMINDEN-DE-MINDEN tudományos és szakszerű.A Kádár-sírgyalázást is:
-a legprofibbaktól rendelte meg
-ésa rendőrök elfelejtették,hogy a falrafújt festékek-nekszinte "rendszáma" vanés pár hetesmunkávalvissza lehet fejteni az üzleteket,aholvásárolták.
süti beállítások módosítása