A Kínjajijai Kumunista Bíroddalom rizspapírra tusténtával ákombákozó fatengelyes lábhajtású különinternettye kivételével a világ internetét valamint a Facebookot ellenőrzi,a CIA/NSA-t fenntartó,A Világ  VezetésétÚjra Átvevő USA elnöke felszőlította... nos,nem a szakszolgálatait, hanema hírügynökségét és az USA hírgyártóit,járjanakutána a SARS 2.0eredetének.

Az USAműholdjaiszolgáltatna a GoogleEarth-nek,viszont az USA szaksszolgálatainak okkal gazdagabb tárház áll a rendelkezésére,még a talajt is inchrétegenkét messik,látni az űrből,ha valakinekmárég a cigarettája vagy csak lázmérőt szopogat. Mikor döglött már meg a Juzama,ha bekapcsoltaamikróját felmikrózni valamit a búvóhelyén,arról értesítés csengetett Obama telefonján.

Azt már javasoltam, hogy

a csaknem Zuckabaggá-val egyokosságúés egyre drágább elnökúrnak ugyan,vigyen már valaki egy 2021-es naptárat.

 

De akkor

markolja már föl hozzá a Tavalyi Újságokat,

 

amik megírták, hogy a Vuhani (= a Sanghaji Hús)Piacról denevérhússal,mert azok a kínajiiakok mindenfélét felzabálna ahelyett, hogy a 4hónap alatt 4,2kilogramosra növelt fehér gyári fejlettamerikai pipihúsot zabálnák.

400.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr3116574284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása