m"A bezzeg osztrák eőjjdeónijósanfejlettmán Swietelsky a szerb-határ - Bicske büdöskínaivasútvonalat Ónijós Tempóban ötév alatt képes felújítani. Ötév alatt büdösindia és komonista elmaradottócskakína a Himaláján át [nem,mintha örülnék egyébként, Vecám] gyorsvasutat épít föl. "

 

A Magyarok Tempója miatt van egy szokása a kínaiaknak:

Ha a kínai vállalatvezetés Hu Sen Li-t kiküldi Fehérördögisztánba gyárat alapítani, adnak neki

egy keretösszeget öt gyár alapítására elegendőt

(most az, hogy a kínaiak hogyan nemlopnak, azt hagyjuk, helló Kyrikiadész)

és egy időkeretet is kap.

A kínaiak gyakorlata az, hogy villámgyorsan keresnek öt alkalmas helyet Fehérördögisztáénban ,alapítanak öt céget,az öt településen megegyeznek,akikkel kell, beteszika pénzt,amit kell

és általában 4 településen szarakodás, mindenszarizmus és hogyannnemtuggyukeztmegoldanizás, a településipolitikávalés a helység kalapáccsaival és talán

az egyik településen meglesz a gyár.

hogyan reagálnak erre a magyarok?
"Bűdös kínjajiakok,a szokkici hüjje,idegyöttek [valamilyen]gyárat építeni,oszt belefogtak oszt azóta is ittrohad az alapja jazóta isse." Ennyi tud lejönni a magyarnak.

Konkrét eset: A kínaiak megkérik a települési górét,hogy HELYETTÜK intéz[tess]e el a közüzemeket. Az indok: van már tapasztalatuk, valamiért a közüzemekben úgy beszélnek velük, ahogy a KomediCentrál saskabarékabarétjóskabácsitréfáiban, amikor a külföldi turistát útbaigazító büszke magyarra mutatják a sablonjukat. Mint süket, ám makimajmokkal. Ugyanis a közüzemek be vannak kötve, csak a pecséteket kéne eltávolítani a kapcsolókról,ez hogyannemtudjukeztmegoldani országban magyarállampolgárnak 2büdös szokkici hülékeknek 6 hónapba kerül. Ami Büdös Komonistakínában 6 órahossza sem,és méghozzá fehér ördögöknek,akik leánycéget alapítanának.

A büdöskínaiak 2hónap alatt kialakították a Kádár Ipari Skanzenben a szokiciszárga büdöszgyárukat, aztán két hónapig tartott,mire az Európai Fejlettség SzabályaivalSzabályozott Szabályok  Szabályai Szerint levették a közüzemi kapcsolókról a pecsétet.

 

maradjonszaranyamiszarmindenszarezmarorszagbamineka.jpg

A Csudálatos Demszky Skanzen Göngyszeme -maradjon is így.

véleményrovat:

Szerintem

ne legyen Atlétikai VB, a Gecinek? -annyit nem ér.

Természetesen Délpesti Centrumkórház vagy mi a faszom se legyen és főleg

ne legyen Diákváros... Üzenjük Pekingnek: DÁN egyetem?

buszkeidiota.jpeg

Gecibe vele,nem kell.

Nem értek egyet ezzel.Budapest  a budapestieké,Magyarországon Budapesten csalják elalegtöbb adót,eleve ezért is választják székhelyül pedig Budapesten semmit nem tevékenykedő cégek kamuszékhelyül. A  buapesti egy városikörnyzetei,azaz egy fejlett nép,megkapják  erre az évre a 3400 Mrd Ft költségvetési főösszeget oszt hellókarácsony.

Nehogy már a nácidiktatúra hitlerépületekkel erőszakolja a Demszky Skanzen szépségeit !444!!444.

 

Nekem nagyon tetszenek azok az épületek.. sréhen bent a Csepel szigeten a Csepel  művek is nagyon fasza úgy,ahogy van. Az Ikarusz Mátyásföldön szintén fasza,a Ganz az Élet ésIrodalom szerkesztőségétől annyira,hogy még a zsírmájú Dr Kovács is le tudná kocogni a távolságot a Rezső térről, detto.

