Már az osztrák döntés elkente a száját az Orbán Gonosz Terve ellen igasságküzdökőkköknek.

Az Amerika Hangja "euronews" fantázinavű szócsövéből hirtelen-elsőre még az elsőverzióban úgy jött ki, hogy a szputniykot és a sinofarmot elfogadják,

ezért érdemes"televíziónak látszó" felületen is frissiben tanulmányozni az "euronews"-t

de aztán valamiért a feltételes módba helyezéssel mégis meglebegtették a jigasságkűzdökkőkkök előtta reményt arra,hátha még hetekig ellehet kommunikálgatni a szarorbán szarigazolványát nem fogaggyákel-ot.

A motívumok mindig alacsonyabban vannak:

Érrrrrrdekkkesssss,hogy a Möbelix-papagáj-rrrrremekkk munkákon sohamározó Cocónéninek nem tud leesni az ...és a Jók és Igazak-naksem, hogy a fejletlen nemigazitagállami,nyugat-balkániak nem csak turistaként reménykednek ám Fejlett és Märchenistan-ba kijutni oltási igazolványaikkal, hanem Bezzeg- és Nyugativakcinaisztánban valakiknek azért dógoznia is csak kéne Dreckig Dzschob-ot , így sincsen,aki leszedje a spárgát Leipgzig környékén, mer'ugye az Arme Migranten 5 év alatt nem vált spárgaszedőképessé sem a Menekülteket IntegrálóElsőÖtévesterv kevés voltmég ehhez :D

Az ilyen gyászesemény ürügyén,ahogy ezt a Földbe csapodó büdöskínai hordozórakéta kapcsán megmutattam,  a büdösrakétézás jujveszélyessége minden 10209-ik hírértékegységére jut egy arról,hogy a kumunista gagyiraketta  kínjajijai=vacak mit is vitt fel az űrbe.. meg   égődarabkái Arab-tengerbe hullása egyenlő-e a nagy betűvel Földbe csapódás-ávalaz egészrakétának...

...de most élvezzük Kerner Zsolt remekművét.Iskolapélda:

kernerszerint.jpg

 

A tanulékony FődiKitti jellegzetesen index-geciánusmegoldása bátrabb:

hazugfelutes2021-05-21_444.jpgaferdetalalassalremenyesfeligazsagfodikitti444.jpg

Nem szabad az Orbán Gonosz Tervétől idegesekkedvétteljesen elbaszni.


Ésnefeledjük a Szivárvány Koaícióésa Tisztaszívűfejlett Támogatóikörömét:Nemlesz me a hatmillióátoltott,vagy ha esetleg meglesz,akkormajd abban lehet reménykedni, hogy a hétmilliónemleszmeg,dea8milliónálsemkellfeladni,mertmegkérdeztünkorvosokat ésszerintüka120%-os(a rá-éskeresztoltásokkal) semeléggémegnyugtató.

 

Jók és Igazak! ne adjátok fel! Harcójjatok Orbán Gónossz Terveke ellen,mert a mindenszarnális lehet a szarabb!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr8116567500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Steinmann Coco 2021.05.21. 19:37:32

@Serény Vélemény: nem tudom, sikerült-e megérteni, hogy csernobilt meg a kínaiak a járványt is előszőr el akarták titkolni...ahogy te mondod, habzás, meg huhogtatás - még jót is nevetnék, de szegény kínai orvos fiatalember, a szemész, akit meghurcoltak, és meg is halt...ha nem diktatúra lenne Kina, akkor talán a világjárvány sem szabadul el, mert a fiatal és tehetséges orvos szabadon "habozhatott" meg "huhoghatott" volna...és talán megússzuk az egészet.
Ahogy csernobilnak is kevesebb áldozata lett volna, ha szólnak a lakosságnak, zárkózzanak be..stb.
de ugy, akkor és ott nem lehetett se huhogtatni se szelektív ténykezelni, se habozni.

Steinmann Coco 2021.05.21. 19:40:08

@Serény Vélemény: több forrásból....igen, de transzparensen kellett volna, megmondani, OKÉ nem kéred a kínait, kb 2 hónap múlva azért jut majd pfizer. Ehhez képest sunnyogott ezzel, és nálunk is fiatal családtagok elfogadták a kínait, meg a szputnyikot...aztán majd ülhetnek a checkpoint charlin, mert határátlépés nem lesz nekik.
És tudom, a csehek is elfogadják...és tessék mondani, nincs közben ott egy ország,...hogy is híjják, szlovákia?

Serény Vélemény 2021.05.22. 09:53:32

@Steinmann Coco: Csernobil. Volt egy “esemény” meg volt annak a szocialista-kommunista interpretációja.
Ugyanaz, mint ami ma van. Csak most nem tisztességes kommunisták hazudnak, hanem olyan emberek, akik a jó édes anyjukat is teherbe ejtenék, ha valamelyik ngo, vagy a Gyurcsány klán éppen ezért fizetne!
És amikor “spré’d alól kicsap a hullaszag,” akkor meg megy az általános hisztériakeltetés. Amit TE is csinálsz.

Steinmann Coco 2021.05.22. 09:55:34

@Serény Vélemény: ja, igen, van valami hivatos nevük, Szlovák Köztársaság, gondolom, ilyesmi.
Szerinted magyar- cseh határ van? Igaz, az újságíró is ugye cseh volt...ja, nem szlovák :DDD

Steinmann Coco 2021.05.22. 09:57:59

@Serény Vélemény: már bocs, de szerintem azért járványkitörésben nem lehet gyúúúrcsányahibás bőgéssel elintézni a dolgot...persze, ő mindenért hibás, de spec. a járványt a kínaiak tusolták volna el csernobil módra...ha tudják. A hisztériakeltés szóról a másik cikknél értekeztem, itt nem pazarlok rá betűket.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.23. 00:08:04

Röviden: akkor is utazhatsz, ha nem vagy oltva, vagy nem az EMA nevű gittegylet álal "engedélyezettel". (EMA. Ugye mennyivel jobban hangzik ez, mint a kilóra megvett, korrupt rohadékok gyülekezete?).

Nézzük a jó oldalát, a fájcer 75%-os az indiai variáns ellen, a sinoszar meg 79%-os, de az elavult technológiás, meg kínai is, tehát szar is.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.23. 00:09:42

@Serény Vélemény: Olyan harminc éve. Én mondjuk nem tekintem országnak, de a jog igen, van területe.

Steinmann Coco 2021.05.23. 11:05:47

@Szorgalmas Gyémánt: pillanatnyilag a kínai nem adható terheseknek, 18 év alattiaknak, bizonyos betegségben szenvedőknek...akkor ők nem lesznek oltva majd jövőre, mert a főni csakazért sem rendel fájzert?

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.24. 08:18:40

Tavaly hány vendegmunkás is jött át Németországba mezgaz munkákra? Pcr tesztekkel, oltás nélkül us ods fogsz utazni a nyáron, ahová csak akarsz. Dolgozni is, ha nincs munkád, turistának is, ha nincs életed.

Frick László Intézet 2021.05.27. 07:21:07

@Szorgalmas Gyémánt: Csináltakmost valamit a németekmunkajogban.Interneten nem találoma nyomát.Viszont öntökönrúgás szerű. Már az is jelentősen odabaszott,hogy afizikaimunkánálbeleszóltak afoglalkoztatásba és a12 órázós sávnak két hét KÖTELEZŐésOTTHONI pihenőt írtak elő. Háromhét 12 órázás után HAZA KELL vinni a dolgozókat Elmaradisztánba.
ésaz Arbeitspolizei..nem tudom,ismered-e..kommandósok,golyóállómellényben és automata fegyverekkel és először hasalni kell,utána kérdeznek.

Frick László Intézet 2021.05.27. 07:23:23

@Szorgalmas Gyémánt: Namost.. ezt nézném én meg, hogy az Iráni-medencéből vagy Afrikából érkezőketkommandósok lehasaltatnak. Afgánoknak: akik gyerekkorukban a ruszki vagy az amerikai tankokra 1 cm-re állva vigyorogva néztek föl a beszart megszállókatonák fegyvereinek a csöveibe.

Serény Vélemény 2021.05.27. 08:16:45

@Steinmann Coco: “ mert a főni csakazért sem rendel fájzert?”

Nem kell rendelni. Ha kell, bemegy a pfizer boltba és vesz.

Steinmann Coco 2021.05.27. 08:19:39

@Serény Vélemény: Aha. És melyik boltba?
és ha nincs előre pl. EU_s rendelés, miért gyártanának le milliárdos készletet?
Tipikus sunyi, potyautas magatartás, hogy nem száll be a közös beszerzésbe, de majd ha kell, biztos marad pár adag...mindig is hányingerem volt az ilyen sunyiktól.
Gondolom, neked tetszik, te ilyen "jóljáros" típus vagy
majd a többi rendel
nekem meg marad belőle...undorító

Serény Vélemény 2021.05.27. 08:29:03

@Steinmann Coco: "miért gyártanának le milliárdos készletet?"

Pénzért.

Mert tudod ez a világ úgy működik, hogy ha nincs belőle haszon ott, akkor nincs vakcina, ha van, akkor van vakcina. A többi az a _nagyon_ hülyéknek szánt nemtommi.

Frick László Intézet 2021.05.27. 10:15:32

@Steinmann Coco: Még mindig nem ismered a keretszerződés fogalmát:
Attól, hogy aláírnak egy keretszerződést
még nemkezdenek el gyártani.

Az Elsőkeretszerződés lényege az, hogy az Ónijó, a Jótagállamokkb szeptemberre kapnak annyi bezzegvakcinát, hogy elérhessék a 70%-ot.

Közben kiderül, hogy az USÁ-ban és Anglilaliban is tetőzött az oltakozás 50% táján a seggemberek gődények és a satöbbik chiphívők és proletárok miatt.

Nálunk ehhez a fejlettséghez még az Ellenzékünk közreműködésére volt szükség.

Frick László Intézet 2021.05.27. 10:20:44

@Steinmann Coco: @Serény Vélemény:
A keletnyugativakcinázás egy igen szűkpiac,a Föld Lakosságának úgy kb a 4/5 -része még arra se veszi a fáradságot, hogy leszareja,pedig Indiában nem akkora kincs a szar, hiszen a lakosság98%-nak sohha nincsen szilárdabb, nem annyira folyós széklete.

A jó kis "erős" Dollártmeg Oirót a bezzegnyugati gyártók cxsak az USA politikai nyomásgyakorlása támogatásával tudták kizsarolni.

