Híg és  gőzölgő fosba fullad,ki szart kavar.

 

Szar által vész,ki szart emel

-ezt márjólmegmondá ben Jószefát , a Názáreti Rabbi  is.

Hamarabb építesz szarból várat, mint várat szarra alapozhatnál.

Talán emlékszik még valaki a paktumra:Nékik csak Budapest kellett,tehát úgy volt vele, a vidékörnyezetbéli városikörnyezetekben  a sok hülye Cigány-és Geci gyűlölő parasztyának jólesz a "Jobbik" 2.01.v.a.is.

 

Jó-jó,előre vigasztalok: Sikározhatjátok még a nuncsakut majd szekszbotrányra rendesen :D

 

Most kezd leesni a jógyerekeknek,pedig

Szolnok a leghamarabb,elesett és Mirkóczki Ádám már másfélév alatt a harmadik oldalát forgatja ki köpönyegének. Időarányosan tehát Mirkóczki Ádám legyőzte a Tisza-tó Somogyszobja polgármesterének , Bordás Imrének a rekordját,aki polgármestersége alatt öt pártnak nyalt be.

 

eközben a FIDESZ Szekszárdon is kilóra veszi a szaralakot:

kiloravesziafideszaszaralakotzsekszardonis.jpg

 

Én?-Én szóltam időben, hogyaszonygyaja Fényes Gecipofozó Győőzelmet alkoholista drogos félfasiszta vagy kriptonáci szaralakokra alapozni? Mint Jászberény "polgármestere" ?muchachos!

Egyétek kedves jógyerekek,lesz még több is,nyeljétek szépen a jobbikos szart, ennyit megért nektek a Cigány Geci "kapta ja jaz pofonnyot"-ja -2019. :)

 

Na,Hëlló Karácsony!

A bejegyzés trackback címe:

https://dudenbuch.blog.hu/api/trackback/id/tr6716564444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Coco néni 2021.05.18. 08:27:32

ööö...izééé Szolnok nem fideszes fellegvár?

Szorgalmas Gyémánt 2021.05.18. 09:10:43

@Coco néni: Nem. Szolnok jobbikos. Csak úgy kiváncsiságból, jártál te valaha Szolnokon?

"Az 1-es számúban Dr. Kállai Mária a szavazatok 42,62 százalékát kapta, mögötte zárt 34,5 százalékkal a Jobbik jelöltje Dr. Csikós Attila, a képzeletbeli dobogó harmadik foka pedig az MSZP-Párbeszéd politikusáé Györfi Mihályé lett, aki a voksok 15,49 százalékát gyűjtötte. "

www.szolnoktv.hu/hirek/?article_hid=49000

Vagyis ha 2018 tavaszán összefognak, Szolnokot viszik másfélszeres szavazelőnnyel.

Frick László Intézet 2021.05.18. 09:41:07

@Coco néni: 2019-ben gúzsba kötötte a Szabad A Fejlett A Testület -testület a polgármestert. Akkor írtam, hogy szendvicsben van ebben a díszes testületben a drogos cigánygyűlölőjobbikos az alkoholista-kocsmáros cigánygyűlölő jobbikossal. Abban igazad van,hogy MA&MÁR összevásárolta a pógi a szaralakokbóla neki szavazó testületet, bocsássmeg,de ez a bejegyzés...én pirulokmost szégyenemben tehelyetted... errőlszól...

2019.Mikuláskor a Jók és Igazak tapsihapsijai között az egyik gecivceretős önkielégítő önünneplőtéma volt az, hogy szopatják a szolnoki pógit :D

Frick László Intézet 2021.05.18. 09:41:42

@Coco néni: Ja és Márki-Zay szükséges-szopni náci faszárólis idejében szóltam, csak szólok.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.05.18. 10:45:37

@Frick László Intézet: Erről az eposzi náciságáról, ha lehetne valami forrás

Frick László Intézet 2021.05.18. 10:54:48

@ripők: 2018.márciusa,az OGY választás előtti egész hónap a forrás. Márki-Zay abban az időszakban minden bazmeg helyett ennyit szólt:
"Aki orbánváltást akar,az a Nemzeti Jobboldal jelöltjeit választja!"

Most következik majd az,hogy linket kérsz.

Nos,mára még annyi link semél,mint Gyurcsány ferenc 207.szeptember 17-én előadott Rend ésSzabadság c.beszédéről.

Legutóbb,amikorlegalább utalást szerettem volna erre a beszédére,még annyit találtam,hogy az MSZP-nekpolitikaiévadnyitónagygyűlése voltaz,amin Gyurcsány ezt a jelentős színészi teljesítményét előadta.

Azonban találtam egy fényképet róla.

Jut eszembe, gyorsan fe is teszem bejegyzésben.

Köszönöm a kérdésed...nem is jutott volna eszembe.

Tudsz nekem olyantmutatni,amiben a FIDESZ sűttökrein kívül más "baloldali"-nak titulálja Márki-Zay-t? ...és ha már,akkor:

MiótanincsismárNemiskérdés Nincs is Ferenc száján az, hogy ő baloldali vagy szoci áldemokrata vagy liberális lenne,mint öndefínició,emlékezeted szerint Nemtéma Ferenc száján mikor gyött ki ilyen utoljára...

ÉS ha már,akkor Mirkóczkit most a FIDESZ vette meg kilóra,bár 2019.Mikulásán még Márki-Zay annyira, hogy területi felelősét Dr Spisákotküldte gáljézoltánjának, hogy Mirkóczki tudja már, hogy nmit beszél.

te, emlékszel, hogy nem csak a medvét tartom alkalmatlan játszósnak,de a faszkót és a nackót is?

Frick László Intézet 2021.05.18. 11:00:09

@ripők: Sajnos..akorszerűmodern jövőbevezetőnácizmusról isejtenemkellpár szót,ugyanis a náci gördülőideológia,azaz minden dogma csak egy dolog benne,a náci,az nem az a következetes barom,és gerinces is,mint a fasiszta, hanem "ideológiaimutatványos", pl az anyjátmegbassza, ha az bizonyítaná, hogy nem náci...ezek...ajelmezesek,akikkelszopatják azátlag zsírszalonnaagyúpolgárokat, ezek a fogaskerékkelálcázott valamilyen kaszásküllős szimbolisták csak bojócok.

Ismered a költőiképem:

"A náci csak mosolyog Csurka bácsi jelmezes barmain,kissé elemelvén ragyogó hajsisakjáról apuhakalapját ,hátrsimítja ésmosolyogva lépela fasor irányába:

senki nem észleli

Jörg Haiderre pedig csaklegyintk,deősem az a "jelmezes" alakúnáci volt. Viszont Jörg Haider arra jó, hogy rájöjj,a nácivadászat se könnyebb műfaj a medvevadászatnál.

Haider ugyanis azt a szivességet nem tette volna meg, hogy a feketét apirossalkombinálja a könnyebben levadászhatóságért.

Na jó,a buzulás.Azzal nem birt. Arróla náciszokásról, hogy biszex.. nem volt képes lejönni...

Frick László Intézet 2021.05.18. 11:42:14

@ripők: Nézd, nem tudom,mennyire szoktad tanulmányozni a buzik életét.

Nem sokszor fordult elő az életemben...de beszélnemkellett egyszer valakinek a buzik életről és csak annyit tudtam mondani, ami elhangzik a Született feleségekben is, hogy az, ha egy húsevő desszertre gyümölcsöt kíván meg,attól húsevő fog maradni.

Vagyis a buzik élete nagyon nehéz.

Mint a medvevadászokéis.

Vagyis.. ha te.. önképed szerint "egy politika iránt érdeklődő" embertipus szeretnéllenni,aaz bizony nem az a rózsabaszó brüsszeli vígélet.Ismerek vadászokat,akik puskát el nem sütnének,jól bebaszni a vadászházban, bezabálni és azok a barck hamvas 12-13 éves cigány nők,te,egy ilyennek a pinaszaftja,mint az ojvasztott márkázott vaj, csak citrátosan finom és selymes.

Delőni?-semmit.

Namost itt van a Medve a Börzsönyben eset.
A sokkocafotós,akik végigdideregték a hullaházaink környékét, beleértve a hűtőkunyhó hátfalát,ahol a boncorvos szokta kihányni magát vagy a részeg gyászhuszárok

csak nemlettek meg amilliókat érő hullahegy fotók,akkor felmentek a Börzsönybe medvét fotózni.

Aztán csudálkoztak, hogy hetek alatt se fotóztak medvét.

Ezért azt hittem, hogy amikor kettédefiniáltam a fasisztátmeg a nácit, boldog ésmegkönnyebbült nácivadászok fogják megköszönni, hogy ezentúl nemkell fasisztákra pocsékolni a náciölő golyóikat (fasisztára elég a serét is, apró szemétvad)

Hát nem egy kibaszott nácivadász el nem ismerte volna,hogy a nácimeg a medve nem játék. Mert ugye mennyi pénzt kerestek fasiszták nácivá felszorzásával.

Szóval..ez a te döntésed.

De ha a politika BUZIKéletét választod,az majdnem annyira nehéz,mint az ateisták élete.

Szüntelenülfigyelned kell

a náci sokkalóvatosabb állat,mint a Börzsönyi Medve volt.

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.05.18. 11:55:33

@Frick László Intézet: Az érdeklődésem a polbuziságnál szerteágazóbb. A lényeget mutasd, miben nyilvánul meg MZP nácisága. A mellébeszélést hagyd az új közönségednek, légyszi.

