"Sokan nem tudják,de valójában két Őszödi Beszéd volt!"

/Gyurcsányné Gréczy Zsolt/

 

GNÓM Ön akkoriban az MSZP felsőbb vezetésébe tartozott.

VIDÉKITÉESZELNÖK Persze. Mikor?

GNÓM Hát az Őszödi Beszéd elhangzásakor. Mit csinált, emlékszik?

VIDÉKITÉESZELNÖK Hogyne! Ugyanazt,mint a többiek.

GNÓM Mit csináltak a többiek?

VIDÉKITÉESZELNÖK  Mit se sejtettek. Ahogy én is.

GNÓM Ö.  Hogy érti ezt?

VIDÉKITÉESZELNÖK Sose értettem,minek néztek bennünket a médiában, hogy ezt a fasz és fal hazugságdumát egy közbekiabálás meg "A te kurva anyádat,  azt, Ferikém!" nélkül végighallgattuk? Tuk-tuk,amikor ők négyen.Szilvásy, Bajnai meg Kókány  csináltak mindent , döntöttek mindenről még a kormányt iskikerülve, és még a Gráf is meg a többiek csak a PR-e emberei voltak,kommunikátorok és ötletemberek? Tuk-tuk? Ők csináltak mindent Feri, meg a szűk köre! Ők kúrtak:Széjjel az MSZP-t.

GNÓM Akkor azt mondja, hogy ez a beszéd... így...ebben a formájában,ahogy---

VIDÉKITÉESZELNÖK Valahol... a diktafonjába.Különben meg mi a faszt ezen a  kurva beszéden rugóznak! Szerezzék csak meg az egy évvel későbbit,ami a 2007-es MSZP őszi kampánnyitón és a crkusz első évfordulóján hangzott el,a Rend és Szabadság címűt. Az az igazán fasza feribeszéd.Hát még videón!

videkiteeszelnoktagozat.jpg

 

Az indexgecik csakúgy aposztrofálták őket, ahogy a Vitányi Frakció meg feriék:"A Vidéki Téeszelnökök"

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6416575334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr.Koós Alajos 2021.05.30. 08:03:16

Zizektől olvastam a Weltben Castro halálakor, hogy Castro követelte az atomháborút Hruscsovtól, következményekkel és saját veszteséggel sem törődve, Hruscsov nem volt rá hajlandó, és azt mondta, ők azért csinálnak szocializmust, hogy az embereknek jobb legyen, nem azért, hogy meghaljanak.
Hiába áll valaki az ideológia teljesen más oldalán, hiába tekinti Kádárt a szabadságunk megnyomorítójának, annyit el kell bárki fogadjon,hogy Kádár Magyarországán jobb volt élni, mint mondjuk Ceausescu Romániájában.
Jó ember volt-e Hruscsov vagy Kádár? Ezt én nem tudom megmondani. Erről nálam hatalmasabb, igazságosabb és irgalmasabb bíró ítél majd. De azt tudom, hogy a maguk faragatlanságában sokkal inkább két lábbal a földön járó emberek voltak, mint a doktriner forradalmárok vagy reformerek. Tudták, hogy az embereknek enni kell, inni kell, néha kicsit boldognak kell magukat érezni. Ez a földhözragadtság legalább elismer valamit a világ alapvető rendjéből.
Ez jut eszembe a tszelnök- vébétitkár tagozatról.

Frick László Intézet 2021.05.30. 08:27:49

@Dr.Koós Alajos: Ez tőhülyeség,Zizek... ismár egy,a 60-asévek eleje amerikai munkásosztáylának szánt hülyítést benyal.

Castro..egyáltalán nem ilyen alakú volt.

Azt felejtielmindenki, hogyKádár alatt..attólmég...kollektív vezetésvolt.Az MSZMP is már konglomerált volt,mint az MSZP lett.Szárnyak voltak,és Kádár ebbe a képletbe.. centristánaklátta belemagát.Kádárnak kellet kiállni,de azért a frakciók is befolyásosak voltak.

nagyon fontosmondat szerepel Márquez riportjábanK ádár "elhasználódhatóságáról" "Ha elhasználódik?-lecseréljük"

Van egy azóta megint szamizdat lett kulcs-könyv,Pacepa titkosszolga könyve a Ceau rendszerrőlmeg Ceau-ról.

Pacepa könyyvéből egy olyan Nyugat rajzolódik ki nagyon vázlatosan és nagyon-nagyon a háttérben,amit..nem szeretne a mai Nyugat, ha tudnánk.

nagyon álságos a kádárosozásmeg a diktatúrázás.

Ceausesccu nemhogy nem diktátor volt a Nyugat szemében,de még hős is,aki szembefordulta Szovjetúnióval.

ne felejtsd:NSZK üzletelt Ceau-val:Megvette tőle a szászokat.

A Nyugat üzletelt Kádárral is.
Ekkor már 10-15éve döglődött a kapitalizmusésa jürgenek nem faxniztak Mao-valsem.

Ugyanaz ment,mint ma:a politikai porhintés Amerika szemébe:Közben meg buliztak és üzleteltek KGST -szerte.
Honecker kapott egy ajándék Volvo-t:Honecker engedélyezte a Volvo-k és Mazda 323-asok NDK-s értékesítését.

Grósz kapot egy BMW-t:Mert aláírta 300 autóiparimagyar dolgozóátengedésétMünchen-nek,a BMW központi gyárába.