A Föld többi 4/5-öd részén azzal oltanak,amit csak kapnak.

Részeredmények vannak,pl az amerikaiak megkérdezték a brazil EÜminisztert,mennyibe fájna nekik az, ha rosszat mond a büdösruszki vagy a büdöskínai vakcinára. Így a miniszter a lopott pénzei egy részének egyik svájcibankszámláról a másikra átmentésére kapott egy kis egérutat.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.27. 10:25:08

@@Serény Vélemény: Magyarországra kell öszzesen 10-11 millió kétdózisú vakcina, a parizeresek meg a cigánysorok nem oltatnak.
A világ vakcinagyártásra van átállítva, a hiánycikkből hamarosan tömegcikké válik.

Frick László Intézet 2021.05.27. 10:31:47

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann Coco:
A jelenlegi vakcinákat a már eltűnt SARS 2.0-ra fejlesztették ki.

Az Indiai Mutáns-sal már csak a leghagyományosabbak birnak el.

A Pfizerattólmég talán az indiai esetében megvéd, hogy ne verjen le lábról, viszont terjesztenbi a fájzeres vidáman szórja

ehhez vegyük hozzá a kb 50... 40% -nyi oltakozni nemhajlandó oiropidot.

Indiában, ha a BÁRMILYEN vakcinából lenne elég, egy hónap alatt átoltanának 1 Milliárd embert.

MivelIndia a világ legjelentősebb vakcinagyártója:majd meglesz nbekik 3 hónap alatt.

A legojropidabbak mire mentek 3 hónapalatt?

Mit csináltak a franciák január,február és márciusban?

Frick László Intézet 2021.05.27. 10:34:05

@Steinmann Coco: @Szorgalmas Gyémánt:
A tizensokféle magyarországi cigány törzsrőllehetelen "egységest" mondani, de a romnongrók,akiket ismerek, chip-hívő gődényiánusok,a többi törzs és a felsőbb kaszt sem oltakozik.

a proletár romongrók NINCS AZ A PÍZ hogy beótassák magukat. Nem szegínyek űk annyira, hogy.

Magyar drogos proletárokra lehetne számítani,akik plazmáznak is.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.27. 10:45:27

@Frick László Intézet: A tehénszar mondjuk hagyonányosan érték arrafelé.

Viszont oltsd le a dalitokat a vakcinákkal, bármelyikkel is.
Meg az afgán törzseket. Meg a és még sorlohatnánk.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.27. 10:54:48

@Frick László Intézet: Inidia dlaitjait nem fogják tudni leoltani, bár ne nekem legyen igazam.
A franciák mit csináltak mrciusig? Na arról hallgatnak azi nternetes portálok.

Ennyi tudható:

"epidemiologist and biostatistician Catherine Hill told Euronews that the slow start was "just typical French bureaucracy"

www.euronews.com/2021/03/17/what-are-the-real-reasons-behind-france-s-slow-vaccine-rollout

Úgy elképzelem a 444 által agymosottakat, hogyan rikácsotak volna, ha a Gecigány ennek a felét megengedte volna magának...

Franciaország lényegében a szemétdombon rohad , csak még nem vettük észre.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.27. 11:02:58

@Frick László Intézet: Beszélgetek erről egy mikrobiológussal, azt mondja, könnyen kiderülhet még, hogy az mRNS tévút a koronavírusokkal szemben iletve azok sem felétlenül csippes gödényisták, akik felvetik a technológia hosszútávú egészségügyi kockázatait. Ő egyébként orosszal oltatott.

Steinmann Coco 2021.05.27. 11:57:37

@Frick László Intézet: légyszíves mutasd már be, hogy a kínai TUTI megvéd az indiai variánstól. Mert erről publikus adatot még nem láttam.

@Szorgalmas Gyémánt: látom, te iszonyúan szeretnéd, ha valami komoly baja lenne azoknak, akit mrns-sel oltottak. Én javaslom neked, hogy aki túlélte az mrns oltást, és még az indiai variánst is annak ellenére,hogy szerinted hatástalan oltással oltották, azokat végezzék ki nyilvánosan. Kezdjék rögtön a serdülőkkel, meg a terhes nőkkel, akiket ugye mással nem is lehetett.
Mégis, hány mrns oltott halottnál öltözne díszbe a kis szíved?

Egyébként meg felhívnám rá a figyelmeteket, hogy oltás ide vagy oda, az indiai ellen az országok többsége karanténnal védekezik. Izrael, franciák, sőt az osztrákok jövő héttől már az angolokat sem engedik karantén nélkül belépni. Mindeközben Budapesten - nemzetközi focimeccs.

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:07:19

@Steinmann Coco: Ha a publikus adatokat a 444 c.amerikai propaganda magazinban keresed...

Pl a mai pornóipar termékeinek 87,603%-ban annyi pinanedv nincsen, hogy ne-húzzanyúzza a fasz a pina bélletét.
De..gondolom.. a valóságban ez nem biztos, hogy mindig így van... Különben nem győzné a Vagisan őszintebeszéléssel.

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:08:05

@Steinmann Coco: Möccs címmel írtam valamit,de gondolom, arra sem emlékezel már.

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:15:27

@Szorgalmas Gyémánt: Nem tudom.Arthur Rimbaud 129 éve haltmeg,deő nem volt annyira jó véleménnyel Franciaországról,mint a nagy frankológus és szaGértő @Steinmann Coco:

mert ugye,amikor Cocónk Párizsban ját..ismerjük,mennyire odáig van a szociológiáért,a kultúrantropológiáért,meg a művészettörténetért. Keni-vágja, hogy mi a frako szekulariznus lényege pl...

vagy hogy mi az a négy teljesen különálló ország,amiből a mai Franciahon áll.

Látom magam előtt Cocónkat, ahogy Páris indiaiak lakta másfélmilliós elővárosát járja...

Aztán az architektúra,pl Cocót osztán kurvára érdekli az építészet,a mansarde-ok vagy pl a Champs Elysée házainak közművesítettsége.

A tornyot is úgy ejti,hogy Öüföl

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:16:13

@Steinmann Coco: @Szorgalmas Gyémánt: Jaj,meg persze Mozart-ot Mozsár-nak. És a frangol-t is keni vágja, hiszen annyira fiatalos.

Steinmann Coco 2021.05.27. 17:33:05

@Frick László Intézet: én legalább többször jártam arra...amúgy kár geciskedned, pontosan tudod, miért tudok annyit Párizsról, de nyilván nem idevaló az információ.
értem, és hol van ilyen publikus adat, mert ha lenne, akkor betoltad volna ide, de úgy tűnik nincs.
Amúgy egy igen rossz hír mára nektek fiúk

semmelweis.hu/mediasarok/2021/05/27/egyuttmukodesi-megallapodast-irt-ala-a-semmelweis-egyetem-es-a-pfizer-a-klinikai-kutatasi-programok-boviteserol/

na, most lehet egy kicsit MerkelyBélánzi :DDDD

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:37:43

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann Coco:
Kettőt tudni 101% biztosra:
Az idén sem lesz meg Oirópa Igazibb-Fejlettebbfelén sem a kellő átoltottság.

a másik:ezért Orbán a hibás.

Bede professzor már elkezdte írni az ezt zseniálisan bebizonyító október 27.i cikkét. A möccs az egyik sarkalata, ami biztos.

A többi még képlékeny.
De hogy a Pfizer a keretszerződés alapján alpesióraműpontossággal fog teljesíteni és Oirópa ősszel annyira bőkezűen fogja osztogatni 100-200db-számra a "szegény országoknak" a vakcinákat, az avanti-tutti.

Ja és Az Alpesivalutaföld lesz az egyik legvacakabbul átoltakozott ország.

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:40:53

@Steinmann Coco: Igen..és? Mióta ugatom ezt, hogy más a politika,a vágyak

meg az élet?
Ezért nem kéne ennyire korán pl basztatni a magyar vakcinagyártást. Hátha jelent valamit, hgy a BIONTECH tulajdonosa magyarbarát török,az egyik alenök pedig magyarnak született.

Agitátorok persze hogyne mondhatnának olyant, hogy soha.Számukra az csak egy nap,ami csak eltelt valahogy, holnap meg mást háhognakmeg huhognak.

Steinmann Coco 2021.05.27. 18:00:02

@Frick László Intézet: miért basztatnám a magyar vakcinagyártást? Még nem is létezik.
Semmit nem jelent amúgy, megmondták, kínai típusú, hagyományos oltás lesz, tehát semmi köze az új technológiához.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.27. 18:57:13

@Frick László Intézet: a tudomány, kémia, biológia, matematika azért jól ment nekik. Ma meg ha a franciákon múlna, mehetnénk könyörögni kínai vakcináért, ami lényegében Pasteur technológiai megoldását használja.

Frick László Intézet 2021.05.28. 04:43:15

@Steinmann Coco: Olvastad az újságban.

Új technológia csaka jótechnológia.Tudjuk,hiszen a jótechnológia BIZONYÍTOTT.Tudjuk,hiszen megírták az újságok.Márpedig ,amit az újságokmegírnak,na,az.

Gondolom,ez lehet az oka annak, hogy a CIA Országa,ami az adófizetőipénzéből ellenőrzése alatt tartja az internetet és a Facebookot... Elnöke,a Zuckerbergernélmajdnemokosabb Biden az amerikai hírügynökségeket szólította fel,járjanak utána a Kovid2019 eredetének.

Ésezttemárpedig tudod,hiszen a VuhanbólMilano repterére,a Bergamo-i -raérkezőkínai túristákvoltak azokmeg a Vuhani (= sanghajiállaphúspiac)

Steinmann Coco 2021.05.28. 09:00:38

@Frick László Intézet: aha...és most képzeljük el a fordított helyzetet, mi lett volna, ha ez egy Bergamóból induló spontán járvány lett volna

...Bergamóban és környékén elindul valami... a lakosság körében még nem is érzékelhető, hogy járvány van, egy az egymillióhóz, hogy valaki fertőzött. Az olaszok élik vidám életüket, utaznak a nagyihoz Palermóba, osztálykirándulások Rómába, nyugdíjas párok az utószezont kihasználva szerte Európába, vidám fiatalok Amszterdamba...pihenni az Alpokba..tengerhez kis utószezonra...stb..és NEM viszik szét a fertőzést, pont az a néhány olasz fertőzött, aki Kínába utazik. És pont tünetmentes fertőzött...elutazik, mert nem beteg..és ez a néhány fertőzött olasz elég ahhoz, hogy Kínában járványt indítson el....és te ezt be is szopnád :D
Igen, a bergamói érkező reptér. Csak éppen HÁNY kínai utazik Bergamóba,hogy elindítson egy járványt, és hányan utaznak Kínán belül, és ott nem indítják el a járványt. Persze. Még nincs járvány, 2019 késő ősze....minden 5. milliomodik kínai fertőzött...és pont ezek szállnak fel a bergamói gépekre....
és mondd, Kínán belül hogy nem terjedt szét a járvány? Országon belül nem utaznak a kínaiak? Nincs vidéki nagyi? Nincs más városban élő testvér? nincsenek belső üzleti utak, kirándulások országon belül? Pont mindenki Bergamóba megy. És pont ők fertőzöttek, miközben a fertőzöttség arány kb 1 ember 5 millióból lehet még csak.