Frick László Intézet 2021.05.18. 12:46:57

@ripők: Van új közönségem? Ne baszd...
Számítottam erre a poenodra és be is készítettem a választ:

1. Van ugye a szerinted náci [-> wikipedia] definíciója.
2...és időközben a nácinak több új verziója lett,mint a Windowsnak a 3.2-es óta.

Tehát a kérdés továbbra is az, hogy a politikai agitációhoz behasznált bérelhető-köölcsönözhető maskarákról te el tudod-e hinni,hogy ők a mai korszerű nácik vagy nem tudod elhinni.

Mert ha tele vagy ragadva Vér és becsület (20 éves verzió) meg Várban masérozó maskara náciknál,akkor persze, hogy Márki-Zay nem olyan alakú.

De...különben nem vagy te ennyire értetlen, csak azt hiszed,hogy az "új közönségem" -nek új lett ez a trükköd...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.05.18. 13:07:04

@Frick László Intézet: Szóval előbb rámondasz valamire, valakire valamit, utána elkészíted hozzá a definíciót, és közkeletűvé nyilvánítod. Elegáns!

Frick László Intézet 2021.05.18. 13:21:56

@ripők: Nem. Viszont megint valakit hülyének nézel a szokásod szerint.

Előbb elkészítek egy hasonlatot,miszerint ugyan,mi a faszom abban a hír, hogy a Börzsönyben Medve Lehet, amikor aki ismeri a medve természetét,ismer vadászokat és erdészeket a Börzsönyben,az ki-nem-szarja le az újsághírt,mert nem attól lesz medve a Börzsönbyen hanem attól,hogy évek óta van mindenütt az Északi-Középhegységben és részeiben.
Le a Tarnaságig.

tehát aki ismeri a nácik természetét

valamint Márki-Zay öndefinícióját,ami szerintő Nemzeti Jobboldali (eszerint Orbán nemzetáruló jobboldali és ugye cigány is)

biztosén tehetek arról, hogynem fogsz találni (könnyen)linkeket.

Viszont a Jobbik nem elég jó nemzeti Márki-Zay szerint és nemis eléggé radikálisan nemzeti meg nem eléggé readikálisan jobboldali.

Akkor nekem ebből annyi jön le,hogy a [régi]Jobbiknál "jobbrábbi" Márki-Zay.

és! -hihhhhtetelen lesz a számomra, hogy te az elvakult orbángyűlöletedben bekajálod azt az EGYSÉGKÉP-et,aminek az elkészítéséhez Márki-Zay-jal levétettek bizonyos motívumait. Ugyanazok,akik felrakták Karácsonyra azt ami nincs is neki pedig. Szakmáról beszélünk, bazmeg:)

Biztos én tehetek arról,hogy Orbánék közpénzégető agitációjának meg nincsen annyi esze.Sőt:Még baloldalizni SZIVESKEDNEK Márki-Zay-t ehhez a rejtőzködéshez. [-> Mecseki medve]

mondom:Nálad mellékes a történelem meg a politika

Igaza lett Gyurcsánynak: orbánkérdés, az van :D

Orbánon forog el minden.
Amiért még belevakulni is érdemes.
Egy zseni ez a Ferenc :D

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.05.18. 13:39:17

@Frick László Intézet: Ne kapd fel a vizet. Ha nem tudod megmutatni, mitől náci, hát nem tudod. Van ilyen.

Coco néni 2021.05.18. 14:10:40

@ripők: @Frick László Intézet: már rengeteg válasszal tartozik Dudi, nekem pl még mindg nem tudja elmesélni, miért éri meg nekem, hogy idejön az ingyentelekre, az ingyenépületbe egy magánegyetem, ami utána majd tandíjat szed. És még a náci probléma is itt van :DDD

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.05.18. 14:23:20

@Coco néni: Válaszai nincsenek.
Az egyik mond valamit, a másik az ellenkezőjét, Frikk meg annak az ellenkezőjét, ami persze tökkremás, mint a kiindulópont.
Valójában várom, hogy mi lesz a Názizaj következő ragadványneve.

Frick László Intézet 2021.05.18. 16:10:42

@ripők: Tudod, nem nagy kunszt szűcsök által kikészített medvebőrökökben fölismerni a hűhamedvét.

Azokra a nagyon fejlett oirópai hatalmakra gondolj csak a Müncheni Konferencián, leszopták a nackó faszát.

Nagy a szád,a nem tudom, mire elképzelt elánod,
de akkor legyen úgy,igazi index geci demagógiával,

mindenkit a saját pénznemében kell kifizetni és neked ez aa zwoo Grschen-es index-demagógia jár:
Megvan a "Demeter Szilárd nácibeszél?" -na, azt nyugodtan rámérheted Márki-Zay beszédeire.

lábjegyzet: Ó,de nehogy ám a kirakatba kitett (ATV és az index-telex tengely interpretált) változatai alapján)

Idegből,méregbőljöttélide megint ésütni.
Amikormióta mondom,hogy politikában (és akkor:politizálgatgatásban is) vesztésbe visz.

nem akkor kell tudni,hogy tényleg van a medve a Börzsönyben, amikormármegvan a leleplező fotó.