A Gecinek kellett a Demszky Skanezből a Ferencvárosi pályaudvart meg a környékét atéglaszeletelők milliárdossá válásához lebontani, nekem teszett úgy is a Népligeti b.pu.möge ahogy volt Demszky idejében és a Fradi stadjonnya meg főleg. Idén lesz 24 éve,hogy utoljára egy teljes labdarúgó mérkőzést megnéztem,azon isKevin Keaganlőtt 4gólt,én,hogy egy kibaszott magyar möccs-öt megnézzek?Pthiha.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr5216565418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.05.19. 07:04:15

Ha lehet, szeretnénk még

2 darab Dunaarénát - ami kurvadrága, ellenben úszásra a pórnép nem használhatja

6-8 darab stadion - ez létszükséglet

2 darab biodom - ez nagyon kell

továbbá annyi betont, hogy az összes zöld területet le lehessen betonozni vele, ne csak a városligetet
ezt mind kérik a felvonulók

és tudjuk, a budapestiek adót sem fizetnek, sem én, sem az összes többi itt dolgozó, ez mint Dublin, a csalók, szélhámosok és hamiskártyások földje,igazából a geci tart el minket.

Coco néni 2021.05.19. 07:07:55

Ja és még azt is nagyon szeretnénk, hogy a teljes vár legyen a fényestekintetű potrohásé, ne szorognjon már abban a kis épületben

továbbá azt is szeretnénk,hogy a még meglévő múzeumokat
1. vagy bontsák le, mint a közlekedésit, minek az
2 vagy adják az épületet a kormányzatnak, mint a néprajzi, nehogy már oda csak úgy bejárkálhasson valaki
3. vagy költöztessék vidékre mint a Természettudományit, elvégre egy kőszegi vagy soproni iskolás biztos heti szinten járkál Debrencenbe, ott sokkal könnyebben eléri ezt, ha meg akarja nézni.

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.19. 07:46:15

Szerintem se legyen atlétaikai vbé, kai egyetemet mer építtetni Budpaestre, azzal basszunkk ki így.
hiányolom a társadalomfejlesztő lépéseket, ha valaki autóval mer közlekedn a fővárosban, azt lőjük agyon, akasszuk fel vagy lassú tűzön, nyársként forgatrva süssük meg? Kivéve persze a főpolgármester úr szolgáltai autóját, ő siet a 99%-ért dolgozni.

Coco néni 2021.05.19. 07:56:47

@Szorgalmas Gyémánt: ez most totál független a politikától, szerintem itt két teljesen különböző nézet csap össze- kié a város - aki benne él, vagy aki autópályának használja.
LEHET autóval közlekedni, néha én is szoktam. De alapvetően, ha jártál már világvárosban, pl Bécs- az egész belváros csillapított forgalmú. Prágában NEM lehet a belvárosba behajtani. Vagy Róma - pontosan értik a helyiek, NEM autós forgalomra épült annak idején a város.
Meséld már el, ha nem próbálnák csillapítani a forgalmat Bp - mindenki menjen amerre akar, mégis hány autót kéne még ráereszteni a belső kerületekre?

Coco néni 2021.05.19. 08:01:32

@Szorgalmas Gyémánt: és az persze meg sem fordul a szűk vidéki fejedben,hogy a belső részen is ÉLNEK emberek,a gyerekek jelentős százaléka asztmás, allergiás, az ott élők várható élettartama rövidebb a légszennyezés miatt. A mi életterünk nem a te autópályád. Hsználd a metrót vagy a villamost. Szerintem nem lenne hosszabb idő, mint most dugóban ülni. Sok autóbanőttseggű alak. Ez ilyen tipikus tarlós faszakodás, mikor őnagysága tarlósné miatt engedte a felkanyarodást a bécsi útról a szépvölgyire...ja, a fonódó meg álljon a felkanyarodók miatt a dugóban, mert nincs külön úttest, a sinen állnak. Le van szarva, hogy reggelente többezer ember állt a villamoson, amig az két megálló között vesztegelt, csak őpicsasága tarlósnénak nehogy kerülni kelljen 200 métert az autóval és a lajos utcáról felkanyarodni :DDD