Frick László Intézet 2021.05.28. 09:41:26

@Steinmann Coco: Így figyelsz te.

Kínán belül évente egyszer szokás utazni,Holdújévkor.
Akkor ismétlően tekintsük át:
az felső alsóbbosztályig havi 1-2 szabadnap.banki szférában minden vasárnapdélután szabad,nyugatimultiknál, ha a vállalat nevében nyugati embléma van,akkor havonta 4 vasárnap szabad. Évi párnap szabadság,de nem szokáskivenni. Vezetőbb embereknek nemnagyon van szabad napja,nagyobb beruházások főbb emberei ...egy metróépítés kb 2-4 hónap... az utolsó40 napban egy szabad napot nem vesznekki. Szabad délutánt kéthetente sem.

A Belföldi Turizmus kampánya 2016-ban nyilt.

Kínában,ha karantént rendelnek el, az karantén is,hakijárási tilalmat,akkor az az.

Amikor Milanoba megérkeztek akínai orvosok,döbbentenlátták a Dóm téren azt a pártucat bámészkodót a kijárási tilalom alatt,meg az orvosokat a lazán feldobott sebészmaszkokban.

Olaszország veszítette a legtöbb eü dolgozót ésorvost az ElsőHullámban és a Bezzeg Északon.

A második hullám? azeüdolgozók lazzzán feldobtak egy sebészmaszkotéshaltak sorra akórban.

És akkormég egyszer elismétlem:
Vuhanban totálkarantént rendeltek el.Erre az oiropidok elkezdték menteni a dolgozóikat haza.

És ezt ünnepelték az oiropidok,+ az USÁ-ban hazaffyjassan.

lábjegyzet & ismétléssel:
Kínában nincs ingyenesállami eüMINDENÉRT fizetni kell és nincs nyugdíjrendszer, vagy nyugdíjbiztosítást fizetsz vagy a gyereked gondoskodik rólad.Turizmus: diák unoka viszi a 70 körüli nagyszüleit a bárhová,amire csak telik.

A gyerek vesz a szüleinek autót és lakást,jópár éve poenkodtam egy ilyen reklámmal.

Egy pekingi ltp lakás árakülsőbb kerületben és Ft-ba átszámolva 650milliótól1Mrd Ft-ig terjed.Ha meghala nagyiés az onoka örökli a lakást
eladja

és ha a nagyiék anno Bp-n szedtékmeg magukat,akkorvásárol 10-20 ltp lakást befektetésnek Budapesten ...

errőlnem csakén,deBucsky jógyerek is írt a g7-en.
Ami eléggé jógyerek-agitációsmagazin, csak te nem olvasod,tehát nincs.

Frick László Intézet 2021.05.28. 09:42:00

@Steinmann Coco: Te? -amit nem tudsz kínáról,az nincs.Amitmegír neked az újságod?- az tutti.

Frick László Intézet 2021.05.28. 09:53:02

@Steinmann Coco: Figyelj,ezt a büdöskínaiztatást a világonmár csak a tudatlan büdösbunkajai csinálják, akik 2-est vagy D1-et kaptak földrajzbóla Grundschule-ban. A multik,avilág 2345legóriásibb nagy cégei mindKínában üzletelnek,képviseleteik vannak,lopják a kínaiaktólel,amit lehet,bérgyártatnak, csakemblémáznakmeg dobozoltatnak demár azt is Kínában. Ugyanez jellemzi a tudományos életet. Kb 4000 francia borász dolgozik a kínai bor teljes spektrumában a dugványozás-és oltástólamarketing végsőfázisai felé.

ValaholAmerikában,dekb Donald Trumpszínvonalán vannak ennyire büszkén sötét tudatlanok Kínáról,mint te. vagy Joe Biden.

A 444-es gecik,akik szopatnak téged és te hagyod, bejárták Kínát rendesen,pl Bede.Maszekban imádnak Kínában hawájjzani és telinyállal röhögnek az ilyen büszke butákon,mint te is.

Frick László Intézet 2021.05.28. 10:34:29

@Steinmann Coco: Milyen érzés annyira okosnak lenned,mint Donald Trump volt a kínaivírusozáskor , amit zseniálisan megtetejezett szépen a kínaichip-embargóval. Csak ugye ő még 2020.márciusában tudott ennyire okos lenni,mint te jóformán 2021.júniusára boruló május végefelé- - -

Steinmann Coco 2021.05.28. 10:44:51

@Frick László Intézet: én nem büdöskínaiztatok. Nekem semmi bajom a kínaiakkal, mint ahogy az oroszokkal- a néppel, az emberekkel semmi bajom. Ha emlékszel, mikor még blogoltam, és jó 10 éve, mikor kezdték a ruszkizást, én tettem fel cikket arról, hogy az oroszok az a balett, meg az irodalom, meg a szívélyes vendéglátás, stb...semmi bajom a kínaiakkal. A politikai rendszerük nem tetszik, meg a csernobilos járványtagadás. De nyilván én sem vagyok egyenlő a potrohással és a rendszerével, ha valahol büdösmagyaroznak miatta.
Nem most kezdtem gyanakodni, csak elegánsan nem emlékszel. Mikor is halt meg a szemészorvos fiatalember??
Aki szóvá tette a járványt, és meghurcolták?
Amúgy továbbra sem érted. 2019 vége...alig van még fertőzött....és is mind tünetmentes...és pont bergamóba utazik...vidékre senki fertőzött nem utazik,nincsenek esküvők, temetések, üzleti utak,mindenki ül a seggén, ha valaki elhagyja Vuhant, az bergamóba megy. Aha.

Frick László Intézet 2021.05.28. 10:50:05

@Steinmann Coco: Dr Wangli meghurcolása kb 2 hétig sem tartott és az is csak bizonyos körökben.Próbálj már meg valakit az oiropidoknálkiszedni a keresztvíz alólkülönösen akkor, ha hozzád hasonlóan képmutatóésmegveszekedett gyűlöletbetegek sütöttek rá valamit. A 34 Mártír Elejelett még 2020.januárjában. Ugyanis ez is egy érdekeskülönbsége a kínai orvostannak,el, az oiropidokétól,amikor ugyanis a MNártírok észrevették magukon a jeleket és be kellett látni,hogy heló a Holdújévnek,akkoir azt se mondták,hogy kúnnya-kunnyáját, hanem gyorsan elkezdtekmagukon kisérletezni, hogy felgyorsítsák a kutatást.Jópár mártír napokkal rövidítette meg így az életét.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.28. 10:51:36

@Frick László Intézet: A mai euópéer elképzelni sem tudja, hogy milyen is lehet a tényleges karantén, de végicsinálni sem tudná, annyit nem bír megállni, hogy idén nyáron ne utazzon egy másik országba, hadd terjedjenek csak az új variánsok, ha meg felhívod a figyelmét, hogy az ő felelőllésgei s megállítani a vírust, megsértődik és hisztizik. A szaporodóképes korban lévőknek szerencsére nincsenek gyermekeik, egygenerációs özönfaj az övé, ami hamarosan eltűnik.

Frick László Intézet 2021.05.28. 10:53:04

@Steinmann Coco: Ez a leggázabb és a józsidózásra a "vannak egyébként rendes zsidók is" szalonzsidózásra hajazó nyálasképmutatás,amikor elkezditek, hogy áááádehogyisse a mind az oroszokról vagy a mindakínaiakról van szó.

Mitől büdös akkor a ruszki meg a kínai vakcina?

Tudja a 444hogy a Szputnyik-ot putyinnyalóKGB-nyalonc teaam-ek dolgoztákki hatalmas Putyin mellképekés gipsz mellszobrok között?

Hagyjál már, csak nézd mármeg ,kit nyalatnak be veled Navalnij képében. Még az A.I-nek is fordult egyet a gyomra, amikor kizárólag bizonyos fogvatartási körülményei ellen tiltakozott az egyébként szerintük undorító figurának (egészen konkrétan: félfasiszta,mint a Jobbik)

Frick László Intézet 2021.05.28. 10:53:53

@Szorgalmas Gyémánt: Nincs idő a fájdalmára sem már az oiropid embernek.

Frick László Intézet 2021.05.28. 10:57:14

@Steinmann Coco: Bergamo,értem.Amit a büdöskínai rohattúristák hurcoltak be vírust,azok szépenültek a vírus-tüskéiken és bevárták a két héttel később Vuhanból hazahívott olasz gyógyszerfejlesztőket, gyógyszerkémikusokat,különböző mérnököket és minőségellenőröket,a Pirelli (kínai tulajdonú autógumimárka) vuhani olasz főnökeit a családtagokkal meg a stb-stb-kkel,a divamágnások bérgyártatást szervező ezreivel, stb-stb és így,már egyszerre dőltek neki a víruskaszának,aham.

Steinmann Coco 2021.05.28. 11:03:47

@Frick László Intézet: te hívod büdösnek, nem én.
Nem közölték az eredményeket, mellékhatásokat, és lényegében így kezdtek el vele oltani itthon. Senki sem mondta,hogy baj van velük. Azt volt a kifogás, hogy NEM ISMERT az eredményességük és a mellékhatásaik, mert erről nem érkeztek adatok. Lásd a nagy örömködést, hogy PÁR NAPJA, tehát miután kb 4 hónapja masszívan oltanak itthon kínaival, most jött le egy eredményességi táblázat. Amiből kiderült, hogy fiatal, egészséges férfiak esetén hatásos.
Érdekes módod, csak azon vagy felháborodva, hogyha a kínaiakra vagy az oroszokra mond valaki valamit.
Számold már össze, hogy te
HOGYAN
HÁNYSZOR
MILYEN VÁLOGATOTT KIFEJEZÉSEKKEL

ojropáztál, picsembereztél, stb....tehát a kínaiak, oroszok sérthetetlenek.
Az európai emberekre bármi turhát akárhányszor állandó jelzőként ráköphetsz, az rendben.
Helloojropid Hellopicsaember

Frick László Intézet 2021.05.28. 13:11:42

@Steinmann Coco: Jól van,akkor Dr Duda Ernőt foglalom össze ismétlően:

"A kínaiak nem tervezték Oirópának gyártani, eszükbe sem jutott,nincsenek eladási problémáik"

Én pedig: .... valamint politikájuk nem imperialista, hogy valamiféle politikai faxnit csináljanak a vakcinájukból..pl vakcinaversenyt. Kínának nincsen afféle klasszikus XX.századi ellenségkép-tablója,mint Amerikának.