Hanem amikor még a magadfajta szobai tabletező kerevetkalandorok csetelnek csak róla.

Frick László Intézet 2021.05.18. 16:20:06

@ripők: Most egy másik ablakot nyitottam a régi Dr Ripóknek:

Neked nem tűnt föl,hogy Márki-Zay-t ... valamiért
kezdik félretenni a Szivárvány Koalában?

A "Jobbik" 2.01.v.a.ollóba van fogva,mert vagy a Klári majd átadja a reá szavazókat az Olyan Aranyosnak, vagy pedig..esetleg fordítva is lehetne ollózni,végülis Gerikének ugyanúgy a szájába kell rágni,hogy mit mondjon,mint Klárikának.. Gyurcsány B. Ferencné kamelná ha Klári maradna szépen Brüsszelben.

Nyilván latolni sem kell hozzáfogni, hogy Jakab Péter az okosabb -e vagy Dr Márki-Zay.

A náci hagyján

de méga faszkó sem játék.Egy valamilyen fasiszta pártnak a [cigánygyűlölők] a stabilbázisa megvan. A FIDESZ-ben vannakkriptojobbikosok,akikegy szép vadiúj fasiszta pártra átszavaznának.

Feri kezeli a témát

... de te mennyire vagy abban biztos, hogy nem csúszik ki a kezéből a zsonglőrbuzogány.Márki-Zay egyelőre nézi-nézi, hogy kiszervezik a kép legszélére,de mennyibe kerülneki szövetségre lépni Jakabbal és akkor Feri ollója már nem biztos,hogy befogja.

Nem érdemelte meg a mai,már bepipult agyú Ripők,de aki egykor volt.. neki szánnám...

ripők · http://kigondoltam.blog.hu/ 2021.05.18. 18:49:19

@Frick László Intézet: Csigavér, csak feltettem egy kérdést, amire medvészkedni kezdtél válasz helyett. El tudom képzelni a lelkiállapotodat, együttérzek. Talán majd, ha lenyugszol és újra elolvasod, esélyed lesz némi önreflexióra.

Frick László Intézet 2021.05.19. 05:35:55

@ripők: Figyelj:
1.Annyira nem vagy te buta, hogy a versbeszéd tömörségű szövegemet ne érthesd. Ha akarnád.Akkor.[TGM 12oldalon tudná szerinte tömöüren ,ámújságírói prózában kifejteni azt, hogy nem 1939-ben és Hollywooodban nagy szám felismerni Hitlert,hanem mondjuk sokkal nagyobb szám csak 1938-ban és Münchenben felismerni.

Bocsássál már meg, hogy valamivel megint okosabbnak,műveltebbnek,főleg intelligensebbnek hittelek,mint egy egységsugarú Gyurcsány Prop felnyaló [itt nagyon gyorsan rámutatok, hogy Gyurcsány az egyetlen élőpolitikai zsenink,tehátannyira nem szégyen, ha gyűlöletbetegségbe hülyült emberekelkezdik,hogy nincs is Gyurcsány ügy:D ]

2. Ez mással is előfordul,aki botfülű és karmetert lát Sztravinszkij művet vezényelni.Az ok,ami miatt a csávesz tök izgatottnak-nyugtalannak látszik,hogy a partitúrában EGYSZERRE többféle tempó is ki van írva,szóval nem annyi Sztravinszkijt vezényelni,mint a pedig de mókásmárMozart-imitátort, Rossini-t.Úgyhogy a csávesz homlokába...hihhhhetetlen...de nemaz izgatottsága miatt tapad le a tincse.Őszintén sajnállak,hogy ennyire lenézel engem,deez semaz én bajom. :)

Amúgy az egyszerre több tempóban játszani,az mamár alacsonyabb kunszt-ban ismegfigyelhető,plkedvencem,az Elefánt zenekar műveiben,hangszerelte Kovács Zoltán és Németh Szabolcs [aki Zappai Követelményrendszerben (-> Sztravinszkij ; Edgar Varese) is képes dobolni]

www.youtube.com/watch?v=7e9oET12LRM

Na,hellókarácsony

Frick László Intézet 2021.05.20. 13:32:34

@ripők: és megint gyáván léptél le,doktorom,ám büszkén a mire

hellókarácsony:)

Coco néni 2021.05.20. 19:24:02

@Frick László Intézet: szerintem nem gyáván lépett le, hanem elég nehéz tolerálni a mellébeszéléseidet, a monomániádat és az ilyen színvonaltalan manírjaidat mint ez a hellózás.
Jenőkém kezdesz modoros lenni. Ripacskodsz.