Coco néni 2021.05.19. 08:03:56

@Szorgalmas Gyémánt: atlétikai VB - egy olyan remek stadion készül, amit a következő 20 évben nem lehet mire használni.
Ha valakinek fontos lenne az atlétika, akkor futóköröket építtetne több helyre a városban, de ezt már megbeszéltük. Amúgy szerintem pont te vagy az a típus, ha évente egyszer futóverseny van a városban, üvöltve baszdmegelsz az autóban,hogy 10 percet várni kell, vagy forgalomterelés van :DDD
kb ennyire érdekel téged az atléktika

Coco néni 2021.05.19. 08:05:32

@Szorgalmas Gyémánt: amúgy továbbra is várom a választ, MILYEN előnnyel jár,hogy eladósítjuk kina felé az országot egy olyan egyetemért, ami főleg külföldi befizetős hallgatókat fog fogadni?
Mi ebben nekünk az üzlet?

Serény Vélemény 2021.05.19. 08:34:02

@Coco néni: adómentes minimálbért nem szeretnél?

Serény Vélemény 2021.05.19. 08:37:24

@Coco néni: ez az, legyen 40%os munkanélküliség, hogy senki ne közlekedjenek autóval, aztán az milyen jól lesz...

Serény Vélemény 2021.05.19. 08:49:55

@Coco néni: "ez most totál független a politikától, szerintem itt két teljesen különböző nézet csap össze- kié a város - aki benne él, vagy aki autópályának használja."

És te, mint fejlett és *tudatos és értelmesnek magadat tartó tényleg azt hiszed, hogy az emberek nagy része azért ül autóba, hogy hobbiból a többi hülyét feltartsa?

Mert ezzel gyakorlatilag ezt fejezted ki.

Megjegyzés:
a * = bármit helyettesít, amit odaírsz, vagy gondolsz.

Serény Vélemény 2021.05.19. 08:51:06

@Coco néni: Ugyanakkor az eu-s gigahitelt meg miért nem vesszük fel?
Nem érzed az álláspontodat kicsit skizónak?

Coco néni 2021.05.19. 09:10:17

@Serény Vélemény: az EU-ban tag vagy, kinának (még) nem vagyunk a részei.

A fele nem azért ül autóba, de kb a fele szerintem egyszerűen elkényelmesedett, nehogy már ő bkv-zzon, stb, 200 métert képtelen gyalogolni, stb...és sajnos úgy nem lehet forgalmat csillapítani, hogy kérünk mindenkitől igazolást, valóban fontos hogy autóval menjen, vagy csak lusta.

Coco néni 2021.05.19. 09:12:25

@Serény Vélemény:

és persze DUDI-nak is!!!

ha emlékszel pár napja beszéltünk róla, hogy orbán
A verzió, meg B verzió, bukik vagy nem engedi el, és akkor több lehetőséget vázoltam

és erre tessék
MA megírta az úúúújság :DDD
de én már egy hete vagy régebben mondtam ezt :DDD
szóval nem az újságból veszem az ötleteket, hanem tőlem veszi az újság :DDD

hirklikk.hu/kozelet/orban-keszulhet-egy-olyan-veresegre-ami-utan-gyorsan-vissza-tud-terni/381551

Frick László Intézet 2021.05.19. 09:17:06

@Coco néni: Itt megint figyelmetlen vagy,talán elis kellett volna olvasnod ostoba-tudatlan rejtőzése helyett azokat,amiket Kínárólírtam.

Kína NEM-oiropidbirodalom.Nemhogy nem kella tagjánaklenned,demég ha esetleg kínailennél,se muszáj kínainak lenned,elmehetsz banánembernek. Mindenki amerre lát,arra mehet.állampolgármarad,ameddig adózik, nagy közgazdász vagy,biztos ismered a Hong Kongi Adórendszert,az van egész Kínában,a koldusokis adóznak.

Nem kell adóznod

de akkor elmehetsz

szabadon
Majd ha haza akarsz menni,kérjél vízumot.
Aki munka-jövedelem-képes, van valamiből bevétele de nem adózik, az nemállampolgár

Ne az USÁ-bólmeg oiropid fehér civilizátorokbólinduljálki.Mutass már a világon háborúskonfliktust, amit Kína indított,állomásozik,megszállésa valamijének amóresét ott ráakarja valakikre is terjeszteni.