Valamint:Az amerikaimultiknak messze-messze-nagyon messze nincsen semmi baja sem Kínával,sem azzal,amit Kína gyárt,ők is ott bérgyártatnak,partnerek.

2021-et írunk cicám.

Frick László Intézet 2021.05.28. 13:15:28

@Steinmann Coco: Akkor tekintsük át:
Az Oiropidokat el Vancouver-tőlKEleti irányban Vlagyivosztokig számolom
ha ebben szerinted nincsenek benne a Minden Oroszok,akkor tényleg nem tudsz semit földrajból.

Vagy olvasni nem tudsz.

vagy annyi az "emlékezeted" mint egy aranyhalé-

Futottak még oiropidok:Ausztrália és Új-Zéland

meg Fokváros

Lábjegyzet:Angola gazdasága is robban és ezt a portugálok..szépen csöndben..ki is használják, ugyanis Angolában beszélnek portugálul. Nemsokára lesz Nairobi és Luanda között vasút,a kínaiaképítik, fele annyi időalatt,mint a Swietelsky azt a magyar 240 km-t.

Frick László Intézet 2021.05.28. 13:16:44

@Steinmann Coco: Nekem a kisországoknak való csöndes,kétfedelű,kétkulacs és hintapolitika tetszik,mint az osztrák,a kicsi tudja,hol a helye, csináljon úgy és szépen csöndben. Ahogy a portugálok is.

Frick László Intézet 2021.05.28. 13:18:24

@Steinmann Coco: jaj,elfelejtettem a kerítést,amirekárkölteni,főleg úgy, hogy az őrzőit nyomortáboroztatják.Jöjjenek csak:Úgyse akarnak Szarmagyarországon maradni.

Csak:Nincs aki ezt meg is kérdezze tőlük.Sem Orbán,sem a te agyad mosóimeg nem kérdeznék:Akarnak-e ide jönni.
nem,nemakarnak.

Ez plsarkalatosan más véleményem,mint SV/SzGY véleménye.

Vagy a fidesznyikeké

Frick László Intézet 2021.05.28. 13:35:17

@Steinmann Coco: Érdemeslenne azzalis foglalkozni, hogy a mai 20-40 évesek valójában mit neveznek életkezdési esélynek, ha az az évi 30-40000 pár,akinek kb a segge alá rak mindent a szülő[pár] meg a násznép,5 éven belül hagyják a picsába az egész szart.

OK-OK minden gyereknek van a szülejéhez egy saját hangja-hangvételemeg akcentusa : ha a szülejéhez beszél,a szerelmenemismeri fel azt a hangját.tehát ha a szülő kérdezi

VALAMIRE HIVATKOZIK A GYEREK

én most azt firtatom,hogy

legbelül, maga elöl is titokban

Serény Vélemény 2021.05.31. 08:19:05

@Steinmann Coco: “Ez azt jelenti, hogy egy kivételével – a repülőgéppel történő beutazást leszámítva – megszűnnek a Magyarországról Németországba beutazó személyek számára a német beutazási korlátozások (pl. előzetes regisztráció és karantén kötelezettsége). A repülőgépen történő beutazás esetén továbbra is fennáll az előre meghatározott három igazolás valamelyikének bemutatási kötelezettsége a repülőgépre történő felszállás előtt.“

Steinmann Coco 2021.05.31. 09:59:00

@Serény Vélemény: @Frick László Intézet:

és érdekes módon felerősödtek azok a hangok, hogy a vírus mégis...mégis talán laborszökevény...és nem az enyhülés felé mutálódik el...hanem az erősödés felé...hmmm....de persze ebben a blogban kínai barátainkra semmit sem lehet mondani, legfeljebb, hogy kissé állott volt a gongbaó csirke.

Steinmann Coco 2021.05.31. 10:01:27

@Frick László Intézet: az is roppant érdekes, hogy továbbra is az ellenzék van teljes hangerővel basztatva, holott most már BÁRMILYEN oltás felvehető, és mégsem tolonganak, lényegében alig maradt oltható ember.
És véééééletlenül sincs rájuk semmi rossz megjegyzés téve, hogy óóóótassa már be magát, NEM továbbra ellenzéki halálkampány és hasonló hazudozás folyik.
Miért is nem baszogatják azt a több mint 3 millió nagykorút, aki nem akar SEMMIVEL sem oltatni? Talán mert jelentős részük potrohás szavazó?

Frick László Intézet 2021.05.31. 11:49:18

@Steinmann Coco: Hogy a faszba ne erősödnének a hangok:A Világ VezetéséreÉrdemes Birodalmom,a VilágLegprofibb Titkos Szolgálataival, demokratikus meg liberális és fejlett,mint a karvalystenyfasza...az Elnökmost kértemeg a hírügynöükségeket és a sajtót,hogy nyomozzák ki a Kovid eredetét.

Fordítsdmár le nekem ezt magyarrólmagyarra :D

Érted,amikor a CIA naplózta Juzama fingásait.

A Föld rétegeirőlcentinként rétegfelvételeket képesekkészíteni,plaLos Angeles-i Öböl fenekéről már 15éve,az űrből, hogy pl ha van benne egy hordó,az lyukas-e.

De 20000 szana széjjel szétszórt hordót "gyalog" búvároknak kellett megtalálnia:D

És most Trump bukása után félévvel...Ki van adva az újságíróknak, hogy találjákmármeg azt az összeesküvést,aminekakitalálásamiatt Trump a hülye volt még akkor.

Steinmann Coco 2021.05.31. 12:34:07

@Frick László Intézet: miért nincsenek basztatva az oltást elutasítók? Most már eléggé lecsengett,hogy ki milyet hajlandó, mivel van bőven fájzer...de miért van KUSS azokról, akik nem is regisztrálnak, és nem is akarnak SEMMIVEL oltatni?
Miéer lehet, hogy tőled kérik a védettségi igazolványt bizonyos helyeken, de az ott dolgozótól nem. Tehát te nem ülhetsz be étterembe, nem mehetsz uszodába..stb. de OTT DOLGOZHATSZ zárt térben.
Erről csönd van.

Frick László Intézet 2021.05.31. 13:59:36

@Steinmann Coco: Orbáncentrikus Világkép alatt minden Orbántól való, ha pedig A Geci ennek a galaxisnak a közepe,akkor nyilván a Rossz az mind Orbántól való.

Hogyan lehetne veled...ilyesmiről beszélni,egyútlehet előttem, az hogy a válaszom
G E C Í Í Í
a gecííímijatt van,a gecíííí a hibás,bár egyébként, ha megnézed,mik folynak az ónijóban,mi lett a "példás" nagybritán oltakozásból,de még Izraelben is.

Ja,elfelejtettemmegkérdezni:

Éskérdéseid vannak-e?

Ugyanis nem kérdezel -valójában állítasz:Lásd e kommentem elejét.

Picsaember 2021.06.01. 09:10:28

@Frick László Intézet: épp a te világképed Orbáncentrikius. Orbán geci, lop, csal, hazudik, kicsinyes stb. TEHÁT (szerinted) a magyarok is ilyenek.
Nem tudom, hol élsz, ahol én, ott rohadtul nem ilyenek.

Steinmann Coco 2021.06.01. 09:47:57

@Frick László Intézet: @Picsaember: igen :)

Szerintem is, PG egy alfaját testesíti meg a magyaroknak, és azért sokan NEM ilyenek. És valóban, Dudi él ebben a világképben, bármiről írok, rögtön behozza témának a PG-t.
Semleges kérdést tettem fel, miért nem baszogatják az oltást elutasítókat, ...stb..erre behozza dudi a PG-t.
Ezek szerint Dudi az, aki szerint MINDENért ő az illetékes elvtárs.
Én általános alannyal kérdeztem. Dudi rángatta be a képbe, hogy SZERINTE ki a hibás, nem én.

Steinmann Coco 2021.06.01. 09:50:37

@Frick László Intézet: a példás izraeli oltakozás- erről pofáztam mióta, hogy MÁS eszközök is vannak, izrael lezárásokkal, ÉS oltással törte le a járványt. és úgy tűnik, működött. Nálunk ma: 28 áldozat. Izrael: nem néztem meg, de gondolom 2 vagy ilyesmi, 1 fő...

Frick László Intézet 2021.06.01. 09:52:52

@Picsaember: A politikusok nem a Holdból jönnek,nem az Illés Szekere saroglyájárólpotyorásznak. Hanem a társadalomból vétetnek.

Bár alaposan ismerem a magyar nemzetiromantikából azt a részt, hogyaszonygyaja:"Kűggyön a Zállamot idejegy aójjan paógámesteret, valami idegeny tanárot másbaúja ésvárasbaú!4!"

Ennek tökéletesen megfelet a 2011-es hangulat,amikor a Görög vagy az Olasz Móccert óhajtották a magyar... -ők aztán nem találkoztak még olyannal, hogy lopna a magyar- jók és igazak. Az Olasz Móccer-nek azt mondták, hogy:Az Ónijójöjjön ide,rúgja picsán A Cigány-tés egy szép,fehérhajú szemüveges tanárembert nevezzen ki miniszterelnöknek,aki aztán csupa szép,őszes vagy őszülő vagy hószínhaj nagyon becsületes tisztes öregemberkormányt nevezne ki,főleg tudósokból.

Ne áruld el, hogy hol lakol:

1. step:Bemégy a kisboltba és megnézed, hogy a boltos mit tesz a karnyújtásnyi körébe, hogy legalább azokat ne lopják el a nyilvánvalóan hozzád hasonlatosan becsületes magyarok.
2.Legközelebbi TESCO vagy Auchan:Tallózd a barkács ésa utósosztályt, kibontott és megdézsmált készletek,10 vagy 13-as villáskulcs sehol,mindent,ami akisgépekrőlleszerelhető,azt a vevőszolgálati pultban őrzik. Tanksapkákat, gyertyapipákat.