Frick László Intézet 2021.05.20. 19:55:16

@Coco néni: Mellébeszélés?

Az volt a mellébeszélés,amikor intettem Dr Ripőköt,hogy ha politizálni szeretne, ahhoz ma állandóan,minden nap figyelni kell. Naplózni.

Nem csak azt beszopni amit tízszer ismételnek tizszer ismételnek tízszer ismételnek tizszer ismételnek tízszer ismételnek tizszer ismételnek tízszer ismételnek tizszer ismételnek tízszer ismételnek tizszer ismételnek

néha egy riport vagy hír egyszer hangzik el..és aztán ki is törlik.

Mellébeszélés?Szemléltettem is Gyurcsány Rend és Szabadság című 2007. szeptemberi beszédével,még az eseményt is törölték visszamenőleg mindenünnen.

És Hitlerrel szemléltettem[ -> Börzsönyi medve] 1940-től nem annyira nagy szám volt már felismerni Hitlert,mint még 1938-bam.Ó,és 1945-től ki renemakasztottákrá,napipolitikai pecsennnyesütögetésből,hogy "hittlerr"

Mi abban a mellébeszélés,amit Jörg Haiderben mutattam?

Nagyon is komolyan vettem Dr Ripők idelátogatását és szépen végigvezettem és Ripők úgy szart elolvasni a fejtegetéseimet,mint ahogy most te is úgy hazudod, hogy mellébeszéltem, hogy egy szót nemolvastál a Ripőkhöz írt kommentjeimből...
Ez a házmnesterné színvonal Cocókám,amit te produkálsz és én rád is tudom bizonyítani.

Azt is írtamRipőknek,ne gondolja, hogy egy mai korszerűkortársnácifogaskerékbőlmeg kaszákból csinákolmagánakolyan nejlonnáci emblémákat,mint a maskarák.Sőt:semmi jele nincsen a fesönjében.

nadehát... nem vagy te annyira buta,mint amit itt előadsz...büszkén...emlékszel,hogy figyelmeztettem a haider alakúakra már Haider idejében is.

És:be is következett,amire akkor figyelmeztettem

Mind a kettőtökre az a jellemző,azértnemtudtokfigyelni arra,amitírok,mertbetábláztatok fidesznyiknekésbeszűkültaggyal basztokmint fidesznyiket.

Néha..nemis tudod,kinek beszélsz, olyanokat tukmálsz mondanivalómnak,amiknek ellene mondok De te hajtogatod:magadból csinálva bohócot.De hát ugye én vagyok a "hús+vér" fidesznyik,akin kiélheted

Coco néni 2021.05.20. 19:56:37

@Frick László Intézet: de elolvastam. Szerintem nem a kérdésére válaszoltál.

Coco néni 2021.05.20. 19:58:40

@Frick László Intézet: szóval miért NÁCI MZ?
én nem értem ezeket a medvevadászat, meg hasonlók, fogalmazd meg egyszerűen, érhetően, mitől náci?
Mutass egy nyilatkozatát, amiben nácul
vagy mit mondott, mit csinált, ami náci?
Milyen értelemben náci?

Coco néni 2021.05.20. 20:02:19

@Frick László Intézet: a nácinak van egy jól ismert, közkeletű definiciója, illetve vannak ugye neonácik. Miben hajaz ezekre MZ?
értem én, hogy neked nem szimpi MZ, de mitől náci?
Nekem sem annyira szimpi, túl konzervatív, stb...de attól nem náci.

Frick László Intézet 2021.05.21. 06:26:32

@Coco néni:
Lám,akkortényleg basztálelovasni,amit Ripőknekírtam,deannyira ostoba vagy,hogymeg iskérdezelolyant,amit pedig Ripőknekírtam,deazérttudod,hogy Ripőknekmi volta baja,az amei nekedaki nemisolvasta a Ripőknekírtjaimat:

Márki-ZayaNemzetiJobboldal-hoz sorolja magát.
Azon belülis szerinte aJobbiknemelégjónemzeti Jobboldalimertőnemzetibb és jobboldalibb.

nyilván nemez szerepelakirakatbanMárki-Zayrólésnyilván elmagyaráztákneki,hogy ne hangoztassa ezt.

De Márki-Zayt csak a tökostoba Orbán Propnevezibaloldalinak.
Őmaga soha nem definálta magátmégmérsékeltjobb-nak sem.

most szólok,hogy amiora nácikalegnagyonbb ellenfelükel,a szociáldemokratákkalviadaloztaka SZOCIÁLISTAvoltukat hangoztatták,a nemzeti-tnemannyira.

Mutattam is a kor felvételében az utca emberét a nácikról" Ezek is csak szocialisták,nem?"

Pont erre találtamki a Börzsönyimedve képet.

Már akkor tudtam,hogy medvék annaka Börzsönyben,amikor mégnemi s volt kérdés.

