SZÁZADVÉG ELEMZŐ  Az Őszödi beszéddel vagy egyidős. hallottál egyáltalán erről valamit? Micsoda?

TIZENÖTÉVES Hogy a picsába ne már. Anyám-apám ezen kurvanyázik évente kétszer,májusban meg októberben, az elkúrtukon, hogy szerintük a vízcsapból is az folyik.

SZÁZADVÉG ELEMZŐ  Vízcsap?

TIZENÖTÉVES Az a tévé vagy mi a gecim,az a kurvaszar,amit már csak a kibaszottul öregek szoktak nézni,a barátokköztös magdianyusok a vilibával. De már ez is beszarik mingyán a nyáron.

kbaszottokoskatorpicskazadoforintjainkbolhogy_basznameggyurcsanybferencnejazz_jpgt.png

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr7316575296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Coco 2021.05.29. 11:00:45

Én aztán nem vagyok egy ferifan, szerintem a vesztett választás után nyugdíjba kellett volna vonulnia a politikai életből, és csöndben lenni, de egyszer már árulja el nekem valaki, MIÉRT tört ki Feri beszéde után a forradalom?
A főnök lebassza a beosztottakat - motivációs értekezlet....lusták vagytok, ha így megy tovább, csődbe megy a cég, mindenki ki lesz rúgva, szedjétek már össze magatokat....
tehát
MI volt benne olyan súlyos, hogy szét kellett rúgni meg felgyújtani a várost?

Vagy esetleg megszervezett zavargások voltak? JUJJ

Steinmann Coco 2021.05.29. 11:03:20

és most a film
Feri azt mondta, elkurtuk...most őszintén, ki nem mondta még a munkahelyén, mikor valami nem úgy sült el...gyerekek, ezt csúnyán elbasztuk...
a sok öszödibeszédezőtől tényleg megkérdezném, azon túl,hogy rikoltozzák öszödibeszédöszödibeszéd....mi volt benne olyan felháborító.
Oké, orbán soha nem mondja, hogy elkurta, még akkor sem, mikor nyilván nagyon elkurta, mint pl járványkezelés...és akkor jobb,ha hazudik,hogy " a magyar járványkezelés világelső" ja, persze

Frick László Intézet 2021.05.29. 13:58:10

@Steinmann Coco: Feri TUDTA, hogy az el kúrtuk-nálmindenkimeg fog állni a beszédolbvasásában.Ezért nevezem én a Mór Beszédét a Mindszenty beszéde utáni legismeretlenebb beszédnek.

Egyébként meg ne ezt olvasd, hanem az ennél frissebbet, a gnóm "riport"-ját a vidéki téeszelnökkel

vagy amit még áprilisban írta,azt

Egyébként itt is a "véleményed" az,amit asztírta a zúság:D

Dr.Koós Alajos 2021.05.29. 14:09:47

@Steinmann Coco:

Akkor elmondom, ha a drága grófnő nem jutott volna odáig a szövegben.

Azzal kérkedett, hogy hazudott, trükkök százait csinálta kormányzás helyett, tehát nyíltan kimondta, hogy becsapta az országot.

Ez bőven elég ahhoz, hogy köszönjük, vegye a kabátját, tudja, merre van a kijárat, nem kell visszanézni, köszönni se. Legalábbis, ahol engem neveltek, ott ez volt az eljárás azokkal szemben, akik félrevezették az embert.

Hogy trágárul beszélt, teljesen mellékes, lényegtelen, nem is vártunk mást.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.29. 14:11:38

Azrté mekkora splíernek kell lenni ahhoz, hogy ezt ráengedd miniszterelnökként az országra. Meg milyen titkoszolgálati háttérrel kell ahozz rendelkezni, hogy az utána történő események is úgy történjenek, ahogy tervezted.

Serény Vélemény 2021.05.29. 18:14:22

@Szorgalmas Gyémánt: mégis mit gondoltál? A hálózat megmaradt. Aaaz olyan valami - mármint a hálózat - ami nem szűnik meg. Ha ismersz valakit, akkor is ismerni fogod, ha már nem párttitkár elvtárs, hanem a többségi tulajdonos.

Frick László Intézet 2021.05.30. 07:53:52

@Dr.Koós Alajos: Neked iselmondom...elismondtamésmutattamismár:AMór Beszéde egy MSZPbelpiacosprobléma:

Gyurcsányt Vitányielebveazzaladta elaz MSZP-nek, hogy "Egy demagóg,aki legyőzi nekünk a demagóg Orbánt 2006-ban aztán mehet."

nem annyira titkos az, hogy az MSZP-ben nagyon kiakadtakamárciusi gazdasági adathamisításon.

Tkpa Vidéki Téeszelnökök,akikelőszörismerték felazt, hogy Gyurcsány nemhogy nem baloldali,deaz MSZPellensége ( Petschnigék csak egy évvelkésőbb döbbentek rá, hogy Feri azért állt a Reformok Éléremertúgylehet a leggazdaságosabban,alegkisebb energiávalmegállítani:Feri megvásároltminden reformkutatást azért,hogy ne használja másra,mintPR dumákba bele...

Mindenki tudta,hogy Gyurcsány "kormánya" bábok,PR dumagépek.

Gráf egyszer kiállt a kamerák elé azzal,hogy most pedig bemegy és az irány nem Dél lesz,mint a Ferié,hanem ÉSzak.Aztán kijött és bejelentette,hogy az irány Dél.

A 2006-os győzelmet a Vidéki Téeszelnökök csináltákmeg ésők kerültek "királycsináló" pozícióba.A "pestiek" előálltaka teljesen alkalmatlan és Vitányi emberével,Hiller Istvánnal.A sokrészegés dühös téeszelnökmeg üötni akart a pestieken.Hillertütötték:Gyurcsány meg a résre tört és győzött.

Erről szól a Mór Beszéde: csakelkellaz egészet olvasni.@Serény Vélemény: @Steinmann Coco:

A "hazudtunk" meg az "elkúrtuk" puszta retorikai terelőfogás.

Olvassátok ela másik tegnapimat,a vidéki téeszelnököset.

Mitírtamerrőla szituációról 2010-ben?

"2010-ig magyarországot aKamarillatípusúirányítás jellemezte,ezzelszemben most orbán a Kamarilla típusú Kormányzást fogja bevezetni."

Ezt írtram és ez is lett.
süti beállítások módosítása