Nézzzélcigányokáltalnemkedvelt és nem vásároltáruféleségeket. Rókaprémgalléros tisztes 80 éves anyókák lopkodják.

Benzinkút?Nincs az a benzinkút,ahonnan naponta nelépnének meg az ÖSSZES & LÉTEZŐ figyelem és elfogási trükk ellenére legalábbkét telitank üzemanyaggal. A frencsiz bérlőakútkezelőknek: "Nem érdekel, basszátokmeg,lopjátok vissza a büdös parasztoktól!"

Magyar vendéglátás és szállodaipar: Becsali és Lopó Csárda.

-autószerelés:Kész átverés,lehúzás
-egészségügy -lásd Becsali Csárdaplusz az Államot is leveszik.
-magánegészségügy:Adót csal és az államot lopja meg. Valamint a becsicskázott orvosokat.

És csak a kishalak akadnak hálóra

Azonkívülajánlottam már Hamvas Direkt morálésrosssz lelkiismeretc.esszéjét,ami aMagyar Élet-deérvényes daniel Cohn-Bendit-re is,meg az összes 70-esévek beli életmód baloldalimaóistára, akikelsőzörmegölték a kapitalizmust aztán sokkal gecibbekmeg aljasabbaklettek a legajjjjjaaaa kapitalistánális.

Hogy milyen értéjkes amagyar termőföld,azt akkorlátod be,ha megnézed,hogy a világlegtöbb részénmit neveznek "talajnak" Pl Göröghonban azt,ami nálunk a falusimeg külvárosi "portalanított út" titka,a sárga agyagosmurva.

Azonképpen szintén görögáruházakban ésboltokban jössz brá,hogymennyire tolvaj a magyar:

-a görög boltosnak eszébe sem jut, hogy turista, az lehet magyar kis-és középvállalkozónéis a tartásdíjak,a harács meg a jövedelme havi 1-2milla,rászabadulnaka görögáruházra ésamikor rájönnek,hogy itt nem tudják,mi az a boltilopás,pakolnak,ahogy csak a rokker-bőrjakis ráncos szoknyás romániai románcigányasszonyok tudnak.

nagyon nagy az arcod, oktalan és leszóló vagy.Lófaszt se tudsz..még a sajátlakó környezetedről sem.Egyszerűen neked:Nincsen szemed a valósághoz,a realitáshoz.

Mit tudsz az áram-és közműlopásokról? "A cigánylop" de ott a "titászok" meg emelika villanykarók magasságát 6 .

Csak Budán,a Szemlőhegyi úton.. Alvinczy utca Fillér utca Garas utca Szpáhi utca: Arrafelé egy utcában több áramot lopnak,mint amennyit egy megye cigányai.

Mondjuk az Európa Parlament,az betölti a magyar parlameni képviselők mértékét, csak numerikusan ugyanannyit,viszont ojróban lopnak.

Majd amikorolyan egek alatt jársz,hogy egy nagyvárosban 1,2millió kismotorban benne az indítókulcs és rajtuk hagyva a bukósisak. És bicikliket csak úgy letámasztanak.

Calábriában a motor rajtahagyva a halászbárkán és a bárka ki sincsen lakatolva,sőt,a hordozható benzintartályt is rajta hagyja a halász a bárkáján.

És a világfiataljai az egész Földön egyformák,amikor aparton buliznak

kivéve Calábriában:Senkineknemjut eszébe ökörködni a halász bárkájával... vagy csak a benzinnel hülyülni egyet.

Ciprus szigetén a Görög Oldalon túrista nemjárta helyeken az 1974.óta lakatlan török ház kerítésénél ott rozsdásodik a bicikli.. a tányérok akonyhában ugyanott az asztalon,egy szöget nem vittek ela görögök... Itt kéne megtanulnod a Magyarok Öregistene Hét nevét, azt.Oszt utána magyarkodhatol:D

Frick László Intézet 2021.06.01. 09:55:55

@Steinmann Coco: Figyelj! -próbálj koncentrálni arra, hogy ha Orbán zár le, az miért szar, ne kelljen márlinkelnem a kedvenc újságjaidból a nyitnikék dumákat.

Sokkalegyszerűbb a képlet,mint amin erőlködsz. Nem az a szar,amit Orbán csinál,hanem egyszerűen ha Orbán csinálja? -azért szar. Ígyaztán sokkalegyszerűbbkivenni Orbánt aképletből.

Egyébkéntmeg a Karácsony Gergely-típusúősemmitevéspártján állok.nemkell semmi és akkor nem lesz szar. A semmi hogy szar? sehogy.

Steinmann Coco 2021.06.01. 09:59:01

@Frick László Intézet: azt hiszem, ismét hosszabb szabira megyek. Elviselhetetlen ez az általad jópofának gondolt, amúgy iszonyúan uncsi szevasz meg helló meg egyebek. Na, szaladok a tengerparton a napsütés felé :D Szevasz :D
Maníros vagy, már mondtam.
out of office :D
Szevasz.

a Gáza felvetésre: nem próbáljunk már meg a járványba évszázadok óta fennálló vallási meg területi problémákat bekeverni szerintem.
na de tényleg szevasz. Majd ha leszoktál erről, jövök.

Serény Vélemény 2021.06.01. 10:12:56

@Steinmann Coco: " Majd ha leszoktál erről, jövök."
Mondjuk maximum három napot adok, hogy újra eljátszd a szokásosat: hallasz valamit a klubrádióban, aztán ideöntöd a tartalmát abszolút igazsgáként.
AZ megvolt egyébként hogy kb két évvel ezelőttig nem volt "ellenzék" hanem "demokratikus ellenzék" volt, meg a dzsobbik, ami nem tartozott ebbe a kűrbe?
Mosmeg' már egybe van moslékolva az egész: lenyeget.blog.hu/2021/05/30/11_korzet_ahol_eldol_a_2022-es_valasztas#comments

Frick László Intézet 2021.06.01. 10:18:17

@Steinmann Coco: Szokjak le arról,hogy az újságokból kimásolt "véleményed"-et szemesítsem a közben pedig a valósággal.
Eeeee... egyébként...ismered a zsidók,a muzulmánok valamint a nemvallásos,de izraeli zsidók igen-igen-hasonló temetkezési szokásait?

Frick László Intézet 2021.06.01. 10:25:25

@Steinmann Coco: Csak a történelmi hűség kedvéért:

2017-ben az EPliberális frakciójamegmondta a magyar jógyerekekne:Ha a Jobbikkal összeteszik,amijük az van (és a szopás is szexbe számít a womanpoweriánusoknál) akkor kibasszákőket a Liberális Frakcióból,mint Bokros Lajost szarni.

Kétévvel ezelőtt az már az Önkormányzati Választás utolsónagy egyenese eleje volt és a Jobbik "ideológiailag"annyira fejlett, hogy még te is TÖVIG bevetted őket,mint szükségszerű rosszat egy-egy középkori bigottan vallásoskirályné szigorúan a királyi ház= haza sorsára tekintettel.

Csak persze ő elvultan vaginálisan vette be.

Lábjegyzet: ÉN kérlekalássan ÉN
ÉN soha nem használtamamoslékkifejezést rájuk, ugyanis a moslék készítés Gordon Ramsay-je is vagyok.

Én:
Jók ésIgazak
Jók és Igazak & Gáncstalanok
Szivárvány Koalíció és az Ellenzéket nagybetűvel Ellenzék
-nek írom

Ilyenkor a pá-integetéssel csak megjátszod magad,mert megint nem te nyertél. Ilyenkor nózizol és úgy próbálod magad feljebb állítani,hogy még te vagy megsértődve,mert a rajzversenyre megint kopírpapírokkal neveztél volna be.

Frick László Intézet 2021.06.01. 10:34:30

@Steinmann Coco: Tök óvodás vagy. Mint a gyóccerészék Krisztikéje, tahó trampliként viselkedett, aztán megsértődvén, hogy akkor ő már nem is játszik ilyen bunkó parasztokkal.

Hát menekülj el büszkén :D

.a...eeee...mire is?

Steinmann Coco 2021.06.01. 10:43:27

@Frick László Intézet: Szevasztok :D
Hogy dumcsi helyett hellozol. Na hello, szevasztok.

Frick László Intézet 2021.06.01. 10:46:06

@Steinmann Coco: Én helózom dumcsi helyett?44!!?? -Melyik univerzumban?-mert ebben aztán biztos nem én.

Frick László Intézet 2021.06.01. 10:50:56

@Steinmann Coco: Berlinben voltam -irtamis Berlinről(a csupajót) még azt is észrevettem Börlinből,amit te nem,az viszont igaz, hogy A Fal-ről meg ChkPch -ról semmit.

Bécsben kávézhattok -súlyosan le vagy maradva. @Serény Vélemény:
A méhlegelő pedig jellegzetes Karácsonyi Brandfényező Irodai Ostoba Büszkeség.

Remélem,hogy Karácsony következő életében méhecske lesz és majd olyan méhlegelőre kell neki járni,ami 2-2 sáv között városi kormolódik.

Addig is egyen brikett közül mackósajtot.

Frick László Intézet 2021.06.01. 10:52:17

@Steinmann Coco: Még azt is írtam, hogy élnék is Berlinben,dacára az éghajlatnak.

Steinmann Coco 2021.06.01. 11:08:19

@Frick László Intézet: komolyan miért kell egy berlini túrából is vetélkedést csinálni, ki mit vett észre.
Értsd már meg, minden konfliktus forrása nem a különböző világnézetünk, hanem az, hogy én elképzelem, hogy benézek ide időnként dumcsizni. Te meg folyton azt akarod bizonygatni, mennyivel okosabb/ ügyesebb/ stb...vagy nálam. A beszélgetések nem az adott témákról szólnak, hanem állandó farokméregetést csinálsz, a hellozás is erről szól, valami fölényes odapöccintés.
Én meg nem akarok versengeni, de itt lehetetlen csak úgy dumcsizni, mindig vetélkedni kell. MÉg berlinen is.
Na, ehhez nincs hangulatom.

Frick László Intézet 2021.06.01. 11:50:33

@Steinmann Coco:
Te csináltála Berlini..namost majd mindjárt a túrázásról is,mert akávécsizás az nem túrázás,a túrázásazannyi gyaloglássaljár,amennyit tePárizsban,Berlinbenés Rómában ÖSSZESEN nem gyalogoltál.

megint jösz,tündékedelaztán azzalvádolsz meg,ami pedig a te tündéri-dnek gondoltad volt.