Honnan:Rém egyszerű.Én olyan embereket kérdeztemmeg,akikértenek a medvékhez.Mondtk is,hogy kussoljak.

Ripőkmeg te..megjátszátokitt magatokat abban a nyugalomban,hogy ha nincsen fényképa börzsönyimedvéről,akkornincsen börzsönyimedve. Honnan lehetne tudni,hogy van

vagyis akipolitikabuzi,az nem csakúgyönélveztetőhírekre figyeloda,egységsugarú benyalóként,mint te vagy Ripők
Hanemahogy a politika BUZIKapróságokra is figyelnek...

Nem vagy te annyira buta a kommunikációhoz,hogy ne tudnád:a hatékony reklám néha egy aprórészlet a filmen,dete ismegkívánod azt a jeges italt vagy nyamit.

Ilyen aprórészletekbenmutathatókiMárki_zay nácisága.

De,majd beüöltözik Vérésbecsület maskarának ("Na ugye,hogy nem tudsz feketeinges-karszalagosfotót vagy nyiltdumát Márki-Zayról!")

És: lehet,hogy te nem vagy annyira kreatív,hogy felfogd a metafóráját a Börzsönyimedvé -nek

de Ripők,az van olyan okos,

Ha akar.

De Ripőknekis többetérengemaz
OrbánfasszopóFidesznyik
-be meghagyni és lám lám.

Steinmann Coco 2021.05.21. 08:20:03

@Frick László Intézet: írjál egy-egy apró részletet akkor. Mint mondtam, nekem se szimpi, nem akarom védeni, de nem látom rajta, hogy echte náci lenne. ne börzsönymedvézz, MUTASS konkrét nyilatkozatot, amiben nácul MZ. Enélkül csak szimpla vádaskodás Jencikém.

Frick László Intézet 2021.05.21. 09:26:53

@Steinmann Coco:
"Ha Demeter Szilárd nácibeszélt,akkor Márki-Zay meg főleg."

CSak teszed itt az értetlent. Nekedamaskarákmeg a Jók ésIgazakáltalkiforgatott szövegminták felelnek csakmeg "nácibeszél"-nek.

Még szép..Gondolod,hogy Jörg Haider úgy beszélt náci' mint a maskarák?

Frick László Intézet 2021.05.21. 09:33:03

@Steinmann Coco: Azt akartam még elmondani Ripőknek,hogy én nem ti vagyokmeg nemaz agyatok mosói.
Én kifejezetten örülnék annak,ha "nemjönne ki a medve a Börzsönyből vagy kiderülne hogy nemvolt"

Ne legyen igazam Tévedjek ebben is.

De eddig még -sajnos- nem tévedtem.Hanni borította rám az asztalt a 2012-es elmaradt előrehozott választások miatt-de az Gyurcsány Nemlétező AkkorMárRégtávozott Ferenc maga állította le azzal,hogy nincs Bajnainak még kész a programja.

Holott:Jól tudta, hogy Bajnai levéglegelt.

Arra apellálsz, hogy ha népszerűen uszítasz, hazudsz
meg adod az értetlent,mintha nem értenéd

azt valakiúgy

ahogy te se olvastad,amit Ripőknek írtam

majd beveszineked

A náciegyiklényegétén mutattammeg:Az anyjáteltagadja,ha kell,ő nemnáci.

Demutassak nekedtőlekönnyűprovómeg maskara szövegeket ésjeleket.

Amikor

nagyon jóltudod:Újabban mindent kitörölneka JókésIgazak

amiről tavalylinkem volt

ma üres.

Szemléltettemis:
Mióta Biden van,"nincsenek BLM tüntetések.(???)
dehogynem vannak

csak nem kerülhetnek föl

A BLM számára egyfasz trumpés Biden a mostabi WQashington is Washington a számukra

Steinmann Coco 2021.05.21. 10:38:07

@Frick László Intézet: Demeter ízléstelen volt, nem náci.
Továbbra is várom MZ náci mondtait, megnyilvánulásait.

Frick László Intézet 2021.05.21. 11:03:01

@Steinmann Coco: A megnyilvánulásai mind. Nézd hang nélkülaz ATV-ben.Mondjukmáshovánemis igen hívják.

A szóhasználatára egyelőreügyel.
A felszólításait 2018.március -április elejérőlpedig eltüntették:
"Aki orbánváltást akar, az a Nemzeti Jobboldaljelöltjeire szavaz."
Kika nemzetijobboldal?A jobbikés ő.Hogyan árazza be a mozgalmát a jobbikhoz? "A jobbik nemeléggéradikális,felpuhult."

Na és mi "fekszik" a Jobbiktól jobbra?Nyilván nem "egy cigány- román-ukrán- és zsidónyaló áljobboldali párt".hanem?