Nem kötelező,még csak nem is erősen ajánlott. A Világ Vezetésére Készen az USA áll

nem Kína.

Frick László Intézet 2021.05.19. 09:19:17

@Coco néni: jut eszembe a Parkolási Hisztéria.

Nincs parkoló Budapesten, viszont Budapest Népe 300000 db olcsó használt autót (300000-2,2MFt árkategóriák között) vásárolt szaladgáni A Városban.

Csak ezt a ké tinformációt
-NINCS PARKOLÓHELY

-3000000 3 autó

valahogy senki nem képes összehozni :)

Serény Vélemény 2021.05.19. 09:34:05

@Coco néni: klubrádió.

(Ennyi.)

Ez ilyen, hogyismondjam: vágyvezérelt újságírás. Az esetleges ellenzéki választási győzelem utáni ellenzéki hiperbénázást már most rá akarják kenni VIktorra. NEm viktor miatt nem képesek kormányozni, hanem mert a nyanyáknak nagyon szimpatikus Karigeri nem képes kormányozni, mert túl kesztyűbáb.

Magyarország szakértő?

Ó istenem ezek a kretének tolják a legnagyobb hülyeségeket, amik csak léteznek a földön! MI a frászt tud ez érteni Mo-n?

Serény Vélemény 2021.05.19. 09:39:23

@Coco néni: Ja, és még valami: a cia meg a magyar hálózatok ezzel a módszerrel oldották meg a rencerváltást '90-ben.
Úgyhogy onnan tudják, hogy ez így működik.
Akkoriban tökmindegy volt gyakorlatilag, hogy ki győz, mert a következő körben visszahozatták a drágabolgárúr féle újságírók, a hálózat, meg a többi kommunista agymosott az mszp-t.

Coco néni 2021.05.19. 09:43:48

@Serény Vélemény: miért önti az egyetemi vezetőket és még számos fontos pozi-t betonba a potrohás? miért akar leszerződni úgy pl kínával hogy ne lehessen visszalépni?
Miért?
hogy ne hagyjon mozgásteret
miért nem a szívednek olyan kedves családi adózást betonozza be???
megtehetné
de leszarja
azt akarja, hogy ne lehessen hozzányúlni a kis szívének kedves és fontos dolgokhoz plusz gazdasági hatalom maradjon a zsebében
miért nem a családi kedvezmény megy a betonba?

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.19. 09:47:50

@Coco néni: A Vezénylő Tábornok ÚR vereségree készül... hát hogyne.

Frick László Intézet 2021.05.19. 09:50:42

@Coco néni: Alinket..jólgondoltam,hogy meg semkellett volna nyitnom,annyira szakmaiatlan és sztréndzs 'n fesön.

Van egy másikmódszer és a 444-en két hónapja már ellőtték,az szakszerű,egy drágán dolghozó "intézet" csinálta pályázati pénzből.

Két ötletük van,az egyik szerint lesz orbánváltás

de lebegve hagyják annak az esélyét,hogy kis százalékkal,de "nyer" Orbán.

Mint már többször bebizonyítottam,az alapműveleteket nemismered föl,nem vagy képes az agitációt a politikai kommunikációtól elkülönböztetni és egy agitációt,mint politikát próbálsz ábrázolni.
Sokfajta hasonlatotkitaláltam már,a szellemi színvonaladnak szerintem az felelnemeg,halakberendezés-művészeti kérdésekről csevegnénk,dumcsiznánk és te rendre bútor meg IKEA katalógusok szövegeivel jönnél,mint aművészet tudományos téziseivel.
Nem tudod,hogy mi az az MDF vagy pl egy mit jelent az MDF esetében a 20 vagy a 40 vagy a 70. Ha pl azt mondanám, hogy bútoron a fólia,akkor azt hinnéd, hogy a csomagolássnyélom-járólhadoválok,demeg is vádolsz azzal,hogy annyira hülye lennék.

Valamint személyes élményeiddel gázolnál le,miszerint ismerőseidnek 25 éve van az IKEA ágya és semmi baja se nincsen

Serény Vélemény 2021.05.19. 10:03:39

@Coco néni: Persze betonyba. A moslékkoala már az alkotmány megváltoztatására készülget kétharmad nélkül, de az természetesen neked nem fáj.