A dumcsimégnemérföla beszélgetéshez.

A vita, az nemszemélyeskedésmeg támadás(tehát:ha vitatok valamit)

Berlin,az nemNémetországés elárulom neked, hogy Az Alexanderplatz nemBerlin,sőt:nemis az Alexanderplatz... csak valami...építészeti (NDK-s)pótcselekvés,mert valamit csinálni kellett a szarig porrábombázott semmivel.

A Csekpontcsárli nem Berlin.
Ahogy a Tschikosch sem nem csikós a Váci utcában,de a Váci utca nem Budapest, ahogy A VárbólPest látképe sem Budapest,mert attólmég az ember nem tudhatja, hogy a Váci út az nem a Váci utca és aKülső-Váci út az nem a Váci út,de nem bizony. Ha kaptál már úgy címet, hogy "Itt vagyunk a Váci út 34-beeeen"

De a Külső-Váciút 34-ben.

"Bocsikaaaa, eeefeleeetettem hozzátenni aKülső-t..Gondoltam,értelemszerű (hogy egy köpésre az Erste bank székházától nincsen ilyen vasasbót)

Frick László Intézet 2021.06.01. 11:53:47

@Steinmann Coco: Nem,itt, aki bezzegel az te vagy:
Bezzegigazad
bezzeg te tünci
bezzeg te édesen kávécsiztál
bezzeg a Te Párizsod
Bezzeg te Berlinben ho-óóóógykávéztál már a milyan aranyos fiatalok a kávézóban,akik kiszolgálnak

Itt,aki bezzegel, az te vagy.

Elfelejtettél valamit:
Én szerinted orbánfasszopó fidesznyik vagyok.

Akkor? - el ismehete a fideszes kurva anyámba. Ugye.Nahát. Hogy tudhatna bármit egy fidesznyik,amikor az igazat mindenrőla te újságjaid írják meg (amiketén,mint fidesznyikugyan.... hóóóógyisseeeeolvashatnék,hiszen én pesti srácokat:
1.olvasom
2.megírom saját cikknek azt,amit a Pesti Srácok is megírt.

Ugye?
Nahát.

Steinmann Coco 2021.06.01. 12:11:30

@Frick László Intézet: méregetünk? Jobb kondiban vagyok mint te, és többet is gyalogolok akár itthon, akár külföldön is, mint te :D
Amúgy meg

JUJJJ
na hello

Serény Vélemény 2021.06.01. 12:17:28

@Frick László Intézet: Szerintem a "méhlegelő" az a budapesti értelmetlenségi hülyegyerekek agyi színvonalának pontosan megfelelő valóság.
Pontosan olyan gaz nő ott, szépen kitáblázva - mintha a méhek tudnának olvasni - , ami gaz miatt - ha ekkorára nő a kertedben - akkor lazán bírságol már bármelyik normálisabb önkormányzat. És még azt is mondom, hogy jogosan...

Frick László Intézet 2021.06.01. 12:18:05

@Steinmann Coco:

Bocs.. te honnan tudod,hogy én külföldön mennyit gyalogolok?
Mondjuk... ha lenne emlékezeted,megírtam neked párszor és emlékezhetnél,de újabban az emlékezeted is olyan ,mint egy Olyan Aranyos Aranyhalé.

És mit jujjogol.

Ne jujjogjál, ne csak Á ÁÁÁÁÁÁÁÁÁkat tátogjál, csak valamicxskét...pécézéél márki és "vitasd le" rendesen, úgy hogy
"Nem addig a" hanem "ezért s ezért ésígy s így, tehát tévedtél Frikk"

Tudom, hogy a kislányok bölcsödétől kezdve abban sztocializálódnak, hogy az Egyenlő Bánásmód az azt jelenti, hogy az olyan aranyosságukra tekintettel nem kell teljesíteniuk vagy annyit tudniuk vagy hamarabb abbahaagyhatják vagy bele sem kell fogniuk.

De a nikknek nincs pinája.

Már...mebocsáss.

Itt az egyenlőbánásmód az, hogy ha én végigérvelek egy tagadást,egy gondolatmenetet,akkor vegyed már te is rá a fáradságot, hogy

ütöd az ÁÁÁÁÁÁSZ-odat, nem hátraszólsz a vállad fölül,de ütő nélkül, hogy most neked megint ÁÁÁÁSZ-od lett éspáppá.

Különö9sen,hogy mindig győzedelmeskedni jössz,AZTÁN kezded azt, hogy te nem is versenyezni jöttél.

Serény Vélemény 2021.06.01. 12:23:34

@Frick László Intézet: Beleértve egyébként pázsitfűfélék, üröm, parlagfű.
Lehet, hogy a méhek szeretik a parlagfűfélék pollenjét, de azért szerintem legalább félmillió budapesti érzi magát rosszul tőle...

Steinmann Coco 2021.06.01. 12:28:03

@Frick László Intézet: olvasd szerintem végig itt a kommenteidet, ami alapján én valami díszpicsa vagyok, aki külföldön a főutcát nézi meg, és iszik ott egy kávét és ennyi. Próbálj meg visszaolvasni és önkritikát gyakorolni. És próbálj meg arra viszzaemlékezni, mikor írtál utoljára olyan hozzászólást, amiben nem valami agymosott hülyegyereknek állítottál be, aki cukcsi, édcsi.. agymosottcsi..na hello

Steinmann Coco 2021.06.01. 12:30:36

@Serény Vélemény: másfélmillió Bp-i meg a potrohás lopásától érzi magát rosszul, hogy lassan minden már a vejkó/pénztáros strómanpáros keze alatt fut :D
esetleg arab haverok :DDD
Nem a fű a baj, hanem a lopás :D
és az önkoriknak sem kell MINDEN lakást eladni potom pénzért, csak az idültalkoholista bájerzsoti meg rákayfillipoo várbeli lakását, plusz dunaparti 100 milliókat érőket :D
de tényleg a fű a baj :DDDDD

Szorgalmas Gyémánt 2021.06.01. 12:34:20

@Frick László Intézet: ÉN elég fideszynik körényken lakok, de méhlegelő az itt is van dögivel. Márcsak méh kellene hozzá.

Serény Vélemény 2021.06.01. 14:39:16

@Steinmann Coco: "másfélmillió Bp-i meg a potrohás lopásától érzi magát rosszul,"

Nem, nem a lopástól érzik magukat rosszul, mert az mind a két oldalon töretlenül zajlik. Hanem attól, hogy kilúgozzák az agyukat, és az egyik oldal lopását illatosnak, jónak, cukinak állítják be bizonyos sajttermékek, a másik oldal lopása viszont a megbooocsátthatattattatalan bu:n.

De ha te személyesen hiper okosnak érzékeled magad, amiatt, mert annak a pénznek az ellopása után, ami pénzből füvet kellett volna nyírni, még örülsz is a "méhlegelőnek", akkor nagy valószínűséggel nem jól érzékeled!

Frick László Intézet 2021.06.01. 15:08:48

@Szorgalmas Gyémánt: @Steinmann Coco: A méheket többféle járvány is pusztítja, valamint a napraforgótermesztők.A napraforgótermesztők olyan méreggel permetezik meg a napraforgót ,amiket algoritmusok fejlesztettek ki ésegyszerűen nemüölikmeg a méheket.

Hanem: Bonyolultan:Mindössze nem találnak haza.És a méhecskében erősebb a haza!-haza!-haza! parancs,mint az életösztön.Keringenek,keringenek,fáradtan lezuhannak,kipihenik magukat aztán felreppennek és így és tovább,amíg végelgyengülésben el nem múlnak.

Améhészek elmennek a napraforgóternesztőkhöz -hiszen elvileg sorsközösségben élnének,a napraforgótermesztőknek szüksége van a méhekre.
"Mi a kurva anyáddalpermeteztél?" -A napraforgótermesztőfel van készülve,már ott van mellette a méreggyártóügynöke,mutatja az Euórpaai Méhecske Ügynökség és az Európai Növényvédőszer Ügynbökség dokumentumait a méhecskebarát,améhecskék számára vitaminikat,ásványokat és jutalomfalatokat tartalmaz:Alaboratóriumban EGYETLEN-EGY méhecse nemvolt,aki ne a méhecskéből az emberre átszámított 220-240éves korában halt volna meg.Mit akar a büdösműveletlen paraszt -átküldjék neki pdf-ben a dokumentumokat?
"Nem

DÖG

Ölhetnek MEG
A

Hecskék!!! Értve van?Az ÓnijóMegmondta az Európaai Különbözőügynökségek, Párizs,Oslo.Amsterdam.Hogy képzeli a büdös nyugat-balkáni talpasparaszt, hogy olyant forgaalmazna fejlett bezzegnyugati bérgyárttató,ami árthatna a méhecskéknek.

Méhecskeboncolások bizonyítják: améhecskék természetes halált haltak a kimerültségtől,mert:kell nekik annyira kibaszottul szorgalmasnak lenni.

Frick László Intézet 2021.06.01. 15:50:39

@Steinmann Coco: Tényleg kurva szarulérezhetimagát az a párezer ember, akik bevásároltak,asurdakalapos húgyosmackós sárga-barnba cipős barna nejlonzoknis taxis-akcentussal beszélő Derrick-szemüveges bácsik 30-40 ltp-i lakást 2013 -ban 6-7-8milláért és most kínai befektetőknek nyomták el 22,5 milláért.
De azok sesemmi sámlik,akik Dél-Pest meg Bács-Kiskunban vásárolták fel szarérthúgyért a tanyákat 2007-és 2015.között ésmost elszórták a németmenekülteknek.

Budapest ideges népe most vett a spórolt kis márolholnapraéhenhalásából 300000 használt autót a 800000-2,2 millás sávban (tudom,tudom,a te személyes példád, ha ugye neked volteszed harmadannyiért venni,akkor hazudok, ha a 300000 nem annyira okosra mutatok,mint te :D )

Jaj,a diplomatanegyed airbnb/albi gettója a Demszky Első Éve óta rohadó házak a gázkonvektorkkal -megint egekben az albiárak.

Zsozsóbácsiéknak megint a gödi telekre kellett kivinni a burgyinba a harmadik autót,mert a geci kivezette a zingyenparkolást, hogy rohaggyon meg a talpasvidék cigányfajtája jazz.

Várjál,mertmost a geciék az önfoglalkoztatásnakakarnak odabaszni, ugye minden ételfutár papíron vállalkozó

BUDAPESTEN VAN A LEGTÖBB VÁLLALKOZÁS BEJEGYEZVEEEEEEE

egy csomókötött kamuvállalkozót...lekellmajd papírozni a valóság szerint alkalmazottnak.