Hülyéneknézelteengemet, dddeeee,biztosmajdmaskaraságokat mondott Márki-Zay még ebben a feljövő fázisában.

Jörg haidermikor állt előanázi farbával? -amikor már parlamnti fajsúlyú és méretes volt a pártja.

De,ismétlemésezt elfelejted:Nelegyen igazam.bárnelenne.(persze téged egy faszt érdekelaz "igazam" itt az egy fidesznyiknek a jóegyőzése [az ezen élvezésed]alényeg.

Az nem zavar, hogy én 20igen súlyosponton nemfelekmeg a fidesznyik kritériumának, delinkeljekmárMárki-Zaytólmaskara ésprovó cuccokat.

Nemegy félfasiszta idiótárólbeszélünk,nemegy Farage színvonal

bármost a Palizer evővel versenyben demagóg és olcsó.

Aki lehet akár még a szövetségese is.

Steinmann Coco 2021.05.21. 12:17:10

@Frick László Intézet: nézzem hang nélkül, és abból látszik,hogy náci.
Nincs több kérdésem.
Akkor ha hang nélkül nácinak néz ki, akkor náci.
Karlendítéseket csinál? :DDDD
ja, ha meg guggolásokat, akkor mojszejev együttes :DDD

Frick László Intézet 2021.05.21. 12:26:36

@Steinmann Coco: Nem,pont ezt mondtam,hogy nem maskara.

Akarlendítés:egy jobbos j hülyegyerekfocidrukker felmutatás-t csinált ésa gecimédia nácikarlendítést belőle

"véreskézzel kis gatyában"

mert...Milyen oldali Márki-Zay?

Balról támadja Orbánt?

Frick László Intézet 2021.05.21. 12:27:22

@Steinmann Coco: Ja,hogy te elhitted Orbán kontárjainak,hogy "baloldali"

Néha hiszel nekik,mi?:D

Lujza nyanya

Steinmann Coco 2021.05.21. 19:43:29

@Frick László Intézet: tudom, hogy jobb oldali és konzervatív. De ettől még nem náci. Ott van pl. a pápa, aki igen konzervatív, mégse náci. Mitől náci? Egyetlen húzását mondjad. Jobbos.
Ott van pl a tömjényzsóti, vagy ott volt Antalldr. Az is olyan jobbos volt, mint ide lacháza. De nem volt náci. Vagy a hóbagoly.
Náci a zsírtáltos volt, viszont ő meg nem volt annyira konzervatív :DDD

Frick László Intézet 2021.05.27. 07:35:50

@Szorgalmas Gyémánt: MZP-neknincsen bázisaa.vagyiső a 8001ezres-egymillós fasiszta bázisra apellál. Demnég nemdöntötteel, hogy fellépp-e nyiltan
-erre baszogtat engem @Steinmann Coco: @ripők:

Merthátugye nem tudok nekiklinkelniMZPfotót,ami csimmanadrágban és schneidige csimmában, terűjjajjú antant szíjas zubbonyban és Laibachkamufázsbajuszkávalábrázoljaerősen és hatrározottan oldaltválasztékolt olajsisakfrisure-ban. És hát a retorikájából is hiányoznak a hat nácigenerációval ezelőtti szólamok.

Márki-Zaymost afféle,mint egy alvórészvénytársaság volt1988-ban vagy 2011-ben a Magyar Jeti ZRt.

Lehet, hogy alátöltik a tartalmat,lehet, hogy nem.

A nácivadász az a faszi,aki kúramedvebőrön,majdelőjáték soránmeglapogatja amackóbuksiját,hogy hűdemackóvadász már aztán őkelme,lásd a zsidó database-t. vagy Tóta W életművébőlanácivadász portfóliót. Talált pár félfasiszta barmot (azok egyenesen gyönnek,mellykaska döngetvén kifelé az erdőből)

Steinmann Coco 2021.05.27. 08:06:56

@Frick László Intézet: nem kell ilyen fotó. De valamit csak mondott, amiből így gondolod. Még a linktől is eltekintek, de valami rövid összefoglaló, hogy MIT mondott, amiből ezt szűröd le.
Hetek óta smoncázol medvékről, meg hasonlókról, de igazából egyetlen konkrét gondolatot nem vetettél fel, amiből kiderülne. Szóval ezek szerint az a náci, akire te rámondod.

Frick László Intézet 2021.05.27. 10:25:16

@Steinmann Coco:
Akkor elismétlem:
"Aki orbánváltást akar,az a Nemzeti Jobboldal jelöltjeit választja!"
-ezt hajtogatta Márki-Zay 2018.márc.áprl.És még annyit tudunk,hogy szerinte a jobbik felhígult és nem elég radikális. Ezt vesd össze a nácik ősi véleményével a fasisztákról.