Coco néni 2021.05.19. 12:25:25

@Serény Vélemény: én ezt már többször megkérdeztem, és mindig meg is fogom, ki a fasz vagy te, hogy felsőbbrendűnek képzeled magad, hogy lemoslékozod többmillió szavazó választását.
Mitől vagy felsőbbrendű? Vagy simán egy neveletlen, előítéletes tahó vagy, aki képtelen elviselni, hogy nem mindenki egyformán gondolkodik?
Mitől vagy annyira felsőbbrendű, mikor már eléggé egyértelmű, kedvenc potrohásod a képzetlenek és az idősek választása, a fiatalabbak, jobban képzettek, dolgozók az ellenzéket választják. És te megengeded magadnak, hogy a többmillió jól képzett, munkaerőpiacon aktív ember,az neked moslék. Mégis mi az a tulajdonságod, képesség, amitől te ezt így kijelentheted több millió emberről, hogy moslék? Vagy szimplán mindenkit lenézel, aki nem pont olyan, és nem pont úgy gondolkozik, mint te.

Coco néni 2021.05.19. 12:31:53

@Serény Vélemény: arról a gránitszilárdságú korszakos aranybullának vagy mózesi kötáblának beillő dologról beszélünk, amit hazánk legnagyobb ereszténye írt,illetve irogatott át 10-szer?
Aha :D

Serény Vélemény 2021.05.19. 13:31:23

@Coco néni: ÉN értem, hogy szövegértési problémáid vannak, de ÉN nem "több millió választó választását" moslékozom, hanem azt mondjuk pont te csinálod, amikor az egyébként tökéletesen demokratikus úton megválasztott jelenlegi kormányfőről abszolút alpári hangnemben nyilatkozol.
A moslék az annak a koalíciónak a frappáns és teljesen jogos attribútuma, amelyben az egyértelműen náci múlttal rendelkező párt és egyértelműen kommunista múlttal rendelkező párt is teljesen jól meg van egymással.

Serény Vélemény 2021.05.19. 13:32:24

@Coco néni: Ja és abból a több millió emberből 1 milló tényleges jobbik választó, 800 ezer meg kb nem. A többi meg nem is létezik kb.

Frick László Intézet 2021.05.19. 15:20:35

@Serény Vélemény: Nem szeretem ezt a Pesti TV fenegyerekei-humort: "Moslék-koalíció.Meg kóbbász-koalíció. Még a Fradi -leves koalíció, csak hát ugye a Fradi Kubatové.Kubatov @Coco néni: meg olyan okos,mint Mészáros Lőrinc,aki pedig okosabb,mint Zuckerberger,ami ...ezt a minap bizonyítottam...nem nehéz.

Adná magát, hogy a csürhe,ami mára már a FIDESZ alakzata,felzabájja amoslékot. Vagy a Kóbbász Kojala kóbbászot tőtt a csürhéből.

SV,így, hogy a FIDESZ annyira ostoba, hogy az ellengambánnyaal meg a karakterrombolással (ugye 0-bólnincsen mit lefaragni,) asemmi-Karácsonyból valami-Karácsot csinálna. Cocókamárismegsajnálta a csaknem annyira okos,mint Mészáros Karácsonykát,mer' báncsák a Gecikok.

Hetekig kellnézni az m1-ben a CÖF-ös vonulóbarmának, hogy nincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angolja nincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljanincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az m1-ben a CÖF-ös vonulóbarmának, hogy nincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angolja nincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljanincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljanincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljam1-ben a CÖF-ös vonulóbarmának, hogy nincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angolja nincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljanincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljanincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljam1-ben a CÖF-ös vonulóbarmának, hogy nincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angolja nincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljanincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljanincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljam1-ben a CÖF-ös vonulóbarmának, hogy nincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angolja nincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljanincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljanincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angoljaangoljanincsnyelvvizsgája és hyperspeciális az angolja

Serény Vélemény 2021.05.19. 18:18:32

@Frick László Intézet: azért is marhák, ezzel a karaktergyilokkal, mert ezzel a bolgár ügynök előtt egyengetik a pályaívet. Aki meg perfekt vagy négy nyelvből.
süti beállítások módosítása