De hát ezért van Umbulda City-ben [Abadban? :D ] az a sok budapesti sztárügyvéd,hogy ehhez is nyissanak csak Budapestnek szolgáló kiskapukat.

Frick László Intézet 2021.06.01. 16:59:12

@Steinmann Coco: A FIDESZ-ben 1 Geci van.

A Jók és Igazak között meg 4444.

És 2015.02.05-ig ez is volt a küldetés mondatuk:"Gecinek lenni mindenestűl!"

A büszke gecik.

Picsaember 2021.06.01. 20:10:12

@Frick László Intézet: "1. step:Bemégy a kisboltba és megnézed, hogy a boltos mit tesz a karnyújtásnyi körébe, hogy legalább azokat ne lopják el"

ez a világ tetszőleges pontján így van, nem Mo-on.

"rászabadulnaka görögáruházra ésamikor rájönnek,hogy itt nem tudják,mi az a boltilopás,pakolnak,ahogy csak a rokker-bőrjakis ráncos szoknyás romániai románcigányasszonyok tudnak."

te ezt a saját szemeddel láttad?
vagy inkább 30 éve a rencerváltozáskor láttál egy turistát leemelni egy szelet csokit a polcról, és azt tódítod fel ipari méretű lopásra ugye.

heki 2021.06.01. 22:23:36

@Picsaember: bakker, ne legyél már ilyen büszkemagyar, bocs, hogy mondom, dudinak, mint büdös svábnak sok mindenben igaza van, igen, a magyar mentalitás közelebb áll a cigány mentalitáshoz, ezt már régi költőink is észrevették (a "szibarita váz" vádjától kezdve Pató Pálon keresztül a nagyidai cigányokig, vagy Adyig), lopósok vagyunk, ez van,
a büszke magyar (akire legjobb példa: talán a horvát Zrínyi család), már eltűnt jó százhúsz éve
de ugyanakkor azt is mondja, hogy a magyar az egyik legbefogadóbb nép évszázadok óta, tehát INNEN lehetne tanulni a toleranciát.
Ne durculj be.

Picsaember 2021.06.01. 22:55:16

@heki: Pató Pál mit lopott? Az a vers a HALOGATÁSRÓL szól, és azzal még talán egyet is értek.

A szibarita vázzal is egyetértek, a mai magyarok elég kevés ellenséget tudnának lenyomni.

-Te beálltal Dudi udvari bolondjának, és a legvadabb meséit is elhiszed, ha viszont vki ellentmond neki, beállsz "moderálni", azaz Dudit magyarázni, pedig sajna túl egyértelmű. PErsze, mond jókat is, azért olvassuk (néha). :-)

heki 2021.06.01. 23:12:28

@Picsaember: nem akartam dudi udvari bolondja lenni, remélem, nem vagyok az. X éve ismerem, ez van.
Valószínű elfogult vagyok.
Annyira x éve, hogy még a fiam is dolgozott vele együtt.
Mondjuk, hogy generációkon átívelő kapcsolat.

Heveny, és lehet, hogy nem pontos példáimban arra akartam felhívni a figyelmed, hogy ez a büszke magyarság tudat, szerintem, amit érzek a megszólalásaidban (de lehet, hogy rosszul fogom fel), szerintem nem jó út.
Itt nem a "merjünk kicsik lenni" jelszóról van szó, hanem nem árt, ha az ember önironikusan tekint vissza magára, a múltjára, a nemzetére, pl. by Monty Python.
Gyakran szórakozom Dudi írásain, hogy milyennek látja egy büdös sváb a magyarokat, ennyi. El tudom fogadni, hogy ő így látja. :)
Szórakoztató, ugyanakkor elgondolkodtató.
De én nem akarok sváb lenni, sem nem elköltözni Európából.

Picsaember 2021.06.01. 23:57:08

@heki: a túlzás meg hasonlók egyik irányba se jó. D. pedig erősen túloz.
Az alapján pedig, amit ír, semmi németet nem fedezek fel benne ( de ezt már mondtam), kb minden "Stílusjegye" szvsz pont a szöges ellentéte 1 németének.

Frick László Intézet 2021.06.02. 05:54:41

@Picsaember: Minden út az elsőlépéssel kezdődik.Az Ipari Méret is.

Dél-Itáliai képet mutattam:Hogy a bulizó fiatalok ittasan-bedrogozva sem ökörködnek a halászok bárkáival.

És most megmutatom az elsőlépést:

A "CsúfakésGonoszak" Nápoly proletárnépe ipari háttér,rosdatemető,nagy kavicsos tengerpart.Nem ismerik egymást, a másodiknak érkező család igen szorosan az elsők mellé telepedik.

Két magyar idegenben elhallgat: "Jaj,a kurva magyarok itt is.jaj,észre ne vegyenek!"

Na és este már 30-40 család összesen 120 gyerekkel.Mindenki összepakol:És MINDENT ott hagy lent a parton.

És reggel,amikor megérkeznek:Szaladnak le a gyerekek:Minden gyermek a sajátjátékaihoz.Nem a másén kíváncsiskodik,nem azt bontogatja.

Csináld meg ezt magyarokkal.

Nézz mai magyar gyereket.Bár mihez odamegy,pakolja,szétszedi,rendezi,nem csak a nagyáruházban,de pl velnesszhétvégén is,az ételjáték,mindent összefogdos. Bárkinek az akármijéhez hozzányúl.

Ez az első lépés.

A szocializmusban kezdtek ráébredni az emberek,mi az Állam:Egy Hatalmasnagy Tolvaj...ami ipari méretekben lop,tehátnekünk"becsűllletesseknek" jogunk van visszalopni.

Ipariméret? A magyar iparban nemmertek soha úgy lopni,ahogy a televíziós-és mozifilm-művészetben meg a színházakban. Házat építesz annyiból,amennyibe egy díszlet kerül. Tarantino..az amerikaiakis csinálnakolyasmit,hogy a forgatásvégeztével az aranyáron,ötvösművészeti költségeken felújított [=elszámolt] autót 1000 Dollár-ért megveszik "emlékbe"

Az Igazi Frick Lászlómegírta a Kolbász Mihályt egy irodalmi riportban:A kazánfűtőtátverték a fizetéssel. Ezért ő 1000-szer verte vissza a Döbrögi Államon:Először a fűtőolajat lopta,de nem találta elég hatékonynak,ezért a kazán gázolajvezetékét megfúrta és a földbe szivárgott fűtőolajat is bekönyvelte a "bevéteelioldalára"

Magyarországlegbecsületesebb és egykorliberális sajtóműhelye voltaz Élet ésIrodalom.Az egyetlenműhely,ami becsületesen kezdte.De azért akreatívkönyvelés,az nekikisment.Tényfeltárókáftékpróbálták az "olajbárók" ezrelékekben semkifejezhetőumbuldáit felnagyítani speciálisan jobboldaliMDF&FIDESZ bűnökké.......mint Betéti Társaságok,asajátrésztulajdonukbanállóKft-nek számláztakmeg költségeltek be minden lófaszt,aKft-meg a Részvénytársaságnak.és az MSZPSzabad SajtóAlapítványamég feketén, zsebbe kápékülön is jutalmazta őket adómentesen.

Olyan településeke néltem.. vagy jártam rokonokhoz,ahol ha MINDEN amit loptak a gyárból vagy termelőszövetkezetekből,megmozdult volna,harmada nem maradt volna a falunak.

A termelőszövetkezeti vezetőklopott vagyonaaztán ebül veszett: Ismerekolyan tolvajokat,akik aztán a saját magáncégüktőlis loptak,mintha téesz lenne,meg a tulajdonostársakegymástól.nemújíttattak fel2millióért egy évi 20milliótkirstálytisztán,még 20-at meg feketénmegtermelő valamit azzal:"Ne gazduljon a tulajdonostárs" Kinevettem a hozzád hasonlóan indokolatlanulnagypofájúskodót:"Ujjan vagy,mint apád:élhetetlen balfasz!" -ezzelvágott vissza a kérdésemre,hogy ha a társ nem gazdul..akkor...nemde..Ő sem.

Frick László Intézet 2021.06.02. 05:55:06

@heki: @Picsaember: (folytatás)
Ahogy idegenedett el a szövetkezet tagja a szövetkezeti vagyontól:Egyre államibbnak érezvén fosztogatta.Ha ja feőnökök teherótó valloptak? - akkor űk is azzalkezdtékaz este csinálását[=munkaidővégét]Mit vihetnének "majd jólesz valamire" alapon haza.

Egy gyárban az volt az illem:ha teherautóvalloptákki a cuccost,az nelátszon aplatóoldalon felül. Azért lemezből a 10 tonna ÖSSZTÖMEGES teherautóra 10 tonnát raktak
Ez eszméletlen,ahogy a magyar egyeságazatok lopnak-például a teherautósofőrök. Európában a magyar rendszáma teherautón kamionon azt jelenti:Megjött a tolvaj.

Azt mutattam,hogy a termelőszövetkezeti vagyonlegalább 4/5-öd részéta termelőszövetkezetek vezetői lopták el.

A szóeredeti-alapértelmében:Eltulajdonították.

Ugyanazzal az észjárással kicsiben,amiben Gyurcsány Ferenc nagyban: "Sok büdösparaszt,úgyseérthozzá,minekkéne ez nekik..Én majd tudom,mit csinálok vele!"

Ősi kulák falu:Túlélte eredeti törzsököslakosságávala Trökmagyarországot. Rokonszenves szorgalmas...de azértnemegy sváb esztelenségével gürcölő..Szépenéltek,dolgosan-dekényelmesen, nyáron,nagy melegbenplaludtaka szőlő-gyümölcsösben egy édeset a fákárnyékában.Vasárnapotmegtartották, csaka jószágotlátták el.

Ezek az emberek a szocializmus alatt kezdteklopni,defőleg:Orgazdákkáválni.A cigányokkalúgy bántak,ahogy a fejlett amerikaipuritánok a niggákkal.elkülldte lopni,dealopottárúért az utcai járdára leszórva a pénzt fizetett..

Foltonkint másképpen volt:Anyám falujában acigányokra,akikatéeszbőllopottkukoricávalházaltak,kutyátuszítottak.

De ebben a te-fajta,a pont olyan magyar nagypofájűheőbörgő,breképzelt, csakMINŐSÍTŐdesemmikijelentésétigazolni nem tudó baromarcú büszkemagyar az megkérdezte a cigányt,melyiktéesz dűlőjébőlvaló,leszórta az aprót a cigánynakakukoricáért,szedje föl,demáskorám az ellenségesmásiktéeszbe menjenlopni.