Kádár titka ez a hintapolitika is,aminek vannak kulturális,filmes dokumentumai,a Kiskabos-Medveczky (csupasz csöcsei) film

a langyosodás évei 1966-73 között.

A Szocialista Táborbukása után a Wessik AZONNAL rárontottak az odahagyott"szocialista" piaci pozíciókra:Németországon belül a Fortschritt esetében nemlacafaszáztak ennyit: Egyszerűen fogták és 2 hét alatt agyonbaszták a kelet-német mezőgazdasági gépgyártást. Nyugat és KÉZIVEZÉRLÉS. Ceausescu vagy Kádárnemmerték volna azt művelni,amit az Egyesítés után a nyugat-németek műveltek kelet-németországban...

a politika DURVÁN beavatkozott a piaci viszonyokba:a jürgenek javára.

És jönnek a Wessik az álszent dumáikkala z "áldozataik"-ról..
nagyonerős és éles a törésvonal ma Ossiland és Wessiland között.Merkel"jóasszony szoknyája" eltakarta ezt.

Ott tartunk, hogy a Wessik-nél már csakpicsakultra van.Az Ossik-nál még van filmművészet is. Nemhogy gazdaság:de egyszerűenkulturális TÖRÉSVONAL húzódik W/O határain...

A fejletlensége előnye lesz a posztszicialista tábornak és ez az előny az Ossik-nál is meglesz.

Dr.Koós Alajos 2021.05.30. 08:51:56

@Frick László Intézet:

Arra gondoltam, hogy a küldetéstudatos fantaszta, meg a földhözragadt tapló közül az utóbbival járunk mindig jobban.

Frick László Intézet 2021.05.30. 09:02:36

@Dr.Koós Alajos: Hú,egész"meghajtottad" megint a gondolkodásom,mint Singer a bizonyost...

Hát Castro nem [kapitál- vagy szociál] imperialista mód gondolkodott ...Ő a másik végén, a gringo-gyűlöletre és útálatra támaszkodó partizánharcban,amibe bele is fogtak...

Hruscsovnak a Disznóöböl idejében már vége volt.. a sok idült alkoholista a KB-ban meg a részeges tábornok aggyoztak s egy hasonlóan idült alkoholistán,egy hasznos bohócon...

Ezért nemlett és lesz a kubai "szociálizmus"-nak olyan vége,ahogy itt Oirópában... Ez Raul Castronak is köszönhető...nekünkbonyolult,nehézmegérteni...
Amerikai Kuba-barát irodalomban (F.S.FitzgeraldésHemingway] meg kubai ésközép-meg dél-amerikai irodalmat olvasván érthetnimeg,nemamerikainépnevelőhamistörténelmi "doku"-filmekből.

Az USA csakkitolmagával ebben a véleménydiktatúrájában:Odamennekolyan Okos Gyermekek,mint Princz Danika is ésvan annyi eszük,hogy meghagyják az amerikai professzoraikat a hülyeségeikben a Keleti Tábor -rólmeg a szocializmusról.

Szovjetúnióban minden kétfedelű volt és a KB-n belül is titokban azért az igazságotis tudomásul vették..
Amai amerikában a liberálisból irmagot sem hagytak már és nemúgy nézki,hogy akarná bárki tudni az igazat is.

Nálunk is Hamvas indexen is volt,de azért stencileken terjesztették a foxi-maxi tanárai is. A betiltott filmeket a KB-kban mind azértmeg is nézték rendesen.

Ebbőla Change Véleménydiktatúrából... jól nem fog tudni kijönni az USA:a Szovjetúnió sorsa......nem,még annális rosszabb sül ebből majd ki...

lábjegyzet: Che egyáltalán nem azonos a képpel róla,bolivárista-maóista radikális..lehet,hogy ő követelte volna a ruszki atomot rá Amerikára ..nem tudom.

Bolivar + Che:szovjetúnióalakú latinamerika. Az orosz nacionalizmus helyett a spanyolnacionalista alapokon.

Frick László Intézet 2021.05.30. 12:11:48

@Dr.Koós Alajos: Nem tudom.Szerintem ennek a sztorinak...Mamártúlsokértelme nincsen...pl a félreismert Castro-kép erősítése...Ezt a szálat egy maiamerikai állami megrendelésű... ...Ésaz Oliver Stone -féle felvetést eltörlő-retusáló és hamisító reklámfilmben tudnám elképzelni.

Időszerű is lenne valamit, a kortárs büdösruszkiveszély-félelmet fokozóizét csinálni

Frick László Intézet 2021.05.30. 12:14:06

@Dr.Koós Alajos: Sokkal inkább izgat az, hogy lesz-e még bárki,aki ma az amerikaiakat leállítja.

Hszi Csin Ping valami nagyon fontosat mondott Obamának 2016.szeptemberében,amikor kocogtatta Obama előtt az asztalt a mutatóujjűával...Azt a szöveget szeretném tudni,Obama milyen beosztást kapott... Merthogy megkapta,arról a görgyedő Obama mimikája árulkodott.. És ezt a felvételt az oiropidok nem láthatták s azóta sem...

Frick László Intézet 2021.05.30. 13:04:14

@Dr.Koós Alajos: (később:) .... valahogy...úgy érzem, hogy kb 120 éve az oiropidok a Bibó által későbben egy Montaigne-bon-mot esztergából ki-széjjel-és elforgácsolt Realitás vs Lényeg sötéterdeiben tévelyegnek.

Ki a lényeg fáitól nem látja az erdőnek realitásait,ki a realitás fáiban a lényegnek erdeit.
süti beállítások módosítása