Frick László Intézet 2021.05.27. 10:27:54

@Steinmann Coco: És még egyet elismételek:nelegyen igazam és bár tévednék.Esküszöm,nem bánnám, ha Márki-Zay tovább sunnyogna ésnem nyitna rá a fasiszta bázisra.

De ne búsulj, Miótanincsismár Ferenc nem fogja neked parlagon hagyni a milliós fasiszta társadalmibázist.

"Kellnégy év jobbikos kormányzás ahhoz,hogy a magyarok lejöjjenek a fasizmusról."
-ezt Vitányi Iván mondotta és Nemszámítmár Nemkérdés Ferkó ismételgeti, viszont Ferkóról tudjuk, hogy ő az ilyesmit sose mondja komolyan.

Steinmann Coco 2021.05.27. 12:05:36

@Frick László Intézet: ne kend a szart. Mitől náci? Egy megnyilvánulását, nem többet, amiből ez kiderül.

Frick László Intézet 2021.05.27. 13:13:18

@Steinmann Coco: Valaki Nemzeti Jobboldalinak definiálja magát,igaz, ez a tény annyira lehet ismertetett a számodra,mint Szájer totál felöltözve mackóban, hátizsákkal olyan horzsolással a kezén, hogy még sebtapasz sem kell rá.

Vagy pl ott vannak 2006. szeptembere-októberének olyan momentumai mint a tévészékház ostromát eljátszó csürhe... előtt fön6 a léppcső ttetjén aa kitárt karjaival megállj-t intő hosszú hajú lány vagy Tocskolczkay, ahogy röhincsel a nádor utcai hátsóbejáratra szolgáló lépcsőházban, neked annyi lehet meg, hogy elől a cirkusz kereteiben "követeli" a bejutást.

nagyon tudsz te, galambom. Idézzek már neked,adjak linket erről a z o9ndex444HVG168órasatöbbi meg nem írta meg és a Népszava. Ha pedig... ők amit nem írnbak meg, az nincs.

Illetve ha Szájer vértócsákat patakvérezett kisgatyában, akkor abban.

Akkor elismétlem:

Figyelni kell.

napjainkban az a legfontosabb,amit egyetlen 1-szer adnak le,már az ismétlésből is kimarad és aztán az archívumból is törlik.

Steinmann Coco 2021.05.27. 13:54:38

@Frick László Intézet: én tudom, hogy jobboldali, tisztában vagyok vele. És ezt állandóan hangsúlyozza is magáról.
De mitől náci?

Szájer az év poénja :D Visítósan röhögős, egyébként tőlem akár maradhatott is volna a politikában, titeket zavar az ilyesmi, nem engem. Megint csak Rejtőt tudom idézni -vesztegzár a grandhotelben, mikor a pali rendel egy koktélt a bárban, és nem veszi észre, hogy csak hittérítő ruhát bírt lopni a mosodából... :DDD
szóval oké,hogy valaki melegbuliba jár, meg hasonlók, de ne akarjon már őskőkeresztény alkotmányt írni, mint valami jezsuita szerzetes.

Frick László Intézet 2021.05.27. 16:35:24

@Steinmann Coco: hát ha valakinek a Jobbik nem volt eléggé radikális 2017-2018-ban. Túl híg volt neki.

Ha valaki számára nem elég ütős a 12%-os bor,akkor 1,7%-oskislányt-apiálásra szokatós cuklyos a jó neki?

De te ilyenkor csak adod a hülyét, ugye?:)
..legaalábbis bízom benne...

Frick László Intézet 2021.05.27. 17:03:06

@Steinmann Coco: Olyan vagy,mint az öreg Bakondi:Elmondod,mit írt amúlthéten az oldaladújságja.

Elmondjam neked,hogy a te agymosodáidmit fognak írni a 2025-ösPeking-Varsó vasútátadására?
"Bezzeg a lengyelek! Időben léptek ésmost ők fogják szórni a kínai árukat (

mert a PEPCO pl nálunkmit szór...)

Bezzeg a mi vasútunkmégkész se nincsen (mert a bezzegosztrák Swietelsky öt év alatt kétszáz ennyimánnyííí kilométert tudott a heőjjdeojrópajiak mán technikájával...)

Tudod:Az európaimultikmeg az amerikaiak valahogy... nem ott tartanak Kínáról,mint te és az agymosodáid.

Az ő naptárjaik most 2021-nél járnak, te,meg az agymosodáid kb 1997-nél.

és..Ki jár rosszulemiatt?Kína? Az oiropid multicégek?

Fáj bárkinek, hogy ennyire tudatlan, 25 évvelelmaradott és egységsugarú benyaló vagy?

A BIONTECH-SINOFARM közösvállalatnak, annak biztos nem fáj :)

Ja, hogy majd lemarad az oirópai vasúti közlekedés?

Kínai léptékben a Varsó-Párizs, az nem távolság. Hogy: Hol vagonírozzák ki a cuccost.
süti beállítások módosítása