Így a cigányoknak csak azt kellettmegtanulni,melyikparaszt melyik téeszbőllopott kukoricát fizeti inkább.Ugyanazért akukoricáért az egyik parasztnakKossuth-ot, amásiknakmeg Petőfi téeszt mondtak vagy a kulák-maszektéeszekparasztjainak a Veress Csílagot.

Igazi mélymagyar vagy,fogadjuknk,hogy Bata, Hornyák,Zeitlinger,Sajbán vagy valami hasonló eőshmegyeri nevek vannak a felmenőid között,Morgán,Rajtakovszky,Horák.

Ilyenekkelvan tele az Ópusztaszir Eőshmagyarok találkozója,a veresember,a szeplős fafaragóeősmagyar sámán Söbetűs sváb névvel. Haumannn Péter színész tart eőshmagyar replőegyetemeket ott a sörsátrakban.

Frick László Intézet 2021.06.02. 05:57:21

@Picsaember: Egyszer...egyszer valamit,amit állítasz, vezess már le is.Érvelj és igazolj már.Mi vagy te Change-nemzedékes,aki a vád és az itélet végrehajtási szakaszt "ügyesen" elspórolja?

Picsaember 2021.06.02. 08:10:26

@Frick László Intézet: "egyszer...egyszer valamit,amit állítasz, vezess már le is.Érvelj és igazolj már.Mi vagy te Change-nemzedékes,aki a vád és az itélet végrehajtási szakaszt "ügyesen" elspórolja?

pont te csinálod ezt, állítod, hogy a görög boltban a magyar turista nekilát bepakolni a táskájában a cuccot... mire fel mondod ezt??? Talán láttad, a szemed előtt csinálta, Háry úr? N

Frick László Intézet 2021.06.02. 10:41:00

@Picsaember: Sőt. Azzal kezdtem a nemes ipart: >>Magyar Ne Lopj<< feliratos boltban. Utánam küldték a magyar csicskát és az mentett meg, hogy a blokkot véletlenül megtaláltam.
Nézd: Veled már jópárszor pórul jártam: Futtattál csak: Olyan tömören fejtettem ki az érveimet, hogy te azokat emlékezetből kivonatolni is 200n flekken tudnád, erre a válaszaid:
"Baromságokat írsz..."

Tudod, én messze nem vagyok olyan hiú ember, mint te, nevezhetsz geci cigány románnak, kurvázhatod az anyámat is, lepereg rólam.

Számomra az a sértő, hogy azt nem fejted ki: Mi a baromság. Miért titok?

"Focizunk" vagy teniszezünk... és te... szájjal mondod a gólokat... meg.. ászt ütöttél. Mondod.

Mondanivalómnak most nem az volt a lényeges része, mi van a görög (avagy Mediterranum-i) boltokban. Mutathattam volna Ciprusról azt is, hogy a ciprusi görög asszony, ahol nincsenek turisták, az autót lehúzott ablakokkal, a ridiküljét a mindenével-belével ki az anyósülésen hagyhatja.

A mondanivalóm lényege az volt, hogy a magyar boltokban és áruházakban mi folyik. Azt meg tudod-e cáfolni. A benzinkutakon. A gyárakban.

A japánok képtelenek elviselni azt, ahogy a magyar lop. A munkaadó gyárából.

A dél-koreánok rugalmasak és még a cigányainkat is képesek motiválni, de a japán... egyszerűen... felfoghatatlan a számára, hogy a dolgozója: LOP.

2002. után, amikor a szocialisták elkezdték ölni is a gazdaságot (na jó: Gyurcsány meg a spekulalisták) Gödöllőn a SONY-nak nem kellett kétszer javallani, hogy "Pakójjá sárga, múlik a vássárótt!"

Egyszerűen a magyar sofőrt teljesen ki kell zárnod az üzemi/raktári területről. Az utolsó csepp az volt, amikor egy sofőr feltolt a SONY békájával egy nagy rakat, három köbméter távirányítót. Semmit nem lehet vele csinálni mást, mint elfűteni kazánban. Elektronikai szempontból még az ott gyártott SONY termékekhez sem volt jó.

Na, ekkor a japánok vágattak egy ablakot a szendvicspanelbe, és a sofőröknek ott kellett beadniuk a papírokat... ha izgatta őket , mi volt a platón és nem "műanyaglakatos" egynemű áru.. akkor benézhettek. A sok jellegzetesen mélymagyar tolvaj sofőr magyar sofőrök életét keseríti meg, de a 47/48-ada a sofőröknek képtelen lejönni a lopásról.

Ugyanez folyik az egészségügyben, csak az orvosbáró nem szerzés-nek eufemizálja a lopását, mint a többi magyar, hanem hűbéri jutalmának. Járandfósága. Mint szoptni a kisnővért. Fizethetsz te ennek az orvosnak 100 milliót havonta, akkor sem fog tudni lejönni a NEKI JÁRÓ pénzek és Természetbeni Javadalmak eltételéről. Meg a kórház vezetése sem fog tudni lejönni Az Állam átveréséről.

Csupa-csupa Vitray Tamás pöffeszkedik a Magyar Egészségügyben: Amíg Akela Tanár Úr műteni tud, addig a takony 52 éves """"""kezdő""""" sebész kérhet meg jelenthet (és nyalhat...) Akelának. És "Akela tanítványa" Dr Rózsa György még Akelánál is tetvebb. Ráadásul "veszélytelen hülyé"-nek látszik, a "vigyori".

Éntőlem vakújjá bele a magyarérzésedbe, csinálj úgy, mintha nem értenéd, hogy én Ady-san: érette haragszom a magyarra.

Frick László Intézet 2021.06.02. 11:00:57

@Picsaember: Érdemes lenne az irai méretzű lopásról is.. nem veled, te öntelt, felfújt üres kostöke... valakivel beszélni.

Hogy Széles Gábor mit kapott, mert nemhogy nem lopott, de ipari méretekben fejlesztette a vállalati vagyont.
a VIDEOTON az egyik olyan és sajnosritka példa. Széles Közvetlen emberei vérszocialisták voltak és persze a gyáűr dolgozói is. Nekem az egyik góré mutatta meg Az Öreg Cigány fiskális út-eleji "loárkastélyát".

A Holding, mint cégforma, Magyarországon bárki számára,aki hallja lefosott falú összeokádott bordélyház,amiből alényeget elhordták a ruszkik.

Kivétela VIDEOTON Holding esete. A Holdingnakn olyan részei voltak,mint az OmegaKft.:Az Omega Kftbazt,amit a többi exszocialista tröszt-ben a kukába dobáltak,restek voltak még ellopni is ,az Omega Kft árusította, ha egy televíziószerelő 1994.után Videoton televízót akart javítani,besétált az Omega Kft-re szolgálókis kapun,egy járda odakunkorodott egyenesen az Omega Kft.pultjához, ahol mindent,ami hiradástechnikai, számtech és VIDEOTON és alkatrész,megkapott.A cél:ne unatkozzanak az omega alkalmazottai,akik szinte érintetlen, vadiújnak látszó irodabútorokat meg egyébeszközöket is őriztek.

Amikor a Holding alapított egy tagvállalatot,természetesen annak a tagcégnek a vezetője azonnal feltelefonált Székesfehérvárra, hogy hova üljön,mert ő ja Tarkaó Geéjjza-eelőzőigazgató szaros-büdös gombás seggehelyére NEM FOG leülni,az pedig karvalystenyfasza, hogy nem.Kéri a másfélmillás keretét irodabútorra éss még a bérkeretet is szeretné megnövelni,mert barbi? barbi úgy szopik,mint egy hűséges kis torkosborz és engedi análba.

És akkor leszóltak a LordokHázá-ból, hogy ott az Omega kft raktára,tessék eljönni és összeválogatni a bútorokat.

Széles Gáborról "rééééémtörténet"-eket meséltek.Pl amikor a szovjet szinestévésort leszerelték,egy nagy rakás mitkezdjenek vele.A FIDESZnyik ajja gazember alufóliasisakosságáról elhíresült oligarcha felhívta a büdösruszkikat és 1,2 Milliárd Ft értékű dollárért eladta nekik azt a sok kinekkelmárt.

Lapozok most neked a noteszembe (de minek... ...kinek...):

Volt egy Mayer nevű művezető a Vörös CsepelCucjialista Műűűűűvek rugóhasító részlegében.

Jött a rencervá'tás és bejelentették, hogy az üzem tele van ócskavasakkal,nemvicc:80 éves iparimúzeális hasítók is működtek.

Bezzeg a japánok lézerrel vágják a rugólemezt a karórarugótól az óriástankhajó fékvisszahúzó 10 tonnás rugójáig [ezt csak kitaláltam, szóval valami bazinagyrugót képzelj el, poetikai betét, amit daruzni szükséges föl a kaminyonra)

Ekkor Mayer úr körülnézett otthon a sifonyban,kivette a takarékbetétkönyveit és ócskavasáron felvásárolta a gépeket..Itt egy pár hónapos kockázat következett,majd persze a szar régi ipariműemléképület Weiss Manfréd korából senkinek semkellett,Mayer úr kibérelte,közben a japánok fasza lézerötlete becsődölt és kiderül,hogy még Űrállomásokba is a tekercsrugókat I. Ferenc Jóska és Alfred Krupp korabeli hasítókkal KELL és LEHET KIZÁRÓLAG JÓL hasítani.

Ipari méretű lopás:

Az, amit ipari méretben, mint Bu8ffallo Bill a bölényeket, eliontéztek egy szekérderék bélszín miatt, arról nincsen fáma... mert ami elrohadt, mint CSepelen a Csepel művek.. pár apróságában élve-virulva, arról nincsen fáma, mert arra nem lehet a gecit kiverni, uncsííí.

Te véded itt a magyart... éntőlem? Ó, baszod :D kész röhej vagy. Igazi mélymagyarrrja a fajtádnak. Te hornyicsek, te prohászka, te, te Majfalth :XD
Csak a szartörténetek vannak meg neked az "ipari méretű" megmaradás. az nincsen meg.

Igazi és jellegzetes szarmagyar vagy te. Akinek a magyar szar se elég jó. Még az kell, hogy románozzad az erdélyi magyarokat, mint ideológiai fejlődésük óta a jobbikosok :D

Pedig a magyar szar a világ legjobb fekáliája, a legdúsabb, legkövérebb.
süti beállítások módosítása